Yöketju (klo 24:00–06:00)

  • 476 114
  • 5 189

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Nyt on varmasti ollut ihan liikaa Jatkoaikaa yhdelle päivälle, onneksi huomenna on aamulla lähtö mökille niin tulee pakostakin oltua palstasta jonkin verran erossa. Vastaillaan nyt nopeasti näihin, kun viime yönä ennätin nukkumaan ennen tuota vastausta. Sinänsä hassua, että kolmen aikaan yöllä tuli vielä tänne jauhettua syvällisiä, mutta ei kai muutakaan tekemistä viime päivinä ole ollut.

He saavat ihmiset toimimaan oman tahtonsa mukaan, vaikka eivät tunnustaisi mitään tunnettua poliittista ideologiaa tai emme osaisi asettaa heitä nolanin nelikentälle.

Totta, mutta eipä tässä ole tarkoituskaan vaikuttaa yhtään mihinkään. Tämä keskustelu on minulle ajanviete ja harrastus, enkä tietoisesti pyri saamaan ihmisiä ajattelemaan tai toimimaan kuten haluan. Jos joku ajattelee, että onpa Jawsilla tyhmiä tai fiksuja ajatuksia, niin kiva juttu, mutta ihan sama se minulle oikeasti on. Palstalla on mukava keskustella ja jutustella nimimerkkien kanssa. Hyvä purkaa ajatuksiaan ja miettiä asioita. Joskus menee höpöttelyksi, ihan kuten tänään (arvioidakseni yli kymmenen viestiä ilman sen kummempaa ajatusta taustalla).

Tuskin edes mainitsit tuota esimerkkiäsi tällä tavoin mietittäväksi, mutta näin minä sen nyt satuin perkaamaan.

Järjestelmä on pakostikin paska, koska se on niin nuori. Koko ajatus keksittiin vasta pari tuhatta vuotta sitten, ja vasta painokone ja myöhemmin netti ja muu atk tekee siitä edes jokseenkin järkevää. Systeemi ei ole edes kaikkialla vielä käytössä.

Vaikka olemmekin vasta alussa, se on silti rationaalinen - jos kaikki poliittiset rakenteet nollattaisiin ja ihmisten muistit tyhjennettäisiin, niin melko pian anarkia vaihtuisi taas jokseenkin nykyistä vastaavaan demokraattiseen järjestelmään.

En tarjonnutkaan vaihtoehtoja tilalle, enkä täysin lynkannut systeemiä. Totesin, että huonoista vaihtoehdoista vähiten huono. Ja tiedostan kyllä, että se on tässä maailmassa loogisin ja oikeastaan melkein pakollinen malli. Se voi olla silti huono, vaikka se paras olisikin.

Minusta politiikasta puhutaan hyvin vähän, ja kansainvälisesti katsoen tämä taitaakin pitää Suomessa paikkaansa.

Kansainvälisesti katsoen en osaa sanoa, mutta ensimmäisestä väitteestäsi - että politiikasta puhutaan hyvin vähän - olen eri mieltä. Politiikasta puhutaan varsin paljon. Se näkyy muun muassa tällä keskustelupalstalla. Tietysti riippuu ihan siitä, minkä katsoo olevan paljon ja minkä vähän, mutta mielestäni politiikasta puhutaan kohtalaisen paljon. Nyky-yhteiskunnassa se on osittain tarpeen, joskus ei.

Viimeisessä lainaamassasi tekstinpätkässä pohdin muiden ihmisten päätöksistä riippuvaisuutta pikemminkin siltä kantilta, että ihmiset luovat arkeensa esteitä, joita ei ole. Politiikka määrittelee arkeamme, mutta ei siinä määrin mitä kuvittelemme. Moni jämähtää paikalleen, koska uskoo tietyn ajattelu- tai elämäntavan olevan yksi ja ainoa oikea. Ajattelumallina "kai minunkin pitää näin tehdä, koska muutkin tekevät" on yksilön kannalta ihan hölmö. Ihminen vain ei aina tajua ajatella eri tavalla, vaikka siihen olisi mahdollisuus. Luodaan niitä esteitä, joita ei todellisuudessa ole. Ihminen on itse oma esteensä, kun se ei kerta kaikkiaan tajua, mitä kaikkea sillä jo nyt on. Niin henkistä kuin fyysistäkin pääomaa. Pelimerkkejä on, mutta niitä ei tajuta hyödyntää, vaan niitä halutaan vain lisää. Ei ikään kuin oteta sitä seuraavaa askelta, vaan jäädään haavemaailmaan sen sijaan, että ottaisi ensimmäisen - ja sitten toisen - askeleen kohti haavetta.

Minulla olisi tähänkin sanoituksia, eri bändiltä tosin. In Flamesin Cloud Connected -kappaleessa lauletaan yhdessä kohtaa seuraavanlaisin sanoituksin:

How come we fail
With all that is given?


Kiva laittaa lyriikoita, kun osuvat kerrankin yksi yhteen viestien kanssa.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Ihan paska mökki jos ei ole 4G! Ei muuten ole edes kylillä vielä. Kelpaa paukutella henkseleitä!
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Pitkästä aikaa tännekin asiaa. Eli hyvöö huomenta. Toistohuumoria taas vaihteeksi. Samaa settiähän on oikeastaan joka aihe täynnä. Faxit laulaa, päät soittaa ja italiaanot ottaa heposelta poskeen. IhQuu eiks niin? Söpöilyä ja hymiö perään.

Okei, joku viisaampi ja asioista enemmän tietävä voisi kertoa mulle pari kinkkisen kysymyksen vastausta. Ekaan kysymykseen mulla on luultavasti aivan väärä palsta mutta silti.

1) Mistä yleensä johtuu se että auton ns. hiekkapelti vuotaa sateella vettä sisäänsä? Toisin sanoen mikä on yleisin syy tähän...

2) Miksi ikkunoiden vaihto tiviimpiin aiheuttaa sen että yhteys on sisätiloissa ihan perseestä?

3) Miksi humalassa ja krapulassa panettaa kovemmin mitä selvänä?

4) Mikähän olikaan tämä kysymys alunperin? Liittyiköhän se inttikaveriin vai mitä hemsvettiä?
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En tiedä humalapanetuksista mitään, koska itse keskityn sillon vaan juomiseen ja vittuiluun, mutta MTV:n sivuilla on asiaa selvittävä artikkeli.
Joo mulla on sama juttu. Yleensä jo pelkkä korkin aukaiseminen saa lähes unohtamaan naisten olemassaolon, ja se tunne vaan voimistuu mitä enemmän alkoholia virtaa vereen. Jotkut 18-kesäiset nyt saattaa mennä baariin ihan vain naisia iskemään, mutta silloin pitää jättäytyä juomasta enempää jos panokunnossa meinaa pysyä. Jollakin porukalla jos vielä on liikkeellä niin toi on aika paskamainen temppu niille kavereille, jotka ovat tulleet pitämään hauskaa, mutta yks jengistä feilaa.

Krapulassa joo joskus panettaa ja ne hormoniselitykset löytyy netistä, mutta yhden illan ryypiskelystä on usein niin huono olo, ettei millään pysty. Muutenkin ainakin vielä aamupäivästä pitäis olla sen verran promillejakin, ettei hommasta oikein tahdo tulla mitään. Ja muutenkin joku handjobi on musta kivempi kun silloin ei itsellä tarvitse niska limassa rynkytellä. Viagratkin hommasin viihdekäyttöön kun niin monet kehuu sitä, mutta miten noita uskaltaa viihteellä vetää kun jo muutenkin pelkää sydäriä. Onkohan noissa muuten jo päiväyksetkin mennyt.

Krapularuokaakin mä olen aina ihmetellyt. Monesti kait sitä on iltaan asti niin huono olo, ettei pysty syömään mitään. Illallakaan ei mitään isoa uskalla tilata kun ei tiedä pystyykö syömään vain kolmasosan tai jotain. Sellaiset kolmen sidukan jätkät varmaan puhuu eniten tuosta krapularuuasta. Kaikille tosin ei taida tulla samalla tavalla krapulaa, mikä on ihme juttu.

Yhden tai kahden illan ryypiskelystä krapulat on enimmäkseen vaan päänsärkyä ja oksentelua. Eihän sekään kivaa ole, mutta se ei ole mitään niihin vieroitusoireisiin, mitkä tulee kun pitkään ryypiskelet. Ai jai.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Joo, pitäisikö sitä pian nukkua? Ei tässä nyt varsinaisesti muutakaan tekemistä enää ole. Ongelma vain, että tuskin uni vielä kuitenkaan tulee. Hah, nyt soi sopivasti In Flamesin Delight and Angers -biisi, jossa lauletaan "Please heal me, I can't sleep". Osui kohdilleen. Mutta mitäköhän olin sanomassa?

Tänään tultiin mökiltä, minulla oli siellä mukanani yksi kassi omia kamppeitani varten. Turussa kotipihalla huomasin, että jaa, jäi tuo kirottu kassi mökille. Aika "you had one job" -fiilis tuli kieltämättä. Hätä ei ole kuitenkaan tämännäköinen, eiköhän tässä pärjätä. Silti; yksi kassi mukana, ja tuon yhden ainoan onnistuin jotenkin unohtamaan.

Jotkut eivät tykkää tuosta, että tulee hälytyksiä. Minä ihmettelen! Kivaa se on, jos jollakulla on asiaa tai jotakuta on minun viestini siinä määrin kiinnostanut, että on katsonut aiheelliseksi siteerata mietteitäni. Tai jos minut on merkitty johonkin ketjuun - silloinhan keskustelun aihe on mitä todennäköisimmin kannaltani kiinnostava.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Örr...

Tylsä ehtoo taas vaihteeksi, mistään en mitään tiedä, apina ei tunne ketään mutta apinan tuntee kaikki. Eivaan.

Suomen kesä tälle vuodelle on lyhyesti sanottuna perseestä. Ei oikeen oo lämmöstä päässyt nauttimaan, 2-4 päivää ollut ehkä ilman vesisadetta.

Tranceveisut soi taas kerran, samalla kun miettisi mitä sitä touhuisi. Kadehdin hieman pettterin huoletonta elämäntyyliä.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Ensimmäinen kerta melkein kuukauteen, kun tiedossa ei ole reissua jonnekin viikonlopun aikana. Voi vaan rentoutua ja tehdä rästityöt sekä siivota. Ei luulisi, että joku pikkuinen autoreissu Savoon voisi rasittaa näin paljoa, mutta kyllä se vaan niin on. Olavinlinnan ulkopuolella istuskeleminen noin neljän tunnin ajan voi olla rasittava kokemus, varsinkin jos on saapunut paikkakunnalle jo muutamaa tuntia aiemmin.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Langattoman yhteyden ääreltä pääsin raapustelemaan. On tää vaan soijasta touhua, pari lupaa heitettynä ja nyt jo ihan rikki. Onneksi sentäs pari kalaa tullut.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Nainen ja punaiset hiukset. Rock-festareilla. Niitä oli kuusi. Vain punahiuksisia. Ekat kaksi olivat lähdössä mukaani, kaveruksia. Parikymppisiä. Kolmas ehkä 21. Kertoi, että anaaliseksi on parasta. Exäänsä oli pannut dildolla. Otti jo kädestä kiinni, että mentäis. En, jotenkin rahvasta. En jaksa persepanoja. Ja se oli vain n. 160 cm. Neljäs oli heti siinä 5 m päässä. Kysyin pituuden. 178 cm. Ja pitkät punaiset hiukset. Halusi luo ja pössistä jos vielä ois. En mä. Kaverit todisti vieressä, että eikö tuokaan. Kaverin nainen: joo, ehkä liian tsaijai. Viides jo ulkopuolella festarialueen. Oli jo silmäryppyjä, kun nauroi. Liian vanha, ehkä 39 v. Hyvä kroppa, timmi. Kuudes, pizzerian edessä. Se oli hyvä, tajusi ironiaa, ehkä 20 v. Punapäinen, kuten nuo kaikki. Sanoin, että huomenna sit, kaverit menee jo. Tunnissa nämä, alle jopa taisi.

Nyt kaverin sohvalla. Meitä seitsemän koisii. Muilla vaimot liki. Ehkä festareiden toisena päivänä sitten. Ja paperit kysyivät eilen Alkossa. Salmarin ostin, teinixijuoman. Join sen 0,35 L 25 minuutissa. Pikapohjat. Myi se sitten, nauroi, kun näki syntymän ajan. Luulisi tottuneen jo. No ok, 38 v. Kiitin ja sanoin, että tanssisin Still Loving You'n, mutta jono kun on. Silmissään oli aurinko, kun jo menin.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
^ Käyttis on näköjään hidastanut tahtia sitten parin vuoden takaiseen verrattuna. Onneksi tarinan kerronta on edelleen yhtä sulavaa kuin aina ennenkin.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Huonot perseet kuitenkin joissa ei Nobelander valu. Tai sitten valuu jotain tortun päälle?
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Mä sanoin mutsille aina aamusta
sä et mitään työmiestä saa musta
 
Suosikkijoukkue
MacKinnon & Rantanen
Mä sanoin mutsille aina aamusta
sä et mitään työmiestä saa musta
Kunnes uus aikakausi alkaa
Hyppään pois järjestelmän hampaist
Tänään syttyy babylonin tornit
Ei enää koskaan rehellisii hommii

Juuri parhaillaan tulee kaiuttimista.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Ei tästä nukkumisesta mitään tule. Kolme tuntia pyörinyt. Yöketjustakin loppuu jo aika. Mikä tässä nyt mättää? Viime yönä menin nukkumaan yhdeltä ja aamulla heräsin kahdeksalta. Ja nyt vielä kuudelta yritän saada unta. Voi voi.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
1.1.2013 menin ensimmäistä kertaa erään silloin lähes 21-vuotiaan neidon luo. Sanoin kaverilleni, että ei me mitään tehdä. No, olin neidon luona kylässä ehkä vähän päälle kolmisen tuntia ja lähetin kaverilleni viestin: Enää se nainen ei ole neitsyt.

Tänä viikonloppuna eräs 35-vuotias maisterinainen nainen tunnusti, että hän ei ole ikinä saanut orgasmia. Ensimmäisellä kerralla en vielä tiennyt tuosta. Toisella kerralla tiesin ja mietin, että kyllähän tuo saa, näkeehän sen. No nyt se on saanut orgasmin, olihan siinä nainen sen jälkeen maireana. Mitä te jätkät teette väärin, hä.

t. Käyttäjänimetön Entertainment Service
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
1.1.2013 menin ensimmäistä kertaa erään silloin lähes 21-vuotiaan neidon luo. Sanoin kaverilleni, että ei me mitään tehdä. No, olin neidon luona kylässä ehkä vähän päälle kolmisen tuntia ja lähetin kaverilleni viestin: Enää se nainen ei ole neitsyt.

Tänä viikonloppuna eräs 35-vuotias maisterinainen nainen tunnusti, että hän ei ole ikinä saanut orgasmia. Ensimmäisellä kerralla en vielä tiennyt tuosta. toisella kerralla tiesin ja mietin, että kyllähän tuo saa, näkeehän sen. No nyt se on saanut orgasmin, olihan siinä nainen sen jälkeen maireana. Mitä te jätkät teette väärin, hä.

t. Käyttäjänimetön Entertainment Service
Unohdit vielä yhden kohdan tarinastasi. 12.9.2015* joku n. 30-vuotias naisihminen sanoo sulle että "Olen lapseton, mennäänkö meille viettämään iltaa ja siemailemaan vähän lonkeroa ja viiniä?"

n. 2 viikkoa* ennen juhannusta armon vuonna 2016 hän onkin jossain keskussairaalassa synnyttämässä sinun lastasi...
(* = päivämäärissä saattaa olla heittoa..)
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Mulla on kanssa käynyt noin, että nainen sanoi ettei oo kenenkään kanssa ennen saanut orgasmia, mutta mun kanssa sai. En sitten tiedä puhuiko paskaa, mutta kyllä mä luulen orgasmin tunnistavani. Oon aikamoinen härkä!
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Joo, se voi olla naisten ovelin juoni, että ne sanoo miehille olevansa naisia, jotka ei ole koskaan saaneet orgasmia. Siten mies panee parastaan ja nainen saa muka ensimmäistä kertaa ison O:n.

Tuo lisääntymisjuttu on vanha juttu. Vuonna 2005 olin sopinut kahden lesbon kanssa lisääntymisestä, minulle ei tulisi velvoitteita. Ne oli silloin 21 ja 23 v. Ne tuli jostain Lapista Ilosaarirockiin, ja keskiviikkona nähtiin Joensuun Wanhassa Jokelassa. Oltiin jo siinä sovittu monenlaista, menin välillä tiskille ostamaan olutta. Kirjailija Turusen Heikki oli tiskillä ja kyseli kuulumisiani. No minähän kerroin tuoppia odotellessani tilanteen. Siinä se mölisi, että "älähän mene minnekään, heitä höpsöttämästä". Ja jäi minun kanssa juomaan olutta. Sinne ne lesbot jonnekin jäi sitten. En ole lesbojen kanssa sen jälkeen nähty, eikä kommunikoitu keskenämme.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös