Mitä tänään syötäisiin?

  • 421 861
  • 3 703

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Sisäfilepihvi chimichurrilla, grillatulla parsalla ja pippurijuustosienillä.

Hyviä naudan sisäfile- ja ulkofiletarjouksia ollut viime aikoina, niin nyt on pakkasessa pihvejä…
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Grillaillaan tässä valkosipulituorojuustolla täytettyjä ja pekoniin käärittyjä herkkusieniä, bbq-maustettuja porsaan ulkofilepihvejä, perunanyyttejä (keitettyä perunaa, voita, ruohosipulia ja vähän suolaa ja pippuria). Sitten vielä lisukkeeksi itse tehtyä coleslawta ja tomaatti-mozzarella salaattia.
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Landekausi avattu. Grilliin tiensä löysi heräteostoksena kaupan kalatiskin jättikatkarapuvartaat, parsaa, paprikaa, chilejä ja halloumia. Huomenna savustetaan kirjolohta. Viisikko kesämökillä, vain kolme hahmoa puuttuu.
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Rouvan syntymäpäivän kunniaksi piti keksiä jotain hyvää ja tuli kokeiltua tällaista: Pangasiusta & Katkarapuja Thaimaalaisittain

Valkosipulia pistin kyllä reilusti enemmän ja inkiväärin ja korianterin skippasin kun en niistä itse välitä. Tuli sen verran hyvää, että pitää tehdä joskus uudestaankin.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Tänään on niin psykedeelinen uutispäivä, että ruokalistalle voisi ottaa psilosybiinisienet eli taikasienet kuten mm. suippumadonlakki, sinityvikuupikka, pajulahorusokas ja uusi ennen tuntematon laji, Venäjällä erittäin suosittu idänhyypiökyypiö.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Tänään ja eilen oli vuorossa myös peuran jauhelihasta tehtyä jauhelihakastikkeen ja oli muuten erittäin hyvää, aivan kuten oli peurapatakin.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers

Liitteet

  • 438060581_408142072139162_8548805937061105437_n.jpg
    438060581_408142072139162_8548805937061105437_n.jpg
    819,2 KB · kertaa luettu: 123

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Tattirisottoa (sinne meni viimeiset kuivatut tatit), kanan sisäfileitä, keitettyä kukkakaalia ja porkkanaraastetta.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Kysästääs tässä ketjussa, kun näin kesällä jengi varmasti grillaa paljon... Mutta onko kokemusta isoista parilalevyistä kaasugrilliin? Sellaisesta joka on esim. 3-4 polttimen levyisiä? Sillähän saa koko grillausalueen kerralla käyttöön, joten siinä voisi grillata monenlaista tavaraa samalla kertaa?

Tässä vielä linkki mitä tarkoitin.... Menee netrauta.fi
 
Viimeksi muokattu:

Vaakuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kysästääs tässä ketjussa, kun näin kesällä jengi varmasti grillaa paljon... Mutta onko kokemusta isoista parilalevyistä kaasugrilliin? Sellaisesta joka on esim. 3-4 polttimen levyisiä? Sillähän saa koko grillausalueen kerralla käyttöön, joten siinä voisi grillata monenlaista tavaraa samalla kertaa?

Tässä vielä linkki[URL] mitä tarkoitin. Menee netrauta.fi

On kokemusta jonkun verran parilalevyjen käytöstä. Esimerkiksi pekonin valmistus grillissä toimii paljon paremmin parilalla, samoin vaikkapa pilkotun sipulin ja katkarapujen. Eli suomeksi sanottuna kaiken tuollaisen pilkotun tai muuten vain pienten partikkeleiden valmistamiseen sopii hyvin. Kelpaa toki myös burgerpihvien valmistukseen.

Asiaa sivuten suosittelu, jos kasvisten grillaaminen maistuu. Ehdottomasti grilliin tällainen lisäpalikka: Grillikori
Itsekin kauan pilkoin kasvikset ja käytin valtavasti vaivaa laittaakseni osat tikkuihin, kunnes hommasin tuollaisen korin kaverin suosituksesta. Hemmetin kätevä.

Eli, lyhyesti ja ytimekkäästi vastaus kysymykseesi, että parilan käyttö monipuolistaa grillaamista.
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Nikkarinvuokaa sillä tavoin perinteistä reseptiä tuunattuna, että normikerman sijaan kokki lorauttaa sekaan chilikermaa.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Itse kehittelemäni reseptin mukainen täytekakku:
- valmis torttupohja
- 2x200g mansikkarahkaa
- 2 dl kuohukermaa vaahtona
- pakastettuja mansikoita 500g.
- 5 liivatelehteä
- hiukan mansikkamehua

Rahka ja kermavaahto sekoitetaan. Lisätään puolet pilkotuista mansikoista (kesällä tietysti käytetään tuoreita, mutta tänään meni viimeiset pakastetut).
Lisätään 5 min liotetut ja mehutilkassa sulatetut liivatelehdet.
Kostutetaan lopulla mehulla alimmainen torttulevy ja päälle kolmasosa rahka-kerma-mansikkaseoksesta. Lisätään toinen ja kolmas torttulevy samaan tapaan.
Koristellaan lopuilla mansikoilla.
Jääkaappiin hyytymään 3-4 tunniksi.

Halutessa voi käyttää laktoosittomia maitotuotteita ja sokeritonta mehua.
Toimii myös 1-kerroksisella torttupohjalla.
Luonnollisesti myös muulla kuin mansikkatäytteellä.
 

Glove

Jäsen
Varakylkiluita paistelin uunissa ja sillä aikaa värkkäsin perunasalaatin. Nyt voi siirtyä raikkaiden kesäjuomien pariin.
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Muikkuja. Tänäänkin. Vuokselta oon saanut niin paljon muikkua, että onpahan saanut syödäkseen. Paistettuna ja savustettuna. Jonkin verran oon noita säilönyt ja pakastanut tulevaisuuden varalta myös.

Ruis ja vaalean juuri leivän paistelin myöskin äsken.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Alankohan koko kesän ajan kokata lähinnä uunimakkaraa, milloin milläkin kasvispedillä.

Tänään alla oli paprikaa, kesäkurpitsaa ja herkkusientä. Olipa jotenkin yksinkertaista, mutta herkullista.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Alankohan koko kesän ajan kokata lähinnä uunimakkaraa, milloin milläkin kasvispedillä.

Tänään alla oli paprikaa, kesäkurpitsaa ja herkkusientä. Olipa jotenkin yksinkertaista, mutta herkullista.

Unohda ne kasvikset =).

Atrian punainen vuokaan... kuori pois ja makkaran päälle koko matkalta about pikkurillin levyinen ja paksuinen ura. Siihen sinappi ja ketsuppi ja juustoa sitten päälle.. 200⁰C ja about 30 min
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Unohda ne kasvikset =).

Atrian punainen vuokaan... kuori pois ja makkaran päälle koko matkalta about pikkurillin levyinen ja paksuinen ura. Siihen sinappi ja ketsuppi ja juustoa sitten päälle.. 200⁰C ja about 30 min

Älä nyt pilaa kasvishypeäni, kun olen keksinyt jotain, minkä seurassa niitä menee enemmänkin. ;)
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Älä nyt pilaa kasvishypeäni, kun olen keksinyt jotain, minkä seurassa niitä menee enemmänkin. ;)

Itse pitäisi varmaan kanssa alkaa hypettään kasviksia ja vihanneksia, koska kolesteroolinikin on korkealla. Pitäisi saada alemmaksia. Lääkitystä en takaisin tahtoisi
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös