HekeK

Jäsen
Hyvä vastaus. Nyt sitten odotetaan, että tuloksia yhteistyöstä tulisi? ja tietoa siitä, onko Honkalehto luvannut mitään kouriintuntuvaa ja konkreettisia muutoksia?
Kiitos. Fiksulta kehut lämmittää aina.

Oikeasti on hyviä juttuja vireillä. Enempää en voi tässä vaiheessa paljastaa. Aika tuon kuitenkin näyttää. Katsotaan kuin äijien käy. Sitten voitte tuomita. Parhaat palat mennee ensi vuoteen.

Vai onko niin, että Honkalehto tarvitsee kaiken vetoavun saadakseen ulkoilmaottelunsa kuiville, ja alentuu jälleen jopa yhteistyöhön?
Meidän päästä lähti kysely Manngardille, että voitaisiinko olla avuksi. Tästä Honkalehto otti kopin ja soitti ehdotellen palaveria. Ulkoilmamatsikin on ollut tapetilla kyllä. Tuskin meitä tarvitaan, mutta hyvä jos voi auttaa. Tuo on kuitenkin vain osa isompaa kokonaisuutta. Yksi etappi.

Täysin vilpittömin mielin tässä liikenteessä ollaan ja tähän kaikkeen tulee selvyys aikanaan.
 
Viimeksi muokattu:

HekeK

Jäsen
Kuulostaa ihan samalta mitä office on puhunut viimeiset vuosikymmenet, "ensi vuonna..."
Viimeistään ensi vuonna selviää, mitä tällä hetkellä I-H Oy:n kanssa pyöritellään. Tämä on lupaus joka pitää.

Toivotaan että Share on erilainen, huolestuttaa vaan tuo lähentyminen nykyjohdon kanssa...
Sääntöjemme mukaista toimintaa. Yhteistyöhön pyritään.

Puheenjohtaja (Samuli Huikuri) ei ole vielä kutsunut hallitusta koolle näiden kehitteillä olevien kuvioiden tiimoilta. Hallitus voi siis vielä painaa jarrua.
 

Ragulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ongelmana on se, että nykyisten pääomistajien ja operatiivisen johdon näytöt ovat niin huonot, että arkijärjellä on mahdoton kuvitella, että toiminta paranisi samojen miesten ollessa puikoissa. Suuri ongelma on avoimuuden puute, joka näkyy joka käänteessä.

Näyttäisi siltä edelleen, että nykyomistajia ei kiinnosta varsinainen jääkiekkotoiminta ja sen kehittäminen. Omistajien verkosto on säädetty toimimaan siten, että yritysryppään jostain kulmasta on otettavissa tyydyttävät voitot. Nyt tilanne muuttuu hieman tulossa olevan uuden hallin myötä. Nykyjohto oli haluton säätämään toimintojaan toiseen asentoon. Nyt on pakko kääntää vähän kylkeä. Lisäksi on ne ulkoilmaottelut, joiden myynti ilmeisesti takkuaa tai kauniimmin sanottuna myymättömiä lippuja on vielä tarjolla. Jotain pitäisi siis tehdä, että tappioita ei tulisi liiaksi, Jotta toimintaa voitaisiin jatkaa entiseen tapaan.

Varsinaista muutosta noilla vanhoilla säädöillä ei tule. Eli tarvitaan edelleen omistusjärjestelyitä, sekä uusia osaavia voimia toimitusjohtajan ja urheilutoimenjohtajan paikoille. Myynti ja sponsoreiden hankinta täytyy järjestää uudella ja läpinäkyvällä tavalla. Ja ennen kaikkea nostaa uudelle tasolle. Muuten ei tule pitkäaikaista muutosta, vaikka Kiven pojat saisivatkin kaukalon kautta nosteen aikaiseksi.

Ja onhan se noste mahdollinen, sillä valmennus tuntuu hyvin kootulta. Kiven pitäisi saada kuitenkin kohta enemmän aikaa varsinaiseen valmennukseen. Nyt esimerkiksi Funin haastatteluissa on aistittavissa, että Kivi ei ole ollut kovinkaan paljon joukkueen päivittäisessä tekemisessä mukana. Samalla Myrrän ja muun valmennuksen vastuu on lisääntynyt. Pelaajien palattua lomilta tämän tilanteen täytyy muuttua ja UTJ:n tehtäviä on pakko siirtää sivummalle. Toivottavasti vahvistukset on hankittu, eikä aivan heti ole ryhdyttävä hankkimaan sairauslomakorvaajia kärkiketjuihin. Kauden kuluessa on uudet hankaluudet edessä jatkosopimuksia tehtäessä. Pelaajia olisi motivoitava antamaan parastaan kaukalossa illasta toiseen, ja reenien välissä pitäisi neuvotella heidän jatkosopimuksistaan. Se paletti on vaikea yhden miehen hoidettavaksi.

