Ilmoitukset

Nimimerkki Oto Hascak on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan aivan turhan viestin Ässät-osion Ari-Pekka Seliniä käsittelevään ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkillä Salmon keskittyi KeuPa HT:n osiossa asian sijasta henkilökohtaiseen hyökkäykseen. Lisäksi kyseisen nimimerkin viestien kieliasu on jättänyt paljon toivomisen varaa. Näiden asioiden vuoksi kurinpito on langettanut hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Tietotoimisto hiljenee lopullisesti ja kyseinen nimimerkki saa jatkossa kirjoittaa tahalliset hämmentämisensä jonnekin muualle.

Nimimerkki DarkTower kärsii seuraavan viikon ajan pelikieltoa eduskuntavaaleja käsittelevään ketjuun kirjoitetun henkilökohtaisen hyökkäyksen vuoksi.

Nimimerkki Cliffer666 on saanut viikon pelikiellon "Urheiluaiheisten tavaroiden myynti- ja ostoilmoitukset"-ketjuun lipsahtaneesta viestistään. Käyttäjä itse poisti viestinsä myöhemmin, mutta käyttäjä itsekin myönsi kyseessä olleen "huumoriprovo". Päätökseemme vaikutti myös käyttäjän viimeaikainen, varsin provosoiva ja yleiseen hämmentämiseen pyrkivä tuotanto.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki MachoFantastico ei jatka enää joukkueessa. Kun penkkikomennukset ja opastukset eivät nostaneet hänen kirjoitustensa tasoa, ainoaksi vaihtoehdoksi jäi kirjoitusoikeuksien poisto.

Sulje ilmoitus
UnenNukkuja
Viimeksi havaittu:
19.04.2019 klo 11.10
liittynyt:
15.11.2010
Viestejä:
1 938
Saadut tykkäykset:
31
Kaupunki:
Turku
Ammatti:
Saas nähdä

UnenNukkuja

Jäsen, sijaintina Turku

UnenNukkuja nähty viimeksi:
19.04.2019 klo 11.10
 • Jäsenen UnenNukkuja profiilissa ei ole vielä viestejä.
 • Lataa...
 • Tietoja

  Kaupunki:
  Turku
  Ammatti:
  Saas nähdä
  Suosikkijoukkue:
  TPS, Kapteeniainekset Durggusest
  Nainen Suomen Turkkusesta. Intohimon kohteita penkkiurheilu, musiikki ja tietokoneet.

  Motivaation ollessa kohdalla kuntosalilla ja lenkkeilyllä koitan pitää itseni järjissäni. Vapaa-aika kuluu myös hyvän kirjan parissa, netissä surffaten tai ystävien seurassa. Olen myös karmea vapaaehtoistoimija.

  Allekirjoitus

  Mestaruudet 2001 ja 2010... seuraava 2100? Looginen?