Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Tommi Huhtala Jokerien haaviin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana -Ville-, 07.04.2014 klo 12.48.

 1. Jack Daniel's Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Islanders
  Näkisin, että Aaltosen vapaailtojen lisäksi myös Ebola-epidemia, Ukrainan kriisi sekä alkoholilain muuttuminen ovat viime kädessä Tommi Huhtalan syytä.
   
 2. Konkkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa
  Tuli vaan tässä mieleen sellainen asia, että josko Huhtalaa peluutetaan ykkösessä maajoukkueen takia? Että josko hänestä pyritään tekemään astetta kovempaa myös maajoukkueen käyttöön ja siksi esim. Harju pelaa kolmosessa. Meinaan omissa silmissä meidän normi ykkösketju on myös vähintään kakkosketju myös maajoukkueessa ja kuka muu suomalainen olisi Huhtalaa parempi stunttaamaan hakkia? Uskallan väittää, että koko Suomen Jokerit on myös aikuisten oikeasti juuri sitä ja tavoitteena on nostaa maajoukkueen taso top 3seen pysyvästi.
   
 3. Keltainen Jaffa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, NHL:n ja KHL:n suomalaiset, Jokerit
  Lainaus:
  Nerokasta!

  Nythän olisi oiva mahdollisuus hyödyntää maajoukkuetta nostamalla suurimmaksi osaksi suomalaisista koostuva Mäki-Harju-Rita kenttä kakkoskentäksi ja heikentää muitten maajoukkueitten pelaajia tiputtamalla LOKOMO kolmoskentäksi!
   
 4. Konkkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa
  Sarkasmi on taitolaji ja huomaan, että sinulla on vielä oppimista. Mutta kun on lusikalla annettu niin ei voi kauhalla vaatia. Onneksi massa on massaa ja huomaan, että laajojen kokonaisuuksien hahmottaminen ei ole sinun vahvuutesi rakas keltainen jaffa. Mielelläni otan rakentavaa kritiikkiä vastaan tai hauskaa älyllistä huumoria, sillä itselleen nauraminen on erinomaista ajanvietettä. Valitettavasti viestisi on luokkaa seiskan laatujournalismi, joka on kenties sinulle kestotilaajana tuttu?
   
 5. Keltainen Jaffa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, NHL:n ja KHL:n suomalaiset, Jokerit
  Lainaus:
  Täh? :D Yritin jatkaa aloittamaasi hassuttelua. LOKOMO:han on nimellinen kolmoskenttä.
   
 6. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Huhtala 2+0 Vitjazia vastaan. Missä ovat kommentit, että kyllähän tuollaista räkänokkajengiä vastaan pitääkin tehdä kaksi maalia, oli suorastaan surkea, kun ei tehnyt kolmatta... Ottelun jälkeen vielä osuva kommentti, joka minusta kuvastaa edelleen Hotsin asennetta nimenomaan joukkuepelaajana.

  Lainaus:
   
 7. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, LA Doers
  Tehottomasta alusta huolimatta Huhtala on jo nyt mukavassa yli 15 maalin vauhdissa. Kenelläkään ei pitäisi olla mitään valittamista, jos mies tuohon saldoon myös lopulta yltää.
   
 8. Flip#51 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Moniko pelaaja on vastaavassa tilanteessa ikinä sanonut, että kyllä ne omat maalit ovat tärkeämpiä kuin joukkueen pisteet? :D

  "Olihan se kiva saada pari maalia, mutta eniten lämmittää joukkueen voitto."
  "Ei ne omat pisteet paljon lämmitä, kun joukkue hävisi."
  "Nollapeli oli ihan kiva, mutta kundit pelasi edessä tosi hyvin ja tärkeintä oli joukkueen voitto."

  T: Jokainen jääkiekkoilija
   
 9. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Aiheeseen liittyen: Mä olen jotenkin pitkään toivonut, että joku jääkiekkoilija, joskus, jonkun tylsän maanantailäpsyttelyn jälkeen sanoisi

  "No ihan kiva oli voittaa mutta vituttaa kun ei tullut itselle maaleja. Mä olen maalintekijä ja en halua pelata jos en onnistu maaleissa".

  Sitten joku totinen eerotuominen kuulisi huhun, että ko. pelaajan itsekeskeisyys syö joukkuetta sisältä ja puhuisi siitä markolempisen ja anttipärnäsen kanssa kameralle kymmenen minuuttia.

  Hotsi, ens kerralla kun et osu ja joku haastattelee, viittitkö, pliis?
   
 10. Ruutuässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vähän aiheen vierestä, mutta eikö Lehterä viime vuonna jonkun maaottelun jälkeen todennut, että hyvä kun voitettiin, mutta vituttaa kun taas pomppi kiekko takatolpalla eikä saanut maaleja tehtyä. Liittyi kritiikkiin, kun ei ollut tehnyt paikoista edellisissä peleissä.
   
 11. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Eikös tämä ollut ihan MM-kisoissa, tämän twitter+muu some-kohun kanssa samoihin aikoihin?
   
 12. JofaPlayer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jännä pelaaja. Tänäänkin aivan näkymätön ja saamaton ja sitä samaa ollut ehkä 3/4 peleistä mitä olen nähnyt kaudella mutta silti käy aina välillä iskemässä maaleja johonkin väliin. Hyvä niin, ihan ansaitusti pyörii kokoonpanossa sen takia ja on uskon että runkosarjan jälkeen maalisarakkeessa komeilee joku luku 11-16 väliltä mikä on oikein oiva suoritus! Kiva nähdä että pystyy tässäkin liigassa kuumentamaan vastustajia ja tsemppikin on hyvää. Turhat jäähyt pois niin ihan hyväksi hauksi voidaan todeta!
   
 13. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Niin, noista maanantain pelin paikoistahan joku jääkiekkoilijaksi itseään kutsuva varmaan olisikin vielä onnistunut sutimaan kiekon kalaverkkoihin? Näkymätön, turha, rotaatioon.
   
 14. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, LA Doers
  Huhtala nyt vain sattui kuitenkin olemaan kahdesti oikeassa paikassa oikeaan aikaan, mikä on aika helvetin tärkeä taito jääkiekkoilijalle.
   
 15. Ihmepeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tärkeintä on se, mitä maalintekijä tekee ennen kuin saa siirtää takatolpalta tyhjiin. Maalihan on enää vain muotoseikka.

  Kuten palstatoverimme tuossa edellä muotoili, tärkeintä on aika ja paikka. Kun osaat lukea ja ajoittaa itsesi oikeaan paikkaan oikealla hetkellä, ei muuta kuin lapa jäähän ja laatta reppuun. Ymmärrän toki, että joillekin Huhtalan vihaajille on vaikea käsittää, että muunlaistakin maalintekotaitoa on kuin Moseksen "pakit nippuun ja ylähyllylle".
   
 16. Gemondo Jäsen

  Huhtalalle on pakko antaa erityismaininta ilmaveiviyrityksestä. Harmi ettei uponnut, olisi ollut hauskaa lukea kuinka se olisi ollut halpa kopio Granlundin maalista sekä muutenkin liian ylimielisesti tehty maali.
   
 17. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Kun tää jannu huilas Sibiriä vastaan, niin nimellisestä kakkosketjusta kyllä puuttui energiaa verrattuna muutamaan edelliseen peliin. Huhtala-Wirtanen-Pöysti on ollut aika hyvä koostumus, noin muutaman pelin otannalla.
   
 18. Tartu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, KHL
  Lainaus:
  Olen samaa mieltä, mutta miten olisi Huhtala-Wirtanen-Harju? Ainakin kokeilemisen arvoinen. Tänään siis pelin nähneenä tuli tämä mieleen.
   
 19. Pllnen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins, #3 Määttä, #86 Teuvo Teräväinen
  Lainaus:
  Harju tappaa energian kokonaan tollasesta kentästä omalla tekemisellään. Ei pärjää kulmissa ja on aivan liian hidas tuollaiseen energia kenttään.
   
 20. sporttipappa Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä se on juuri näin, ikinä ei kannata kokeilla Harjua missään ketjussa. Karlsso on myös ihan huono maalivahti, jota ei ikinä kannata laittaa maaliin. Perusteluksi riittää, että eihän aurinkokaaan paista yöllä, ja tämä on totuus.

  Todellisuudessa lainaamani käyttäjä kertoi enemmän tasostaan kirjoittajana ja jääkiekon ymmärtäjä, kuin Harjun kulmapelaamisesta tai jalka_nopeudesta. Harjun tilanne on vähän hankala, kilpailee peliajasta lähinnä Hagmanin ja nelosketjun laitureiden kanssa. Tällä hetkellä jää kokoonpanon ulkopuolelle, mutta tuo leveyttä rosteriin.

  Mutta asiaan Tommista Tommin ketjussa. Mielestäni Tommin paikka on ansaitusta Wirtasen ketjussa vasemmalla laidalla. Huhtala on varsin nopea, vahva ja näkee tarpeeksi hyvin pelin, jotta pystyy myös peliä edistäviin ratkaisuihin hyökkäyspäässä. Alkukauden koohottaminen on jäänyt pikkuhiljaa vähemmälle, ja pelaaminen Kapasen ketjussa toi varmasti näkemystä peliin omassa roolissa kolmosketjussa.

  Latviassa 61-26-79 katseli avauserässä kolme kertaa kun kiekko meni omiin, joten oli hyvä kokeilla muutakin yhdistelmää. Sallinen ei ole Huhtala, vaan tuo ketjun peliin erilaisia asioita kuin Huhtala, joka on kiekon kanssa luovempi.

  Lähtisin kokeilemaan kolmosketjussa oikeassa laidassa Pöystin paikalla ensin juuri Sallista, vaikka onkin tottunut pelaamaan vasemmalla. Jos tämä ei toimi, kokeilisin myös Harjua ketjussa. En näy Pöystin panosta ketjun pelaamisessa lainkaan olemattomana, mutta korvattavissa olevana.
   
 21. Pllnen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins, #3 Määttä, #86 Teuvo Teräväinen
  Lainaus:
  Tulee nyt vähän väärään ketjuun, mutta Karlssonia en ole missään vaiheessa pitänyt huonona maalivahtina. Voitko väittää tämän kauden Harjun oikeasti tuovan kolmoskenttään jotain sellaista mitä Pöysti tai Sallinen ei? Jos ei pärjää kaksinkamppailuissa, on myös silloin yleensä huono rikkovassa roolissa puolustus orientoituneessa kentässä. Väänäsen sanoin Westerlund hakee kahta hyökkäävää ja kahta puolustavaa kenttää ja silloin Harjusta ei niissä alemmissa kentissä ole hirveästi hyötyä. Harjun paikka joukkueessa kuuluisi olla kahdessa kärkikentässä, jossa ei ole onnistunut joten ansaitusti nauttii poppareita. Harmi, että kokeilut Aaltosen ja Hagmanin loukkaantumisten aikana annettiin Huhtalalle, mutta itse en peluutukseen voi hirveästi vaikuttaa.

  Huhtala on tällä kaudella pelannut juuri sillä tasolla kuin osasi odottaa, mutta silti kaveri on saanut ihmeen paljon paskaa niskaansa.
   
 22. joceri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Nostetaan taas kissa pöydälle nyt kun Huhtala on saanut jokusen pelin pelata kolmosketjussa omassa roolissaan. Itse odotin ainakin Huhtalalta taklaavaa ja aktiivista peliä, mutta mitään muuta ei olla saatu kuin miinusten keräämistä tehotilastoon ja kaaosta omaan päähän. Kymmeneen edelliseen peliin 0+1.

  Lähettäkää se vaikka sinne Karlskogaan, siellä istuu kuitenkin ihan oikeita jääkiekkoilijoitakin katsomossa.
   
 23. faro Jäsen

  Huhtalan vika, kun hävittiin!
   
 24. Keltainen Jaffa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, NHL:n ja KHL:n suomalaiset, Jokerit
  Ei siitä mihinkään pääse, että Wirtasen ketju pelasi huonoiten Kazania vastaan. Koko ketju, myös Huhtala. Liian paljon turhaa paskaa on Huhtala saanut osakseen foorumilla, mutta nyt on aihettakin antaa kritiikkiä.
   
 25. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Kyllä se on ihan aiheesta saanut. Kun ei taso riitä KHLään, niin se ei silloin riitä. Minkä takia pitää roikottaa mukana?