Toivottavasti valmennus jaksaa viedä nuoria pelaajia eteenpäin, sillä sieltä on revittävissä eniten sitä lisäarvoa, joka nostaisi Ilveksen sijoituksen sarjassa budjettisijoitusta korkeammalle. Miten Meskasen, Suomen, Koivulan, Parikan ja Järvisen kehitys jatkuu? Onko Seppäsestä ja kumppaneista liigapeleihin? Tietenkin kyse on pelaajien tahdosta ja halusta mennä eteenpäin myös. Ja onhan siellä muutakin ei aivan ikäloppua kalustoa, joilla on näytön paikka.
 

Kunto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ensinnäkin kunnioitus Hegen ajatuksista ja kirjoituksista. Ymmärrän täysin näkökulmasi Sharen edustajana ja puolestapuhujana.

Itselläni on vaikea uskoa, että Honkalehto olisi pätevöitynyt toimitusjohtajana usean vuoden munimisten jälkeen. Kuten olen kirjoittanut aikaisemminkin, niin hänen esiintymistapa on miellyttävä ja hakkaa mennen tullen mörähtelevän Mikko Leinosen. Mutta sitten ne näytöt Ilveksen peräsimessä ja lukuisat valehtelut. Jopa hänen lähipiiristään kerrotaan, ettei Honkalehdolla ole taloudellista osaamista. Essi on puhunut itsensä umpikujaan useammankin kerran. Katteettomia lupauksia hän on antanut myös velkojille eli luvannut hoitaa maksamattomat laskut, mutta siihen on jäänyt.

Eniten minua epäilyttää se, että työskenteleekö hän aidosti Ilveksen eteen vai oliko uudelleen palkkauksen syynä se, että hänet otettiin valvomaan klaanin yhteisiä etuja. Tässä välissä on pesää selvitelty ja alkulähdettä lähestyessä on klaani laittanut muurin eteen. Mikä on hänen oma motivaattorinsa? Onko se Ilves vai hänen oma etunsa (Sponsvision)? Tulevaa kautta Honkalehto on hehkuttanut sen verran paljon, että vääjäämättä tulee mieleen, että tulevalla kaudella on myös iso merkitys hänen omalle taloudelliselle riippumattomuudelle. Toivottavasti joku ampuisi tämän alas esimerkiksi toteamalla, että UI-tapahtuman kaikki lipputulot menevät IH Oylle, eikä niistä osaa valuteta Sponsvisionille tai johdon muille yrityksille. Toinen huhu minkä toivoisin ammuttavan alas on se, ettei toimitusjohtajamme tee täyttä päivää toimistolla. Tämä kuulosti erittäin huolestuttavalta, kun otetaan huomioon, että seura on viimeisen vuoden aikana elänyt ehkä suurinta kriisiään.

Kirjoitinkin toisaalla, että Liigan palkitsema toimittaja totesi, että Raumalla on organisoitu siten, että omat yritykset tukevat Lukon taloutta ja Ilveksessä mennään toisin päin eli IH Oy:n varjon alla on tuettu klaanin bisneksiä.

Seuraava nöytönpaikka Honkalehdolla on viime tilikauden tulos ja esittely. Se kertoo selkeästi, miten hän onnistui tällä kertaa. Täytyy muistaa, että tämä ei ollut hänen ensimmäisiä tilikausiaan Ipan peräsimessä. Taisi olla jo kahdeksas tai yhdeksäs (en tarkastanut).

Mutta, koska Vinnie ei ole luopunut omistajuudestaan ja hän haluaa Essin pysyvän tj:nä, niin oleellista on, että hän onnistuu nyt. Kaiken järjen mukaan kuluvasta tilikaudesta pitäisi tulla plussa, mutta miten siitä eteenpäin. TV-raha pudonnee seuraavassa sopimuksessa.

