Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Tommi Huhtala Jokerien haaviin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana -Ville-, 07.04.2014 klo 12.48.

 1. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Tommi Huhtala, playoff-pelaaja. Okei, ei ehkä maalia lukuunottamatta tänään hirveästi kentältä erottunut mutta pakko tykätä noista tuuletuksista, joissa on tunnetta! Odotan vielä Hotsiltakin enemmän taklauksia ja fyysisyyttä kun pelit ja vastustaja kovenee. Minsk ei kanadalaisia lukuunottamatta kovin fyysinen joukkue ole.
   
 2. Tonny Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Chicago Blackhawks, KooKoo
  Lainaus:
  Hotsin tuuletuksista kyllä huomaa sen tunteen millä kaveri pelaa. Ne kulmaväännöt ja se asenne millä ajaa maalille. Huhtalan hankinnan suhteen olin vähän skeptinen, mutta eihän tuosta voi kuin tykätä.
   
 3. jokeri91 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leijonat, suomalaiset NHL:ssä
  Henkilökohtasesti Jokereihin siirtyessään Huhtala ei herättänyt suuremmin tunteita, koska kohutut tapaukset (Kovanen, Koskinen) nyt eivät sattuneet omaa jengiä vastaan, enkä niihin omaa energiaani täten jaksanut tuhlata. Lisäksi jälkimmäinen tapauksista oli mielestäni loistava esimerkki Huhtalan potentiaalista käänteentekevänä pelaajana, joita yhdelläkään playoff-jengillä ei voi olla liikaa. Päätin siis antaa mahdollisuuden näyttää mikä on miehiään, vaikka muutamat palstan nimimerkeistä tätä kovasti yrittivätkin estää mustamaalauksellaan.

  Pieni alitajunnassa kummitellut pelko Ruutuvol2:sesta tai hyödyttömästä koohottajasta, jonka olisi myös voinut korvata vähemmän kohua uransa aikana aiheuttaneella kaverilla osoittautui vääräksi. Runkosarjan loppua kohden pelaaminen tuntui parantuvan peli peliltä. Toisen Minsk matsin aikana Eteläpäädyssä jo ennen Hotsin maalia muistan huutaneeni vieressä seisovalle: "Tossa on kevään mies! Kato millä asenteella se painaa kulmaväännöissä, ajaa maalille, heittää tarvittaessa hanskat joukkuekaverin puolesta, vaikka tietää saavansa osumaa." Myös eilisessä matsissa nähtiin samalla ilmeellä pelannutta Hotsia. Tää jätkä on pelannut ainakin mut puolelleen pelaamalla joukkueelle kaikkensa antaen, vaikka ei omia kasvatteja olekkaan.
   
 4. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Huhtala on ollut minulle joukkueen suurin positiivinen yllättäjä ja on nyt kovissa peleissä yllättänyt vielä hiukan lisää. Mistä se on löytänyt noi kädet?
   
 5. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Kyllä ne kädet on ollut samat jo useamman kauden ajan, kesti vaan hetken saada ne toimimaan myös KHL-kiekossa :) Huhtala on nimenomaan tiukkojen pelien mies ja mitkäs olisivatkaan tiukempia matseja, kuin playoffit? Odotan mielenkiinnolla tämän illan saldoa, sillä Sallinen-Wirtanen-Huhtala ketju voi olla todellinen lottovoitto, mikäli kaverit saavat päätypyöritykset toimimaan. Vähän samanlainen kuin pääasiallisesti seuraamani Bluesin Sailio-Liivik-Giliati on parhaimmillaan ollut. Jokeriversiolla on kuitenkin astetta paremmat taidot joka jannulla.
   
 6. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Huhtala on tällä hetkellä Omarkin kanssa selvästi aktiivisin ja vaarallisin pelaaja hyökkäyspäässä vaikka tänään jäikin pisteittä. Muistuttaa jo paljon viime kauden Huhtalaa, jolloin jos ei nyt dominoinut, niin ketjun hyökkäyspeli meni vahvasti hänen kauttaan ja luo itselleen hyviä paikkoja kuin pelaa hyvillä syötöillä niitä kavereille. Tänään hyvänä esimerkkinä kiekonriisto päädyssä ja maalin kulmalta loistava rystyheitto Salliselle tuhannen taalan paikkaan. Jokereille todella iso lisä hyökkäyspään tehoihin nyt kun Aaltonenkin alkanut heräilemään. Yhtäkkiä Lokomon ympärillä onkin kaksi muutakin ketjua joilta voi hyvin odottaa maaleja, kun koko kausi menty käytännössä yhden ketjun tehojen varassa, alussa Kapasten ja sen jälkeen Lokomon.
   
 7. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Huhtalasta näkee piippuhyllylle että itseluottamus on tällä hetkellä rautaa. Ja putket liikkuu kivasti. Lisäksi muutama loistava taklaus. Asenne kunnossa. Ei paljoa parannettavaa ole vaikkei pisteille päässytkään.
   
 8. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Sai syöttöpisteen Hagmanin maaliin, koska laukoi Kapasen ohjurin, jonka Hakki laittoi sisään.
   
 9. jester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Nostetaanpas tämä ketju ylös miehelle joka sen ansaitsee, edellinen viesti on kolmentoista päivän takaa.

  Tommi Huhtala, ehkä yksi aliarvostetuimpia ja kollektiivisesti dumatuimpia Jokereita ikinä. Tänään ei olisi Moskovan suurseuraa kaadettu ilman häntä, joka jo yksittäisenä meriittinä hakee vertaistaan.

  Hienot maalit, jatka samaan malliin!
   
 10. spede1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit sekä tuleva Espoon edustusjengi
  hotsin tsemppi sai arvoisensa kruunun
   
 11. DTremens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
  Tämä mies osaa olla joskus "ruma pelaaja" mutta myös tuo sitä vääntöä puhtaassa pelissä mitä Jokereilta puuttuu. Hagman kun ei ole maalinedustalla alkukauden hullujen viikkojen jälkeen enää tehokkaasti riehunut. Pelikäsityskin riittää olemaan oikea-aikainen liikkeissä, mikä on oleellinen osa sitä maalinedustarymistelyä. Pitää vastustajan hereillä kun löytyy miehiä joita ei saa fyysisyydellä niin helposti "katolleen". Toivottavasti vire jatkuu.
   
 12. SilkySmooth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Arsenal FC
  Pakko tykätä Huhtalan menosta. Ennakkoluulotonta taklaamista ja haastoa, sekä röyhkeää maalille ajamista. Ihan ehdoton MVP tänään, kevään mies.
   
 13. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Alkukaudesta Huhtalan piti olla kolmosen-nelosen täytemies. Ennen joulua stunttaili ykkösessä vaihtelevasti. Loppurunkosarjasta alkoi ratkoa pelejä ja nyt sitten ratkoo pleijarimatseja. Hienoa!
   
 14. Gags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Huhtalassa on niitä paljon mainostettuja kevään ratkaisupelaajan merkkejä, joita on jääty kaipaamaan erään toisen osalta.
   
 15. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, North Atlantic Hawks
  Erkalla taitaa olla näkemys jääkiekkojoukkueesta. Resurssien puitteissa ( puuttuessa) pannaan palikoita (hymiö joillekin) kohdalleen.
   
 16. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Täytyy rehellisesti myöntää olleeni väärässä kun arvostelin Huhtalan hankintaa Jokereihin. Huhtala näyttää olevan kevään mies mitä suurimmassa määrin ja on tällä hetkellä erittäin tärkeä palanen Jokereiden joukkuetta, eilinen tietenkin oli poikkeuksellisen hieno peli Hotsilta kun pääsi iskemään kaksi maalia joista ensimmäinen oli tyylikäs ja toinen ns räkämaali jossa Huhtala voitti maalineduskamppailun ja iski riparit sisään. Sen lisäksi Huhtala jakaa painavia taklauksia ja soittaa mukavasti poskeaa vastustajille. Vilpittömät onnittelut siis Hotsille eilisestä täältä suunnalta ja jatka samaa rataa niin hyvä tulee.

  Koirat haukkuu ja karavaani kulkee... ;)
   
 17. Marquez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, FC Barcelona, Suomen maajoukkueet
  Ehdottomasti pisteet Huhtalalle eilisestä. Koko kautta hän ei ole ollut KHL:n ykkösketjun tasolla, mutta eilen oli minun silmääni yksi parhaista hyökkääjistä jo kahdessa ensimmäisessä erässä työmäärällään (ja muutamalla onnistuneella kiekollisella suorituksella). Lopputulos kun oli mikä oli, niin pelin parhaasta hyökkääjästä ei jäänyt epäselvyyttä, onnistumiset oikeaan osoitteeseen. Huhtala tekee nyt sitä, mihin Hagman ei enimmäkseen viime aikoina ole pystynyt, paitsi vähän ilkeämmin. Saa jatkaa näin - vaikka ihan sama kuka ne maalit tekee, kunhan tänäänkin voitetaan!
   
 18. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Hotsi alkaa näyttämään peli peliltä yhä enemmän niitä esityksiä minkä takia mies oli omaan makuuni ehdottomasti halutuin pelaaja viime kauden muista SM-liiga jengeistä. Ei tällaisesta kaverista voi muutakuin tykätä omassa jengissä pelatessaan.
   
 19. joceri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Eilen nähtiin sitä Huhtalaa, jota on odotettu ja toivottukin. Taklasi, taisteli ja oli jopa tehokas. Ei muuta kuin 5 vuoden jatkopahvia kouraan! :)
   
 20. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Kyllä maistui hyvälle olla itse eilen hallilla todistamassa Huhtalan sankaritekoja! Mieltä lämmittää vielä erityisesti se, että Hotsi on saanut monen syömään sanansa hankinnasta ja alkukauden esityksistä. En näe mitään syytä etteikö sama tahti jatkuisi tästä eteenpäinkin, eli kunhan Jokerit pystyy pelaamaan yhtä vahvan puolustuksellisen esityksen tänäänkin ja yleisö psyykkaa Radulovia samalla tavalla, voittoon on täydet mahdollisuudet ja Huhtalalla on varmasti jonkinlainen rooli sen saavuttamisessa. Yhteistyö Sallisen ja Pöystin kanssa toimii erinomaisesti ja tässä on varsinainen playoff-ketju: jokainen jäsen osaa jakaa pommeja ja ottaa niitä myös vastaan. Sen lisäksi pystyvät kiekollisiin ratkaisuihin myös ahtaissa väleissä. Toivottavasti Hotsi ei tee ihan viiden vuoden sopparia, sillä haluan nähdä hänet vielä takaisin Espoossa joku päivä. Tuskin kuitenkaan vielä moneen vuoteen, kun kehityskäyrä osoittaa suoraan ylöspäin.
   
 21. Gemondo Jäsen

  Tommi Huhtala! Tämä mies tarjosi minulle eilen sen saman tunteen jonka on pystynyt viimeksi tuottamaan minulle mies nimeltä Nichlas Hardt.

  Pelissä kävi vielä sellainen hauska tapaus että ehdin noin puolitoista minuuttia ennen Huhtalan ensimmäistä maalia kertoa vierustoverilleni kuinka taidan olla hieman ihastunut numero 61:een. No nyt man crush taitaa olla jo virallista. Eihän tuosta voi olla pitämättä.
   
 22. Jokerikiekko Jäsen

  Alkuakudesta ihmettelin, mitä kaveri teki meidän joukkueessa. Loppukaudesta oli Lokomon jäsenten jälkeen meidän tärkein hyökkääjä. Kehityskäyrä oli koko ajan jyrkässä nousussa, sama juttu Sallisella ja Pöystillä. Huhtala-Sallinen-Pöysti myös ensi kaudeksi kokoon!
   
 23. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Juu et muista väärin. Tässä pientä muistutusta Aaltosen mitättömästä osuudesta ykköketjun ja sitä kautta koko seuran loistavaan syksyyn:

  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Ei toi nyt minusta siltä näytä että Hagman ja Kapanen kaksistaan tehoilivat ja JMA vaan surffaili.
  Sitten tais Hagman loukkaantua ja Huhtala nostettiin ykköseen. Tässä Huhtalasta lokakuulta:

  Lainaus:
   
 24. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Tulikos tuo edellinen viesti nyt vähän väärään ketjuun, vaikka toki viimeinen osio koskikin Huhtalaa...? Jotta oma postaus ei olisi aivan turha, kerrotaan vielä oma mielipide siitä, että toivottavasti Huhtala pääsee ensi kauden alusta samanlaiseen ketjuun, kuin missä pelasi tämän kauden lopun. En tiedä, ovatko sekä Sallinen että Pöysti jatkamassa, mutta jos ovat, siinä on jo valmis ketju ensi kaudelle. Sallinen oli jopa yllättävän hyvä sentterinä, jossain matsissa taisi jopa kahmia koko jengin parhaan aloitusprosentin (?). On sitten eri asia, haluaako mies itse mieluummin laidalle, mutta ehkä on tyytyväinen tähän uuteen rooliin, sillä senkin kautta hänestä tulee entistä monikäyttöisempi pelaaja. Yhteispeliä tämän ketjun kesken oli ilo katsoa. Jokainen jätkä taklaa ja taistelee joukkueen eteen. Juuri sellaista hokia minä tykkään katsoa.
   
 25. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  @Toni85 Koko vitja jatkaa ensi kauden. En silti välttämättä kuitenkaan kasaisi tuota ketjua ensi kaudelle, sillä Sallinen on joka tapauksessa vain varasentteri. Helvetin hyvin se onnistui, siitä ei kahta sanaa, ja oli todellakin yhdessä pelissä koko matsin paras aloittaja. Huhtala puolestaan on lähes varmasti kahden ylimmän ketjun kamaa, niin hyvin se onnistui voimalaiturin roolissaan. Ja mikä parasta, paransi jatkuvasti peliään ollen pleijareissa Jokereiden kenties paras hyökkääjä. En ainakaan keksi ketään joka olisi onnistunut paremmin.