Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

Tuomarityöskentely KHL:ssä

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana erku, 05.09.2014 klo 15.07.

 1. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Liigan ja KHL:n tuomarityöskentelyssä on havaittavissa selvä linjaero. Liigassa on sallivampi linja kahvaamiseen (koukut, estämiset, huitomiset jne.), kun taas KHL:ssä on sallivampi linja kamppailupelaamiseen (taklaukset, poikkarit jne.). Jokainen voi sitten itse mieltää, kumpi linja on mielekkäämpi.
   
 2. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Siis kyllähän tän kauden tuomaritoiminnasta (Jokerien peleissä) jäi pääsäntöisesti oikein hyvä maku, vaikka matkalle sattuikin muutamia farsseja. Toisaalta niitä farsseja on joka kausi, oli sarja mikä hyvänsä.