Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

World Trade Center ja salaliittoteoriat

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Special Guest, 03.09.2005 klo 22.14.

 1. TuleeEnnenaikaisesti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Tämä on huomattu. Minkä puolueen politiikkaa itse ajat?

  Tätä aikaa internetteineen ja someineen ei turhaan sanota totuuden jälkeiseksi ajaksi. Oikeaa tietoa on paljon tarjolla, mutta on myös aivan liikaa väärääkin. Empty can rattles the most.
   
  Viimeksi muokattu: 09.09.2017 klo 09.18
 2. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  En nyt jaksa asiasta pidempään lätistä, mutta facebookista törmäsin siihen joku näistä tunnetuista elämäntapa-salaliittolaisista selitti että Floridan Irma-myrsky on vain salaliitto.
  Mikä vittu näitä ihmisiä vaivaa?
   
 3. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Oli kyseessä sitten salaliitto, tai ei, niin Bush juniorille ei ainakaan asian oikeaa laitaa ole kerrottu, vaan virallinen stoori kuten kaikille meille. En ole psykologi, mutta jotenkin tuntuu, että aika äärimmäisen hyvän näyttelijän pitäisi olla kyseessä, että saa kasvoilleen ne ilmeet kuten Bushilla oli hänen kuultuaan toisesta iskusta. Tai sitten hän ajatteli, että "Viddu, ai se meni niin hyvin."
   
  Viimeksi muokattu: 09.09.2017 klo 09.29
 4. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Toki riippuu siitä, mikä on odotettu tulos. Alaskalaiset tutkivat vain WTC7, ei muita. Katselin jotain 1.5 tuntisen esityksen läpi. Mallintajien johtopäätös oli, että tuli ei voinut aiheuttaa rakennuksen romahtamista, ja NIST oli tässä väärässä. Jos tämä voidaan todentaa - kuten he mielestään tekevät - kovin montaa vaihtoehtoa ei jää jäljelle. Alustava raportti tutkimuksista ilmestyy loka-marraskuussa 2017.
   
 5. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Lainaus:
  NATO ja rehellisyys puolueen asiaa.
   
 6. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Se olisi vuosipäivä eikä mitään tietoa mistään. Pari viikkoa ainakin taisi vielä psykolla olla jäljellä.
   
 7. laalki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Eikös hän saanut 2kk kakkua tällä kertaa? Ehkä se vaan on mennyt nopsaan.

  Vuosipäiviä on mennyt aika monta, eikä sitä "tietoa" ole vieläkään löytynyt. Tämä siis maassa, missä eivät pysy edes Oval Officen suihinotot tai hotellissa nauhoitetut keskustelut salassa. Good going.

  Tein ennusteen (en muista oliko tässä ketjussa vuosia, vuosia sitten, vai jossain muualla webissä), että nämä "inside job"- ja mitä erilaisimpien "teorioiden" kanssa naimisissa olevat eivät tule olemaan tyytyväisiä mihinkään tutkimukseen, ennen kuin se tukee heidän omia käsityksiään. Nähdäkseni kyse on samasta asiasta, kuin uskonnoissa; mitä kauemmin tiettyä ideologiaa tai narratiivia on puolustettu ja mitä enemmän siihen on panostettu aikaa ja vaivaa, sen vaikeammaksi sen hylkääminen käy.

  Muu maailma on siirtynyt jo aikoja sitten eteenpäin, nämä totuutensa torvet todennäköisesti vielä kuolinvuoteellaan ovat varmoja käsityksissään ihmetellen, miten on näin paljon lampaita, jotka eivät näe tätä itsestäänselvää totuutta ja nielevät virallisen tarinan. Samalla kun pitävät muita, eri asteiseen hörhöilyyn uskovia (ei lentokoneita, risteilyohjus, hologrammi, ei lentokoneen osia, pick your poison), no: hörhöinä. Too batshit or not batshit enough. The ultimate irony.
   
 8. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  Miten on mahdollista, että pienlentokoulutuksen saanut Atta navigoi Boeing 767:n 8800 metrin korkeudesta lentoreitiltä Los Angelsiin suoraa päin WTC rakennuksia Manhattanilla ja osuu juurkin kohteeseen monen sadan kilsan nopeudella?

  Tällaisa en ole ennen kuullut/kiinnostanut. Mää en mistään mitään tiedä mut onko tälle jotain selvyyttä?
   
 9. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Epäilys on että kyse ei ollut vahingosta vaan siitä että se teki sen tahallaan. Jostain syystä ne pilotit osuvat kiitorahoihinkin.
   
 10. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  Lainaus:
  No tämä ei tullutkaan mieleen. Nooh...hyvä tuuri tai jotain. Ihan sama.
   
 11. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Heitän tähän yhden pointin, eli noilla 2000-luvun matkustajakoneilla lentäminen ei ole enää mitään raketti-tiedettä, eli tuo lentokoneen puhdas lennettävyys on oikeasti todella korkealla esim. Boeingeissa, tällaisen kuvan olen saanut monista dokumenteista. Joku asiantuntija totesi jollain lentoturma dokkarilla että itse lentäminen on nykyisin lastenleikkiä, ja lentäjän taidot mitataan vasta ongelmien sattuessa. Totta kai se että saat koneen ilmaan oikea oppisesti jne. vaatii todella rautaista tietotaitoa, mutta itse lentäminen noilla koneilla on ilman autopilottiakin mennyt hurjasti eteenpäin. Atta oli ikävä kyllä tarkka poika, ilmeisesti osumakohtakin oli aika optimaalinen.

  Tuo paljon keskustelua herättänyt WTC7-tornin kohtalo on yksi niistä joka on saanut itsenikin epäilemään ettei kyseessä ehkä ollutkaan pelkkä kovan luokan terrori-isku. En ole mikään arkkitehtuurin asiantuntija, mutta tuntuu oudolta että tuollainen rakennus voisi tulipalojen vuoksi romahtaa noin nopeasti, ja vielä noin tasaisesti. Jos miettii että Jenkit olisi itse tuon WTC7:n räjäyttänyt, niin kuinka helvetin tyhmiä ne olisi olleet, kuvitellessaan että tuo ''joo siihen iski tulipalo ja romahti kuin purkurakennus'' selitys menee täysillä läpi. Eikö olisi ollut helpompi sanoa että torni räjäytettiin terroristien toimesta.

  Lainaus:
  Niin sitä kyllä luulisi, ettei maailman vaikutusvaltaisin mies pystyisi kaikkien salamavalojen loisteessa olemaan ihan naama pokkana.

  Toisaalta jos mietitään että jotain salaliittoa olisi taustalla, niin kuka sen olisi toteuttanut, CIA? Ja miksi CIA olisi ilman poliittista tahtoa tehnyt jotain tuollaista? No ehkä sieltä jostain joskus putkahtaa joku Snowden 2 ulos ja myöntää että me se tehtiin. Toisaalta vaikka joku sisäpiiristä vasikoisi, niin dokumentit tuosta olisi varmaan tuhottu jo aikoja sitten, ja joku sisäpiiriläisten vuoto todettaisiin nopeasti paskapuheeksi.
   
 12. laalki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Philadelphia Flyers
  Minua tässä hommassa ihmetyttää, miksi juuri jenkkeihin tehdyt terrori-iskut ovat niin alttiita tälle salaliitto-hörhöilylle.
  Sandy Hook oli kuulemma hallituksen sumute, mutta ei Jokela.
   
 13. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
 14. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Jokela ja Kauhajoki oli molemmat hallituksen salahankkeita, joiden tarkoitus on kerätä aseet pois. Kun saadaan aseet pois, niin voidaan siirtyä diktatuuriin. Demokratian vastainen hanke.
   
 15. laalki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Arvasinkin, etten pysty keksimään niin naurettavaa esimerkkiä, ettei siihen aina joku uskoisi.
   
 16. TuleeEnnenaikaisesti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Lainaus:
  Muistatko kun linkkasit The Daily Callerin jutun ilmastonmuutosketjuun.

  Good times.
   
 17. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Valituissa paloissa oli joskus öö sanoisinko 2009 tai 2010 juttua kun isossa matkustajakoneessa lentokoneessa meni lentomiehistön osalta hommat vähän vituiksi, oliko niin että peräti molemmat sekä lentäjä että perämies menehtyivät lennon aikana. Tai joka tapauksessa tilanne oli se, kumpikaan näistä ei pystynyt konetta lentämään ja se painoi autopilotilla menemään ja koko lentokoneen kohtalo näytti ihan tuhoon tuomitulta. Koneessa oli kuitenkin tyyppi jolla oli kokemusta pienkoneiden lentämisestä, ja hän sai lennonjohdon ohjeistuksella lennettyä ohjattua koneen lentokentälle ja laskeutuminen onnistui käytännössä ihan yhtä hyvin kuin kokeneelta ammattilentäjältä.

  Nyt en muista milloin tämä kävi ja en edes muista tyyppien nimiä, mieleen vaan on jäänyt lennonjohdon ohje puikkoihin hypänneelle miehelle että "kuvittele tämä kone samanlaiseksi kuin se omassa käytössäsi oleva pienkone ja lennä sen mukaan", ja homma hoitui. Tuo oli nyt vapaa muistelo, mutta pointti on sama. Varmaan googlettamalla tuon tarinan löytää, jenkeissä tämä sattui.
   
 18. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Olin pienenä siivousfirmassa kesätöissä ja saanut ajokortin edellisenä vuonna. Minut laitettiin ajamaan jättiläiskokoista pakettiautoa ja vieläpä Stadin keskustassa oli keikkoja.

  Alkuun siinä oli aika peloissaan, mutta lopulta se oli vain auto ja kaikki meni loistavasti. Lentäminen on taatusti vielä helpompaa, jos jonkunlainen koulutus siihen on.
   
 19. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
 20. muaddib Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Neutraalit Tarkkailijat
  Vähän ollut pettymys tämä Alaskan huippuyliopiston järjestämä veretseisauttava supertutkimus WTCstä.
   
 21. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
  Lainaus:
  Joo. Tuntuu siltä, että MIT, Stanford, CalTech, UCB, UCLA ja miksei Harvardkin ovat joko kiireisiä puuhastelemaan jotain mielestään tärkeämpää tai sitten ovat vihkiytyneitä tämän saatanallisen salaliiton syövereihin..
  Cambridgessäkin varmaan keksitään useita tärkeämpiä tutkimuskohteita.
   
 22. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Sitä ei taideta kovin hyvin tietää, että Oxfordissa on kaksi yliopistoa. Siihen toiseen lastentarhaan en laittaisi ainakaan lastani ja säästäisin kissanikin kidutukselta.

  Niillä olisi varmaan aikaa.
   
 23. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
 24. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Kyseessä on siis salaliitto sitäpaitsi toimistopalot eivät edes pala noin kuumassa lämpötilassa. Tuolla on ollut vain pieniä paikallisia palopesäkkeitä jotka olivat jo muutenkin sammumassa.
   
 25. Maple Leaf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko