Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Tommi Huhtala Jokerien haaviin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana -Ville-, 07.04.2014 klo 12.48.

 1. koodinimi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Siis tää ketju nousee ylös (en yllättynyt, Huhtala kokoonpanossa + tappio) ja Lajusen ketjussa nukutaan? Noh... ehkä se oli Tommin vika, että tuli vähä läpiajoja ja YV:lla jäähyä jne.

  Ensi pilas Aaltosen pelit ja nyt vielä psyykkas Lajusenki haparoimaan tolla tavalla. Voi Tommi minkä teit, taas!
   
 2. Ruutuässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lisäksi Huhtala ei tehnyt maalia Moseksen ja Koukalin huippupaikoista ja hörppäsi vielä neljännen maalin.

  Ei Huhtala täydellistä peliä pelannut, mutta on silti mielestäni parempi vaihtoehto kolmoseen kuin Harju, Sallinen, Pöysti, Mäki, Rita tai Ben-Amor. Varsinkin kun näistä pitäisi kenttään kaksi kaveria ottaa. Ketjun rooli on nähdäkseni pääasiassa secondary scoring kärkiketjujen takana ja pitää oma pää puhtaana. Eilen ketju otti pari omiin, joista toinen oli jäähyn jälkitilanne, missä lähdettiin ihan väärään aikaa vaihtoon antaen vastustajalle 5 vs. 3 -tilanne. Aika sokea saa silti olla, että saa ketjun virheet yksin Huhtalan piikkiin.
   
 3. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit 1979-2013, Frölunda Indians
  Jatkuva länkytys Huhtalasta on aika sama kuin ärrävikainen arvostelisi Kurria sen sukunimen varsin vittumaisesta lausumisen haasteesta.

  Pitäisiköhän vaihtaa nimimerkki muotoon "Peloton Daisari" ja kipittää paikalle utareet hölskyen oksentamaan puoliksi sulanutta rehua joka kerta kun Tommi "anti-swägä" Huhtala a) ei tee maalia, b) syötä maalia, c) tekee maalin väärin, d) syöttää maalin väärin, e) taklaa ohi, f) Aaltonen menettää kiekon, g) Lajuselle tulee merkkausvirhe, h) Westerlundin toinen silmä on kiinni, i) cheerleaderit on meikattu ryssäläisin meikein, j) yv ei tee maalia, k) av päästää maalin, l) ruplan kurssi laskee ja m) Hjalliksella ei ole leukaa.

  Nuo kaikki ylläolevat johtuvat Huhtalasta ja olen omin silmin ne nähnyt pyökistä sorvatuilla silmilläni.

  Fakta on se, että Jokereiden voittaessa se tapahtuu Huhtalasta huolimatta ja Jokereiden hävitessä se johtuu Huhtalasta eikä näitä tarvitse perustella, sillä perustelu on yhtä perseestä kuin Huhtala. Nyt täytyy jolkotella navettaan lässyttämään rehua. Eihän sitä muuten saa tuotettua lantaa tälle palstalle.
   
 4. Keltainen Jaffa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, NHL:n ja KHL:n suomalaiset, Jokerit
  Haisoo siltä, että on muotia tasan yhtä paljon ottaa Huhtalakritiikki itseensä kuin on trollata Huhtala-on-paska -kortilla. Loppumaton kehä.

  Eihän kukaan tuota lapsellista ajojahtia enää voi tosissaan ottaa? Väsynyttä palstahassuttelua kummaltakin osapuolella.
   
 5. JofaPlayer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vähän riskaabelia nostaa tämän pelaajan oma ketju ylös tietäen muutaman nimimerkin antipatiat Huhtalaa kohtaan.

  Olin itsekin siinä kauden puolivälin paikkeilla vähän ihmetellyt miksei Huhtala kuulunut tähän rotaatioporukkaan Harjun, Pöystin ja kumppaneiden kanssa. Spenglerin jälkeen oli todella hyvä muutaman pelin, sitten katosi hetkeksi, ja nyt on viime peleissä ollut hyvää tekemistä mun mielestä.

  Kun katsoo hyökkäyksen secondary scoringia meiltä (= muut paitsi LoKoMo, JMA, Hakki, Kapanen), niin Huhtalalla on parhaat pistelukemat ihan kunnioitettavalla maalimäärällä 12+7. Itseasiassa tuo 12 maalia mikä vähintään nyt syntyy runkosarjan aikana, on todella hyvä Huhtalan odotusarvoon nähden näin kovassa sarjassa!

  Ja kyllä, on saanut pelata ison osan kaudesta ihan hyvien pelimiesten rinnalla, mutta 12 maalia joista 4 voittomaalia + (eilinen ratkaiseva rankkumaali) ja Jokereiden maalitilaston nelossija on melkoisen hyviä näyttöjä pelaajalta jonka piti olla täysin turhake ja saamaton. Kaiken lisäksi vieläkin lämmittää suuresti kun pari kolme viikkoa sitten hanskasi jossain vieraspelissä ryssän kanssa kun Hakki taklattiin vähän pimeästä kulmasta.

  Tässähän vähän rupeaa pitämään Huhtalasta ja uskon että muutaman täpän saa maalisarakkeeseen myös playoffeissa. Ja mahdollisesti lisää salafaneja! Sopiva miksaus vittumaisuutta ja kuitenkin hyökkäyspäähänkin potentiaalia.
   
  Viimeksi muokattu: 23.02.2015 klo 12.11
 6. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Allekirjoitan edellisen viestin! Huhtala on melko klassillinen esimerkki pelaajasta jota vihaa muussa kuin oman joukkueen pelipaidassa. Itsekin jokseenkin ällöksyin Hotsia ennen tätä kautta. Mutta! Nyt se on meidän joukkueessa ja näyttäisi pelaavan meidän joukkueen logolle ja taistelevan tosissaan muiden meidän joukkueessa pelaavien kanssa. Mä olen ollut helvetin tyytyväinen.

  Muistanko muuten ihan pitkin poikin, vai oliko tossa parisen vuotta sitten Liigan pleijareissa KalPa - Blues -ottelusarja jota kuopiolaiset johti 3-0, mutta neljännessä pelissä Koskisen kusipäällä meni hermot Huhtalaan? Lopulta Blegi voitti 3-4 ja meni jatkoon. Saa uusintaa ja jos muistan väärin ja näin ei ole tapahtunut, niin Koskista saa kohdattaessa kuumentaa!
   
 7. Mechalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
  Lainaus:
  Noin se muistaakseni meni, omien muistikuvieni mukaan joku KalPan pelaaja tosin ajoi Huhtalan Koskisen syliin ja siitä se kähinä sitten lähti.
   
 8. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Juu, tällainen muistikuva mullakin oli. Koskinen taisi sairastua sillä hetkellä johonkin raivotautiin, kun alkoi takoa Hotsia mailalla vai oliko kilvellä? Joka tapauksessa voi sanoa, että tapaus ajoi viileän huipputorjujan pois tolaltaan ja pois vireestä.
   
 9. Tartu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, KHL
  Lainaus:
  Kyllähän homma meni niin, että Huhtala rullasi ihan tarkoituksella Koskisen yli ja eiköhän tuo klippi löydy youtubestakin. Melko tarkoituksellisen näköinen temppu mielestäni mutta hyvä Bluesin kannalta, että toimi.
   
 10. Mechalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
  Lainaus:
  Voi se olla noinkin, itse en sitä niin tarkasti huomannut. :D
   
 11. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
 12. Jeffrey Jäsen

  Tästähän saa tosiaan ihan maireat lisäboostit jos SKA jossain vaiheessa kohdataan.

  Huhtala tosiaan ajaa melko tarkoituksella Koskista päin, ja kaiken kukkuraksi vielä pudottaa häntä vastaan hyökänneen Koskisen muutamalla ihan napakalla yläkoukulla. Meillä on siis ainakin yksi valttikortti hihassa.
   
 13. Ruutuässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Oon digannut jollain tapaa Huhtalasta koko ajan, kun mies on jokeripaidassa pelannut. Saattaa yhtenä syynä olla sekin, miten jotkut yleisesti Hotsiin suhtautuvat. En panisi yhtään pahakseni, vaikka aiheuttaisi vastaavanlaista hämmennystä, jos ollaan jossain vaiheessa playoffeja vaikeassa tilanteessa.
   
 14. sporttipappa Jäsen

  Lainaus:
  Vihaan Huhtalaa tälläisistä syistä. En pidä hyväksyttävänä tekoja jotka ovat oman moraalikäsityksieni vastaisia.

  Pystyn kuitenkin erottamaan tunnereaktioni, ja totean että Huhtala on pelannut hyvän kauden Jokereissa. Huhtalalla on annettavaa Jokereille jatkossakin.

  Kehitettävää on paljon kärkiketjun hyökkääjäksi KHL-huipulle, jonne Huhtalalla on mielestäni mahdollisuus nousta. Huhtala on jääkiekkoälykkysosamäärältään mitattuna fiksu pelaaja, joka tunnistaa tilanteita. Joskus jopa turhankin hyvin, sillä hyökkäyspään kiekollisissa ratkaisuissa olisi monesti tarvinut hakea yksinkertaista peliä, eikä "urheiluruutu"-syöttöä tyhjään maaliin, joka kuitenkin katkeaa lähes mahdottomana syöttönä pakin jalkoihin. Ei ole Huhtalan vika, että nimelliseen ykkösketjuun ei ole parempaakaan pelaajaa.
   
 15. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Mun silmään tuo näyttää vähän siltä, että tilaisuus teki varkaan. Huhtalaa pelataan tuossa hieman Koskista kohti ja mies vetää hieman tällä verukkeella suoraan päin. Ei tuosta puhtaita papereita Huhtalalle voi antaa, mutta toisaalta tilanne suorastaan pedattiin tälle lopputulemalle. 9/10 pelaajasta pyrkisi aktiivisesti estämään kontaktin ja noista muutama jopa onnistuisi siinä, mutta se 1/10 vetää yli jos se saattaa palvella omia tai päässä ei tapahdu oikeita kemiallisia reaktioita. Toisin sanoen jos pelaaja on joko idiootti tai tilanne tiukassa sarjassa sellainen, että mahdollinen rangaistus saattaa silti olla ottaminen arvoinen sarjan kääntämiseksi.

  Vähän kaksipiippuinen juttu. Toisaalta tuossa sai vastustajan pakan niin sekaisin, että tapahtui historiallinen jäätyminen. Toisaalta taas se paljon puhuttu kunnioitus puuttui tyystin ja vaikka aivan vaarallisin mahdollinen tilanne tuo ei ollutkaan, niin aina yllättäen tulevissa tilanteissa mukana on riskimomenttinsa. Mua hieman hävettäisi jos oma jengi vetäisi noin, mutta toisaalta 0-3:sta nousu rinnalle ja ohi olisi pieni hinta siitä. Runkkarissa en tuota sulattaisi, mutta pleijarisarjassa ja köysissä ollessa... Niin, mun moraali voi venyä tarvittaessa jos se tukee menestymistä. Kokonaisuus ratkaisee ja joskus hyvän asian eteen täytyy tehdä pienempiä pahoja asioita. Kuten rottailla, ajaa paikan avautuessa veskarin yli tai vaikka mitata lapa.

  Huhtala on mielestäni onnistunut hyvin hommassaan. Tuota pelaajaa toivoin jo kesken viimeisen liigakauden meille kun huhuja alkoi kuulua ja mielestäni Huhtala on vastannut hyvin huutoon. Röyhkeä peli, potentiaali maalintekoon ja uhrautuminen ovat sellainen yhdistelmä, että kyllä kiitos. Vielä en fanipojaksi tunnustaudu ja matka siihen on pitkä, mutta tonttinsa tuo on mielestäni täyttänyt tällä kaudella.
   
 16. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Joo kakspiippunen juttu. Ite en koskaan oo ymmärtänyt maalivahdin kolaamisia, mutta Playoffeissa tuossa tilanteessa vähä lievittää omaa kantaa. Jos omasta joukkueesta joku tuollasen tekis tuossa vaiheessa, luultavasti en haukkus enkä kehuja antaisin. Varovaiset kehut antaisin vasta jos siittä on hyötyä, niinku tässä tilanteessa.

  Ja Ville Niäminen harrastanut kans isossa liigassa samaa. Tilanne juutuubissa
  https://www.youtube.com/watch?v=BLRWhThisu8
   
 17. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Kiitos @saiman linkeistä ja mun silmään toi Niemisen teko on törkeämpi, koska se tapahtui täysin pelitilanteen ulkopuolella ja Huhtala ajoi maalille maskia tekemään ja ribaria odottelemaan. Toki molemmat olisivat niin halutessaan voineet myös mokkea väistää. Mutta mitä noin Huhtalaan muuten tulee, niin hyvän kauden vetänyt ja tärkeä palanen tämän kauden Jokeri joukkuetta. Paikka ykkösketjussa on ansaittu ja veti myös hyvin kauden aikaisemmassa vaiheessa Koukalin ja Moseksen kanssa. Itseasiassa Huhtalan voi laittaa ketjuun ku ketjuun ja mies varmasti täyttää paikkansa tai vähintäänkin yrittää kaikkensa, eikä enempää voi pelaajalta vaatia. Ja myös huumoria tuntuu mieheltä löytyvän, vaikuttaa aika velikullalta. Hieno mies.
   
 18. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Mukavaa lukea tätä ketjua, kun viestit ovat asiallisia ja Huhtalan tekoja arvioidaan kriittisesti mutta ilman tunnekuohuja! Itse olen edelleen sitä mieltä tuosta Koskisen kolaamisesta, että ei ollut varsinaisesti tahallinen teko, mutta ei myöskään täysi vahinko. sekolust arvioi tilanteen minusta juuri oikein, eli tilaisuus teki varkaan niin sanotusti. Hotsi olisi voinut yrittää väistää tuossa tilanteessa, mutta koska sarjan tilanne oli, mikä oli ja hänellä oli saumat vaikuttaa asiaan tällä tavalla, hän antoi mennä. Lisää erikoisuutta tilanteeseen tuo se, että kolattu maalivahti oli Bluesin oma kasvatti ja tavallaan myös edelleen suuressa arvostuksessa oleva Mikko Koskinen, joka hetki tuon jälkeen hankittiin Bluesiin, Huhtalan joukkuekaveriksi. Silti en tiedä yhtään bluesfania, joka olisi asettunut tuossa tilanteessa Koskisen puolelle (nyt joku varmasti tulee ilmoittamaan, että olen väärässä jne.), varsinkaan kun lopputuloksena oli sarjan totaalisesti kääntänyt tapahtuma.

  Olen tietenkin seurannut Huhtalan otteita tällä kaudella suurella mielenkiinnolla ja oikeastaan parissa viime pelissä on nähty sitä samaa Huhtalaa, joka lähti Bluesista. Oveluutta, rohkeutta haastaa vastustajaa on alkanut löytymään alkukautta enemmän. Väitän, että Huhtala tulee tosiaan tekemään muutaman tärkeän maalin myös playoffeissa, jonne hän on pelityylinsäkin puolesta kuin luotu. Kun vastustaja ottaa kärkipelaajat pois, takaa pitää nousta muita ratkaisijoita. Nyt tuo viitta laskeutunee lähinnä Huhtalan, Sallisen ja ehkä jopa Pöystin harteille.
   
  Viimeksi muokattu: 24.02.2015 klo 17.03
 19. joceri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Pakko nostaa hattua sille, että Huhtalan otteissa on ollut nähtävissä edes pientä kehitystä kauden aikana, Topi Jaakolakin on jäänyt jo pistepörsissä kauas taakse. Toivottavasti sama tahti jatkuu myös playoffs-peleissä.

  Huhtalan kohdalle on kuitenkin turha puhua mistään secondary scoringista, kun fakta on se, että Huhtala on pelannut lähes koko kauden kärkikentissä. Huolestuttavaa Huhtalan kohdalla on se, että maaleista suurin osa (9) on syntynyt sarjan häntäpään joukkueita vastaan. Kärkijoukkueita vastaan saldo on yksi maali Omskia vastaan + kaksi maalia playoff-joukkueita (Ufa ja Minsk) vastaan.
   
 20. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Mun on pakko myöntää että Huhtala on ollut odotuksiini nähden varsin hyvä ja tällä hetkellä jopa Hagmania tehokkaammassa vireessä tuossa ykkösketjussa. Peliotteiden lisäksi pientä hymyä tänne suunnalle sai aikaiseksi myös se tässä taannoin nähty sponttaani nyrkkihippa (vaikka Huhtalan oma nenä aukesikin) kun Hagmania taklattiin päähän, noin pitääkin toimia eikä vain katsoa vierestä kun ketjukaveri keräilee itseään jäänpinnassa. Omat odotukset on siis ylittynyt, tosin isoja odotuksia en Huhtalaan ollut laskenutkaan. Toivottavasti jatkaa pudotuspeleissä vähintään yhtä hyvin ja iskee räkämaaleja maalin edustalta ja hämmentää minskiläisiä hölmöilemään.
   
 21. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Mä en ymmärrä mitä väliä sillä on, ketä vastaan maalit on tehty. Jonkun pitää tehdä maaleja myös häntäpään jengejä vastaan... Vaikka ero Ufan, SKA:n ja vaikkapa Zagrebin välillä on huomattava, ei minkään jengin kohdalla puhuta mistään heittopussista. Nyt Hotsilla on maalitili auki myös playoffeissa ja en näe syytä, miksei maaleja voisi tulla ainakin tässä sarjassa vielä monta lisää. Jonkun pitää tehdä maaleja Minskin verkkoon, että Jokerit menee jatkoon.
   
 22. Jokerikiekko Jäsen

  Lainaus:
  Olet oikeassa, kyllä tässä sarjassa pitää tehdä joka voiton eteen töitä. Dynamo Riikaa ei edes playoffseissa nähdä ja silti oli kauden mittaan aika tasaväkisiä meidän keskinäiset matsit.

  Huhtalasta pitää sanoa, että hyvä pelimies. En tiedä uinuiko vain alkukaudella, vai onko kauden mittaan ottanut askelia eteenpäin pelaajana, mutta pelaa yllättävän hyvällä tasolla tällä hetkellä. Parempi jääkiekkoilija kuin Niklas Hagman. Diggaan jätkästä.
   
 23. Wildcard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Kyllä vetää Tommi hurjalla asenteella näitä pelejä ja on kyllä kevään miehiä... ja mikä raivo noissa tuuletuksissa.
   
 24. faro Jäsen

  Lainaus:
  Joku viisaampi voisi todeta, että postilaatikkokin olisi tehnyt.

  Vai mitä, Palokan Keisari?
   
 25. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  :D Nirunaruveljekset @Palokan Keisari ja @joceri voisivat kenties heittää - sanotaan vaikka seitsemän - viiltävää analyysia Hotsin pleijarivireestä.

  Mä annan valmiin pohjan:

  1. Lauantainen maali syntyi tuomarivirheen seurauksena ja se olisi pitänyt _____!
  2. Game 3:n maali oli Omarkin ansiota ja tuolta tontilta olisi osunut _____laatikkokin.
  3. Huhtalan peli on edelleenkin lähinnä ________.
  4. Hagman ja Kapanen saavat Huhtalan näyttämään _________ kuin oikeasti on.
  5. Tommi _________ kohtalo.
  6. Jämäespoolainen, joka ei ole koskaan tehnyt ________ pisteitä edes Liigassa.
  7. _________ pitäisi pelata Huhtalan tilalla ykkösessä.