Veriappelsiinien ystävälle suosittelen lämpimästi tätä:Tänä talvena musta on tullu todellinen veriappelsiinien ystävä, syön noita jopa ehkä vähän liikaa. Mitä tulee ruokaan niin perus pastakanat tai riisikanat syön ehkä 4 päivää viikossa ja kuten kaikki tietää niin pikku ananas purkista siihen on ihan hyvä, mutta persikka vasta onkin hyvä, siis ylivoimasen hyvä. Huomenna menee kokeiluun kanapasta veriappelsiinilla ja ennen kun edes kokeilen niin uskallan sanoo että on hyvä.
Ai että. Pitääkin ostaa taas maksaa joku kerta.Tänään kokkailen maksaa. Kylkeen sipulihöystöä ja muusia.
Kaneli ja kardemumma on lihan mausteena semmoisia, etten ole saanut niitä yrityksistä huolimatta toimimaan. Tai sitten makuaistini ei vaan tykkää niistä lihan mausteena. Kyllä minä kanelia ja kardemummaa käytän mm. leivonnassa, mutta ei toimi minulla lihan kanssa syystä tai toisesta. Pitää varmaan taas joskus kokeilla.Eilinen lammaskaali oli vaan totaalinen täysosuma - hautui seitsemän tuntia hellalla niin miedossa lämmössä kuin mahdollista, liha irtosi luusta pelkällä katseella: mureaa, pehmeää ja maukasta. Ja maustettu oli intialaisittain: kaneli, kardemumma, curry, jeera, garam masala, chilijauhe jne. Fuusiokeittiötä!
Kysy intialaasilta... Ei siis dominoivina mausteina mutta sopivissa määrin ovat tosi toimivia.Kaneli ja kardemumma on lihan mausteena semmoisia, etten ole saanut niitä yrityksistä huolimatta toimimaan.
Garam Masala maustesekoituksella voi lähteä liikkeelle.Kaneli ja kardemumma on lihan mausteena semmoisia, etten ole saanut niitä yrityksistä huolimatta toimimaan.