Siis jätkät ehdottomasti niitä naturell wingsejä! Tulee hitosti parempia, kuin jostain sata vuotta paketissa säilöntäaineissa lilluneista harakoista. Ainoa ns. huono puoli tuossa on, että marinoimaton kana haisee tosi pahalle. Kyllä sitä on iteki tullu monta kertaa pohdittua, että onkohan näät vielä hyviä, mutta isommilta mahaongelmilta olen välttynyt. Siis jos tabascon paskomista ei oteta lukuun, se kuitenkin lienee normaalia tässä prosessissa :D
Jos tekee jostain horneteista wingsejä, niin eihän sitä soosia saa laitetua siihen tarpeeksi? Ja sitten jos paistaa noita valmiiksi marinoituja juttuja, niin tullaan just siihen ongelmaan, mitä täälläkin käsitellään. Wingseistä ei tuu rapeita, kun marinaatit alkaa palamaan päältä liian aikasin. Kun sulla on levyllä tuollaisia naturel siipiä, niin niitä pystyy huoletta pitämään uunissa niin kauan, että niistä tulee rapsakoita.
Paras kastike on joko Texas Pete Buffalo Wing Sauce tai sitten Siipiveikkojen kastike. Varokaa halpoja kopioita.