Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Ilves-Hockey Oy:n tulevaisuuden näkymät

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana wunderveba, 26.03.2014 klo 18.28.

 1. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Muistaakseni moderaattoreilta on joskus tullut ohjeistus, että megaketjuja tulisi välttää, joten Ilves-Hockey Oy:n kohdalla tällainen vuosittainen ketju voisi olla paikallaan, kun aiheesta tulee asiaa kuitenkin vuositasollakin melkoisesti, puhumattakaan vuosista.

  Eli tähän ketjuun voisi jatkaa keskustelua esim.:

  - Tuosta mahdollisesti tuloillaan olevasta osakeannista ja siihen liittyvistä asioista.
  - Henkilövalinnoista.
  - Veloista ja niiden maksusta.
  - Muista visioista ja strategioista.
  - Ym.
   
 2. Tammerforce Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Saa nyt ainakin nähdä onko tämä osakeanti mitään muuta kuin yritys myydä ensi kauden kausikortteja. Tätä näkee "suuressa maailmassa" muutenkin, esim. Englannin valioliigan Everton muistaa aina laittaa pikku uutisen mahdollisesta uudesta stadionista juuri niihin aikoihin kun tulevan kauden kausikortit lasketaan myyntiin. Evertonillakin on omat ongelmansa johtoportaan suhteen ja fanit kovastikin kaipaisivat siellä omistajan vaihdosta sekä uutta erittäin epätodennäköistä stadionia odotetaan kuin kuuta nousevaa.

  Toinen mikä tulee mieleen on se, että joku arvostettu lehti voisi koittaa tehdä jotain oikeaa tutkivaa journalismia asian tiimoilta. Voisi koittaa pöyhiä asiaa niin kuin palstoilla on tehty. Ei siis mikään rakkikoiramedia kuten iltapaskat tai urheilulehdet vaan vaikkapa Aamulehti tai joku muu. Niin kauan kun asiat pysyvät vain keskustelupalstoilla "jossain intternetissä", ei suurtakaan kuohuntaa saada aikaan.
   
 3. Woofer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Barca, Anaheim Ducks
  Valaiskaas nyt asiasta tietämätöntä rivikatsojaa hiukan. Eli jos Manngard haluaa oikeasti Ilveksestä eroon, mutta luottamus halukkaiden suurempien sijoittajien puolelta on mennyt ja osakkeet eivät käy kaupaksi niin kauan kun on varmaa ettei Vinnielle poppoineen jää enemmistöä. Setä on luvannut ettei hänen aikanaan konkurssia tule, joten lisää rahaa on sieltä suunnalta pumpattava sisään. Case Sjöblomista sai käsityksen, että Vinnie haluaa Ilveksestä oikeasti eroon, vaikka hänet ympäri lopulta puhuttiinkin. Eikö se nyt ole vaan ajan kysymys, koska Vinnien mitta on täynnä? Pahinpana skenaariona tässä tulee mieleen, että poppoo Vinnien ympäriltä lyö hynttyyt yhteen, ostaa hänet ulos ja pitää vallan näin ollen tutuissa käsissä.
   
 4. Ragulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Semmoinen vaara tietenkin on, mutta tähän mennessä kyseiset kaverit ovat istuneet nuotioon Manngardin perse edellä ja tappiot on maksettu Manngardin pussista.

  Jatkossa tappiot olisi maksettava omasta pussista , laitettava lappu luukulle (eli menettää sijoitukset) tai saatava homma pelittämään. Kyseinen poppoo ei kuitenkaan todennäköisesti luota edes toisiinsakaan, niin ehkäpä tämä riutuminen jatkuu.
   
 5. Kenth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooVee
  Onko kenelläkään syväkurkulla tässä vaiheessa käsitystä siitä, kuinka paljon pudotuspelien ulkopuolelle jääminen tulee vaikuttamaan Ilveksen ensi kauden pelaajabudjettiin. Menetys oli kuitenkin varovaisestikin arvioiden noin 200 000 euroa. Tuleeko pelaajabudjetti laskemaan nykyisestä?
   
 6. "Jalkakynä" Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:

  Luulisi sitten, että tämä poppoo olisi laittanut sitä rahaa sisään jo moneen kertaan. Mistä sitä rahaa näille veijareille sitten ilmestyisi? En näe tätä kovinkaan realistisena vaihtoehtona, että "poppoo" lyö rahaa tiskiin.

  Niin Vinnien aikana Ilves ei mene konkurssiin se on varma. Tainno kaikki on mahdollista, mutta niin moneen kertaan lause on hänen suustaan tullut ulos, että kai se on uskottava.
   
 7. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Sitähän ei tiedä minkälainen menetys tuo oli, kun pelaajilla olisi saattanut olla sopimuksissaan jotakin "pudotuspelibonuksia" ja ne olisivat voineet mahdollisia voittoja pienentää.
   
 8. vilho Jäsen

  Ainakaan pudotuspelejä ei oltu budjetoitu, mikä tietysti fiksua onkin. Varmasti se lisähyvä olisi tehnyt nannaa.
   
 9. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
 10. Koikkaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves & Boston Bruins
 11. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
 12. "Jalkakynä" Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Ilves-foorumin puolella kerrotaan kahden nimimerkin voimalla, että taas on "muste loppunut" kynästä. Lisäksi huhutaan Virolaisen lähtölaskennan alkaneen. Huhujen/tietojen paikkaansa pitävyydestä ei tietoa.
   
 13. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Joku toimittaja saisi itselleen hyvän insider-statuksen, kun laittaisi näistä "huhuja" liikkeelle aina n. 3-4 kuukautta uusien yrittäjien mukaantulon jälkeen. Varmasti osuu aina huhu kohdilleen, kun jokainen tietää että loppumetreillä sopimukset menee vituilleen joka tapauksessa. Ja aikaa tähän ei tunnu ikinä menevän muutamaa kuukautta enempää.

  Oi Sjöblund, olisit lyönyt rahat samantien tiskiin.
   
 14. godspeed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves alkoi kiinnostamaan
  Siinä on mukava aamulla hommiin saapuessaan todeta, että jonkinnäköisen yhteistuotantona suoritetun huliganismispreijauksen ja huonon photosoppauksen jälkeen tekeminen rasee kaiken.

  En kyllä ihmettelisi, jos joku joukosta tuntisi leveiden hartioiden levenevän yhä leveämmäksi niin että tähdet vilkkuisivat silmissä, ilkeästi virnuilevat värikkäät käärmeet alkaisivat lennellä ympäri toimistoa ja joku alkaisi raivoisasesti piikata tuota betonitolppaa täysin käsittämättömän iskulauseen edestä hahmottaakseen maailmaa todenmukaisemmin.
   
 15. Artsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tyhjästä on paha nyhjästä, sanoo vanha sananlasku.
   
 16. -mesag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Minnesota Wild
 17. ADX_03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Tampa Bay Lightning
 18. se7en Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Boston Bruins, Newcastle United
  Lainaus:
  Jatketaan vanhaan malliin.
   
 19. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid
  Lainaus:
  Manngard nappaa myymättä jääneet itselleen ja vastaava summa poistetaan Ipan veloista? :D No en kyllä tiedä onko edes mitenkään mahdollista...
   
 20. Tervalammen Tynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Edmonton
  Jos jossain oikeasti on olemassa vakavarainen Ilves-henkinen henkilö, puhumattakaan ryhmittymästä, ei tuo hinta ole mikään este. Ei edes hidaste.

  Kysymys kuuluukin, löytyykö tällaista oikeasti? Ja vetääkö Manngardin porukka homman taas kerran vihkoon?
   
 21. ADX_03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Aivan varmasti vetää. Tästä ei tarvi olla huolissaan.
   
 22. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Lainaus:
  Kysymys kuuluu, mitkä ovat tähän antiin liittyvät velkajärjestelyt? Kukaan ei osita 1,5 miljoonalla 3 miljoonan velkoja. Antiin on liityttävä velkajärjetelyjä (mustaa valkosella, nimet alla) tai myynti täytyy tehdä Koukkuniemen dementiaosastolla...
   
 23. Heikki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tilannetta tarkemmin kuvaava sananlasku on, ettei kannata ostaa sikaa säkissä.
   
 24. Koikkaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves & Boston Bruins
 25. Ragulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Muutama kohat ihmetyttää.

  Lainaus:
  Keitä ovat nuo päävelkojat, joiden kanssa ei ole kyetty tekemään velkajärjestelyitä ilman korkojen juoksemista. Eli sinne häipyi noin 211 000 euroa tai siis sen verran jäi tulematta kassaan. Ääniosuutena katosi jonnekin päävelkojille runsas 8,8 %. Meneekö Manngardille, Meskaselle vai leveille hartioille?

  Lainaus:
  Tuo jälkimmäinen osakkeenomistaja pitäisi olla kai muodossa "uusilta osakkeenomistajilta" ja ensimmäinen "Vanhoilla osakkeenomistajilla..."

  Eli todennäköisesti näistä osakkeista Jääskelänen, Nevalainen & co hankkivat 20 000-30 000, jonka jälkeen muut saavat ostaa loput, mutta jäävät ilman todellista määräysvaltaa.

  - - -

  Iso kysymys on se, että viekö osakeanti Manngardin vähemmistöön, eli onko olemassa oikeasti mahdollisuus, että Ilveksen asioista päättäisivät tahot B, C ja D ilman Manhattanin miestä?

  Jos tähän vastataan: "kyllä joutuu Manngard vähemmistöön", seuraa jatkokysymyksiä. Onko syntynyt uusi enemmistökoalitio vain teoreettinen vaihtoehto, vai kykeneekö uusi enemmistö yhteistyöhön keskenään.

  Ja jos vastataan, että "pystyvät", niin seuraa jatkokysymys: Osaavatko he käyttää valtaa, siten, että Ilves kääntyy tuosta uudelle polulle?

  Ottaen huomioon sen, että kukaan ei aio luopua omistuksistaan, näyttää Ilveksen tulevaisuudessa menestykseen vievä yhtälö aiempien näyttöjen perusteella jokseenkin epätodennäköiseltä. Jos olisin pessimisti, olisi tulkinta vieläkin synkempi.