Bourque#77
Jäsen
- Suosikkijoukkue
- LA Kings |NUFC |FC Barcelona|KTP
On kans aikanaan tullut haettua parasta konstia tehdä rapeita siipiä. Kunnes ostin Atrian siipilaatikon ja niistä ei uunissa saanut edes välttäviä koska olivat isompia kuin Saarioisten siivet. Tämän johdosta rasvakeitinkaupoille enkä ole ostosta katunut. Lidlistä halvalla, hinta-/laatusuhde kohdillaan. Eipä tarvi hakea ja arpoa keinoa tehdä ravintolasiipiä. 9 minuuttia ja saat parhaat siivet aina kun haluat.
Frank’sin kastikkeen olen todennut itsekin hyväksi. Valehtelematta olen testannut kaikki siipikastikkeet mitä normikaupoista löytyy, pl. erilaiset makukastikkeet joita en siipiin sotke. Frank’s on kuitenkin vieläkin suolaisempaa kuin Texas Pete, joten Buffalo Texas Pete on oma valintani. Ihan siniseen Keijuun sekoitettuna, ei tarvi olla mitään vahvempaa rasvaa. Ja kastikehan laitetaan kuumille siiville huoneen lämpöisenä, ei kuumana eikä kylmänä.
Toki toi rasvassa käristys tekee parhaimmat siivet, mutta sen takia jätän sen rafloihin enkä suostu ostamaan suonten tukkijaa himaan. Äärimmäisen monet olisi käyttökohteet, mutta heikko luonne, niin en pysty ostamaan sitä himaan, koska en ole valmis kuolemaan alle 50- vuotiaana.