Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Tommi Huhtala Jokerien haaviin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana -Ville-, 07.04.2014 klo 12.48.

 1. -Ville- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit kotimaan kiekkokaukaloissa
  Huhtala, 26, on pelannut Liigaa kaudesta 2005-06 lähtien. Kahdella viime kaudella hyökkääjä on tehnyt 104 runkosarjaottelussa 45+30=75 tehopistettä ja ollut kyseisenä ajanjaksona sarjan paras maalintekijä: Huhtala ja Pöysti jokeripaitaan | Jokerit.com -Huhtala on kaukalossa todellinen taistelija, joka ei jätä ainuttakaan tilannetta kesken. Hän tuo Jokereihin peräänantamattomuuden lisäksi maalintekovoimaa, Jokereiden GM Jari Kurri sanoo.
   
  Viimeksi muokattu: 07.04.2014 klo 12.53
 2. joceri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Sitten tuli Omarkin ja Gundersonin jälkeen palautus takaisin maanpinnalle. Rotaatiopelaajina vielä menisivät, mutta eiköhän Huhtala ole hankittu kärkiketjuihin ja Pöystikin vakiokokoonpanoon.
   
 3. jjoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Täytyy olla aika epärealistiset odotukset tulevan joukkueen suhteen, jos tosiaan Huhtala 2-3 ketjuun ja Pöysti 3-4 ketjuun ovat suuria pettymyksiä. Puhutaan kuitenkin Liigassa top3 maalintekijästä/voimahyökkääjästä, sekä yhdestä liigan parhaista alempien ketjujen pelaajasta, jolla myös potentiaalia pisteiden tekoon vahvan puolustuspelaamisen lisäksi.

  Kaksi käytännössä parhaassa iässä olevaa tai sitä lähenevää pelimiestä, joilla tällä hetkellä suunta urallaan vahvasti ylöspäin. Odotetut hankinnat ja molemmat tunnetaan hyvällä asenteella taisteleviksi pelaajiksi. Omalta osaltani olen ainakin ihan tyytyväinen näihin hankintoihin.
   
  Viimeksi muokattu: 07.04.2014 klo 13.09
 4. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Kannattaa myös nähdä pelaajat osana Westerlundin palapeliä. Molemmat ovat kyllä Bluesissa kasvaneet erittäin kurinalaisiksi joukkuepelaajiksi. Vaikka muuten en Jokereista perustakaan, niin kiinnostaa kyllä nähdä miten paljon Erkka saa heistä irti.
   
 5. _Kuusyks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SKA Pietari, Afinogenov #61, (Blues & Jokerit)
  Lainaus:
  Jos sinulle on pettymys, että Bluesin suvereenisesti paras kenttäpelaaja hankitaan 2-4 ketjuun, niin mikä helvetti sitten kelpaa. Minkä tahansa Liigajoukkueen paras pelaaja on vahvistus Jokereille. Ylimielistä väittää mitään muuta.

  Pöystikin menee kevyesti 30 pelaajan rinkiin. Niin hyvä kausi alla, että mahdollisesti tosiaan viilettää tuolla nelosketjussa pysyvästikin.
   
 6. bozik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Allekirjoitus. Erittäin hyviä hankintoja. Nyt pitää nimenomaan kiinnittää huomiota siihen, että saadaan oikean ikäisiä ja oikeaan suuntaan meneviä pelaajia joukkueeseen. Se mitä Jokerit menestyäkseen tarvitsee on se, että mielellään suurin osa pelaajista on "nimeään parempia" ensi kaudella. Kovin montaa jäähdyttelijää tai toisaalta kokemusta hankkivaa junnua ei kerralla tiimiin mahdu. Ihan siltä tämä vaikuttaa, että Kurrilla on selvä näkemys mitä on hankkimassa. Masallahan oli kanssa näkemystä, ostetaan kaikki maailman laiturit.
   
 7. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Onnittelut loistavista hankinnoista. Huhtala tulee yllättämään kaikki, jotka odottavat hänestä jotain jämäpelaajaa sinne ynnämuut-ketjuun.. Jos pelaa lähellekään yhtä hyvin kuin Bluesissa, tulee tekemään monta tärkeää maalia Jokereille ja nimenomaan taistelemaan joukkueen eteen. Välillä räiskyy yli, mutta ei hän sentään mikään sikapelaaja ole. Power forward, joka osaa pistää kiekkoa reppuun ja on myös erittäin taitava.
   
 8. Wildcard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Hyviä hankintoja molemmat. Todellisia taistelijoita näitä tarvitaan aina. Lisäksi juuri Erkka on se kaveri, joka osaa näistä jalostaa vieläkin parempia pelaajia. Tervetuloa Jokereihin Eetu ja Tommi !
   
 9. syndi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Stadin lätkä
  Antaa kaverin yrittää, ties vaikka yllättäisi kaikki. Jokerilogolle pelaaminen on etuoikeus, joten oletan asenteen olevan senmukainen.
   
 10. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Huhtala on oksettava pelaaja joka olisi pitänyt jättää hankkimatta. Huhtala ei tuo Jokereihin mitään sellaista jota sinne tarvitaan ja tuo valtavasti sellaista mitä ei olisi tarvittu eli on kentällä täys mulkun jätkän. Saatiin siis kuraa Espoosta siis lapiokaupalla. Mitä vähemmän nähdään Huhtalaa kentällä sen parempi Jokereille. Lähden oksentamaan.
   
 11. Tölikän-vesku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tervemenoa, älä tule takaisin.
  Onko sillä mitään väliä, onko mies mulkku kentällä vai ei, kunhan pelaa sille logolle mikä paidan etumuksessa on.
  Voisin sanoa sinusta että olet täysin mulkku kirjoittaja ja vastenmielinen tyyppi muutenkin, joten voisitko poistu palstalta.

  Molemmat mielestäni osuvia hankintoja henkilökohtaisten taitojen ja vahvuuksien puolesta ja molemmila menossa nousujohteinen ura. Todella kovaa pelaamista ja taitoa juuri 3-4 ketjuihin. Espoossa oppineet vielä kurinalaista joukkuepelaamista ja pelitavan noudattamista, joka on erkan jengissä se tärkein asia mielestäni.Toivotaan etteivät areena valot häikäise liikaa poikia.
   
 12. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Ei tarvitse yrittää, riittää kun tekee – jos on riittävä hyvä. Ja Huhtala on. Ihan eri maailmasta noiden Ritojen, Mäkien ja muiden tusinajanareiden kanssa. Tulee Ilmalassa moni vielä syömään sanansa ensi kaudella.
   
 13. matpatt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Katsomokulttuuri
  Jengi valittaa jatkuvasti, kuinka KHL:än myötä joukkue täyttyy palkkasotureista, primadonnista ja on muutenkin täysi muukalaislegioona. Sitten hankitaan joukkueelle pelaavia suomalaisia ja se on sitten jotenkin pahempaa, kun se että jotkut ikäloput tsekit käy meillä kasvattamassa rahapussiaan.

  Molemmat jätkät ovat urallaan kehitysvaiheessa, joten molemmista voi tulla tulevaisuudessa vaikka mitä. Jengissä tulee kuitenkin pelaamaan yhtä paljon omia poikia kuin viime kaudella (pl. junnut).

  Nämä herrat ei kuulu osioon palkkasoturi. Tervetuloa.
   
 14. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Lainaus:
  Hävettää mitä paskaa sitä joutuu nykyään jokeriosiossa lukemaan.

  Huhtala on mainio hankinta ja joukkueesta huolimatta on tullut tunnetuksi periksiantamattomuudestaan. Hyvä Jari, hyvä Janne!
   
 15. faro Jäsen

  Tervetuloa vaan Huhtalallekin. Mä tykkään tästä hankinnasta. Taitava, maaleja tekevä, hyvällä asenteella varustettu kaveri, joka ei anna missään tilanteessa tuumaakaan periksi. Monipuolinen kaveri. Huhtala on kaiken lisäksi suhteellisen nuori, mutta häntä voi sanoa myös kokeneeksi pelaajaksi(yli 500 ottelua Liigassa). Hän sai tällä kaudella runkosarjassa vain 32 jäähyminuuttia, joten todella siisti kausi kyseessä.

  Iso peukku tälle hankinnalle.
   
 16. enigma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuusKi, Nikerit
  Ihan hyviä hankintoja Huhtala ja Pöysti kumpainenkin.

  Nuoria kehityskelpoisia pelaajia saatiin remmiin mukaan. Varmasti erittäin nälkäisiä pelaajia eikä todellakaan mitään palkkasotureita. Tästä on hyvä jatkaa joukkueen rakentamista. THE SENTTERIÄ odotan edelleenkin.
   
 17. P.R. 33 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit & Colorado Avalanche
  Jos vähän kärjistäen sanotaan niin Tommi Huhtala on suomalaisen hyökkääjän prototyyppi. Tinkimätön urheilija, asennepelaaja ja hyvä yleispelaaja. Tosiaan kahdella edellisellä kaudella tehnyt Liigapelaajista yhteensä eniten maaleja. Mikään pelkkä maalintekijä Huhtala ei suoranaisesti ole vaan kuten sanoin, niin hyvä yleispelaaja. Just sellainen jätkä johon voin kuvitella että Pepsi-Ilyalla tai jollain muulla primadonnalla palaa niin käämit. Ensin Huhtala tulee ja vetäisee kunnon taklauksella yli ja seuraavassa vaihdossa tekee maalin. Muutenkaan ei anna vastustajille hetkenkään rauhaa. Niitä pelejä, mitä olen nähnyt, niin hyvä riistämään myös kiekkoja ja ei kaihda pieniä välejä todellakaan.

  Mielenkiinnolla odotan riittääkö eväät jopa MM-koneeseen tänä keväänä. Ei mikään mahdottomuus olisi. Meillä varmasti lähtökohtaisesti kakkosketjun laituri, joten kärkilaiturit (Omark, Harju, Huhtala) alkaa olla pitkälti kasassa, varsinkin mikäli huhut Mosesin jatkosta pitävät paikkaansa.

  Tervetuloa, Tommi.
   
 18. Steegil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
  Juuri sellaisia hankintoja joita pahasti pelkäsin. Ylihintaisia turhakkeita joihin on laitettua aivan turhaan älyttömästi rahaa.
   
 19. SilkySmooth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Arsenal FC
  Lainaus:
  Kun kerran tiedät kaverien palkkatason, niin valaise toki meitä tietämättömiäkin. Jos sulla taas ei ole esittää faktaa väitteesi tueksi, niin silloin kuittaan tän viestin pelkkänä aivopieruna.

  Näiden tänään julkaistujen hankintojen vastustajilta haluaisin kuulla, että keitä he sitten olisivat vastaaviin rooleihin palkanneet. Ja mielummin vastaukseksi ihan konkreettisia nimiä eikä mitään "parempia kun noi"-vastauksia, jos saan pyytää.
   
 20. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #NHL #Pens #Jokerit
  Lainaus:
  Minuakin kiinnostaisi tietää hinta, eli jos voisit vähän avata niin voidaan miettiä, onko ylihintainen. Loistava pelaaja ja hyvä haku Kurrilta! Todellinen taistelija ja osaa tehdä maaleja. Juuri näitä pelaajia, jotka menevät urallaan koko ajan eteenpäin.
   
 21. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Minusta Huhtala on hyvä hankinta. Tuo lisää maalintekopotentiaalia ja luisteluvoimaa. En löydä pahaa sanottavaa. Taklailee kovaa, joskus ei osu oikein, mutta kaikesta huolimatta pidän hyvänä pelaajana. En ota kantaa mulkkupäisyyteen, koska en Tommia tunne.
   
 22. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Hyviä hankintoja.

  Harmi, että joutuu lukemaan useampaan kuin yhteen kertaan lähes sanasta sanaan samoja viestejä muutamilta nimimerkeiltä.
   
 23. Steegil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
  Lainaus:
  Huhtala on tämmöinen perus hetken aallonharjalla oleva pelaaja, kuten joku Jani Lajunenkin oli aikoinaan, kun voitti höntsäkisoissa kultaa.

  Juhlikaa vain jos haluatte tämän turhakkeen hankintaa. Minua ei tämmöisen ylihintaisen D-tason suomalainen hankinta kiinnosta.
   
 24. _Kuusyks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SKA Pietari, Afinogenov #61, (Blues & Jokerit)
  Lainaus:
  Nämä pelaajat nimenomaan ovat halvempia kuin ennestään Jokereissa pelaavat samanasoiset nimet. Jokereilla ei ole mitään painetta palkata Huhtalaa tai Pöystiä, sen sijaan painetta on palkata Ritaa yms. saadakseen jatkuvuutta. Tämän tietää neuvottelujen molemmat osapuolet, joten ei nämä Ridat agentteineen niin tyhmiä ole, että jättäisivät sen hyödyntämättä.
   
 25. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  No kerro nyt jumalauta paljonko näiden ukkojen palkka on, kun siitä joka viestissä valitat? Ja paljon mielummin Huhtala kuin turhake Hardt.