Ainoa oikea tapa tarjota possua on toki pitkään hauduttaminen ja omenan yms. kanssa, mutta neljän juuston possustakaan ei tullut yhtään hullumpaa tuossa taannoin. Pannulle ensin possunsuikaleet, mustapippuri ja suola. Hetken päästä perään kaikki jämäjuustot jääkaapista (homejuustoa, joku kermajuustoksi epäilty, mozzarella-emmental-raastetta ja yrttipippurisulatejuustoa), pilkottua kevätsipulia sekä pari purkkia kermaa. Haudutetaan riittävän miedolla lämmöllä tarpeeksi pitkään, tarjotaan vapaavalintaisten lisukkeiden kanssa. Mulla oli pennepastaa.
Taidan tehdä toistekin. Ja jos jollain on täydellinen possuresepti, niin saapi laittaa jakoon.
Taidan tehdä toistekin. Ja jos jollain on täydellinen possuresepti, niin saapi laittaa jakoon.
Viimeksi muokattu: