Nyt katosi elämältä pohja. Nimittäin Tammiston Citymarketista ei enää saa Wing-Timen Parmesan Buffalo -kastiketta. Osaakohan kukaan kertoa, löytyykö kyseisen valmistajan sooseja muualta Suomesta? Google ei kovin montaa vaihtoehtoa antanut.
Nyt katosi elämältä pohja. Nimittäin Tammiston Citymarketista ei enää saa Wing-Timen Parmesan Buffalo -kastiketta.
Tuo on sen verran hyvin varusteltu ja toimiva kauppa, että laita kauppiaalle palautetta.
Kiitos tiedosta. Ostin ite eilen noita Hookin siipiä, mutten tajunnu että nehän vaatii kastikkeen jonka sitten tänään hain. Tarkoitus on niitä pelieväänä tänään vetää, mutta kiitos sinun muutenkin kulinaristinen suuni sai ikävän ennakkoasenteen. Toivottavasti sulle on vaan aina sattunut poikkeuksellisen pahat pussukat, ettei mulla menis pelkkien porkkanoiden ja kurkkujen dippailuksi.Eilen illansuussa oli lähikaupasta kaikki mahdolliset siivet loppu (kiitos Huuhkajat?), joten ostin Hookin valmiita siipiä. Muistelin kyllä että olin ostanut niitä viime kevään jääkiekon MM-kisojen aikaan ja että ne taisivat olla pahoja.
No ihan helvetin pahoja. Maistuivat ihan paistetulle kalalle, kuhalle ehkä eniten. Eikä tuota makua saanut syrjäytettyä millään kastikkeella. Voissa paistettu kuha on yksi maailman parhaista ruuista, mutta ei mun siipien kuulu maistua siltä.
Tulee tehtyä noita naturel siipiä uunissa ja sitten kulhossa heiteltyä soossin kanssa, mutta silloin niihin jää vielä sellainen naturel siipien maku, kun se kastike ei kunnolla pääse imeytymään. Millähän kikalla noista saisi parempia, vai onko porukka vaan kylmästi soossin kanssa paistanut siivet?
En laita, vaan juurikin naturellit uuniin ja sitten uunista otan rapsakat siivet ja heitän ne kulhoon ja soossi perään ja pyörittelen. Ja keitintä kun ei ole, niin mietin saako uunin kanssa jotenkin tuon soossin paremmin.Rasvakeitintä käyttää ne, jotka haluavat, että soosi menee paremmin nahkaan ja sen läpi. Itselle ei niin väliä, hyviä ne on uunistakin.
EDIT: Siis hetkonen, laitatko sinä soosin ennen paistoa?
En laita, vaan juurikin naturellit uuniin ja sitten uunista otan rapsakat siivet ja heitän ne kulhoon ja soossi perään ja pyörittelen. Ja keitintä kun ei ole, niin mietin saako uunin kanssa jotenkin tuon soossin paremmin.
Tulee tehtyä noita naturel siipiä uunissa ja sitten kulhossa heiteltyä soossin kanssa, mutta silloin niihin jää vielä sellainen naturel siipien maku, kun se kastike ei kunnolla pääse imeytymään.
En laita, vaan juurikin naturellit uuniin ja sitten uunista otan rapsakat siivet ja heitän ne kulhoon ja soossi perään ja pyörittelen. Ja keitintä kun ei ole, niin mietin saako uunin kanssa jotenkin tuon soossin paremmin.
Kun täällä näyttää olevan uunissa tekijöitä enemmänkin, niin sanokaapa, miten uunissa saa hyvät siivet vai onko vika mun makutottumuksissa? Kun se voi olla siinäkin.
Porukkamme illanvietoissa, olemme jääkiekon puhtauden puolesta toimiva porukka, joku tasaisesti keksii pyörän uudelleen ja ikinä ei ole tullut vielä hyviä. Kaikki pk-seudulla kaupoissa vastaantulleet vaihtoehdot on kokeiltu.
Lidlistä Stinger-paketti. Leivinpaperille ja uuniin, 225 astetta kiertoilmalla. 30-40min.Kun täällä näyttää olevan uunissa tekijöitä enemmänkin, niin sanokaapa, miten uunissa saa hyvät siivet vai onko vika mun makutottumuksissa? Kun se voi olla siinäkin.
Porukkamme illanvietoissa, olemme jääkiekon puhtauden puolesta toimiva porukka, joku tasaisesti keksii pyörän uudelleen ja ikinä ei ole tullut vielä hyviä. Kaikki pk-seudulla kaupoissa vastaantulleet vaihtoehdot on kokeiltu.
Rapeita siivistä kyllä joo saa, se ei ole naturel siivillä koskaan uunissa ollut ongelma, lähinnä että sen soossin saisi paremmin pureutumaan siihen lihaan.
Olen pitänyt Airfryereitä huijauksena. Sellaisena rahastuksena millä ei oikeasti tee mitään. Uuni ajaa kuitenkin samaa asiaa, ja uppopaistettuna kaikki on vaan maukkaampaa. Lukenut paljon kanssa että erittäin kuivaa ruokaa tulee siitä. Siivet voisi kyllä toimia Airfryerin kautta, jos laittaa hyvän kastikkeen... Ihan mielenkiinnosta onko mielestäsi siis hyvä hankinta muuhunkin?Todettakoon näin vinkkinä kaikille siipien ystäville, että ostakaa se airfryer. Nuo halvemmatkin mallit ajavat täydellisesti asiansa. Itselläni on tämmöinen Emerio Airfryer. Ei ole hinnalla pilattu. Oman yksilöni löysin aikoinaan Tokmannilta hintaan 50€, kun oli tarjouksessa.
Lukenut paljon kanssa että erittäin kuivaa ruokaa tulee siitä. Siivet voisi kyllä toimia Airfryerin kautta, jos laittaa hyvän kastikkeen... Ihan mielenkiinnosta onko mielestäsi siis hyvä hankinta muuhunkin?
Rapeita siivistä kyllä joo saa, se ei ole naturel siivillä koskaan uunissa ollut ongelma, lähinnä että sen soossin saisi paremmin pureutumaan siihen lihaan.
Parhaat wingsit sain savustamalla (omenapuu) ne kamadossa. Parisen tuntia 110 asteessa ja sen jälkeen lämmöt ylös ja vielä 10-15 min. Rapeaa ja mehevää.
Ei ole parissa vuodessa mielipide toverilla muuttunut ja hyvä niin. Miksi luopuakkaan hyvästä reseptistä.Parhaat siivet saa savustettuna grillissä (kamado). Mausteet pintaan, grillissä n. 130-150 asteessa tunnin verran reilussa omenapuun savussa, pieni jäähdytys ja soossit niskaan. Voitta mitkä tahansa siipiweikot yms.
Keraaminen Kamado Nordgarden näyttää ihan aromipesältä.Kamado ylipäänsä on grillaamiseen ja moneen muuhunkin ruuanlaittoon aivan ylivoimainen kapine.