Ilmoitukset

Puhelinnumeroiden jakaminen luvatta ei ole palstallamme sallittua. Se rikkoo käyttäjän anonymiteettia ja on muutenkin hyvien tapojen ja netiketin vastaista. Näin ollen nimimerkki -Ville- on asetettu kahden viikon pelikieltoon ja hänen Jokerit-osioon kirjoittamansa viestinsä on muokattu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus
Vesuri
Viimeksi havaittu:
22.05.2019 klo 01.47
liittynyt:
31.01.2002
Viestejä:
4 562
Saadut tykkäykset:
122

Seuraa: 2

Seuraajat 1

Syntymäaika:
16.03.1968 (Ikä: 51)
Kotisivu:
Kaupunki:
Tampere

Vesuri

Jäsen, 51, sijaintina Tampere

Vesuri nähty viimeksi:
22.05.2019 klo 01.47
 • Jäsenen Vesuri profiilissa ei ole vielä viestejä.
 • Lataa...
 • Tietoja

  Syntymäaika:
  16.03.1968 (Ikä: 51)
  Kotisivu:
  http://
  Kaupunki:
  Tampere
  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Olen kierrellyt viimeiset 20 vuotta eri puolilla Suomea opiskelun työn ja perheen perässä. Olisi olut luonnollista vaihtaa suosikkijoukketta useamminkin, mutta kaikkea ehdi.

  Allekirjoitus

  Cobol 1.1.2009: En mene sanomaan mitään muista joukkueista ja siitä kuinka niiden johto seuraa Jatkoaikaa, mutta Jokerien johto lukee moneen kertaan päivässä sen mitä kirjoitan.