Ilmoitukset

Nimimerkki Konsta Kepuli ei kirjoita palstalle seuraavaan viikkoon arvailtuaan nimimerkin oikeaa henkilöllisyyttä. Tämä ei ole sallittua edes vitsinä. 

Samasta syystä nimimerkki Vatman huilaa seuraavan kuukauden ajan. Hänellä oli taustalla jo historiaa sääntöjen 10§:n rikkomisesta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Yleistä keskustelua Liigasta

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Blue J, 16.06.2010 klo 23.47.

 1. Blue J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Ajattelin kokeilla, onko tämmöisellä ketjulla mitään tilausta. Mieluummin lukisin täältä esim. Aaltosen siirtokeskustelut ja muut vastaavat jutut. No, moni varmaan ymmärtää mistä on kysymys. Mutta tuskin olisi paha idea siirtää keskustelua tänne.
   
 2. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Mielestäni sopivin ketju oli tämä.

  Elikkäs onko niin, että TPS:ään lainalle tuleva kanadalaispakki Jean-Luc Grand-Pierre on ensimmäinen mustaihoinen peluri kotoisessa liigassamme?
   
 3. RV16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chilinakit ja muu paskansyönti
  Lainaus:
  Pelicansissa pelasi vuosituhannen alussa muuan Garry Toor, Lukon Morrison on semi-nekke ja Pelicansiin tuli täksi kaudeksi rasta-Dickenson.
   
 4. RV16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chilinakit ja muu paskansyönti
  Kimmo Kapanen unohtui tuosta listasta.
   
 5. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Tosiaan, kaippa tuo Morrison lasketaan ja Dickenson ainakin. Molemmat unohdin aika helposti. No ihonväriltään tuo TPS-vahvistus erottuu kentältä kahta edellämainittua helpommin.
   
 6. huihai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Viimeksi muokattu: 08.09.2010 klo 15.30
 7. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Toivottavasti CHL-pelissä tapahtunut episodi ei uusiudu kun TPS tulee Espooseen...

  Eräät nuorta ikäluokkaa edustavat Blues-fanit nimittäin olivat erittäin tapinöissään kun HV-71 tuli kylään, mukanaan muuan Yared Hagos. Alkuveryttelyn alkaessa nämä herrahenkilöt huomasivat tummaihoisen Hagosin ja alkoivat osoittelemaan häntä ja huutelemaan "kato neekeri!". Ihan kuin Espoossa, tai Suomessa ylipäätään ei tummaihoisia olisi jonkin verran, että nämäkin heput olisivat yhden jo nähneet. Ehkä tummaihoinen kiekkoilija oli sitten täysin absurdi ajatus. Tuolloin hävetti pitää päällä samoja värejä kuin nämä henkilöt...

  Grand-Pierre on mielenkiintoinen hankinta, katsotaan miten esitykset sujuvat.
   
 8. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Lainaus:
  Itse en ollut todistamassa tuota osoittelua, mutta sen voin sanoa, että tuomari oli umpirasisti. Hagos vaihdettiin pois aloituksesta lähes poikkeuksetta eikä tuomari reagoinut mitenkään kundin valituksiin. Eikä mikään ministeriö reagionut tähän tyrmistyttävään syrjintään mitenkään. Tähän, kuten kaikkiin muihinkin yhteiskunnan ongelmiin, on onneksi kuitenkin ratkaisu. Se koostuu seuraavista asioista: kiintiö, vähemmistö, feminismi ja maataloustuki.
   
 9. J.Petke Jäsen

  Mikäköhän mahtaa olla syynä ettei HPK-Ilves peliä pelata Lauantaina vaan huomenna Perjantaina?
   
 10. Noma Jäsen

  Lainaus:
  UrhoTV haluaa perjantaillekin jotakin näytettävää?
   
 11. LaRock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tuskimpa vaan, on siellä jotain oikeastikkin kiinnostavia matseja perjantaina.
   
 12. Moderaattorit Jäsen

  Yleisömääriä koskevat viestit on siirretty omaan ketjuunsa.
  Kannustamme teitä avaamaan kiinnostavasta aiheesta uuden ketjun ja alustamaan sen hyvin avausviestissä.
  Mikäli tässä ketjussa uudelleen tulee sivutolkulla viestejä yhdestä aiheesta, niin ketju menee säppiin.

  -Moderaattorit-
   
 13. Kunu Häpä#30 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  löytyy
  Heitetään tähän yleiskeskusteluun nopea, varmasti miljoona kertaa kysytty, kysymys kun en nopeella selauksella löytänyt vastausta. Eli montako peliä pelaaja tarvitsee saadakseen ns. nimensä Kanada-maljaan?
   
 14. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  Lainaus:
  Nämä ehdot pitää täyttää:

  - Kolmasosa runkosarjapeleistä tai yksi pudotuspeli
  - Pitää olla joukkueen listoilla kauden päättyessä
   
 15. RV16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chilinakit ja muu paskansyönti
  Liigassa on ilmeisesti tehty ilmaveivillä kaksi maalia ja molemmat täsmälleen samaan pömpeliin Barona Areenalla.
   
 16. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Lainaus:
  Kuitenkin tuota ottelumäärää tärkeämpänä tekijänä nimensä Kanada-maljaan saamiseen on se, että pitää ehdottomasti olla mukana mestaruuden voittaneessa joukkueessa.
   
 17. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  Lainaus:
  Katsoin muuten, että kaksi pelaajaa on pelannut molemmissa otteluissa: Mikael Kurki ja Kristian Kuusela. Lisäksi Sami Partanen on ollut päätuomarina ja Jussi Terho linjatuomarina molemmissa otteluissa. Itse asiassa kun videolta katsoo, niin Partanen oli tällä kertaa ns. lähituomari. Edellisen maalin aikaan vedettiin yhdellä päätuomarilla, joten senkin hän näki siten läheltä (tai sitten ei, koska tilanne tarkistettiin videolta)
   
 18. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Lainaus:
  Tarkistettiinko se Hiseyn maali videolta? Olin itse hallissa tuolloin, mutta moista en muista. (Toki voi johtua tämä muistamattomuus myös omasta hatarasta muistista.)

  edit: Kyllä se tarkistettiin. Koitin YouTubesta ko. maalia katsomalla tarkistaa ottelun päivämäärää ja jossain videoleikkeessä kuuluu Akin kuulutus, jossa kerrotaan mahdollista Ässä-maalia tarkistettavan videolta. Ja kyllä tuossakin pelissä Partanen oli siellä kulmassa aika hyvällä hollilla näkemässä tilanteen, näkee videolta.
   
  Viimeksi muokattu: 27.09.2010 klo 11.09
 19. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Mahtaakohan Petri Koivisto sitten olla Bluesin seuraava maalivahti, kun Ässäthän palkkasi Hiseyn veivauksen uhrin Matti Kaltiaisen maalivahdikseen?
   
 20. 1stApril Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NYR
  Lainaus:
  Paljon mahdollista.
  Porissa ei perinteisesti vielä yhdestä töpistä ole opittu.
   
 21. LaRock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tämä taitaa olla sopivin ketju liittyen tähän aiheeseen, tosin linkitin tämän jo JYP:n palstallekkin. Liittyy toki siis myös muihin liigajoukkueisiin.

  SM-Liiga 2007-2010: Kotiottelut

  Listasta löytyy siis jokaisen joukkueen voittoprosentit yms. kotiotteluista kolmenkauden ajalta. Yllätyin JYP:n selkeästä voitosta, ja KalPan huonosta sijoituksesta.
   
 22. Susimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa,Edmonton Oilers,SapKo,Peliitat
  Lainaus:
  Selittelyä tai ei, mutta KalPan sijoitusta selittää tuo eka kausi jota on seurattu eli kausi 2007-2008, aika ennen kunnon satsauksia.
   
 23. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  Kun liigan sivuilta ei taida löytyä, niin ketkäs ovat vetäneet pelissä tuomittuja rangaistuslaukauksia?

  Avauskierroksella Jarkko Hattunen pääsi yrittämään. Kim Nabbilla oli yksi viime viikolla. Kai Kantola teki maalin HIFK:ta vastaan. Kärpät-Jokerit-ottelussa kaksi rankkaria, Kristian Kuusela ja Ben Eaves epäonnistuivat.

  Oliko vielä joku muu? Ässillä taisi olla yksi TPS:ää vastaan?
   
 24. Kazka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Pasi Salonen ja kiekko reppuun.
   
  Viimeksi muokattu: 29.09.2010 klo 22.54
 25. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Tänään Jokerien peliä katsomassa olleilta olisi kiva saada kommentteja kapeammasta kaukalosta. Jotkuthan ovat moisen perään huhuilleet ja toiset taas nykyistä puolustavat. Eroahan on paha sanoa, kun molemmat varsin kylmiltään moiseen kaukaloon lähti, mutta olisi silti kiva tietää että miltä se peli vaikutti. Olisiko siinä potentiaalia, vai syökö pelaajien taso (verrattuna änäriin) sen kaukalon kapeuden tuomat nyanssit?