On sillä varmaan jotain merkitystä? Vai miksi pääsarjatasot vetävät huomattavan paljon enemmän porukkaa lehtereille kuin alemmat sarjatasot, jos pelin tasolla ei ole merkitystä? Ei pelin taso ole kaikki kaikessa, mutta rajansa silläkin on.Kuinka moni liigakatsoja käy tai ei käy peleissä pelin tason takia? Itse veikkaisin, että tuo prosenttimäärä on varsin pieni, jopa toisarvoinen. Kertokaa viisaammat..
Elämyksiä ja yhteisöllisyyttä.. oisko tuossa monella syy peliin menolle.
Lisäisin tuohon myös merkityksellisyyden käsitteen. Noiden aikaansaamiseksi tarvitaan mielestäni riittävästi urheilullista draamaa, johon kuuluu merkittävien voittojen tuoma hurmos ja tappioiden aiheuttamat pettymykset ja niiden ennalta-arvaamattomuudesta syntyvä jännitys. Näitä ei nyt mitenkään valtaisasti ole Liigan häntäpäässä puhumattakaan Mestiksestä, jossa koko sarjan urheilullinen tarkoitus ja siten merkityksellisyys on hyvin vajavaista. Liigan avaaminen olisi yksi konkreettinen lääke tilanteen parantamiselle varsinkin pitkällä, mutta jo lyhyelläkin tähtäimellä.Elämyksiä ja yhteisöllisyyttä.. oisko tuossa monella syy peliin menolle.
On sillä varmaan jotain merkitystä? Vai miksi pääsarjatasot vetävät huomattavan paljon enemmän porukkaa lehtereille kuin alemmat sarjatasot, jos pelin tasolla ei ole merkitystä? Ei pelin taso ole kaikki kaikessa, mutta rajansa silläkin on.
Tottakai sillä on merkitystä, mutta tiettyyn rajaan asti. Vaikka pelin taso on jonkin verran voinut kokonaisuutena laskea, niin kovin merkittävästi ei kuitenkaan. Niin kauan kun Liiga pysyy Euroopan mittakaavassa vakavasti otettavana ammattilaissarjana, niin tuskin suurta yleisöä ihan kauheasti Liigan tason heilahtelut kiinnostavat.On sillä varmaan jotain merkitystä? Vai miksi pääsarjatasot vetävät huomattavan paljon enemmän porukkaa lehtereille kuin alemmat sarjatasot, jos pelin tasolla ei ole merkitystä? Ei pelin taso ole kaikki kaikessa, mutta rajansa silläkin on.
Pääsarjassa voi voittaa Suomen mestaruuden, olla Suomen korkeimman sarjatason paras.On sillä varmaan jotain merkitystä? Vai miksi pääsarjatasot vetävät huomattavan paljon enemmän porukkaa lehtereille kuin alemmat sarjatasot, jos pelin tasolla ei ole merkitystä? Ei pelin taso ole kaikki kaikessa, mutta rajansa silläkin on.
Pääsarjassa voi voittaa Suomen mestaruuden, olla Suomen korkeimman sarjatason paras.
Pelin tasolla ei ole käytännössä juurikaan merkitystä. Viihdyttävyydellä ja panoksilla sen sijaan on. Mitä enemmän maaleja, taklauksia, dramatiikkaa, sitä enemmän yleisöä. Mitä enemmän träppiä, isoja tasoeroja ja merkityksettömiä pelejä, sitä vähemmän yleisöä.
Väitän, että minä joka somettaa kerran vuodessa, onnistuisin paremmin tuossa markkinoinnissa, kun nämä asiaa nyt hoitavat. Ei tarvitse, kun kopioida nfllän some käytäntö. Sielä tulee tavaraa laidasta laitaan, esim. käytetään ig:ssä äänestystä kumpijoukkue vie. Tulee enätyksiä, tilastoja, nostoja meneiltä ajoilta, haastatteluja, ennakoita ja hehkutusta.Näköjään Liigan toimiston ovet käyvät tiuhaan tahtiin. Kallioniemi pakkailee kamojaan ja markkinointipäälliköksi 2018 valittu Aija Saha on (hetki sitten?) poistunut Liigan palveluksesta. Taitaa olla paletti hieman sekaisin, kyllähän se toki siltä näyttää myös ulospäin.
Tarjoilu onnistui ravintolavieraille koko ottelun ajanMenköön vaikka tähän ketjuun.
Pelit pelataan aikaisemmin, koska halliin ei oteta yleisöä. Ymmärrän, pääsee edes kotijoukkueen pelaajat ajoissa kotiin. Mutta paljonko mahtaa olla tv katsojia, kun arkipeli alkaa klo 15?
Mutta paljonko mahtaa olla tv katsojia, kun arkipeli alkaa klo 15?
Aivan, niin tietenkin. Päiväkänni! Nyt puhutaan sitä kieltä, jota täällä Hakalissakin ymmärretään.Tarjoilu onnistui ravintolavieraille koko ottelun ajan
Menköön vaikka tähän ketjuun.
Pelit pelataan aikaisemmin, koska halliin ei oteta yleisöä. Ymmärrän, pääsee edes kotijoukkueen pelaajat ajoissa kotiin. Mutta paljonko mahtaa olla tv katsojia, kun arkipeli alkaa klo 15?
Hallissa ei voi aitioissa katsoa peliä kokonaan, jos peli alkaa vasta klo 17. Siihen ei vaikuta mitä aitiossa syödään tai juodaan. Aikaisella aloituksella voidaan edes osalle yhteistyökumppaneista tarjota vastinetta antamalla mahdollisuus katsoa peliä paikan päällä.Vaikka tiedän ettei sillä mitään merkitystä ole, niin silti kaiken spedeilyn ei viinanmyynnin varjolla voi antaa mennä läpi.
Ei tarvi kauaa odottaa. 4.2. Tappara - TPS klo 15:00.Silkkaa vittuilua katsojia kohtaan aloittaa pelit viikolla klo 15. Toi 17 vielä menee päivätöissä käyvän enemmistön osalta pitkin hampain, mutta päiväpelit kuten sanottua, ylimielistä ja ajattelematonta. Monelle olisi tässä koronakaamoksessa tärkeää nähdä pelejä edes telkkarista, kun paketeista on kuitenkin maksettu eikä halliin pääse kantamaan rahojaan. Enkä jaksa uskoa että sillä voi tiistaina alkoholinmyynnin kannalta olla niin suuri merkitys aloittaako pelin kolmelta vai viideltä, että on varaa sulkea pois monia tulevaisuuden potentiaalisia katsojia. Jos Tappara aloittaa viikolla jonkun pelin ennen viittä, lähtee toimistolle negatiivinen palaute välittömästi. Vaikka tiedän ettei sillä mitään merkitystä ole, niin silti kaiken spedeilyn ei viinanmyynnin varjolla voi antaa mennä läpi.
Hallissa ei voi aitioissa katsoa peliä kokonaan, jos peli alkaa vasta klo 17. Siihen ei vaikuta mitä aitiossa syödään tai juodaan. Aikaisella aloituksella voidaan edes osalle yhteistyökumppaneista tarjota vastinetta antamalla mahdollisuus katsoa peliä paikan päällä.
Ehkä Liigaakin olisi syytä kiinnostaa. Taloudellisesti just nyt tämä lienee ainoa mielekäs ratkaisu, kun saadaan edes muutama katsoja halleihin. Tässä ja nyt ei liene väliä silläkään, moniko katsoja oikeasti on TV:n äärellä. Ei se vaikuttane TV-rahoihin.Ei varmaan liigaa kiinnostakaan. Minua uteliaana kiinnosti