Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Tuomarityöskentely KHL:ssä

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana erku, 05.09.2014 klo 15.07.

 1. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Samaa itsekin pohdin eilen. Mielestäni kolmas kerta lyhyen ajan sisään kun näin käy. Oli kohtalaisen huvittava ja kiusallinen tilanne tuomareille kun joutuivat viittomaan kenttää siivottavaksi, vaikka juuri olivat vain päättäneet antaa normikakkosen. Enemmän kuin hieman ristiriitaista siis. Mitenhän ovat selittäneet asian Marjamäelle kyseisessä tilanteessa.
   
 2. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Miten tää sama pelle saa viheltää matsosta toiseen? Gofmania paskempaa tuomaria saa etsiä.
   
 3. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mutulla sanoisin, että Gofmania nähdään Jokereiden peleissä suhteellisen usein, koska lienee niitä harvoja KHL:n venäläistuomareita, jotka osaavat puhua englantia.
   
 4. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Nyt kun on puhetta ollut Pietarin ja Moskovan räikeistä kotituomaroinnista, niin katsoinpa viimeisimmät ottelut uudestaan ja tein havainnot tv-kuvan perusteella.

  Pietari :
  Jäähyt tasan. Molemmille neljä 2 minuuttista. Selvät rikkeet jokaisessa. Tämän lisäksi Jokereille jätettiin puhaltamatta kolme selvää jäähyä ja SKA:lle kaksi. Tässä ottelussa Barabanovin poikkari aiheutti parranpärinää. Täysin tarpeeton, mutta rehellisesti sanottuna nyt jälkeenpäin, 5 min olis ollut aika kova tuomio, varsinkaan kun Plattille ei käyny kuinkaan.

  Moskova :
  Jokereille viisi 2 minuuttista + kaksi 5 minuuttista tappelimisesta ja laitataklauksesta.

  Dynamolle kuusi 2 minuuttista + yksi 5 minuuttinen tappelusta.

  Dynamolle yksi huumorijäähy, muuten ihan ansaittuja molemman joukkueen jäähyt. Dynamolle jätettiin puhaltamatta kolme selvää jäähyä ja Jokereille kaksi.

  Tottakai kotituomarointia on välillä aina kaikkialla, mutta näissä peleissä se ei ainakaan näkynyt.

  Ei aina ihan avaudu miksi juuri KHL:n tuomaritoimintaa "haukutaan" niin, että se olisi ainutlaatuista. Katsokaapa vaikka edellisen Liiga-kierroksen tuomarityöskentelyä. En ole vielä KHL:ssä nähnyt kertaakaan noin huonoa tuomarointia.
   
  Viimeksi muokattu: 18.02.2019 klo 08.54
 5. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  Tilanteita katsomatta varmasti vaikuttaa, kun porukka ajattelee että Jokereiden hyväksi tapahtuva tuomarivirhe on kategoriaa "näitä sattuu" ja SKA:n hyväksi tapahtuva virhe on tietoista SKA:n suosimista.
   
 6. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Tätä olen muistaakseni jossain sanonukkin, että KHL:n tuomarityöskentelyn kritisointi on hyvin paljon psykologista. "Pakko olla paskaa, koska Venäjä". "Pakko olla epäoikeudenmukaista, koska Venäjä". Kaikki tuomiot nähdään Jokerit vastaisena, mutta Jokereiden hyväksi viheltämättä jättämisiä ei huomioida millään tavoin. Nämä "vain KHL:ssä" jutut myös naurattavat aina, kun muissakin liigoissa jaellaan vielä kyseenalaisempiakin tuomioita.

  Kun lukee Liigan otteluseurantaketjuja/tuomariketjuja, niin ihan samalla tavalla sielläkin joukkueen fanit kokevat tulleen välillä raiskatuksi tuomareiden toimesta.

  Se on selvä, oli sarja mikä tahansa, joukkue mikä tahansa, niin virheellisiä tuomioita tulee aina ja ikuisesti, sekä kotituomareita on ja tulee aina olemaan sarjassa kun sarjassa.

  Kokonaisuutena sanon edelleen, KHL:n tuomarityöskentely/tuomarilinja on hyvää ja parempaa kuin Liigassa oli. Monilla vain aika kultaa muistot, "koska Venäjä". Niin pahaa Jokereita sorsivaa linjaa en ole vielä KHL:ssä nähnyt, kuin mitä esim Hämeenlinnassa nähtiin pariin otteeseen.

  Tietenkin nämä mielipiteeni voi romuttua yhteen tulevaan sarjaan, mutta so far so good.
   
 7. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Räikeimmin tuo tuomaritoiminnan kotiinpäin veto tulee esiin kun katsoo läpi kauden millaisia maaleja meiltä on hylätty ja mitä vastustajalla hyväksytty. Ja katsotaan vain jos päästään tilanteeseen jossa Jokerit oikeasti näyttäisi uhkaavan jonkun ison jatkoon menoa kuten TsSKAa vastaan aikanaan jostain hatusta vedetään kani ja taiotaan joku älytön vihellys tai hylätään/hyväksytään joku kyseenalainen maali ihan miten se vain tuota isoa hyödyttää.
   
  Viimeksi muokattu: 19.02.2019 klo 08.58
  Quaser tykkää tästä.
 8. PixiePete Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KooKoo, Minnesota
  Mitä mieltä tämän päivän Jokereiden Spartak pelistä? Muutama aika heppoiselta vaikuttanut jäähy tuli lopussa.

  Tällä kertaa kuitenkin linjatuomarit vaikuttivat varsin päteviltä. Aloituksia ei juurikaan uusittu, ja ne tapahtuivat melko nopeasti. Allekirjoittaako joku näkemystäni että KHL:ssä tuntuu olevan keskimääräistä vaikeampi saada kiekkoa jäähän? Joissain peleissä tuntuu että jokainen aloitus uusitaan, ja sitä saa käyttää surutta hyväkseen pitkien kiekkojen jälkeen.

  Ja mitenkäs se sääntö nyt menikään jalkamaaleista? EIkös sen nyt pitänyt tällä kaudella olla niin, että mikä tahansa osuma jalkaan aiheuttaa hylkäyksen? En tosin ole ihan varma osuiko se Spartakin maali jalkaan vai ei...
   
 9. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Kokonaisuutena omasta mielestäni heikko peli. Linja oli hukassa koko ajan. Puolin ja toisin jäi viheltämättä ja Jokereille vihellettiin ainakin yksi väärin. Lopun jäähyt olivat ansaittuja mielestäni, Joensuun jäähy varauksella.

  Lainaus:
  Lähetyksessä kertasivat säännön, joka oli että luistimesta ei saa mennä, mutta tuo maali tais mennä enemmän polvesta.
   
 10. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Lainaus:
  Joten millähän perusteella O'Neill "tekemä" maali tällä kaudella hylättiin, se kun kimposi maalin edustalla Nellin pohkeesta sisään, tilanteessa ei ollut potkua tai aktiivista ohjausta mutta niin vain se osattiin hylätä ja eilinen Spartakin polvimaali sitten sopivasti hyväksyttiin. Mutta kuten sanoin niin nimenomaan näissä maalitilanteiden hyväksymisessä/hylkäämisessä tuo kotiinpäinveto näkyy selkeimmin. Siellä lasikopissa Putte kavereineen laulelee suurta ja mahtavaa ja vetää Venäjälle niin paljon kuin kehtaavat, ja kuten tiedetään kyllähän he kehtaa.
   
 11. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Muistaakseni tuossa arvottiin lopulta jonkun olleen maalivahdin alueella tai jotain vastaavaa.