Naisasiat

  • 7 511 806
  • 26 572

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onhan se siltikin herrasmies, jos availee miehillekin? Onkohan kyseessä joku yleinen harhaluulo, että herrasmies olisi vain ja ainoastaan naisten kohdalla? Eikös termi alunperinkin tarkoittanut yleisesti ottaen hyväkäytöksistä ja tapaista miestä, eli sillä ei viitata johonkin tiettyyn kohderyhmään, vaan miehen luonteeseen ja käytökseen yleisesti.
Tuo ovien avaaminen oli kyllä vähän huono esimerkki. Usein vaan näkee miehiä, jotka käyttäytyvät naisten seurassa aivan eri tavalla kuin muulloin. Ihan kuin yrittäisivät koko ajan tehdä jotain vaikutusta niihin tms. Ja varsinkin baareissa näkee useinkin niitä jätkiä, jotka alistuvat mihin tahansa skeidaan miellyttääkseen naisia. Kyllähän naiset varmastikin tykkäävät siitä, ja jopa tottuvat siihen sen verran, että odottavat miehiltä sellaista palvelevaa käytöstä. Mutta entäs me jätkät, jotka esimerkiksi ei automaattisesti kehuta tyttöjä, vaan sanotaan mielummin asiat niin kuin ne on. Saatana.
 
Viimeksi muokattu:

stiffler

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Monen naisen suusta olen kuullut puhuvani autoista kuin naisista, niin avataanpa sen innoittamana vähän tämänhetkistä oman "garagen tarjontaa".

Eli parikin kipaletta löytyisi koko kansan omimaa corollaa. Turvallisia kilometrejä olisi tarjolla vaikka kuinka. Satunnainen ajelu kelpaisi, mutta nämä menopelit vaativat äärimmäistä merkkiuskollisuutta ennen kuin kone alkaa roplattamaan. Jalkoihinhan niillä kiihdytyskaistalla jäis, eikä korikaan mieheltä jalkoja alta vie edes puunattuna ja vahattuna. Ei oikein säväytä, vaikkakin varustetaso on ihan ok tasolla.

Toiselta paikkakunnalta tarjolla olis sitten tämmöinen "lemmenlaiva" Mercedes Benz 500 SE(X)-AUTOMATIC, 5.0 litran hoonatulla myllyllä. Korin pakkeleillahan tasoittelisi jo perkele pienen kaksion. Jokainen myös varmasti osaa kuvitella, että missä kunnossa on jouset ym. kuluvat osat Matin, Eskon, Ilmarin, Askon, Martin, Sepon, Hannun, Jyrkin ynnä muiden rassareiden jäljiltä. Omistajia ei nimeksikään, käyttäjiä sitäkin enemmän. Vielä kun edellä mainittujen mopoikäiset pojankoltiaiset kehaisivat tulpattomaksi "Monkeyksi", niin ennemmin sitä vaikka hakkaa tattia.

Kotikaupungissa seuraavaksi esillä oli sitten semmoinen todella hehkeä BMW, josta selvisikin, että tätä ajeluttikin joku perkeleen kaljuuntuva ukkomies. Noh ukkomieshän oli taas laittanu bemminsä myyntiin. Tarkemmin auton varusteluun tutustuttuani huomasinkiin, että kauppaan kuuluu automaattisesti kaksi maskottia takapenkille nököttämään. Ehkäpä tämä voisi toimia säännöllisen epäsäännöllisesti esim baari-iltoina taksina?

Muutama päivä takaperin ehdolle pärähti sitten semmonen aivan upea Ferrari. Aiheutti samantien todellisen "WOW!" -erektion (korjaan, efektin.) allekirjoittaneessa. Tuli vielä kutsu tutustumaan toistekin. Voihan se tietysti olla, että sekin oli joku tuunattu lada. Pessimisti ei pety. Jatketaan...
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Ja varsinkin baareissa näkee useinkin niitä jätkiä, jotka alistuvat mihin tahansa skeidaan miellyttääkseen naisia. Kyllähän naiset varmastikin tykkäävät siitä, ja jopa tottuvat siihen sen verran, että odottavat miehiltä sellaista palvelevaa käytöstä. Mutta entäs me jätkät, jotka esimerkiksi ei automaattisesti kehuta tyttöjä, vaan sanotaan mielummin asiat niin kuin ne on. Saatana.

Monet ns. tavisnaiset tosiaan odottavat miesten passaavan heitä. Jotkut taas odottavat miehen antavan heille rahaa vastineeksi palveluistaan. Jotkut taas eivät sen enempiä odota, mutta antavat kuitenkin ilman rahaa. Elämä on täynnä valintoja, mutta minä ainakin ostan mielummin vaikka olutta tai jotain muuta kivaa ja panen "ilmaiseksi".
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minä uskon Lauri Marjamäkeen!
Stifflerin kirjoitus on suoraan kuin omalta näppikseltä! Itellä vain tuon herkän BMW tilalla on sellanen ihan nätti pink cadillac. Hyvä ja kiva kesäauto, mutta jotenki nihkeää talvella kuitenkin ajella sitä. Hirveän perso tuolle menovedelle ja muutenkaan suolatut tiet ei hyvää tee klassikolle. Laitoinki nyt semmosen vm-87 rokki corollan jolla hyvä cruisailla tämä talvi.
 

scholl

Jäsen
Monet ns. tavisnaiset tosiaan odottavat miesten passaavan heitä. Jotkut taas odottavat miehen antavan heille rahaa vastineeksi palveluistaan. Jotkut taas eivät sen enempiä odota, mutta antavat kuitenkin ilman rahaa.

Joo mistähän tuo väärä käsitys on tullut? On kiistaton totuus, että miehet ovat keskimäärin parempia kuin naiset. Juuri oli tutkimus siitä, että nainen on huonompi ajamaan autoa ja aiemmin on ollut tutkimuksia jostakin muista asioista. Italiassa naiset pääsevät eläkkeelle 4 vuotta nuorempina kuin miehet jne. Lisäksi naiset oppivat jo kotona helposti tekemään kotitöitä ja muuta "passaamista", joten mistä se käsitys sitten tulee, että miesten pitäisi muka passata tai antaa rahaa? En ymmärrä ko. virheellistä käsitystä lainkaan. Jos puhutaan tavisnaisista niin tapaamisen ilohan on naisen puolella muutenkin, joten onhan se nyt hävytöntä, jos mies joutuu jonkinlaiseksi maksumieheksi.

Monilla naisilla ei muuten pää kestä näitä kelejä. Olen nähnyt monilla sellaiset polviin asti ulottuvat saappaat, vaikka itse pärjään ihan hyvin kesäkengillä. Sekin on yksi esimerkki naisten heikkoudesta.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Joo mistähän tuo väärä käsitys on tullut?

Mahdoitkohan nyt missata koko viestin pointin? Itse asiassa missasit ihan täydellisesti.

Niin ja pitkät saappaathan ovat ihan pelkästään siksi, että ne miellyttävät suurta osaa miehistä. Näin se alempiarvoinen sukupuoli taas antaa ylemmälle mitä ylempi haluaa. ;)
 

scholl

Jäsen
Mahdoitkohan nyt missata koko viestin pointin? Itse asiassa missasit ihan täydellisesti.

No mikä se jutun pointti on? Jos jonkun kuuluu passata niin naisen, koska mies on ns. parempi yksilö keskimäärin. Ei ole mitään syytä miehen silloin mielistellä. Tasa-arvo tarkoittaa sitä, ettei kumpikaan passaa, mutta Suomessa ei ole tasa-arvoa, vaan miehet ovat usein alistettuja.

Niin ja pitkät saappaathan ovat ihan pelkästään siksi, että ne miellyttävät suurta osaa miehistä. Näin se alempiarvoinen sukupuoli taas antaa ylemmälle mitä ylempi haluaa. ;)

Miksi miellyttäisi ja mikseivät naiset pukeudu niinkuin itse haluavat, eikä sen mukaan, mitä jotain satunnaista tyyppiä miellyttää? Itse kyllä pitäydyn siinä näkemyksessä, etteivät kestä keliä. Vähän sama juttu kuin hinttarit, joilla on pipo päässä, osalla jopa sisällä kuten joillain lätkäpelaajilla. Kun olin koulussa niin oltiin -20 kelissäkin avopäin, koska pipoa piti vain homot ja nörtit.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
No mikä se jutun pointti on?

Pointti oli sama kuin parilla aiemmallakin kirjoittajalla. Eli pieni kuitti henkilölle, joka omien puheidensa mukaan maksaa naisille panemisesta.

Miksi miellyttäisi ja mikseivät naiset pukeudu niinkuin itse haluavat, eikä sen mukaan, mitä jotain satunnaista tyyppiä miellyttää? Itse kyllä pitäydyn siinä näkemyksessä, etteivät kestä keliä.

No eikös sinun juttujesi perusteella nimenomaan sen alempiarvoisen ole tarkoitus palvella "herraa"?

Vähän sama juttu kuin hinttarit, joilla on pipo päässä, osalla jopa sisällä kuten joillain lätkäpelaajilla. Kun olin koulussa niin oltiin -20 kelissäkin avopäin, koska pipoa piti vain homot ja nörtit.

Ehkä tuo ilman pipoa oleminen on siistiä puuhaa joskus yläasteella ja amiksessa, mutta täysipäinen aikuinen kyllä laittaa pipon korville kunnon pakkasilla. Ilahduttavasti nykynuorisokin on alkanut asian tajuamaan, mutta valitettavasti pitävät niitä pipojaan sisälläkin. Vaikuttaisi kuitenkin vähän siltä, että olet jämähtänyt 80-/90-luvulle.
 

Stevie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Onneksi sinä et ole alistunut nössö vaikka joudut maksamaan naiselle seksistä.

Hanki elämä.

Äläs nyt. Käsittääkseni henkilöllä, jota nyt moitit on tyttöystävä ja heppu käy vaan välillä kurkkimassa sitä aidan toisella puolella olevaa vihreämpää ruohoa + maksaa siitä.
Tuli tästä mieleen vanha casinon omistajan jossain haastattelussa. Se meni jotenkuten näin. Mies satoi pitävänsä nuoremmista naisista ja myönsi ettei sen ikäisenä ja näköisenä koskaan pääsisi pukille ilman maksua. Toisekseen oli turhautunut siihen, että ensin maksetaan koko ilta ravintolassa, tilataan / maksetaan taksi...lopputuloksena on pusu poskelle naisen kotiovella. Mielummin sitä ottaa "varman päälle" ja käy suosiolla huorissa. Se oli rehellistä puhetta se.
 

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Miksi naiset rakastavat niin paljon tavaran haalimista? Monien pariskuntien kämpät ovat täynnä mitä turhinta romua, joka on suurella tohinalla ostettu mutta unohdettu hyvin nopeasti keräämään pölyä. Tuntuu todella, että naisilla on aina jokin suunnaton tarve päästä kaupoille tuhlaamaan, vaikka mitään ei todellakaan tarvitsisi edes ostaa. En valita enempää niin kauan, kuin omat rahat on omalla tilillä, mutta maneerina todella outo tuo materian himo.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä vituttaa taas nämä naisasiat ja lähinnä se, että kun ei itse osaa oikein ottaa selvää onko toinen kiinnostunut vai ei. (Mä en ole ikinä ollut mikään maestro lukemaan naisia)

Sellaset 1,5 vuotta on tunnettu tämän erään mimmin kanssa ja ollaan oikeastaan tultu todella hyviksi ystäviksi. Viimeisen puolen vuoden aikana ollaan oltu käytännössä ihan joka päivä yhteydessä toisiimme, tekstailtu jne. Yleensä se on vielä tämä nainen joka pitää meikäläiseen yhteyttä. Ihmettelee jos pidän esimerkiksi muutaman päivän hiljaiseloa (tämänkin teen ihan tarkoituksella välillä ja aina nainen rikkoo hiljaiselon alle viikkoon, useinmiten muutaman päivän sisällä) Ainoa ongelma tässä on se, että mimmi tuntuu jatkuvasti tapailevan jotakin ja on esimerkiksi nyt seurustelusuhteessa. Tilannetta hankaloittaa myös kummasti se, että itse olen ollut intissä viimeiset puoli vuotta.

Itsehän ehdotin tässä jokunen aika sitten tapaamista kahvittelun merkeissä ja hän suostui. Tosin mietti hetken, että mitä meinaa sanoa kundikaverilleen. Nooh mietin hetken ja sanoin, että jos tästä tulee joku ongelma, niin siinä tapauksessa nähdään joku toinen ja sopivampi kerta. Hän tuli lopulta siihen päätökseen, että nähdään sitten salaa. Siinä kun höpöteltiin sitten kaikkea maan ja taivaan väliltä, kertoi että meinasi jo edellisiltana, kun tekstailtiin, niin ottaa auton alleen ja tulla käymään, mutta ei sitten lopulta kuitenkaan viittinyt. Jollekkin kaverilleen oli myös infonut, että näkee meikäläistä koska sai siinä kahvittelun yhteydessä viestiä, että olet nyt niillä "salatreffeillä". Naureskeli itse vaan asialle.

En sitten tiedä onko nainen meikäläisestä kiinnostunut. Jatkuvasti se ainakin hymyilee ja kattelee kyllä ihan koko ajan silmiin, kun selittää jotain asiaa. Ja ainakin omasta mielestä meidän välillä on ollut aina jännitettä.

Niin ja kaikista olenaisin asia meinasi melkein unohtua, mimmi kyllä tietää mitä minä tunnen häntä kohtaan, ikinä ei vaan hommat ole menneet niin kuin olen toivonut. Eli kuten sanoin, tuntuu olevan aina varattu tai tapailee jotain. Tässä on kanssa se yksi asia mitä meikäläinen pelkää tällä hetkellä eniten. Eli hän pitää yhteyttä sen takia, koska tietää että mulla on tunteita häntä kohtaan. Eli toisin sanoen, haluaa tuntea itsensä halutuksi tai jotain sinnepäin.

Pahoittelen hiukan sekavaa tekstiä.
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Tässä on kanssa se yksi asia mitä meikäläinen pelkää tällä hetkellä eniten. Eli hän pitää yhteyttä sen takia, koska tietää että mulla on tunteita häntä kohtaan. Eli toisin sanoen, haluaa tuntea itsensä halutuksi tai jotain sinnepäin.

Pahoittelen hiukan sekavaa tekstiä.

No asia on juuri niinkuin pelkäät, joten unohda tuollaiset mimmit ja ole välillä mies. Tää juttu on melkein kuin joku wincapita. Siihen uskotaan loppuun asti, kunnes nettisivut on offline ja paska lävähtää tuulettimeen.

Ihan uskomatonta mihin kaikkeen sitä ihminen on valmis. Todellista nöyryytystä. Rasvaa perse ja sen jälkeen köysi.
 

Makkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Kysytäänpäs täälläkin kun tuli eräällä toisellakin foorumilla asiasta puhetta:

Eli mitä mieltä pakkiksen karjut (ja miksei naisetkin), onko hyvä asia jos muija on vielä väleissä exiensä kanssa? Toisaalta itse en pidä siitä, että he ovat vielä yhteyksissä toisiinsa, mutta sitten taas toisaalta ovat ainakin osanneet kypsästi erota ja ovat pystyneet pysymään ystävinä, niin eikös se ole ihan hyvä asia?

Tuli vain mieleen kun tyttöystävän exä tulee käymään tässä lähistöllä ja olivat sopineet että käyvät kahvilla tai muuten vain juttelemassa. Se tietysti antaa jo jotain luottoa, että minulle kerrottiin asiasta jo hyvissä ajoin, mutta ei kuitenkaan silti kysytty mitään mielipidettä asiaan.
 

Nypsi

Jäsen
Kysytäänpäs täälläkin kun tuli eräällä toisellakin foorumilla asiasta puhetta:

Eli mitä mieltä pakkiksen karjut (ja miksei naisetkin), onko hyvä asia jos muija on vielä väleissä exiensä kanssa? Toisaalta itse en pidä siitä, että he ovat vielä yhteyksissä toisiinsa, mutta sitten taas toisaalta ovat ainakin osanneet kypsästi erota ja ovat pystyneet pysymään ystävinä, niin eikös se ole ihan hyvä asia?

Tuli vain mieleen kun tyttöystävän exä tulee käymään tässä lähistöllä ja olivat sopineet että käyvät kahvilla tai muuten vain juttelemassa. Se tietysti antaa jo jotain luottoa, että minulle kerrottiin asiasta jo hyvissä ajoin, mutta ei kuitenkaan silti kysytty mitään mielipidettä asiaan.
Käännä asia toisinpäin, mitä luulet, että tyttöystäväsi ajattelisi jos sanoisit, että sinä menet kahville entisen tyttöystäväsi kanssa? Aivan.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Kysytäänpäs täälläkin kun tuli eräällä toisellakin foorumilla asiasta puhetta:

Eli mitä mieltä pakkiksen karjut (ja miksei naisetkin), onko hyvä asia jos muija on vielä väleissä exiensä kanssa? Toisaalta itse en pidä siitä, että he ovat vielä yhteyksissä toisiinsa, mutta sitten taas toisaalta ovat ainakin osanneet kypsästi erota ja ovat pystyneet pysymään ystävinä, niin eikös se ole ihan hyvä asia?

Tuli vain mieleen kun tyttöystävän exä tulee käymään tässä lähistöllä ja olivat sopineet että käyvät kahvilla tai muuten vain juttelemassa. Se tietysti antaa jo jotain luottoa, että minulle kerrottiin asiasta jo hyvissä ajoin, mutta ei kuitenkaan silti kysytty mitään mielipidettä asiaan.

No jos asiasta on pakkiksella keskusteltu, niin siellä varmaan ollaan vetämässä muijaa pataan tällaisten kaavailujen johdosta? En ole tosin aivan varma, eroaako jatkiskaan perusnuotiltaan tästä kovin paljon...no joo, jos nyt kuitenkin trollataan vähemmän ja jauhetaan asiaakin.

Mä en nyt henkilökohtaisesti vain ymmärrä tätä "se nyt tietysti antaa jo jotain luottoa" ja "ei kuitenkaan silti kysytty mitään mielipidettä asiaan" tyyppistä asennoitumista, aivan kuin sun tyttöystäväsi olisi sulle tilivelvollinen lupien kyselemiseen saakka noinkin triviaaleista asioista. Näinhän asian ei pitäisi tasapainoisessa ja tasapuolisessa parisuhteessa tietenkään olla, vaan eikös se ole hyvä asia, että tyttöystäväsi on sen verran selväpäinen tapaus, että exä haluaa olla vielä väleissä? Minä olisin enemmän huolissani jos tyttöystävälläni ei olisi ensimmäistäkään exää, jonka kanssa voisi käydä kahvilla.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Niin ja kaikista olenaisin asia meinasi melkein unohtua, mimmi kyllä tietää mitä minä tunnen häntä kohtaan, ikinä ei vaan hommat ole menneet niin kuin olen toivonut. Eli kuten sanoin, tuntuu olevan aina varattu tai tapailee jotain. Tässä on kanssa se yksi asia mitä meikäläinen pelkää tällä hetkellä eniten. Eli hän pitää yhteyttä sen takia, koska tietää että mulla on tunteita häntä kohtaan. Eli toisin sanoen, haluaa tuntea itsensä halutuksi tai jotain sinnepäin.

Juurikin näin. Aivan turha roikuttaa itseäsi tuollaisessa löysässä hirressä - kerro tilanne naiselle itselleen, ota päättäväisesti etäisyyttä ja pidä sitä hetken aikaa, tilanne kyllä eskaloituu tarpeellisen selvittämisen tasolle ennen pitkää. Jos ei, niin ei tuossa sitten kummoisesta ystävyydestäkään ole kyse.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Mä en nyt henkilökohtaisesti vain ymmärrä tätä "se nyt tietysti antaa jo jotain luottoa" ja "ei kuitenkaan silti kysytty mitään mielipidettä asiaan" tyyppistä asennoitumista, aivan kuin sun tyttöystäväsi olisi sulle tilivelvollinen lupien kyselemiseen saakka noinkin triviaaleista asioista. Näinhän asian ei pitäisi tasapainoisessa ja tasapuolisessa parisuhteessa tietenkään olla, vaan eikös se ole hyvä asia, että tyttöystäväsi on sen verran selväpäinen tapaus, että exä haluaa olla vielä väleissä? Minä olisin enemmän huolissani jos tyttöystävälläni ei olisi ensimmäistäkään exää, jonka kanssa voisi käydä kahvilla.

Juurikin näin. Jos rupeat nillittämään tyttöystävällesi siitä, että hän käy kaveriensa (olkoonkin exä) kanssa kahvilla, suhteenne on jo nyt tuhoon tuomittu. Niin kauan kun ei ole aihetta epäillä, että hän pettää sinua, mitään ongelmaa ei pitäisi olla olemassa.
 

scholl

Jäsen
Ei muuten naisten epärehellisyys raha-asioissa rajoitu miehiin, vaan myöskin viranomaisiin. Eilen luki, että valelesbot piinaavat Kelaa. Tuo ei voisi olla mahdollista miesten keskuudessa. Itse en ainakaan voisi kuvitella, että jossain olisi valehomoja. Naisille on vain jotenkin niin väärä maailmankuva, kun kuvittelevat, että jonkun muun täytyy maksaa heidän kulutustavaransa. On se sitten mies tai Kela, ihmeellistä meininkiä.

Mitä tulee vielä siihen saapaskohuun niin huomautan, että kyse ei ollut mistään minihame, saapas -yhdistelmästä. Sehän on jossain määrin ymmärrettävää, koska takki ei ulotu nilkkoihin saakka, niin paljailla säärillä tulee näillä keleillä kylmä. Niinpä laittavat saappaat, jotka vaihdetaan sisätiloissa korkokenkiin, mutta tämä ei toimi niin vaan se vastenmielisyys saappaissa kohdistuu siihen häiriökäyttäytymiseen, mikä syntyy, kun saappaita käytetään farkkujen kanssa ja kun niitä saappaita ei vaihdeta esim. narikassa sisälläkäytettäviin kenkiin. Eli naisilla ei ole toisia kenkiä mukana käsilaukussa tms. laukussa. Lisäksi täällä ei osata plankata kenkiä. Mikäli kenkähuolto suoritetaan antaumuksella niin että joka käyttöä ennen ne kiillotetaan ja vielä sunnuntaina oikein kunnolla huolellisesti joku 10 minuuttia niin silloin kengät kiiltävät. Jos päivän aikana tulee likaa niin niitä voi lisäksi nopeasti puhdistaa esim. nenäliinalla, mutta viittaan nyt tähän nykytilanteeseen, jossa kengät ovat monilla aivan järkyttävässä kunnossa, ne eivät kiillä ollenkaan. En tiedä onko kyse siitä, että nahka on huonolaatuista vai laiminlyödäänkö kiillotus. Joka tapauksessa vastenmielisennäköistä touhua nähdä naisilla farkut ja saappaat.

Olen kyllä huomannut, että miehet satsaavat paljon enemmän pukeutumiseen kuin naiset. Naisille vaatteet ovat ihan sama. Sen näkee paitsi siitä, mitä katukuvassa näkyy niin myöskin siitä, etteivät jaksa keskustella vaateasioista. Mieshän jauhaisi vaikka koko päivän eri materiaaleista, vaatemerkkien historiasta ja siitä, kuka omistaa kunkin merkin ja minkälainen huvila tällä henkilöllä on esim. Portofinossa. Naisia ei sen sijaan pukeutuminen kiinnosta ollenkaan. He laittavat jonkun H&M rätin päällensä ja se on siinä.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mieshän jauhaisi vaikka koko päivän eri materiaaleista, vaatemerkkien historiasta ja siitä, kuka omistaa kunkin merkin ja minkälainen huvila tällä henkilöllä on esim. Portofinossa. Naisia ei sen sijaan pukeutuminen kiinnosta ollenkaan. He laittavat jonkun H&M rätin päällensä ja se on siinä.
Kuulostaa aika metroseksuaalijutulta?

En ainakaan ole itse huomannut koskaan miesporukassa, että olisi mitään tuollaista keskustelua, aihepiirit on kyllä ihan eri. Liikumme sitten ilmeisesti aika erilaisissa porukoissa? Sen sijaan naisten kuulee jatkuvasti jauhavan vaatteista sitä sun tätä, mistä ne on peräisin, mitä merkkiä jne.

Mikäs siinä toki jos mies haluaa puhua vaatteiden historiasta, ei se minua haittaa ollenkaan. Itseäni ei nyt ei vaan ihan erityisesti kiinnosta se puoli. Historiallinen pukeutuminen jossain määrin aihepiirinä, esim. keskiaika, renessanssi jne. menee varmaan osin roolipelaajataustan piikkiin tuo ja ylipäätään kiinnostukseen juuri keskiaikaa kohtaan.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Lisäksi täällä ei osata plankata kenkiä. Mikäli kenkähuolto suoritetaan antaumuksella niin että joka käyttöä ennen ne kiillotetaan ja vielä sunnuntaina oikein kunnolla huolellisesti joku 10 minuuttia niin silloin kengät kiiltävät. Jos päivän aikana tulee likaa niin niitä voi lisäksi nopeasti puhdistaa esim. nenäliinalla, mutta viittaan nyt tähän nykytilanteeseen, jossa kengät ovat monilla aivan järkyttävässä kunnossa, ne eivät kiillä ollenkaan. En tiedä onko kyse siitä, että nahka on huonolaatuista vai laiminlyödäänkö kiillotus. Joka tapauksessa vastenmielisennäköistä touhua nähdä naisilla farkut ja saappaat.

Ihan vain mielenkiinnosta kysyn millä hemmetillä kenkien kiillottamiseen saa kulumaan 10 minuuttia? Oletko armeijan käynyt? Ne intin maiharit saa ainakin kiiltämään noin kahdessa minuutissa, jos homman yhtään hallitsee.

Viimeinen kappale viestissäsi kuulostaa jo erittäin homolta. Siis suoraan sanottuna umpihinurilta. Tosin se kuulostaa siltäkin, että puhut ihan täyttä paskaa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Sen näkee paitsi siitä, mitä katukuvassa näkyy niin myöskin siitä, etteivät jaksa keskustella vaateasioista. Mieshän jauhaisi vaikka koko päivän eri materiaaleista, vaatemerkkien historiasta ja siitä, kuka omistaa kunkin merkin ja minkälainen huvila tällä henkilöllä on esim. Portofinossa.
Homoketjun kamaa nämä, ehottomasti. Jos ko. ketju on jossain piilossa, hakutoiminnolla löytynee kyllä, ellei ole jossain suosikeissa tallessa. Eikös Portofino ole se sienilajike?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös