Ny rillataan, niin kun Juti sanoo.
Tai no ei ihan vielä, mutta valmistelut on jo hyvällä mallilla. Porsaan ribsit maustettu ja kääritty folioon, saavat nyt kypsyä uunissa miedolla lämmöllä, odotellessa on hyvä aika tehdä marinadin. Alkuillasta sitten tulta grilliin ja loppukypsennyt ja väriä pintaa.
Näin kun kesän eka grillaus, niin ei mennä sotkemaan tähän nyt mitään rehuja sun muita lisukkeita, vaan keskitytään ihan siihen olennaiseen.
Tai no ei ihan vielä, mutta valmistelut on jo hyvällä mallilla. Porsaan ribsit maustettu ja kääritty folioon, saavat nyt kypsyä uunissa miedolla lämmöllä, odotellessa on hyvä aika tehdä marinadin. Alkuillasta sitten tulta grilliin ja loppukypsennyt ja väriä pintaa.
Näin kun kesän eka grillaus, niin ei mennä sotkemaan tähän nyt mitään rehuja sun muita lisukkeita, vaan keskitytään ihan siihen olennaiseen.