Liittyen sanomaasi niin kuinkahan moni muu nykyisistä puoluejohtasti kykenisi näihin.Oli kyllä ja ja ihan sujuvasti pärjää myös maailman median kanssa.
Sanna sanonut jo oisko 4x viikon sisällä, että Ukraina tulee voittamaan sodan!
Liittyen sanomaasi niin kuinkahan moni muu nykyisistä puoluejohtasti kykenisi näihin.Oli kyllä ja ja ihan sujuvasti pärjää myös maailman median kanssa.
Liittyen sanomaasi niin kuinkahan moni muu nykyisistä puoluejohtasti kykenisi näihin.
Sanna sanonut jo oisko 4x viikon sisällä, että Ukraina tulee voittamaan sodan!
Tämä on aito. Ukrainan keskuspankki.Ittellä aika mitätön budjetti, mutta haluaisin laittaa hieman fyrkkaa omasta pussistani Ukrainan jeesaamiseen. Onko kenelläkään tilinumeroa, jolla raha menee taatusti oikeaan paikkaan?
Mua ei kiinnosta nyt mitkään humanitaariset välikädet, vaan kylmää käteistä suoraan Ukrainan hallitukselle, tai sen puolustusministeriön tilille.
Voisiko tuo olla aito yhteys?
It Is Now Easier to Transfer Funds to Help Armed Forces of Ukraine
The National Bank of Ukraine in collaboration with Privatbank have simplified the procedure for transferring funds on a special fundraising account to support the Armed Forces of Ukraine. “A ...bank.gov.ua
Sanon, että tä on ollut kovempi taski kuin Ahon aikana. Eniten ihmetyttää, että hän on aika kylmäverinen kun sanoo, että Ukraina tulee voittamaan tämän sodan. Ei mitään pelkoa itään jne.Näidenkin lisäksi moni Suomen hallituksista on joutunut vaikeaan paikkaan, mutta kait jo näillä näytöillä Marinin hallitus kolkuttelee about sitä TOP5-sijaa listalla "kusisimmat ajat toimia Suomen hallituksena". Ei toki vedä vielä vertoja sota-aikojen hallituksille ja Svinhufvud I:lle eikä ehkä näillä näytöillä vielä Ahon hallituksen ajoille, mutta ehkä sitten tulee jo Marinin hallituksen aika yhdessä muutaman muun kohtalohallituksen kanssa.
Minusta Marin on henkilökohtaisesti hyvin tuohtuneen oloinen tilanteesta. Hyvä esimerkki oli äänenpaino one-linerissa jolla kuittasi Anon kyselyt. Nämä puheet Ukrainan voitosta kumpunee osin siitä. Itse käyttäisin hieman toista sanamuotoa kuin "voittamista", koska sodassa ei ole voittajia.Sanon, että tä on ollut kovempi taski kuin Ahon aikana. Eniten ihmetyttää, että hän on aika kylmäverinen kun sanoo, että Ukraina tulee voittamaan tämän sodan. Ei mitään pelkoa itään jne.
On kyllä taas niin hapokas aihe kun vain voi. Kirjoitus voisi olla Erkki Tuomiojan kynästä. Kyllä, ihan varmasti esiintyy naisvihaa ja ihan samalla tavalla esiintyy miesvihaa, ehkä jopa enemmän koska se on yleisesti hyväksyttyä. Silti, pääasiassa Sanna Marinia arvostellaan tekojensa mukaan kuten myös esimerkiksi Tarja Halosta, se ei ole naisvihaa.Syvästä päädystä ja pimeydestä eittämättä ropisee.
Täytyy kyllä sanoa, että Jatkoaika on verrattain pätevä ja sivistynyt paikka käydä ja/tai seurata keskusteluja enempikin polarisoivista kysymyksistä. Asiallinen kulttuuri. On anonymiteetti, on toisaalta sellanen tolkun ihmisen moderointi. Jossain twitterissä jotkut jonkinlaista painoarvoakin omaavat ihmiset käyttäytyy huonommin ihan omalla nimellä ja naamalla.
“Saisit hävetä Sanna” - Suomen pääministeri naisvihan kohteena | MustRead
Naisviha kukoistaa ja yhdistää ihmisiä internetfoorumien kasvottomassa maailmassa. Suomen pääministeri on naisvihaajalle punainen vaate. Marin on keskustelupalstan kommenttien perusteella moraaliton…www.mustread.fi
Tämä on mielenkiintoinen kysymys yleisemminkin. Juuri tänään luin artikkelin tutkimuksesta, jossa tasa-arvoisissa maissa naiset ovat uupuneimpia. Nämä asiat eivät ikinä mene yksi yhteen ja minun näkemyksen mukaan tasa-arvo tuo myös velvollisuuksia, kun vastuuta perheessä pitää kantaa myös taloudellisesta puolesta.On kyllä taas niin hapokas aihe kun vain voi. Kirjoitus voisi olla Erkki Tuomiojan kynästä. Kyllä, ihan varmasti esiintyy naisvihaa ja ihan samalla tavalla esiintyy miesvihaa, ehkä jopa enemmän koska se on yleisesti hyväksyttyä. Silti, pääasiassa Sanna Marinia arvostellaan tekojensa mukaan kuten myös esimerkiksi Tarja Halosta, se ei ole naisvihaa.
Jatkoajassa on esiintynyt lähiakoina suurta miesvihaa mm. Erkki Tuomiojaa kohtaan. Millään tavalla ei ole ollut kyse Erkin tosielämän hölmöilyistä.
Samaa mieltä. Melkein kuulostaa enemmänkin siltä, että stressi on yksi todiste siitä, että naiset on Suomessa tasa-arvoisempia kuin monissa muissa maissa.Tämä on mielenkiintoinen kysymys yleisemminkin. Juuri tänään luin artikkelin tutkimuksesta, jossa tasa-arvoisissa maissa naiset ovat uupuneimpia. Nämä asiat eivät ikinä mene yksi yhteen ja minun näkemyksen mukaan tasa-arvo tuo myös velvollisuuksia, kun vastuuta perheessä pitää kantaa myös taloudellisesta puolesta.
Entisessä mallissa jossa nainen oli lähinnä kodinhengetär taloudellinen vastuu oli lähes kokonaan miehellä, niin onhan tämä tasa-arvo myös tietyillä mittareilla myös naisia stressaava asia. Siis ei mitään tasa-arvoa vastaan vaan aivan päinvastoin, mutta minusta on luontevan kuuloista että tasa-arvoisissa maissa naiset ovat stressaantuneempia.
Kyllä, ihan varmasti esiintyy naisvihaa ja ihan samalla tavalla esiintyy miesvihaa, ehkä jopa enemmän koska se on yleisesti hyväksyttyä.
Nyt Ukrainan kriisi. Tässä on paljon enemmän haastetta Marinille, koska takkia on pystyttävä kääntämään eikä tuo jäykähkössä SDP:ssä ole aivan niin helppoa.
Itseasiassa tutkimus on muutenkin linjassa siihen, että elintason nousu tarkoittaa yleensä myös vastuuta ja suurempaa työ määrää. Aikoinaan ihmiset tekivät paljon vähemmän töitä tunteina mitä nykyisin, niin tottakai sama pätee tähän, kun tasa-arvon seurauksena nostetaan naisten työmäärää/vastuuta myös uupumus tasot nousevat tasa-arvoisissa maissa naisten osalta.Samaa mieltä. Melkein kuulostaa enemmänkin siltä, että stressi on yksi todiste siitä, että naiset on Suomessa tasa-arvoisempia kuin monissa muissa maissa.
Milloin aikoinaan tämä oli? Silloin kun oli kuusipäiväinen työviikko vai silloinkun ihmiset siirtyivät metsästäjä-keräilystä maanviljelykseen vai joskus sillä välillä?Aikoinaan ihmiset tekivät paljon vähemmän töitä tunteina mitä nykyisin.
Näkisin nimenomaan sen, että perheellisellä naisella on enemmän asioita hoidettavana pidempien välimatkojen päässä. Entisaikaan tehtiin kyllä paljon töitä, mutta varsinkin maatiloilla kaikki tapahtui kodin välittömässä läheisyydessä niin, että oltiin koko ajan yhdessä. Lapset tuli mukana kaikessa, oltiin sitten peltotöissä, kotona tai vaikka ruokailtiin. Kaikki tehtiin yhdessä, perheenä sekä myös lähinaapureiden kesken.Itseasiassa tutkimus on muutenkin linjassa siihen, että elintason nousu tarkoittaa yleensä myös vastuuta ja suurempaa työ määrää. Aikoinaan ihmiset tekivät paljon vähemmän töitä tunteina mitä nykyisin, niin tottakai sama pätee tähän, kun tasa-arvon seurauksena nostetaan naisten työmäärää/vastuuta myös uupumus tasot nousevat tasa-arvoisissa maissa naisten osalta.
En jaksa kaivaa nyt tätä varten mistä tuo tuli. Silloin kun syötiin marjoja ja metsästettiin majavia on ainakin varma, ja muutenkin oma käsitykseni on ettei työpäivät hirveästi lyhentyneet ole ihan lähi historiassakaan. Toki jos viitsit kaivaa kättä pidempää, niin minuakin kiinnostaa tämän osalta.Milloin aikoinaan tämä oli? Silloin kun oli kuusipäiväinen työviikko vai silloinkun ihmiset siirtyivät metsästäjä-keräilystä maanviljelykseen vai joskus sillä välillä?
Se on osittain kyllä juuri noin. Tasa-arvo on muuten kyllä länsimaisen yhteiskunnan parhaita juttuja, koska sillä on saatu rutkasti lisää työvoimaa ja myös talenttia käyttöön yhteiskunnan kehittämiseen. Naisten pitäminen kotona on kehityksen este, ja onneksi me olemme tässä maailman kärkeä.Näkisin nimenomaan sen, että perheellisellä naisella on enemmän asioita hoidettavana pidempien välimatkojen päässä. Entisaikaan tehtiin kyllä paljon töitä, mutta varsinkin maatiloilla kaikki tapahtui kodin välittömässä läheisyydessä niin, että oltiin koko ajan yhdessä. Lapset tuli mukana kaikessa, oltiin sitten peltotöissä, kotona tai vaikka ruokailtiin. Kaikki tehtiin yhdessä, perheenä sekä myös lähinaapureiden kesken.
Ei ollut erikseen niin, että stressaat aamuheräämisestä, stressaat että lapset ehtii hoitoon, stressaat että ehdit töihin, stressaat rahasta, stressaat, että pääset ajoissa töistä, että saat lapset haettua ajoissa, stressaat liikenteestä, stressaat kauppareissusta ja stressaat, että pitää laittaa lapsille ruokaa, stressaat vielä siitä, että koti on mullin mallin, auto hajosi, mies on matkoilla jne. jne. tätä voisi jatkaa pidemmällekin.
Tämä on aika munakana luokan ongelma mutta uskaltaisin väittää naisten "työssäolon" ainoastaan muuttaneen muotoaan, ennen "työ" suoritettiin kodin piirissä ja nykyisellään käydään kodin ulkopuolella töissä. Toki tähän voi hassutella etätöistä mutta jokainen lienee ymmärtää tarkoituksen.En jaksa kaivaa nyt tätä varten mistä tuo tuli. Silloin kun syötiin marjoja ja metsästettiin majavia on ainakin varma, ja muutenkin oma käsitykseni on ettei työpäivät hirveästi lyhentyneet ole ihan lähi historiassakaan. Toki jos viitsit kaivaa kättä pidempää, niin minuakin kiinnostaa tämän osalta.
Etenkin sen osalta olen varma, että kokonais työmäärä ikäänkuin tuottavaan toimintaan on lisääntynyt rutkasti tasa-arvoisissa maissa joissa naisetkin tähän osallistuvat.
Kyllä uskon tämän. Ehkä mielipiteeni kumpuaa jostain menneistä ajoista, koska maatiloilla(myös nykyisin vähemmissä määrin) oli tapana ettei nainen käynyt missään muissa töissä. Nykyään tämä taitaa olla jonkun it-alan hommia enemmänkin, jossa mies/nainen elättää toista puoliskoa.Tämä on aika munakana luokan ongelma mutta uskaltaisin väittää naisten "työssäolon" ainoastaan muuttaneen muotoaan, ennen "työ" suoritettiin kodin piirissä ja nykyisellään käydään kodin ulkopuolella töissä. Toki tähän voi hassutella etätöistä mutta jokainen lienee ymmärtää tarkoituksen.
Työtunnit ovat hyvinkin paljon vähentyneet lähihistoriassa eli vaikka luettuna sotien ajan jälkeen.
Sen takia työ lainauksissa kun noina aikoina kyse oli enemmän ruuan saannista kuin varsinaisesta palkkatyöstä sekä lapset hoidettiin kotona työaikana.
Olen pitkälti Hararin kirjojen pohjalta ymmärtänyt, että "työaika" oli lyhympi keräilijämetsästäjien aikana ja kasvoi suuresti kun alettiin viljelemään maata. Toisaalta kun puhutaan metsästä-kerääjien työajasta, niin heillä ei ollut 5-8 viikon vuosilomia ja epäilen ettei viikonloppujakaan ihan samalla tavalla tunnettu.En jaksa kaivaa nyt tätä varten mistä tuo tuli. Silloin kun syötiin marjoja ja metsästettiin majavia on ainakin varma, ja muutenkin oma käsitykseni on ettei työpäivät hirveästi lyhentyneet ole ihan lähi historiassakaan. Toki jos viitsit kaivaa kättä pidempää, niin minuakin kiinnostaa tämän osalta.
Etenkin sen osalta olen varma, että kokonais työmäärä ikäänkuin tuottavaan toimintaan on lisääntynyt rutkasti tasa-arvoisissa maissa joissa naisetkin tähän osallistuvat.