Naisasiat

  • 6 956 849
  • 25 254

hörkkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Vitutusketjussa saa joka toisesta viestistä lukea miten naisasiat vituttaa jne. Toisaalta onnellisuusketjussa kehuskellaan kuinka mahtava oma kullannuppu on jne. Eipä tästä pääse mihinkään, naiset tulevat varmasti jatkossakin aiheuttamaan miehille päänvaivaa ja suhdesotkuja, toisaalta mitäpä elämä olisi ilman näitä luomakunnan ruusuja? Täten ajattelin avata ketjun, jossa jokainen voi tilittää oman suhteensa hyvyyttä/huonoutta, tai tilittää siitä, että sitä omaa rakasta ei ole vielä löytynyt, kerskua baarista kotiin kannetulla kaunokaisella, tai kertoa kuinka monta kertaa sai yhtenä iltana läpsyn naamalle. Tai ihan mitä vaan naisiin liittyvää, mahdollisuudet ovat rajattomat.

Itselläni naisasiat, suoraan sanottuna ovat olleet jo hetken aikaa päin persettä. Pidempiaikainen suhde kariutui talvella omaan tyhmyyteeni, ja sen jälkeen paria "vääntöä" lukuunottamatta on tällä saralla ollut hyvin hiljaista. Hetken jo luulin ihastuneeni erääseen neitokaiseen, mutta paremman tutustumisen jälkeen intressit eivät oikein kohdanneet, joten se jäi siihen.

Kesä tulee, ja se on varma merkki lisääntyvästä kanssakäymisestä naissukupuolen kanssa. Tällä hetkellä mieleni ei niinkään halaja baarista pongattuja yhden yön vehtaamisia (en toki vastaankaan pistä, jos tällainen mahdollisuus tulee), vaan haluaisin tytön, jonka kanssa voisi aloittaa jotain suurempaa ja tärkeämpää. Mitään en tällä hetkellä kaipaa enempää kuin tyttöä, jonka kanssa voisi elää, olla ja nauttia toisen lämmöstä ja lähisyydestä. Miten upeaa olisinkaan maata "sen oikein kanssa" vehreällä kesänurmella "jutellen" niitä näitä, ajattomassa tilassa.

Tiedän suunnilleen minkänäköinen ja oloinen unelmieni tytön pitäisi olla. Väittäisimpä, että vielä en ole häntä tavannut, mutta sitä päivää odotellessa... Toisaalta, sopii vain kysyä pitäisikö sitten kellojen siirenien paukahtaa soimaan, kun sen "oikean" löytää. Kyllähän ihan normaalistakin kaverisuhteesta voi äkkiä kehkeytyä vuosisadan rakkaustarina...

Niin, naisasiat, mitenkä on?
 
Viimeksi muokattu:

Damien

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja suomen maajoukkueet.
Ei ole naisasiat mallilla, sinkkuna jatketaan jo kahdettakymmenettä kolmatta vuotta. Toisaaltaan mukava pongailla noita nuoria naisia vähissä vaatteissa ilman että joku rupee huutaa pettäjäks ja antaa avaria...

Valamon keikka lienee edessä piakkoin...

ps lukihäriö on ihan jees nytkin luin ensimmäisenä että otsikko on naissiat.
 

Pikku Myy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pitääkö meidän kesämiestä etsvien avata oma ketju, vai saadaanko mekin avautua tänne miesongelmista?
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Aika hiljaista

Viestin lähetti Pikku Myy
Pitääkö meidän kesämiestä etsvien avata oma ketju, vai saadaanko mekin avautua tänne miesongelmista?


Niin, riippuen siitä, oletko hetero- vai homoseksuaali..

T.Nimimerkki "Ristiverinen heteromies Etelä-Hämeesta ja kuva ois kiva"

****

Omalta kohdaltani ja asian tiimoilta mainittakoon, että toisinaan niitä tummia, vaaleita ja punapäisiä kaunottaria pyörii enemmän tai vähemmän ympärillä, mutta juuri tällä hetkellä tilanne näyttää hiljaisemmalta.

Tilannetta kuitenkin yritetään kuitenkin paikata monin keinoin, mutta toisaalta on sanottava, että olen sen verran kranttu, että kulahtaneet kotelot ja pahimmat hirvenraadot saavat jäädä sinne tienposkeen.

Asiassa on kuitenkin se hyvä puoli, että eipähän ole kukaan vittuilemassa kosteista kesäriennoista, mitä voidaan näin kesäaikaan pitää joltisenakin etuna.

Täältä tähän
 
Viimeksi muokattu:

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Aika hiljaista

Viestin lähetti ervatsalo
Niin, riippuen siitä, oletko hetero- vai homoseksuaali..
Mehän elelemme tasa-arvoisuuden ja suvaitsevaisuuden aikaa, joten tänne vaan kaikki kumppania hakevat avautumaan. Kesäkissan (siis nelijalkaisen kisun) hankintaa ei kuitenkaan lasketa kumppanin hankinnaksi, sillä sellaisen hankkimisen sanotaan olevan hölmöä.

Se on varmasti sää ja lämpötila jotka vaikuttavat ihmisten aktiivisuuteen kumppanin etsinnässä. Tällä viikolla on ainakin täällä suunnalla ollut todella hiljaista, mutta viime viikon työmatkoilla tilanne oli aivan toinen. Kun viime viikolla töihin ajelin, katselin erään neidon kohdalla että tuollainen olisi kiva. Enkä muuten ehtinyt montaa metriä ajella, kun jälleen huomasin yhden kivan. Tähän tapaan ne sitten viime viikon työmatkat menivätkin rattoisasti. Olisikohan siis parasta pysytellä itsekseen ja nauttia erilaisista spekulaatioista tyyliin "tuo olisi kiva.... ja tuo... ja tuo jne.".
 

VH87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei ole naisasiat mallillaan, näin täytyy sanoa...
 

timmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
FoPS, Kärpät, FC Parta, Kansan Syvät Rivit, Oranje
Naiset... Kukapa niistä ottaisi selvää?
Kovin ovat mystisiä olentoja.
Omista naisasioista senverran, että enpä oikein itsekkään tiedä missä mennään. Aika näyttää. Jos näyttää.

Ei voi elää ilman niitä, mutta vaikeaa on myös niiden kanssa.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Timmi: Älä nyt kuitenkaan toimi hätiköidysti, ja leikkauta niitä pois. Aika näyttää kuinka ne toimivat.

Henk koht olen kyllä ollut yleensä sen verran tajuissani, että olen tiennyt 'olenko vai enkö'.

Bozik: En ole aikeissa ottaa kesäkissaa minäkään, ihan on kokovuotinen tämä kookas, punainen peto :)
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Re: Re: Aika hiljaista

Viestin lähetti bozik
Kesäkissan (siis nelijalkaisen kisun) hankintaa ei kuitenkaan lasketa kumppanin hankinnaksi, sillä sellaisen hankkimisen sanotaan olevan hölmöä.

Niin, eikä pidä myöskään unohtaa kesämäyräkoiran hankintaa, joka eroaa kuulemma kesäkissasta siinä mielessä, että kesän loputtua kesämäyräkoiraa ei maltakaan jättää sinne mökin nurkkaan tuttavan hoiviin, vaan sen haluaa ottaa mukaan myös syksyisten ja talvisten harrasteiden iloksi...Kauppalehdessä (kyllä, luit oikein) olikin aiheesta oikein rapea pakina n. viikko sitten...

Lemmikkirintamalla on ollut hiljaista jo pitkään. Ei ole ollut kesä-, syksy-, talvi- eikä kesäkissaa. Koskaan. Ehkäpä suuremman kaupungin runsaampi valinnan vara on pistänyt pienen kylän pojan auttamattomasti pyörälle. Miettii vain, että mistähän jää paitsi, jos valitsee tuon - luullen, että homma on tosiaan kiinni omista valinnoista. Mutta koska seksisuhteet eivät kiinnosta, niin naisessa pitäisi olla jotain "säväyttävää", mikä loksauttaa alaleuan lattiaan. Parempaa termiä en keksi. Silmistä sen "sävähdyttävyyden" huomaa parhaiten. Tästä asiasta olikin jo keskustelua jossain ketjussa, joten eipä siitä enempää.

Ehkäpä pitäisi olla sallivampi try-outeille, eikä suoraan yrittää saada sitä franchise-daamia perheen sentteriksi suht' pitkällä sopparilla (loppuikä - mitä helv...). Mutta hyväuskoisia sinkkumiehiä vaanivat kaikenlaiset vaarat, eivät vähimmässä määrin näiden daamien entiset agentit, joiden jäljiltä hommat voivat olla ties miten rempallaan. Ja toinen asia, mikä on helppo kirjoittaa, mutta vaikeampi toteuttaa: arkuus pois. Ihmissuhteissa se "ensimmäisen asteen yhteys" on vaikein askel"...tai ainakin minusta tuntuu siltä...
 

Decimal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No ihan kivasti menee täällä ainakin naisasiat. Oman kultsin kanssa on kiva katella ja arvostella naisia. Mä saan ihan vapaasti kuulemma katella muita naisia, mut koskea ei saa. Tyttöystäväni on paras kaverini, viihdyn hyvin sen kanssa päivät pitkät eikä meillä ikinä oo tylsää koska ollaan nii hulluja molemmat. Ei mitään valittamista
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti tant gredulin
Bozik: En ole aikeissa ottaa kesäkissaa minäkään, ihan on kokovuotinen tämä kookas, punainen peto :)
Ookkonää koettanu antaa sille Felineä - kyllä kehrää !! Jos otat sen mukaan jenkkilään, niin anna sille Alpo's muonaa.

Mutta on kyllä varsinainen chocolate box tuo sinun kisusi. You never know what you finally get. Ei olis arvuuttelukisassa helppoa arvata millainen gredun kesäkisu on. Etunimi viittaa lauleskelevaan ja reissailevaan "rotuun", on paidattomana punainen, tykkää siivoskella, kokoa on kuin kolmella sakella ja väitetään vielä kisupedon näköiseksi. Huh huh mikä mönkijä.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Aihe sivuaa topicia, jonka olen jo pitkään harkinnut avaavani. Eli eli...

Jatkoaika.com on kuitenkin melko vahvasti jääkiekkopainotteinen keskustelupalsta. Jääkiekosta ja naisasioista päästäänkin mukavasti aiheeseen:

Onko kumppanin (entinen/nykyinen/tuleva) kannattamalla seuralla mitään väliä?!
Kannattaako nykyinen kumppanisi samaa seuraa kuin sinä?!
Voiko asiasta tulla jotain konflikteja?!


...ja niin edelleen. Kertokaahan omia kokemuksianne.

Omakohtaisia kokemuksia on kertynyt sekä HIFK-, (fanaattinen) Lukko- että JYP-henkisistä neitokaisista. Suhteet ovat kaatuneet milloin mihinkin, mutta ei koskaan ainakaan suoranaisesti jääkiekon aiheuttamiin ristiriitoihin.

Niin, ja varsinaiseen kysymykseen vastaus: Mr.Fox:n naisasiat ovat täydellisessä kuosissa. Monivuotinen seurustelu (noin 140 km:n välimatkalla) ottaa seuraavan askeleen, kun Mr.Fox & Ms.Foxie (="Family Foxie") muuttavat virallisesti saman katon alle Turun Hirvensaloon. Vuosien varrella on tosin tullut jo asuttua epävirallisesti yhteisessä asunnossa, joten yhteiselossakaan ei suurta yllätystä tule puoleen eikä toiseen. Opinnot ja työt vain ovat repineet jompaa kumpaa aina sinne sun tänne (ja saattavat repiä jatkossakin), mutta suhteeseen se ei ole vaikuttanut.

Ms.Foxie on muuten TPS:n tyttöjä alusta loppuun. Kuvastaa varmasti parhaiten, kun hän osti 12-vuotiaana ensimmäisillä kesätyörahoillaan TPS:n (Saku Koivu) fanipaidan. Tuon ikäiselle kuitenkin n.500FIM (vai mitä ne paidat silloin maksoivatkaan) oli iso raha. Eipä tule Family Foxielle jääkiekostakaan suurempia riitoja...
 
Viestin lähetti Mr.Fox
Onko kumppanin (entinen/nykyinen/tuleva) kannattamalla seuralla mitään väliä?!
Kannattaako nykyinen kumppanisi samaa seuraa kuin sinä?!
Voiko asiasta tulla jotain konflikteja?!

Ei. Ei. Voi.

Joku jääkiekkoseuran kannattaminen on elämän tyrskyissä loppujen lopuksi niin pieni asia, että tuskinpa se miksikään suhteen kynnyskysymykseksi muodostuu. Koko elämänsä fanittamiselle pyhittäneet suosikkijoukkueen pelipaita päällä nukkuvat friikit ovat tietysti asia erikseen, mutta heillä harvoin on muutenkaan tämänkaltaista sosiaalista elämää.

Rakas vaimoni on käynyt kerran jäähallissa ja sekin oli sponssattu tilaisuus Hartwall-areenalla (kuinkas muuten). Hän tietää nimeltä muutaman liigajoukkueen, eikä todellakaan ole lajista pätkääkään kiinnostunut. Silti suhteemme toimii. Se toimisi myös siinä tilanteessa, että hän kannattaisi esimerkiksi Ilvestä. Eihän tuollaisilla asioilla oikeasti voi olla merkitystä!

Konflikteja voi tietysti tulla, jos molemmat seuraavat pelejä aktiivisesti ja suosikki ei ole yhteinen. Tarkoitan tässä lähinnä pientä kinaa ja kahdenvälistä kantahämäläsitä -ttuilua. Mihinkään laajempiin vääntöihin penkkiurheilu ei kahden terveen aikuisen ihmisen kyseessä ollessa mielestäni voi johtaa.

Varsinaiseen topiciin: omat kuviot ovat loistavassa kunnossa, eikä pilviä ole näköpiirissä. Mikäs sen mukavampaa...
 

Niisku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Yli 15 vuotta aviossa Lukkonkannattajan kanssa, no problem.
Ainoa asia, missä se näkyy on tilanne jossa lähdemme katsomaan esim. TPS peliä, se mennään takuuvarmasti katsomaan Raumalle. Porin halliin ei meidän äijä lähde, jollei siellä ole vastustajana Lukko. Mainittakoon vielä, että matka meiltä on Poriin tai Raumalle suht. sama.

Eli ei vaikuta ketä kannattaa, elämässä on paljon isompiakin asiota.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Viestin lähetti Nännimäinen

Varsinaiseen topiciin: omat kuviot ovat loistavassa kunnossa, eikä pilviä ole näköpiirissä. Mikäs sen mukavampaa...

Good for you.Itsellä ja tyttöystävälläni on sukset ristissä ja muutenkin kaikki umpisolmussa ,joten ei hyvältä näytä,mutta katsellaan nyt jos sais homman vielä toimimaan.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Entäpäs onko tämä väite tosi:
Samanlainen musiikkimaku, samanlainen tulevaisuus.

Eli onko perää että samanlaisen levyhyllyn (sisällön) omistavan
pimulin kanssa menisi paremmin?
 

girlzilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Pikku Myy
Pitääkö meidän kesämiestä etsvien avata oma ketju, vai saadaanko mekin avautua tänne miesongelmista?

Ehdottomasti pitää. Irkkaan jo nykyään kanavall #operaatio_kesämies. Mä en löydä mistään kesämiestä. Sniff.
 

Pikku Myy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Aika hiljaista

Viestin lähetti ervatsalo
Niin, riippuen siitä, oletko hetero- vai homoseksuaali..
En kumpaakaan. Eli pitänee vissiin vetäytyä tuonne Zillan irc kanavalle tekemään sotasuunnitelmaa kesän ajaksi.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lounais-Suomen luotsilaitos
Viestin lähetti girlzilla
Ehdottomasti pitää. Irkkaan jo nykyään kanavall #operaatio_kesämies. Mä en löydä mistään kesämiestä. Sniff.

Te tytöt olette näyttäneet nättejä kuvianne julkisuudessa - täältäkin palstalta löytyy iso liuta kesämiehiä teille jonoksi asti. Eri asia onko täällä hyviä miehiä...hehe. Vai onko sillä välilä kunhan kundi on rikas?

Mahtava ketjunaloitus siinä mielessä että tässä joutuu itse kukin menemään nyt itseensä/asettamaan nyrkin otsalleen ja MIETTIMÄÄN rupeaako tilittämään/uskaltaako/kannattaako täällä tilittää. Sinällään kertoo Jatkoajan hyvyydestä että täällä voi porukka avautua vaikka tästäkin asiasta, "siinä lätkäkeskustelun ohessa kerroin niille olevani yksinäinen sompailija/helwetin onnellinen ukkomies.

Itse asiaan. Viimeiset kuusi vuotta on tullut reissattua ja vaihdettua paikkakuntaa ja kaupunkia siihen malliin että ei ole tarvinnut haaveilla mistään vakituisista parisuhteista ja paikalleen asettumisista. Aina silloin tällöin on löytynyt elämäni nainen jota ei ole sitten nähnyt kuukausiin koska nainen asuu 600-1500 kilometrin päässä. Ja/tai sitten seuraavalla kerralla, tai Suomessa käydessä joululomalla, ei ole enää homma napannut. Eli joka toinen päivä vituttaa kirjoittaa sähköpostia ja miettiä että onko tässä mitään järkeä, eikö olisi mitään helpompaa tossa naapurikorttelissa. Kunnes sitten välillä löytää itsensä jonkun ihanan ulkomaalaisen kissan vierestä. Ja kissa harrastaa vielä thai-boxingia! Tai jotain vastaavaa.

Kaukosuhteet on perseestä - on hyvä olla ja örveltää vapaasti niin kauan kuin kotipaikka vaihtuu. Ja kohtahan on kesä...

Jaa-a, musiikkimaulle on loppupeleissä aika sama. Ei siitä ainakaan jaksa tapella. Eikä kannata. Parasta on tietysti jos solisti löytää bändärin...
Ja lätkäjoukkue? Jotkut tytöt tulevat maista jotka tulevat Suomea vastaan MM-kisoissa - joissakin maissa ei jääkiekkoa pahemmin edes pelata. Eli aika sama sillekin.

"Unelmien nainen on älykäs ja ihana kissa joka haluaa rakastella viiteen asti aamulla ja muuttuu sitten pizzaksi"
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo.
Viestin lähetti girlzilla
Ehdottomasti pitää. Irkkaan jo nykyään kanavall #operaatio_kesämies. Mä en löydä mistään kesämiestä. Sniff.

Öhöm! Ei niitä kesämiehiä mistään irceistä löydä (en oo tosin kokeillut!). Paras kesämiehen ja -naisen metsästyspaikka on luonnollisesti jatkoajan keskustelupalstat! wink wink..

Itse otsikkoon vastatakseni naisasiat on vähän hataralla pohjalla. Jotain pientä kivaa on koko ajan ilmassa, mut on sitten eri asia et jaksaako tälleen kesän kynnyksellä hirveesti vakavampi juttu kiinnostaa. Mut jos jotain positiivista haetaan, niin viime aikoina jo kaksi naista on hehkuttanut minulle että on saanut orkut unissaan (puhuu paskaa), kun ne on nähny unta et ne on sekstaillut mun kaa. Siihen niiden orkut tosin jäisikin, jos ne joutuis livenä mun kaa puuhailemaan..
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lounais-Suomen luotsilaitos
Viestin lähetti Elmeri Hautamäki
Mut jos jotain positiivista haetaan, niin viime aikoina jo kaksi naista on hehkuttanut minulle että on saanut orkut unissaan (puhuu paskaa), kun ne on nähny unta et ne on sekstaillut mun kaa. Siihen niiden orkut tosin jäisikin, jos ne joutuis livenä mun kaa puuhailemaan..


Hahhah..."tosimies tulee aina ensin"

Kyllä tämä kuulostaa siltä että nuo naiset ovat oikeasti vallan rakastuneita sinuun mutta kokeilevat epävarmoina ensin sinun reaktiotasi tällaiseen huumorilla puettuun ilmaisuunsa.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Viestin lähetti stiflat
Eli onko perää että samanlaisen levyhyllyn (sisällön) omistavan
pimulin kanssa menisi paremmin?
Tuosta en tiedä, mutta oma suhteeni on todiste siitä, että täysin erilainen musiikkimaku ei ole este toimivalle suhteelle. Parisataa levyä löytyy, niistä noin viisi sellaisia joista kumpikin pitää. Langattomat kuulokkeet ovat ahkerassa käytössä.

Omat naisasiani ovat siis mallillaan. Kahdeksan kuukautta avioelämää takia, ja ihan tyytyväinen olen ollut, eikä tuo parempi puoliskokaan ainakaan ole ääneen valitellut.

Hymyilevien ihmisten kanssa tulee juteltua herkemmin kuin totisten. Vink vink, sinkut.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Naisasiat ovat juuri tällä hetkellä todella hyvin mallillaan, johtuen siitä että vietän taas pitkästä aikaa poikamieselämää. Vähän yli 2 vuotta kestänyt seurustelusuhde katkesi hieman yli kuukausi sitten ja nyt vietän onnellisia poikamiespäiviä. Baareissa käyminen on lähtenyt viimeisen kuukauden aikana räjähtävään nousuun ja tällä hetkellä tuntuu todella mukavalta olla poikamies. Ehkäpä sitten joskus hamaassa tulevaisuudessa eli esimerkiksi huomenna tai sitten 30 vuoden kuluttua, löydän sen oikean naikkosen jonka kanssa haluan loppuelämäni viettää. Mitään kiirettä minulla ei kuitenkaan tällä hetkellä sen asian kanssa ole.
 

taskuraketti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Calgary Flames.
Kohta 18vuotta kestäneellä elämälläni, ei oo ainuttakaan kullan-nuppua tullu kainaloon. Syy onkin siinä kun meikäläisen pää heiluu parismetrissä, tuskin ketään naista parimetriset
Jättiläiset kiinnostaa.
 

Fläppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viestin lähetti taskuraketti
Kohta 18vuotta kestäneellä elämälläni, ei oo ainuttakaan kullan-nuppua tullu kainaloon. Syy onkin siinä kun meikäläisen pää heiluu parismetrissä, tuskin ketään naista parimetriset
Jättiläiset kiinnostaa.

No äläpäs masennu. Aivan varmasti pitkä kaveri kiinnostaa naisia. Eivät vaan uskalla lähestyä, joten tarvitaan oma aloitteisuutta. Käy kimppuun vaan...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös