Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Tommi Huhtala Jokerien haaviin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana -Ville-, 07.04.2014 klo 12.48.

 1. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Ainakin minä kirjoitin Juhamatista tuossa lainauksessa. Mitä tulee Huhtalan Tommiin niin hän oli yksi positiivimmista yllättäjistä ja meno vain yltyi pudotuspeleissä. Toivon, että pelaa ensi kaudella vieläkin hotimmin.
   
 2. Keltainen Jaffa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, NHL:n ja KHL:n suomalaiset, Jokerit
  Referaatti uudesta Urheilusanomista, Nro 13 - 2015, Roman Roterbergin haastattelu:

  "Kuka oli mielestäsi Jokerien paras pelaaja tällä kaudella?

  - Tämä on erittäin vaikea kysymys. Hmm... Tommi Huhtala! Hän on joukkuepelaaja ja kaikkiaan loistava esimerkki suomalaispelaajasta, jolta löytyy tahtoa ja voimaa vääntää. Huhtalan potentiaali nousi esiin pudotuspeleissä. Hän jaksoi painaa ja tehdä myös tärkeitä maaleja. Tällaisia pelaajia Jokerit tarvitsee lisää."

  Yllättävä vastaus, mutta lämmitti mieltä.
   
 3. sporttipappa Jäsen

  Nostan pintaan ketjun, joka on jäänyt viime kevään jäljiltä jäihin. Myönnän, että Huhtalan siirto Jokereihin nosti vastarintaa omissa ajatuksissa, ennen kaikkea ulkopelillisistä syistä. Viime kausi kuitenkin lämmitti periaatteen miehenkin mieltä, ja hyväksyin Hotsin osana minun Jokereita. Kehitys näytti kauden aikana hyvältä. Odotukset tähän kauteen lähdettäessä olivat sen mukaisia, että ehkäpä Huhtala edelleen jatkaa kehittymistään: jatkaa fyysistä peliä, puolustaa loistavasti, pystyy useimmissa peleissä kiekolliseen peliin ja tekee maaleja silloin tällöin.

  Mutta mitäpä tässä ollaan tällä kaudella nähty? Mielestäni ei oikeastaan mitään. Numero 61 on pelannut tämän kauden aikana paljon näkymättömämmin kuin viime kaudella. Onko tämä mielestänne hyvää näkymättömän työn tekemistä, ketjukavereista johtuvaa aikaansaamattomuutta, vai onko Huhtala vain ollut huono? Itse en ota kantaa, koska olen suolannut mielipiteeni perusteettomaksi tässä ketjussa sinä aikana, kun Huhtalan sopimus julkaistiin.
   
 4. Memotuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
  Kyllähän Tommi otti takapakkia viime vuoteen verrattuna. Ei Olimb tietenkään ole jeesannut, mutta on Huhtala heikko. Ei taklaa eikä omasta mielestä raastakkaan samalla tavalla kuin viimekaudella. Vai?
   
 5. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Hotsihan oli aivan ilmiliekeissä, kun Jokereiden viime kausi loppui. Nyt on aivan toisen näköinen mies kaukalossa. Ei röyhkeyttä, ei fyysistä presenssiä ja mikä huolestuttavinta, ei liikettä. Huhtala vaikuttaa aralta ja aristelevalta. Niinpä nousee kysymys: Toipuuko Tommi loukkaantumisesta, vai pelaako kolhun kanssa jostain syystä?
   
 6. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Ei, vaan tässä on todellinen taso.
   
 7. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Pakko sanoa, että tämän koko viime kauden jatkuneen paskan takia en jaksa lukea sun muitakaan tekstejä tällä palstalla. Kuinka pihalla sä voit olla ja miten helvetissä sä vieläkin jaksat? Onko Huhtala tehnyt sulle jotain tosi nololla tavalla pahaa? Vetänyt housut kinttuun Espalla? Kysyn siksi, että sun logiikkasi Tommi Huhtalan suhteen on pahvipalan tasolla.

  Paskamaista keskustelun tappamista kerta kaikkiaan, ei mitään muuta. Se tässä varmaan on taustalla, sillä mitään oikeaa annettavaa sulla ei ole. Pelkkää lapsellista kiukuttelua ja surkeaa inttämistä. Huhtala pelaa monin verroin paremmin kuin sinä kirjoitat tai ymmärrät. Häpeä!
   
 8. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  On se kova! Edelleen osalle taitaa olla vaikea pala nieltäväksi?
   
 9. Ice raven Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&Liverpool
  Toivottavasti tehdyt kaksi maalia tuo peliin muutenkin ilmettä. Harmaata on ollut...
   
 10. faro Jäsen

  Lainaus:
  Postilaatikko mikä postilaatikko. Ei pari hassua maalia sitä tosiasiaa mihinkään muuta.
   
 11. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Ei voi kuin tykätä Huhtalan tuuletuksista maalien jälkeen. Varsinkin ensimmäisen jälkeen oli revetä liitoksistaan ja vähän sama fiilis itselläkin oli. :D Taisi olla ensimmäisiä maaleja KHL:n sarjapelissä lähes vuoteen.
   
 12. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Huhtalalla on selvästi liike haussa loukkaantumisen jälkeen, eikä ole oikein ehtinyt tilanteisiin. Tärkeät pari byyriä tänään ja juuri sellaista secondary scoringia mitä joukkue tällä hetkellä kaipaa.
   
 13. Metro4ever Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raitin Raukka, Jää-Ahmat, Jokerit, Pulu, STL
  Tommi päätti sitten yksin voittaa, kun muille ei maistunut. Loistava kaveri, vaikka suurin osa täällä ei sitä ymmärrä. Voi laittaa rooliin kuin rooliin ja hoitaa ruutunsa hyvin. Pelaa muuten logolle rinnassa eikä nimelle selässä. Olin ekan vuoden alussa hyvinkin epäilevä, mutta Tommi käänsi miltei saman tien meitsin pään. Vähän kuin Mäksä, mutta parempi.
   
 14. sporttipappa Jäsen

  En tiedä viitattiinko tässä osin myös muhun kun en hyväksynyt Huhtalaa ensin Jokereihin ollenkaan. Syyt olivat ihan muualla ja kuin Huhtalan pelaamisessa ja annoin Huhtalalle jo viime kaudella tavallaan anteeksi hyväksyen tämän Jokereihini. Reilu kausihan siinä vain meni, joten hyvin on Huhtala pelannut. No, vitsi vitsinä, kyseessähän oli vain oma jääräpäisyys sen ikävän Kovanen-tapauksen ympärillä. Huhtala pelaa joukkueelle ja sopii suomalaiseen sankarikuvaan helposti, kun kovaa työtä tekevä pelaaja onnistuukin aina silloin tällöin. Pelaaja, josta on helppo pitää.

  Huhtala olikin alkukaudella ollut vaikeuksissa, ennen onnistumisia viime pelissä. Tärkeät pari maalia, jotka parhaimmillaan tuovat henkeä koko joukkueen pelaamiseen.
   
 15. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Postilaatikko.

  Alkukausi näytti taas siltä ettei mitään käyttöä, mutta eilen sitten taas hyvä peli. Toivottavasti jatkuu. Lempinimestään ei silti ikinä pääse eroon.
   
 16. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Onko lempinimi siis Postilaatikko? Ja mihin tämä mahtaa perustua, ja milloin on otettu käyttöön? Itse olen seurannut Hotsin uraa jo useamman vuoden ajan, eli siitä lähtien kun saapui Espooseen, enkä ole törmännyt tähän lempinimeen vielä aiemmin...
   
 17. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Tuli ekan Jokerit-kauden ekan 10-15 pelin jälkeen kun oli muutamassa pelissä ampunut tyhjähköstä maalista ohi tms. Sitten jossain matsissa Hotsi duunasi pari maalia, johon jompi kumpi näistä parista hilpeästä veikosta tokaisi otteluseurantaketjussa että postilaatikkokin olisi osunut tuosta. Siitä lähtien aina Huhtalan osuessa on puhuttu postilaatikosta.

  Joku voi korjata, jos muistini teki selkeät tepposet.
   
 18. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Aivan, eli kyseessä on jatkoajan keskustelupalstalla käytössä oleva lempinimi, jota käyttää täälläkin ilmeisesti aika harva.. Ei siis ihmekään, etten ollut kuullut moisesta. Espoon vuosina lempinimi olisi ollut jotain ihan muuta (esim. maalitykki tulee mieleen), mutta turha niistä on jauhaa sen enempää. Silti aika erikoista todeta, että ei pääse eroon lempinimestään, mikä on tiedossa vain keskustelupalstalla ja perustuu muutamaan missattuun maalipaikkaan... Sitähän ei tapahdu kellekään muulle.
   
 19. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Niin siis se, että sitä käytetään tämän pelattua hyvin, eli aika usein, on nimenomaan kuittailua näille parille tyypille jotka eivät oikein (ainakaan aluksi) jaksaneet nähdä hyvissäkään suorituksissa mitään hyvää...
   
 20. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Itse en ymmärrä moisia palstakuittailuja, ja ehkä tämän takia ajan usein miinoihin :)
   
 21. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Onko kukaan muu huomannut että kun Huhtala tekee maaleja niin ne ovat todellisiä lörppypompputsägäräkä-maaleja, mutta joka hemmetin kerta todella tärkeään paikkaan. Iso pelaaja Jokereille ja toivottavasti saa ensi kaudelle paremman sentterin, missä ikinä sitten pelaakaan.
   
 22. Perreault85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Jokerit, Maple Leafs, Liiga
  Huhtala on kehittynyt todella paljon KHL:ssä, onneksi jatkaa Jokereissa myös ensi kaudella. Olettaen toki Jokerien jatkavan KHL:ssä... Liigasta ensi kaudeksi lisää näitä huhtaloita ja sallisia Jokereihin.
   
 23. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Huhtalalle vielä kehut että osaa usein tehdä tärkeitä maaleja kuten tänään. Ja olihan se veto aivan helvetin komea suoraan syötöstä. Tuosta voi Pate Lainekin ottaa mallia ;=D
   
 24. Gemondo Jäsen

  Saanko esitellä: Jokereiden pudotuspelien MVP, Tommi Huhtala.

  Olisi ollut mielenkiintoista nähdä mitä olisi saanut aikaan ykkösessä klesan Jormakan tilalla.
   
 25. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tämä. Hotsi näytti tänään(kin) muille mallia siitä, miten siellä pitäisi pelata.

  Harmi, ettei pysty yksinään tekemään maaleja.