Se on varmaa, ettei Vinnien klaanin vetämä IH Oy saa Ilveksen koko potentiaalia esiin. Suurinta osaa faneja ei kiinnosta, kuka Ilvestä johtaa. Loputkin kannattajat antavat anteeksi, kun joukkue marssii voittoputkessa. Mutta ne oleelliset yhteistyökumppanit, joita on huijattu, eivät lähde tukemaan henkilöitä, jotka ovat heitä kusettaneet. Myöskään ne meidän entiset pelaajat, jotka ovat klaaniin kyllästyneet, eivät palaa takaisin. Heidän viimeinen tervehdys oli, että Ilves on upea asia ja ansaitsisi toisen omistajuuden ja paremman johdon.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
" Ilves on uskontomme " sanotaan ja toki uskonnollisiin asioihin kuuluu sokea luottamus ilman konkretiaa.
Olisi silti mukavaa tietää, että mitä, missä ja milloin. Pieni kannattajaryhmä Share Ilves ilmeisesti tietää jotain, mitä ei voi kertoa kaikille kannattajille. Sangen erikoista agenttitouhua tämäkin.
Miksi ei voida vain kertoa, että mitä on ne toimet joilla Ilvestä ollaan nostamassa ?
Meillä on ( ehkä vieläkin, tämäkin on hämärän peitossa ) VVV-projekti, josta kukaan ei tunnu tietävän oikeasti mitään. Menestys on pistetty tavoitteeksi ja Kivi on palkattu valmentajaksi.. siinäkö koko " projekti " ja onko tuo jokin projekti vai vaan itsensä pettämistä ? Projekti sai alkunsa jo Tuokkolan kaudella, eli vissiin edes Kivi ei tähän kuulu. Kummelitouhu tästä ennemminkin mieleen tulee, kuin jokin vakavasti otettava projekti.
Kertokaa nyt jotain minullekkin...
Eikö tiedot kestä päivävaloa, vai onko tarkoitus jakaa kannattajatkin kuppikuntiin. Ei vaan pysty ymmärtämään.
Ja " liity sinäkin Shareen " ei ole mikään vastaus. Liittyyköhän tähänkin salaseuraan muuten jotain rituaaleja, kuten Manngardin kuvan palvontaa.
 
Kaikki tehdyt lasketaan ja joskus jopa tekemättömät

Tammerforce

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ja " liity sinäkin Shareen " ei ole mikään vastaus. Liittyyköhän tähänkin salaseuraan muuten jotain rituaaleja, kuten Manngardin kuvan palvontaa.
Liittyminen Shareen on sinänsä kyllä ihan oiva vaihtoehto, sillä jos kaikki mahdolliset nettikirjoittelijat olisivat mukana, voisimme ostaa raakasti enemmän osakkeita ja näinollen hankkia entistä enemmän valtaa vaikuttaa asioihin "sisältä päin" eikä vaan "netistä huutelemalla". Voin vakuuttaa että Manngardin kuvaa ei kokouksissa palvota...
 
Ei se ole lätkä, vaan kiakko!

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Pitää heittä tähän kysymys, että kumman uskotte olevan suurempi mahdollisuus Ilveksen paremmalle tulevaisuudelle, jatkaa vanhojeen kaivelua ja seuran johdon haukkumista täällä, vai yrittää yhteistyötä seurajohdon kanssa. Itse uskon tuon Sharen ja Hegen tien antavan suuremmat mahdollisuudet, kuin Kunton ja muutaman muun taisteluhautoihin jumittumisen.
 

Pika1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Pitää heittä tähän kysymys, että kumman uskotte olevan suurempi mahdollisuus Ilveksen paremmalle tulevaisuudelle, jatkaa vanhojeen kaivelua ja seuran johdon haukkumista täällä, vai yrittää yhteistyötä seurajohdon kanssa. Itse uskon tuon Sharen ja Hegen tien antavan suuremmat mahdollisuudet, kuin Kunton ja muutaman muun taisteluhautoihin jumittumisen.
Mahtavaa positiivisuutta ä.
Valitettavasti nykyinen johto / omistajataho ei ole antanut yhtään syytä uskoa parempaan huomiseen. Näitä mahdollisuuksia on annettu, katsottu ja koettu niin monta, ettei ainakaan allekirjoittanut enää pysty uskomaan tämän hetkisen järjestelyn tuovan mitään hyvää. Millään aikavälillä. Toki jos tulisi edes yksi pieni positiivinen päräytys tai onnistuminen Honkkis/hallitus/omistajataholta. Edes yksi näyttö miten asioita viedään eteenpäin.
Heti kun jokin asia näyttää positiiviselta nykyjohdossa, käännän takkni.
Heti jos omistajuus vaihtuu, käännän takkini.
Nyt pidän kukkaron nyörit kiinni hokille ja rahoitan futista.

Nimim. Näyttöjä odoteltu viistoistavuotta....
 
"Mä imin jos sillon hunajaa, kun sulla oli vielä tutti suussa:D" -Vanha Len

Tuamas

Jäsen
Hauska kuinka uskoa riittää, vaikka nykyjohdon track record on mitä on ja muutokset olleet lähinnä kosmeettisia.

Toki kuten tästäkin keskustelusta käy ilmi, kun on riittävän "hyvä jätkä" ja osaa olla oikeassa kohdassa nöyrä, saa paljon anteeksi itse toiminnan puolelta.
 
Åja.

Kunto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Pitää heittä tähän kysymys, että kumman uskotte olevan suurempi mahdollisuus Ilveksen paremmalle tulevaisuudelle, jatkaa vanhojeen kaivelua ja seuran johdon haukkumista täällä, vai yrittää yhteistyötä seurajohdon kanssa. Itse uskon tuon Sharen ja Hegen tien antavan suuremmat mahdollisuudet, kuin Kunton ja muutaman muun taisteluhautoihin jumittumisen.
Itselleni helppo vastata. Mielestäni henkilöt, jotka eivät omaa pätevyyttä tehtävään ja lisäksi toimivat oma etu edellä, olisi pitänyt vaihtaa jo ajat sitten. Samaa mieltä siis Pajuojan, hehkuttamasi Tuokkolan ja Kummolan kanssa. Samaa mieltä ovat myös meidän pelaajat, entiset pelaajat ja suurin osa osakkeenomistajista. Vanhojen kaivelusta ei ole kyse. Nämä mainitut maksamattomat ja luvatut laskut ovat parin viikon takaa, liigalisenssi noin kuukauden takaa, verovelka kuukauden takaa.

Mutta annoin edellä muutaman kysymyksen eli eihän UI-tapahtumasta valu rahoja Sponsvisionille, eihän huhu pidä paikkansa, että tj:mme ei työskentele täyttä päivää toimistolla. Ja annan vaikka vielä kolmannen kysymyksen eli missä tarkasti mennään VVV-projektissa. Onhan toimistolla selkeä näkemys, miten kevääseen 2018 mennessä hankitaan mestaruus?

Muistathan sen, että tämä on mielipidepalsta, jolla on melko mitätön merkitys? Monivuotisiin tukijoihin IH Oy pystyy vaikuttamaan paljon paremmin, kun hoitaa sovitut velvoitteet.
 

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Itselleni helppo vastata. Mielestäni henkilöt, jotka eivät omaa pätevyyttä tehtävään ja lisäksi toimivat oma etu edellä, olisi pitänyt vaihtaa jo ajat sitten. Samaa mieltä siis Pajuojan, hehkuttamasi Tuokkolan ja Kummolan kanssa. Samaa mieltä ovat myös meidän pelaajat, entiset pelaajat ja suurin osa osakkeenomistajista. Vanhojen kaivelusta ei ole kyse. Nämä mainitut maksamattomat ja luvatut laskut ovat parin viikon takaa, liigalisenssi noin kuukauden takaa, verovelka kuukauden takaa.

Mutta annoin edellä muutaman kysymyksen eli eihän UI-tapahtumasta valu rahoja Sponsvisionille, eihän huhu pidä paikkansa, että tj:mme ei työskentele täyttä päivää toimistolla. Ja annan vaikka vielä kolmannen kysymyksen eli missä tarkasti mennään VVV-projektissa. Onhan toimistolla selkeä näkemys, miten kevääseen 2018 mennessä hankitaan mestaruus?

Muistathan sen, että tämä on mielipidepalsta, jolla on melko mitätön merkitys? Monivuotisiin tukijoihin IH Oy pystyy vaikuttamaan paljon paremmin, kun hoitaa sovitut velvoitteet.
Vastasit kyllä, mutta et kysymykseen. Oletko siis sitä mieltä, että ulkoa huutelu on parempi tapa muuttaa asioita, kuin sisältä päin vaikuttaminen ja keskusteluyhteyden luominen? Uskotko, että seurajohdon haukkuminen (vaikka perusteltukin) täällä jotenkin edesauttaa muutosta? Uskotko, että huhujen heitteleminen täällä jotenkin auttaa Ilvestä uuteen nousuun?
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Minusta olennaista on nyt se, että annetaanko Kivelle ja Salolle ( Korhonen ja Myrrä ) palikat tehdä tulosta.
Annetaanko Honkkikselle edellytykset menestyä.
Ei ole siis niinkään kysymys siitä, että he olisivat kykenemättömiä ihmisiä. Mitään ihmekaveri McKavereita he eivät ole.
Tätä ei nyt saa jättää Kiven, Salon, Aallon ja Laatikaisen palkkaamiseen.. se on vasta puolittain tehtyä työtä toimiston puolelta.
Ei tässä mitään huhuja tarvita, mutta esim. 2-3 pelaajaa tarvitaan, sen nyt näkee jo keskitason fanikin. Tämä on lopulta aika yksinkertaista. Tappara panosti toimintaan rahaa, sen seurauksena Tappara otti urheilullista ja taloudellista menestystä. Ilves uskoo Kiveen ja sattumaan.
Ei tämä todellakaan ole mitään rakettitiedettä.
 
Kaikki tehdyt lasketaan ja joskus jopa tekemättömät

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Minusta olennaista on nyt se, että annetaanko Kivelle ja Salolle ( Korhonen ja Myrrä ) palikat tehdä tulosta.
Annetaanko Honkkikselle edellytykset menestyä.
Raha ei tuo onnea, mutta sillä voi ostaa niin hyvän jäljitelmän onnesta, että sitä on vaikea erottaa oikeasta.

Urheilussa tapahtuu joskus ihmeitä, mutta koko toiminnan rakentaminen näiden varaan johtaa useimmissa tapauksissa huonoon lopputulokseen sekä urheilullisessa että taloudellisessa mielessä. Mestaruus vaatii riittävät resurssit, vaikka penkin takana olisi kuinka paljon kovan luokan osaamista. Eivät valmentajien väliset erot niin merkittäviä ole, että tällä pystyttäisiin kuromaan pelaajabudjeteiltaan kolmanneksen suurempien joukkueiden materiaalinen etumatka kiinni, elleivät nämä itse epäonnistu tekemisissään.

Ei tämä tietenkään pelkästään omistajaportaasta ole kiinni. TJ Honkalehdon yksi keskeinen tehtävä koko organisaation operatiivisen toiminnan johtamisen osana on luoda joukkueelle toimintaedellyksiä hankkimalla kassaan eri toimenpiteillä rahaa. Peruslipunmyynti kehittyy yleensä urheilullisen menestyksen myötä, joten sponsorieurojen ja yritysmyynnin osuus on suhteellisen merkittävä. On varmasti erilaisia näkökulmia siitä, että onko tässä onnistuttu, mutta vertailukohtana voi pitää Tamhockey Oy:n liikevaihtoa, joka on kehittynyt 2011 vuoden 3,9 M€:sta 7,4 M€:n tasoon. Ilves-Hockey Oy:n liikevaihto oli vielä 2011 Tamhockeyn vastaavaa suurempi (4,6 M€), mutta nyt on jo jääty kauas taakse vuoden 2015 tuloksen oltua 5,1 M€.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Pelaajien palattua lomilta tämän tilanteen täytyy muuttua ja UTJ:n tehtäviä on pakko siirtää sivummalle.
Mitään UTJ hommia ei Kivi tee ennen loppusuksyä marraskuuta tms., nyt keskitytään valmentamiseen ja joukkueen pelaajien kehittämiseen. Ja valmentaminen on koko ajan se ykkösasia, josta ei tingitä. UTJ hommia tekee tarvittaessa kaikki 7 valmentajaa.

Lähde: Kivi itse Sharen vieraana
 
Tulevaisuus on toivoa täynnä

-Share Ilves-

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Raha ei tuo onnea, mutta sillä voi ostaa niin hyvän jäljitelmän onnesta, että sitä on vaikea erottaa oikeasta.

Urheilussa tapahtuu joskus ihmeitä, mutta koko toiminnan rakentaminen näiden varaan johtaa useimmissa tapauksissa huonoon lopputulokseen sekä urheilullisessa että taloudellisessa mielessä. Mestaruus vaatii riittävät resurssit, vaikka penkin takana olisi kuinka paljon kovan luokan osaamista. Eivät valmentajien väliset erot niin merkittäviä ole, että tällä pystyttäisiin kuromaan pelaajabudjeteiltaan kolmanneksen suurempien joukkueiden materiaalinen etumatka kiinni, elleivät nämä itse epäonnistu tekemisissään.

Ei tämä tietenkään pelkästään omistajaportaasta ole kiinni. TJ Honkalehdon yksi keskeinen tehtävä koko organisaation operatiivisen toiminnan johtamisen osana on luoda joukkueelle toimintaedellyksiä hankkimalla kassaan eri toimenpiteillä rahaa. Peruslipunmyynti kehittyy yleensä urheilullisen menestyksen myötä, joten sponsorieurojen ja yritysmyynnin osuus on suhteellisen merkittävä. On varmasti erilaisia näkökulmia siitä, että onko tässä onnistuttu, mutta vertailukohtana voi pitää Tamhockey Oy:n liikevaihtoa, joka on kehittynyt 2011 vuoden 3,9 M€:sta 7,4 M€:n tasoon. Ilves-Hockey Oy:n liikevaihto oli vielä 2011 Tamhockeyn vastaavaa suurempi (4,6 M€), mutta nyt on jo jääty kauas taakse vuoden 2015 tuloksen oltua 5,1 M€.
Tuo on toisaalta sama kun antaisi Kimille vanhan Ladan ja sanoisi, että sinähän olet kova ajamaan, joten näytä nyt jäämies.
Ilves ei ole koskaan rakentanut Tapparan tapaan yhtään mitään. Mestaruudet on lähes kaikki aikakaudelta, jolloin pelaaminen oli hassua harrastelua ja pelaajisto ylivoimaista. 1985 mestaruus tuli sekin loistavien yksilöiden ja Tepsin ylimielisyyden ansiosta.
Voi sitä pelata aivan huikean suonenvetokauden ( Tepsi 2010 ) ja tämän varaan Ilves laskeekin. Kun tulisi tuurilla yksi mestaruus, niin saadaan fanit taas tyytyväisiksi seuraavaksi 30 vuodeksi. Sitten voisi lesota, miten Ilves kovalla työllä ja nerokkuudella nostettiin huipulle.
Raha ei tuo menestystä, mutta tietty panostus tarvitaan, jotta olisi edes edellytykset saavuttaa jotain. Enää ei pelata ulkojäillä ( paitsi kaksi peliä ), vaan ammattilaisliigaa.
Ei hyvänen aika sentään voi operoida ammattilaisliigassa ja väheksyä rahan tarvetta. Enkä tämä on aivan väärä sarjataso Ilvekselle.
 
Kaikki tehdyt lasketaan ja joskus jopa tekemättömät

Ragulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mitään UTJ hommia ei Kivi tee ennen loppusuksyä marraskuuta tms., nyt keskitytään valmentamiseen ja joukkueen pelaajien kehittämiseen. Ja valmentaminen on koko ajan se ykkösasia, josta ei tingitä. UTJ hommia tekee tarvittaessa kaikki 7 valmentajaa.

Lähde: Kivi itse Sharen vieraana
Ok. Hyvää tietää, että näin on ajateltu.

Onko ykköslaituri ja kakkosentteri jo sitten hankittu? Vai eikö hankitakaan? Vai vasta marraskuussa?
 

Ragulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Vastasit kyllä, mutta et kysymykseen. Oletko siis sitä mieltä, että ulkoa huutelu on parempi tapa muuttaa asioita, kuin sisältä päin vaikuttaminen ja keskusteluyhteyden luominen? Uskotko, että seurajohdon haukkuminen (vaikka perusteltukin) täällä jotenkin edesauttaa muutosta? Uskotko, että huhujen heitteleminen täällä jotenkin auttaa Ilvestä uuteen nousuun?
En ole Kunto, mutta vastaan silti. Arvostan kirjoittajia, joiden kirjoitukset perustuvat sekä tietoon että asiantuntemukseen ja niiden pohjalta syntyneisiin perustettuihin tulkintoihin. Sen sijaan kaikenlaisten ilman perusteita esiintyvien vänkääjien kirjoitukset on rasittavia, ja tuottavat kysymyksen, mikä on kirjoittajan agenda, jos tosiasioita on vastustettava viimeiseen asti, ilman minkäänlaista kiinnostusta asioiden varsinaiseen tilaan.

Kunto on tärkeä ja välttämätön kirjoittaja tälle palstalle. Ilman Artsia pärjättäisiin toki.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Tietyllä tapaa nostan hattua Hegelle ja muille, jotka jaksavat uskoa ja tuoda oman panoksensa että Honkkis ja kumppanit voisivat hommassaan onnistua. Ties vaikk tämän yhteistyön pohjilta jotain hyvää tulisikin. Tosiasia kuitenkin on, ettei mikään viittaa siihen että tästäkään mitään hyötyä on pitkässä juoksussa. Omasta mielestäni nykyjohto ei ole ansainnut ensimmäistäkään käden ojennusta. Pahimmillaan näistäkin tulee jotain sellaista hyvää, että vaadittavat muutoksetkin siirtyvät vain taas pidemmälle hamaan tulevaisuuteen.

Ensimmäistäkään rationaalista syytä en keksi, miksi tuota johtoa pitäisi auttaa tai tehdä sen kanssa yhteistyötä en keksi.
 
