Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Ilves-Hockey Oy:n tulevaisuuden näkymät

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana wunderveba, 26.03.2014 klo 18.28.

 1. hammerhead Jäsen

  Lainaus:
  Tähän olisi kiva saada joku laskelma?

  Kaksi joukkuetta vastassa jotka vetäisivät Hakametsänkin lähes täyteen, Ulkojäillä varmasti huomattavat kulut järjestää koko tapahtuma?

  Miten tämä pelastaa talouden, paljonko tästä pitäisi saada voittoa?

  Millä päästään edes nollatulokseen?

  Mitäs jos sataa vettä ja on +10 ja koko tapahtuma perutaan?

  Voisiko Share kysäistä näistä Honkanummelta, nyt kun samoissa kahvipöydissä istuvat?
   
 2. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Lainaus:
  Samaa olen ihmetellyt koko ajan. Ei olisi edes mitenkään tavatonta, että nykysuomessa Joulukuussa sataa vettä ja on Juhannusta lämpimämpää. Mutta okei..oletetaan kelin olevan loistava, eli -5 ja arska pilkistää. Mitä siellä niin p**keleesti myydään, että vuosien tappiot kuittaantuu ja jää vielä sijoittaa tulevaisuuteenkin. Tätähän Honkalehto mainostaa talouden pelastajana.
  Honkalehto on nero tai tärähtänyt, tulos selviää ensivuoden puolella.
  Se on hyvä, että jotain yritetään..tämä jokatapauksessa auttaa Ilvestä huomattavasti. Joko tulee se mainostettu talouden pelastus, tai sitten pelastava konkurssi ottaa ison askeleen eteenpäin. Ilves on siis seurana jo nyt voittaja.
   
 3. Tervalammen Tynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Edmonton
  Jos nyt vähän vilkuilee viimeisen viiden vuoden lukuja ja turskan suuruutta, niin ymmärtänee, että Honkaniemen jutut ovat samaa tarinaa mitä ennenkin. Lisäksi kun huomioidaan tappiota taotaaneen, vaikka pelaajabudjetti on liigan pienimpiä ja toteutunut yleisökeskiarvo versus budjetoitu on aika hyvin balanssissa, niin aikamoisen tapahtuman saa järjestää, että se jokavuotinen mystinen puolen miljoonan tappio plus kaikki muut akuutit rästit saadaan kuitatuksi.
   
 4. Ragulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ja sitten on se pikku juttu, että ei voi luottaa siihen, mihin rahat menee. Kuinka paljon on Honkalehdon oma siivu päältä omalle myynnistä vastaavalle yhtiölle. Kuinka paljon menee suoraan Manngardin velkoihin jne. Ja mikä takaa, ettei samat rahanreiät ole ensi vuonnakin. Ilveksen kannattajille tarjotaan samaa herkkua kuin ennen vanhaan sosialistisina itseään markkinoineissa maissa: Vielä vähän kun jaksatte niin sitten koittaa onnela. Vetäkää vyötä tiukemmalle vielä kerran. Seuraavan vuosimallin Trabantiin on jo kaikilla mahdollisuus.
   
  Viimeksi muokattu: 12.07.2016 klo 08.10
 5. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Nyt heräsi mielenkiinto... Onko myyntiin tullut joku niin iso pompsi yhtiön osakkeita, että niillä olisi jotain äänivaltaa yhtiössä? Ja vielä niin edullisesti, että jollain faniporukalla olisi varaa ostaa ne? Ei kuulosta kovinkaan realistiselta ajatukselta. Käytännössähän jokainen ostettu osake on tällä hetkellä rahan upottamista pohjattomaan kaivoon ja täysin vastikkeetonta rahallista tukea osaamattomalle seurajohdolle. Ei ihmetytä miksi väki karttaa koko sharea, jos strageiana on pumpata rahat Honkalehdon ja kumppaneiden tuhlattavaksi.
   
 6. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Kausi on alkamassa ja ilmeisesti siihen lähdetään ilman urheilutoimenjohtajaa/urheilupuolesta vastaavaa henkilöä. Juupen toimenkuvan loppuessa annettiin ymmärtää, että tehtävään nimetään joku henkilö elokuussa. Ainakaan julkisesti näin ei ole tehty, mutta haastatteluista voidaan tulkita Honkalehdon hoitelevan sivuhomminaan tätäkin jobia. Mites toi tulevaisuus? Honkkisko oikeasti vastaa Ilveksen tulevien kausien rakentamisesta? Hänenkö kompetenssinsa riittää arvioimaan millainen pelaajapolku kenellekin lupauksistamme sopii jne? Onko urheilupuolen johtaminen ja toisaalta Ilveksen kokoisen seuran toimitusjohtaminen tosiaan näin helppo homma, että nuo jobit voi yhdistää?
   
 7. Tuen Vety Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Pahoitteluni vieraisiin pyötiin huutelusta. Kuulin varsin luotettavalta taholta Ilveksen viime kauden tuloksen. Karmeat luvut on taas tippunut pöytään. Aivan Tepsi-luokan miinuksille ei Ipa yltänyt, mutta Lukon kanssa on tiukka kilpailu hopeasijasta. Miksi näitä ikäviä uutisia ei laitettu kesällä julkisuuteen kun fanit ja muut sidosryhmät ovat Nässyllä kalassa ja juomassa kaljaa? Nyt uutinen tulee jossain vaiheessa kautta julki ja paskamyrsky pahimmassa tapauksessa vaikuttaa jopa joukkueen tekemiseen.
   
 8. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Lainaus:
  No kuule tätä tässä on kymmenenvuotta ihmetelty...

  Lainaus:
  Ulkoilmaottelut ratkasee kaiken! ja Honkkis voi vetäytyä eläkkeelle. Joku muu sit kasaa seuraavien kausien joukkueen kunhan muilta hommiltaan ehtii...
   
 9. bulftrik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Bruins, MM, LHC
  Urheilusanomien ennakkonumeron mukaanhan tuo tappio olisi "vain" 500k, eli taitaa hopea mennä Raumalle.
   
 10. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  :D eikös taas edelliskaudesta pitänyt olla kaikki miinukset työnnetty tulokseen jotta tänä vuonna päästäisiin nollatulokseen. Tai saattoihan tämä olla palstatotuuskin tai oman muistin pettämistä.

  No, ei yllätä. Hyvä että näitä huhuja alkaa tulla jo tässä vaiheessa, niin ei pääse ehkä alkukauden hyvät otteet hämärtämään todellisuutta. Tää on mun Ilves.

  Tosin kohtahan nämä tullaan tänne tyrmäämään paskapuheeksi. Kuten kaikki muukin Ilvekseen liityvä, kunnes se osoittautuukin todeksi.
   
 11. Tervalammen Tynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Edmonton
  Jännä, miten osakeyhtiössä toimari pystyy hääräämän täysin vihkoon ja puolen millin tappiot kaudessa eivät hetkauta suuntaan tai toiseen. Joukkue on joka vuosi liiga halvimpia, katsojatavoite täyttyy (tai ainakin lähes) ja silti turskaa puskee. Erittäin mielenkiintoista kuulla taas Honkalehdon selitykset.
   
 12. Infamous Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Penguins, Steelers
  Lainaus:
  Eilen saatiin mukavien talousuutisten varjossa Honkkiksen pestin laajenemisellekin varmistus:

  http://www.iltalehti.fi/smliiga/2016091322308372_sm.shtml

  Hartiat sen kuin levenevät.
   
 13. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Hienoa! Itseäni on pelottanut, että mitä tapahtuu, jos Honkula saa paremman sopparin toisesta liigaseurasta. Mutta nyt mies on sidottu entistä tiiviimmin seuraan ja varmasti mahdollisuudet Essin pitämiseen paranivat. Kiitos Essi!
   
 14. Ragulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tämänkaltainen sitouttaminen johtaa varmasti myös koheneviin tuloksiin. Montakohan liigapelaajaa Honkkis tuntee? En tiedä kuinka paljon Kiven työtaakka helpponee, jos Honkalehto sählää ssinä välissä: Hei Karri nyt ne tarjoaa meille jotain seppää AHL.ista. Karrin on kuitenkin tsekattava kaikki ja mietittävä...

  Entäs nuorten jatkosopimukset. Eikös kaksikolla Hautamaa & Honkalehto ole tällä saralla legendaarinen maine. Jos Kivi sanoo, että tämä pidetään, niin miten neuvottelut etenee?. Kiven on kuitenkin laskettava ja suunniteltava ensi kauden joukkuetta ensi kauden budjetti mielessään.

  Että todennäköisesti merkitsee käytännössä Kiven työmäärän kasvua. Toisaalta hyvä niin, eipähän ensi kauden rosteriin tule sitten Ilpo Kytösalmea ja Mauri Pyhälahtea. Esa Keskisestä voisi olla hyötyä, mutta tuskin Honkalehto entistä juniorilupausta muistaisi.
   
 15. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  No tätä itseasiassa mietin, että joko Haden soppari olisi tullut mukaan niin olisi vanha jengi kasassa. Tosin kai se voi Hadekin sisältyä tohon urheilupuolen asiantuntija -porukkaan.
   
 16. Optimisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Kyllä! One more year Essi! Tai niin monta vuotta kuin sitten tarvitseekaan. Itse pidätän hengitystäni ulkoilmaotteluiden suhteen. Olisiko tämä nyt SE käännekohta...
   
 17. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga
  Toivottavasti olisi käänne-kausi. Aina sympannut vanhaa perinteistä ja maasentavaa on ollut seurata tätä kujanjuoksua. Kiveä toivoin salaa hiukan Lappeenrantaan, mutta toisaalta on kyllä nyt paljon paremmin! Toivottavasti Kivi saisi urheilullisen puolen ja suorittamisen ylävireiseksi ja sitä myöden alkais päivä paistaa risukasaan muutenkin, jossain vaiheessa sen perästä taloudellisestikin. Tällä kaudella meinasin kaikki Ipa pelit lähteä kattomaan Tampereelle, ihan vain kannatuksenkin vuoksi!
   
 18. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Lainaus:
  Kiitos kovasti tuesta ! Aikoinaan itsellä samanlaisia tuntemuksia Saipan suuntaan, kun seura teki nousua silloiseen SM-liigaan. Timo Mäkinen oli kova, vaikka ei sittemmin ylempänä onnistunutkaan...
  Seuraa nousee ja Ilves on hiljalleen jäänyt kaikkien jalkoihin, kohta ihailemme suurseura Jukureiden toimintaa. Noo..ehkä tämä tosiaan tästä...
   
 19. Kunto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  (Siirsin tämän osan keskustelusta toiseen ketjuun)

  Olemme yhden ongelman ytimessä. Miten Ilves (ja nyt siis edustuskiekkoilu) saa uusia faneja ja tätä kautta mm katsojia halliin? Itse näen niin, että IH:n pitkään jatkuneella "perseilyllä" ei ole pelkästään välittömiä vaikutuksia, vaan nyt näkyvät selkeästi jo välillisetkin vaikutukset. Yhtenä esimerkkinä se, että "romahtaneen" juniorimassan myötä hallista puuttuu useita satoja (500-600) junioria ja heidän vanhempansa. Tämä oli yksi selkeä valttikortti ennen eli lasten harrastusten myötä saatiin paitsi uusia nuoria faneja hallille, niin myös heidän vanhempiaan, jotka puolestaan läsnäolonsa lisäksi toivat IH:lle euroja.

  Samaan aikaan, kun emme saa uusia ja nuoria faneja, olemme menettäneet paljon pitkäaikaisia faneja. Tarinankertojan mainitsema välinpitämättömyys on huolestuttava vaihe. Tappiosta raivoaminen on huomattavasti parempi vaihe kuin se, ettei enää välitetä.

  Toivottavasti joukkue voittaisi tasaisesti ja pysyisi vähintään sijoilla 6-8. Mielenkiintoista olisi nähdä kuinka paljon voitot toisivat yleisöä takaisin. Vai ollaanko menty jo niin pitkälle, ettei voitotkaan tuo riittävästi yleisöä?
   
 20. LiutunLätty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Uskoisin menestymisen ja voittojen tuovan väkeä hallille, mutta ei varmaan ihan helpolla. Jos keväällä roikutaan vielä tuolla kutossijan korvilla niin sitten se saattaa näkyä katsomossa ja oikein onnistunut kevät (vähintään tiukka puolivälierä sarja) niin ensi kaudella se voisi näkyä reilumminkin. Näitä hyviä alkuja on nähty aikaisemminkin ja ei Ilves faneja enää hevillä huijata.
   
 21. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Lainaus:
  Uhkakuva imo on, että yleisö ei palaa.. ei ole enää mistä ammentaa niitä palaajia. Tai ainakin olemme menossa uhkaavasti kohti sellaista tilannetta.

  joka tapauksessa sen menestysfaktorin täytyy olla kausi kaudelta kovempi yleisön palauttamiseksi. En usko että se sääläripaikka tuo väkeä takasin. Siä top6:ssa keikkuminen voisi tuoda.. parasta olis tietysti tapella realistisesti mitallista. Ja sen ois kyllä tapahduttava aika nopealla aikataululla, sillä uuteen areenan ei voida mennä sijoilta ynnämuut, tai sit se katsojapeli on menetetty.
   
 22. George Parros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  C.C.C.P, Anaheim Ducks 06-07.
  Kyllähän tuohon yleisömääriin saisi "helposti" muutaman kauden kauden kivan nosteen, vaikka sijoitukset pysyisivätkin 10:n tienoilla.... Ei tarvisi alkuun kuin edes Vinnien, Esan, Vesan ja Jössen lähteä helvetin kauas Ilves-Hockey Oy:stä.
  Siinä vois helpolla odottaa parempia aikoja taas muutaman vuoden, kun olisi edes toivoa/valoa, jota nyt ei ole.
   
 23. Artsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Itse en usko noiden henkilövaihdoksien näkyvän kuin aivan lyhytaikaisena piikkinä, ellei sijoitukset joukkueella parane. Aina löytyy niitä jotka uhoavat ja lupaavat vaikka mitä, mutta totuus on toisenlaista. Esimerkkinä tästä, että jos joukkueeseen otettaisiin enemmän omia junnuja lisää, niin sarjasijoituksella ei olisi väliä. Nyt siellä on niitä ja pelikin on ihan kohtuullisella tasolla kauden ajankohta huomioon ottaen, mutta mutkutus vaan jatkuu ja pysytään hallilta poissa TV:n ääressä.
   
 24. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Tämä on ihan totta. Suuri yleisö seuraa joka tapauksessa tuloksia, joten pelkillä henkilövaihdoksilla ei tätä paattia käännetä. Mutta ainakin oma luuloni/toiveeni/uskoni on se, että henkilövaihdosten myötä nämä hallillakäymisen hylänneet voisivat palata hallille. Seuran hylänneet yhteistyökumppanit voisivat palata neuvottelupöytään. Ilves-henkiset ihmiset voisivat lähteä takaisin kiillottamaan Ilves-kilpeä jne.

  Pelkillä muutoksilla ei tapahdu mitään, mutta se aukaisee ne ovet jotka tällä hetkellä on säpissä. Itse en näe mitään muuta keinoa uskottavuuden parantamiseen. Enkä usko, että itse olen hallille tällä kaudella menossa, vaan seuraan kiekkoa ruudun kautta.
   
 25. se7en Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Boston Bruins, Newcastle United
  Lainaus:
  Nämä menee vähän vaiheittain. Jotenkin itseäni, jos ei nyt ihan okseta, niin ainakin aiheuttaa pahoinvointia tämä SponsVision-kuvio taustahenkilöineen. Jossain vaiheessa tätä ei ollut, mutta menestys oli vieläkin surkeammalla tasolla. Jostain syystä "välitoimitusjohtajat" ajettiin ahtaaseen rakoon, niin ahtaalle että nykyisen aikainen pelillinen menestys näyttää edes siedettävältä. Olisi mukava tietää, mitä niille kaikille välitoimareille tapahtui ja mitkä oli heidän sudenkuoppansa? Honkalehto näyttää vain pinnistelevän.

  Kyllä Ilvestä kannatetaan ja enemmän tai vähemmän yritetään jälkikasvustakin Ilves-kannattajia tehdä, vaikka ei nyt toistaiseksi ainakaan hallilla käydä. Aika näyttää mihin suuntaan tässä mennään - tällä hetkellä Ilves ei näyttele kuitenkaan kovin suurta roolia meidän talouden arjessa.