Lainaamani keskustelu ja kaikki omat viestit on liittynyt jääkiekkoon.
Ok. Lähdetäänpä sitten yksittäisen kiekkoseuran (myös) itsekkäistä tavoitteista sekä seurakulttuurin perushommista katselemaan hommaa eteenpäin.
Kysymys 1: Jääkiekosta ja urheilusta kiinnostunut kohderyhmä. Kumman sukupuolen edustajissa on enemmän kasvunvaraa - siis ei peleissä käyviä mutta mahdollisesti kiinnostuvia lisäkatsojia, kun mietitään koko Turun Palloseuran jääkiekon tavoitteita? Naisissa vai miehissä?
Kysymys 2: Kannattaako täten markkinointia ja seuran imagoa miettiessä suunnata panokset a) miehiin b) naisiin c) molempiin? Erityisesti vielä nuoret ja lapset huomioiden.
Kysymys 3: TPS:n miesten edustusjoukkue ja TPS:n naiset. Lisääkö TPS:n naisjoukkue edustusjoukkueen kiinnostavuutta ja näkyvyyttä vai vähentääkö se sitä?
Sitten vielä pari lisäkyssäriä.
Kysymys 4: Kauanko miesten jääkiekkoilu on kehittynyt Turussa ja kauanko naisten?
Kysymys 5: Naisten ja tyttöjen kiekon olosuhteiden kehittäminen. Onko se hyvä juttu vai huono juttu? Yhteiskunnallisesti, kaupungin kannalta, seuran kannalta, yksilöiden kannalta? Kenen kaikkien kannattaa tuoda oma kehityspanoksensa asian edistämiseksi?
Tykkäät viljellä tälläissiä pikkunättejä älyttömyyksiä, mikäs siinä. Itse veikkaan vahvasti, että olen vuoden aikana seurannut sekä rahoittanut enemmän naisten/tyttöjen urheilua kuin sinä. Somesoturoinnissa voitat sitten kyllä sata nolla.
No ihan toden totta naisten kiekkoilua tai urheilua ei kehitä se, että hoetaan "junnut voitti ne", todistelemalla heidän olevan heikompia. Vai miksi tämä ei ole seuroilla käytössä? Eikö siellä ymmärretä vai ymmärretäänkö siellä kuitenkin naisten kiekko vähän arvokkaammaksi ja tärkeämmäksi?
Hyvä jos tuet naisten ja tyttöjen kiekkoa rahallisestikin, vaikka ovat "huomattavasti heikkotasoisempia"!