7.2.2017 Uusi Ilves

Kunto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Vastasit kyllä, mutta et kysymykseen. Oletko siis sitä mieltä, että ulkoa huutelu on parempi tapa muuttaa asioita, kuin sisältä päin vaikuttaminen ja keskusteluyhteyden luominen? Uskotko, että seurajohdon haukkuminen (vaikka perusteltukin) täällä jotenkin edesauttaa muutosta? Uskotko, että huhujen heitteleminen täällä jotenkin auttaa Ilvestä uuteen nousuun?
Tottakai, jos mietitään yleisesti ja hallinnollisesti, niin sisältä päin vaikuttaminen ja keskusteluyhteyden luominen on parempi ratkaisu. Käsittääkseni olen kirjoittanutkin, että Share Ilveksen näkökannan ymmärrän täysin. Erittäin hieno yhdistys ja osoitus meidän kannattajien halusta vaikuttaa.

Korostat aina minun asemaani tässä yhtälössä. Minä en kuulu organisaatioon tai yhdistyksiin. Kirjoitan osan kuulemistani asioista ja analysoin tilanteita. Minä koen, että lukijoilla on oikeus kuulla totuus, mutta en pysty vaikuttamaan siihen, lukeeko kukaan kirjoituksiani. Jos IH OY:n toiminta on puhdasta ja seura noudattaisi julkaisemaansa strategiaa eli avoimmuutta, niin eihän IH Oyllä tai sinulla pitäisi olla mitään ongelmia minun kirjoitusteni kanssa.

Se mikä on merkitsevää, on IH Oy:n toiminta. IH Oy:n paremman tulevaisuuden keskiössä on koko ajan ollut heidän oma toiminta. Heitä ei kukaan estä toimimasta ammattimaisesti.

Valaisetko meille muille lukijoille, ketkä eivät tee tai eivät ole tehneet IH Oy:n kanssa yhteistyötä? Ja, jos heitä on, niin miksi he eivät ole tehneet yhteistyötä?
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Yksi asia on varmaa. Jos tuo ulkoilmatapahtuma pelastaa muuten kuralla olevan talouden ja tuo katselijoita halliinkin ( joukkueen pelaamisesta riippumatta ), niin kohta on jokaisella Liigaseuralla vastaava tapahtuma ja joka kausi.
Mielenkiinnolla seuraan tapahtuvaa...
Ulkoilmatapahtuma ja Kivi.. sen varaan kai tässä lasketaan, kun mitään muutakaan ei ole ?
Voihan se olla, että ennakkomyynti rahat käytetään parin kovan pelaajan hankkimiseen kauden kynnyksellä. Tämä muuttaisikin asioita huomattavasti, mutta mitään tälläistä ei ole ainakaan virallisesti tiedotettu.
 
Kaikki tehdyt lasketaan ja joskus jopa tekemättömät

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olen aiemmin kantani kirjoittanut, joten sen enempää en lähde omia ajatuksiani tuomaan julki, mutta nähdäkseni yksi keskeisimmistä Ilveksen nykytoimijoiden ja omistajien ongelmista on uskottavuuden puute. Vaikka nykyisellä johdolla / omistuksella olisi(kin) sitä kykyä tehdä tarvittavat muutokset Ilveksen organisaatioon niin kysymys kuuluu, että riittääkö nykyisen johdon uskottavuus suhteessa sidosryhmiin viemään tämän muutoksen lävitse.

Itse en pysty ulkopuolelta suoranaisesti arvioimaan, mikä on Honkalehdon & Co:n aito kompetenssi tehdä asiat oikein. Oikeastaan en usko, että kukaan organisaation ulkopuolelta omistaa mitään viisasten "kiveä", jolla hommat lähtisivät yht'äkkiä muuttumaan. Ilveksen johdon keskeisin ongelma on tällä hetkellä organisaation ympärillä pyörivä negatiivinen ilmapiiri, joka on maksanut useimmille toimijoille Ilveksen ympärillä uskottavuuden. Organisaation pitäisi aina pyrkiä olemaan sidosryhmilleen uskottava, mutta Ilveksen "hahmot" ovat valitettavan usein jääneet kiinni valehtelusta, jos nyt ei suoranaisesti valehtelusta niin ainakin totuuden muuntelusta.

Nykymaailmassa (internet, sosiaalinen media yms.) ympäristö tuottaa aivan toisenlaisen haasteen toimijoille, koska kaikenlaisilla sanomisilla on aina seurauksia ja ne rekisteröityvät kannattajien mieleen ja myös leviävät aiempaa tiheämmin laajemmalle. Organisaation, joka toimii pienessä markkinaympäristössä (Tampere, Suomi) on ensiarvoisen tärkeää pitää huolta maineestaan ja uskottavuudestaan. Ilves on aloittanut nykyisen johdon alla niin monenlaisia strategioita ja muutoksia, että sidosryhmät eivät yksinkertaisesti enää tiedä, mikä strategia on luotettava/uskottava. Tämä onkin ehkä se vaikein juttu, että vaikka organisaatio tekisi oikeita ratkaisuja niin nämäkin ratkaisut duumataan etukäteen ympäristössä, koska maine ja uskottavuus on jo jokin aika sitten mennyt.

