Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Tommi Huhtala Jokerien haaviin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana -Ville-, 07.04.2014 klo 12.48.

 1. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Ei tämä oma arvio aikoinaan Huhtalan saavuttua Jokereihin niin kauheasti ole pieleen mennyt. Yhtään suurempaa negakohuakaan ei ole tainnut olla, eli ei ole pahemmin räiskynyt yli?

  Tälläiset kommentit pistävät kyllä hymyn naamalle:
  Lainaus:
   
 2. Helsing#65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ei-venäläisessä sarjassa, Sens, Blackhawks
  Jep, Huhtalalle kyllä voi antaa isot propsit näistä kolmesta kaudesta, mitä on Jokereissa nyt pelannut. Osasin kyllä jo kun hankinta julkistettiin silloin kolme vuotta sitten, niin odottaa, että Hotsista kuoriutuisi yksi fanien isoista suosikeista. Pelaa isolla sydämellä ja oikeasti antaa kaikkensa jäällä koko ajan. Siinä sivussa syntynyt ihan kivasti pisteitäkin, ja tietysti playoffeissa ollut Jokerien ihan parhaita pelaajia. Sääli, että joutui nyt poffeissa pelaamaan paskojen ketjussa, olisi ollut mielenkiintoista nähdä, mitä olisi saanut CSKA:aa vastaan aikaan Reginin ja O'Neillin rinnalla. Kun aina näistä palkkasotureista KHL-Jokereissa puhutaan, ja itsekin olen niitä kovaan ääneen kritisoinut, niin pitää kyllä sanoa, että Huhtala tuntuu nyt jo melkein samalta (mutta ei ihan, koska KHL ja oman fanitukseni hiipuminen) kuin vaikkapa Liiga-ajoilta Heino tai Hardt.

  Toivottavasti jatkaa Jokereissa vielä pitkään, ja on mukana sitten silloinkin, jos/kun siirrytään lähitulevaisuudessa takaisin Liigaan pelaamaan. Hieno mies!
   
 3. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Postilaatikosta on kuoriutunut hieno pelaaja. Antaa aina kaikkensa jäällä, vaikka taidot ovatkin rajoitetut. Valitettavasti ei vain voi olla yhtään 3.ketjua ylempänä, jos meinataan joskus jotain voittaa. Mielummin jopa 4.ketjussa, jonne sopisi tyyliltään loistavasti, mutta sellaista budjettia ei taideta koskaan nähdä.
   
 4. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Lainaus:
  Jos ei pidä pelata Huhtalan kolmosketjua ylempänä niin samaa voi sanoa kyllä Joensuusta ja Pillustakin. Ja aika vaikeaksi menee, jos näitä kaikkia ollaan tunkemassa alempien ketjujen vasempaan laitaan.
   
 5. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Eri mieltä. Kyllä mä pystyn näkemään Hotsin KHL:ssä menestyvän joukkueen ykkös- tai kakkosketjussa tälläkin hetkellä. Ei hän ole sen ketjun maalipyssy vaan taklaaja ja tilanraivaaja, joka myös pystyy osumaan maalipuiden väliin tarjoilun osuessa kohdalle. Ei nuo CSKA:n ja SKA:n vastaavassa roolissa olevat pelaajat ole mitään yli-ihmisiä. Se on sitten ihan toinen asia, pystyykö Jokerit koskaan kasaamaan tuollaista nippua kasaan, tuskin.
   
 6. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Mikä tuossa Huhtalassa oikein on, kun tuntuu että se on sidottu lopullisesti alaketjuihin? Omaan silmään Huhtalan suoritusvarmuus on tosi hyvää ja pelaa about aina hyvällä tasolla. On myös mielestäni aika tehokas, eikä vahingossa, vaan tekee hyökkäysalueella asioita hyvin ja nopeasti.

  Osaako joku sanoa, mikä tuossa pelissä sitten mättää? Onko esim oman alueen pelaamisessa jotain puutteita? Vaikeuksia toteuttaa valmentajan toiveita? Vai mikä?
   
 7. Larhii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jäähonka
  Lainaus:
  Eeli Tolvanen
   
 8. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Sekin kannattaa muistaa että vaikka Huhtala ei nimellisesti pelaa kärkiketjuissa niin on tällä kaudella kahdessa ekassa pelissä pelannut Jokereiden hyökkääjistä eniten. Ehkäpä Huhtalan "ongelma" onkin tuo hänen monikäyttöisyys tilanteessa kuin tilanteessa.
   
 9. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  No tämä selittää jo enemmän, en tosiaan ollut katsonut noita peliaikoja. Eihän ketjunumeroilla oikeastaan ole mitään väliä, silti olisi silti kiva nähdä Tommi joskus esim. Reginin rinnalla.
   
 10. powerforward#7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL
  Lainaus:
  Pelaahan tuo ykkösylivoimassa ja on isossa roolissa alivoimalla. Mutta ehkä miestä vaivaa tietty tasapaksuus. Ei ole sellaisia selkeitä vahvuuksia, joilla tehtäisiin kovia tehoja ykkös- kakkoskentissä. Toki tällä hetkellä "pitäisi" esim. Joensuun edelle mennä. Tärkeä pelaaja joka tapauksessa ja ollut usein parhaimmillaan keväällä ja ratkaisupaikoissa.
   
 11. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Missä menet Tommi Huhtala?

  Erinomaisten playoffien jälkeen jäänyt aika pimentoon tällä kaudella. Runkosarjassa nyt 9 peliä kiikareilla ja harjoituspelit mukaanluettuna 15 peliin nyt tehot 0+1.

  Eihän Huhtalalta mitää piste per peli tahtia odotetakkaan.

  Tommi on iskenyt KHL:ssä tehoja seuraavasti:

  Runkosarja 2014-15: 55, 12+5=17 (0,31 ppg) [huomatkaa maalimäärä]
  Playoffit 2014-15: 10, 5+1=6 (0,6 ppg)

  Runkosarja 2015-16: 24, 5+5=10 (0,42 ppg) [loukkaantui EHT:llä, polvi?]
  Playoffit 2015-16: loukkaantunut

  Runkosarja 2016-17: 50, 15+10=25 (0,5 ppg) [huomatkaa maalimäärä]
  Playoffit 2016-17: 4, 2+0=2 (0,5 ppg)

  Huhtalan pistekeskiarvo on siis parantunut joka kaudelle. Odotusarvo tälle kaudelle on noin 0,4-0,55 ppg. Toki Huhtalan on lähtökohtaisesti vaikeampi nyt päästä pelaamaan top2 ketjuissa tai ylivoimaa, ellei jostain syystä pääse kiilaamaan esimerkiksi Joensuun paikalle 2. ketjuun. Päästäkseen viime kauden 0,5 ppg tasolle, tulisi lopuissa peleissä mättää noin 28 pistettä, eli 0,58 pistettä per peli.

  Ja vaikka Huhtalan arvoa joukkueelle ei mitatakaan vain tehopisteissä, niin hän tuo todella arvokasta secondary scoringia osuessaan. 12 ja 15 maalin kausista ei varsinaisesti ole ollut haittaa Jokereille.

  Pitääpä ottaa Huhtala nyt tarkempaan syyniin illan pelissä. Jotenkin on jäänyt alkukaudesta vähän näkymättömäksi. No tekeekä sitten sitä kuuluisaa näkymätöntä duunia? Tuleeko taklauksia, kiekonriistoja/menetyksiä, hyvää karvausta?

  Haastan palstalaisetkin tänään ottamaan Huhtalan erikoisvartiointiin.

  Hotsi, jos luet palstaa (älä), niin mä tuun kellottaa sua!
   
 12. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Huhtala Norman Jormakka -ketjun kemia ei jotenkin toimi. Munsta Huhtala ja Jormakka ei sovi samaan ketjuun, jos halutaan pohjoiseen tehoja. Onneksi molemmat on tunnollisia puolustamaan, joten oma pää on pysynyt suht puhtaana.
   
 13. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  En tiennyt että noi tehopisteet noinkin alhaiset tältä kaudelta. Parissa vikassa pelissä ihan sattumalta seuraillut äijää ja mielestäni oikeastaan ainoa asia joka itselleni on osunut silmään on se, että jostain syystä ei ole vienyt taklauksia yhtä innokkaasti loppuun kuin teki aikasemmilla kausilla (ei ole tosin esim. Joensuukaan eli herää kysymys onko tämä joku pelitavallinen juttu).

  Toisaalta tämän kauden joukkuessa niin paljon enemmän taitoa että helposti Huhtalan tyyppiset kaverit sitten jää pimentoon peliajankin ja vastuun tippuessa. Tänään täytyy äijää oikein seurata!
   
 14. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Huhtala on pelannut ihan kohtuullisesti omaa rooliansa, minkä tällä kaudella on saanut. Rosteri laitureiden osalta vaan on niin paljon parempi kuin aikaisemmin, niin Huhtalalle on jäänyt se hänelle hyvin sopiva 3-ketjun roolin, jossa pitää pystyä pelaamaan vähintään 0-0 ja ajoittain pääsee tuuraamaan ylemmäs. Ei tuosta kolmosketjusta kukaan tule tekemään kunnon tehoja, mutta kaikki niistä pystyy ajoittain tuuraamaan ylempänä. Huhtala on enemmänkin positiivinen ongelma tällä hetkellä.
   
 15. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Pelitavallinen juttuhan tuo taklaamattomuus on ainakin osittain. Kun katsot miten Jokerit paineistaa, niin noissa karvaustilanteissa ei tule yhtä lailla taklauksia kuin aikasemmin. Muuten kyllä. Jalonenhan peluutti viime kaudella Erkkaa fyysisempää kiekkoa taklausten osalta ainakin.

  Huhtala on muuten mainettaan taitavampi pelaaja. Ei ole mikään Omark tai Tolvanen, mutta kyllä niitä käsiäkin löytyy. Ehkä Huhtala vähän "kärsii" tässä omasta monipuolisuudestaan. Tarkkaillaan!
   
 16. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Viimekauden Hotsista jäi semmonen kuva et miehen maalit olivat harvassa ja ihme härömaaleja mutta ns.tärkeisiin paikkoihin tulleita muiden sählätessä ja tumpeloidessa (esim Novokuznezkia vastaan joulukuussa 3-0 tappioasemassa). I.e jossei muut tee ni sitte Hotsi. Tälläkaudella vastaaviin temppuihin ei ole ollut tarvetta.
  Eiköhän se hotsi sieltä heräö.
   
 17. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ja heti painoi byyrin Vitjazia vastaan. Hotsi-Norman-Ikonen pelasi tänään pari erää ihan pirteästi, alkaa olla tiukkaa Jormakalla mahtua kokoonpanoon.
   
 18. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Näin teki, ja oli muuten niin Hotsimainen byyri, kuin byyri voi olla. Olen koko Jokeriajan tykännyt Huhtalasta, yleensä vielä syttyy mitä kovempi on peli.

  Muutenkin Mäksän lisäksi ainut Jokeripelaaja, joka on ollut koko KHL-ajan mukana. Jatkoa vaan pöytään, mikäli haluaa Stadissa pysyä.
   
 19. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Aivan samaa totesin katsomossa maalin jälkeen.

  Taitaa Huhtala lukea palstaa, kun nyt pienen paineen jälkeen alkoi heti toimittamaan. Nyt vaan lisää. Helposti Huhtalan kauden paras peli.
   
 20. Jannacci Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Huhtala on mun inhokkipelaaja, vaikka Jokereissa pelaakin. Äijällä kuitenkin kontollaan toisen pelaajan uran lopettaminen, ja se ei tullut mitenkään vahingossa. Toivottavasti saa potkut. Kuka tahansa muu hänen tilalleen.
   
 21. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Yksi tuon jengin kovimmista taistelijoista ja joka kevät parhaimmillaan.

  Lätkässä sattuu ja tapahtuu, toki ikävää Kovasen puolesta. Toivottavasti Hotsi kuitenkin jatkaa Jokereissa pitkään.
   
 22. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Oikeus toki sulla on tähän mielipiteeseen, mutta miksi helvetissä tuomita Huhtala yhden yksittäisen tilanteen osalta, jossa ei ollut missään nimessä tarkoituksena aiheuttaa vastustajan pelaajalle suurta vahinkoa. Tommi ei ole todellakaan sika pelaaja, vaan taistelijasielu joka tekee takuu varmasti joka ilta sen duunin mitä pyydetään.

  Hieno mies on Huhtalan Tommi, se mitä historiassa on tapahtunut on varmasti mietityttänyt myös pelaajaa itseään. Urheilun varjopuolena on päivästä toiseen kyseiset tapaturmat mitä nyt kävi Kovaselle, mutta jos riskit koettaisiin liian koviksi ei koko lajia edes pelattaisi. Oletan, että kantasi tilanteen tahallisuudesta oli vitsi.

  Summasummarum, toivottavasti Huhtala pelaa Jokereissa mahdollisimman kauan!
   
 23. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Aika väsynyttä jauhaa ikivanhasta asiasta, joka ei todellakaan ollut edes tahallinen teko.

  Huhtala saa mun puolesta jatkaa Jokereissa koko KHL-taipaleen ajan. Mennyt alkukausi oli ehkä vähän heikompi (ainakin tehopisteiden valossa), mutta parissa viime matsissa saanut maalejakin tililleen. Yhteispeli Normanin ja Ikosen kanssa tuntuu toimivan peli peliltä paremmin.
   
 24. Taikajim Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Teemu Pulkkinen
  Tätä jätkää ihmettelen, et miten teillä vielki pelaa. Ja vittu ylivoimaaki pelaa!? Äijä kuuluis mestikseen niinku Väänänen vikoina vuosinaan.
   
 25. Biisoni Jäsen

  Lainaus:
  Huono provo.

  Nih! Ja vittu vielä tasaviisikoillakin pääsee kentälle toikkaroimaan!

  Voisko johtua siitä, että on joukkuepelaaja? Tekee sen, mikä rooliin kuuluu (ja älä vedä tähän kovas-casea, ei kuulu). Siinä vaiheessa kun Perrin potee vihottelevaa lonkkaa ja Kallio etsii pelisilmää lasikaupasta, Huhtala vääntää konferenssifinaalissa.