Pitäisi pestautua päiväksi töihin, niin oppisi laittamaan.Yritin taas tehdä yhtä hyvää kanaa kuin tuo kiinalainen rafla, mutta en taaskaan onnistunut muuten kuin siten, että nälkä siirtyi joitakin tunteja eteenpäin.
Kysästääs tässä ketjussa, kun näin kesällä jengi varmasti grillaa paljon... Mutta onko kokemusta isoista parilalevyistä kaasugrilliin? Sellaisesta joka on esim. 3-4 polttimen levyisiä? Sillähän saa koko grillausalueen kerralla käyttöön, joten siinä voisi grillata monenlaista tavaraa samalla kertaa?
Tässä vielä linkki[URL] mitä tarkoitin. Menee netrauta.fi
Alankohan koko kesän ajan kokata lähinnä uunimakkaraa, milloin milläkin kasvispedillä.
Tänään alla oli paprikaa, kesäkurpitsaa ja herkkusientä. Olipa jotenkin yksinkertaista, mutta herkullista.
Unohda ne kasvikset =).
Atrian punainen vuokaan... kuori pois ja makkaran päälle koko matkalta about pikkurillin levyinen ja paksuinen ura. Siihen sinappi ja ketsuppi ja juustoa sitten päälle.. 200⁰C ja about 30 min
Älä nyt pilaa kasvishypeäni, kun olen keksinyt jotain, minkä seurassa niitä menee enemmänkin. ;)
Itse pitäisi varmaan kanssa alkaa hypettään kasviksia ja vihanneksia, koska kolesteroolinikin on korkealla. Pitäisi saada alemmaksia. Lääkitystä en takaisin tahtoisi