Ilveksen viestintä on yleisesti ottaen vähintäänkin mielenkiintoista, koska verrattuna tylsää "naapuriseuraan" Ilves on yllättävän sanavalmis ja yritteliäs organisaatio ja näitä kontakteja pyritään pitämään koko aika julkisesti aktiivisina. En tiedä, miksi nykyiset omistajat eivät jo strategian nimissä vaihda johtoa, koska sinänsä uusi johtokin tekisi jo ihmeitä Ilveksen maineelle. Uskottavuuden puute on kaikista ongelmista suurin ja ellei tätä asiaa saada kuntoon, vaikeudet jatkuvat. Mikään viime aikainen mediaviestintä tai Ilveksen viestintä ulospäin ei suoranaisesti ainakaan ulkopuoliselle vaikuta siltä, että Ilves olisi keskittynyt korjaamaan tätä uskottavuusvajettaan.

Valitettavan usein se viimeinen vaihtoehto on vaihtaa johtoa, jolloin uskottavuuden kerrytys ikään kuin aloitetaan uudestaan. Ilveksellä tätä optiota ei jostain syystä haluta käyttää, mutta esim. Honkalehto on valitettavasti menettänyt omien kommenttiensa vuoksi oman henkilökohtaisen uskottavuutensa tehtävässään, joka tuottaa aivan omanlaisensa riesan. Mikäli Ilves aikoo menestyväksi organisaatioksi nykyisen johdon alla niin positiivisia asioita pitäisi tapahtua nopealla aikavälillä eikä ainoastaan hamassa tulevaisuudessa. Jokainen virhe sysää Ilveksen lähemmäksi nollapistettä, koska tyhjästä uskottavuudesta on paha enää repiä palasia irti. Jos nykyisellä johdolla aiotaan jatkaa, niin mediahiljaisuus ja puhdas tekemisen taktiikka olisi uskottavin. Suurin osa faneista ja sidosryhmistä uskoo enää näkyviä tuloksia, puheita on ollut riittävästi.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Minusta isoin asia on se, ettei mitään konkreettista esitetä.
Vuodesta toiseen " Ilveksen talous laitetaan kuntoon ja seura nostetaan huipulle ". Kukaan ei kerro, että miten.. kyllä siinä kymmenien vuosien saatossa alkaa uskottavuus ja usko loppua.
Nyt meillä on Kivi ja ulkoilmaottelut. Ja ehkä lisäksi kululeikkaukset.
Oli VVV-projekti..kukaan ei tiedä mitä se tarkoitti. Oli " poika ja Ilves " ? ...lupauksia ja uusia projektinimiä.
Kyllä usko palaa nopeastikkin, jos on jotain uskottavaa esitettävää.
Esittäkää jotain, jota voisi uskoa ja johon voisi luottaa !
 
Kaikki tehdyt lasketaan ja joskus jopa tekemättömät

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilveksen viestintä on yleisesti ottaen vähintäänkin mielenkiintoista, koska verrattuna tylsää "naapuriseuraan" Ilves on yllättävän sanavalmis ja yritteliäs organisaatio ja näitä kontakteja pyritään pitämään koko aika julkisesti aktiivisina.
Olet tässä oikeassa. Ilves on onnistunut erinomaisesti mm. otteluennakoiden Kummeli-huumorissaan ja on tavallisen fanin silmissä erittäin hyvin mm. sosiaalista mediaa hyödyntävä seura. Tämä ei kuitenkaan riitä. Virallisen viestinnän pitäisi olla uskottavaa ja tärkein- eli rahojaan seuran suuntaan syytäville sidosryhmille kohdistunut - viestintä on liikevaihdon kehittymisen perusteella epäonnistunut.
 
Viimeksi muokattu:

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Valaisetko meille muille lukijoille, ketkä eivät tee tai eivät ole tehneet IH Oy:n kanssa yhteistyötä? Ja, jos heitä on, niin miksi he eivät ole tehneet yhteistyötä?
No niitähän on vaikka kuinka paljon, jotka eivät tee yhteistyötä Ilveksen kanssa ja jokaisella varmaan omat syynsä. En nyt vaan oikein ymmärtänyt, mihin tuolla kysymyksellä viittasit.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy