Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

World Trade Center ja salaliittoteoriat

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Special Guest, 03.09.2005 klo 22.14.

 1. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Aika vahvat epäilykset on ns. false flag -operaatiosta. Kannattaa tsekata viimeisimmät arviot Ruotsin kiinteistöjen hintakuplasta sekä kyseisen talon omistussuhteet.
   
 2. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Täällä taas fysiikkaa ymmärtämättömät herkkäuskoiset vauhdissa vinoilemassa kriittisemmin ajatteleville. Ettekö te nyt ymmärrä, että tulitikulla teräspalkkien sulattaminen on mahdotonta, joten on täysin selvää että talossa on käytetty nanotermiittiä ja hallituksen täytyy olla tietoinen tästä.
   
 3. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Kerettiläiset pilkkaa!! Fakta on, että puusta valmistettu teräspalkki palaa, raudasta tehty ei!
   
 4. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
 5. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Niin on. Odotin että jouluun mennessä tutkimuksesta olisi kaivettu esiin kaikkea mielenkiintoista faktaa (esm- uffomiehet ampuivat WTC7:n tonttiin ihmisille tuntematttomilla tekniikoilla) mutta ei. Hiljaista on.
   
 6. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Psykolla voi olla omassa elämässään jotain menossa mistä hän ei halua puhua ja eihän se jollekin keskustelupalstalaisille edes kuuluisi. Se pelikielto on tasan tarkkaan jo ohi.

  Silti on oudon hiljaista ollut ja kovan rummutuksen jälkeen täydellinen radiohiljaisuus.

  Avasin jostain syystä oven tuossa päivällä, kun ovikello soi enkä odottanut ketään tai mitään. Jehovathan ne siellä. Tälläiseksi on mennyt.
   
 7. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Ja taas psyko lomalle, pitääkö tässä soittaa jonnekin yliopistoon ja alkaa itse selvitellä asioita.
   
 8. laalki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Joku Masters Program in Conspiracy Studies voisi olla paikallaan.
   
 9. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
 10. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
 11. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
 12. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Government johtaa taas harhaan.
   
 13. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  Tuossahan paloi koko rakennus alhaalta ylös. Aivan kuin olisi tehty puusta tämä pieni 24 kerroksinen hylätty talo. Mä en ainakaan tiedä yhtään syytä, miten tätä voisi edes verrata siihen, mitä tapahtui New Yorkissa. Viisaat voi sitten kertoa ne yhtäläisyydet.
   
 14. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Rautarunkoinen pilvenpiirtäjä, jonka rungon ei pitäisi romahtaa tulen vaikutuksesta.
   
 15. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Lue vaan ketjusta sen @psychodad n perusteluja, niin tuollainen vaatii räjähdepurkua. Vielä vähemmän sen matalamman rakennuksen niillä perusteluilla pitäisi romahtaa paikoilleen, kuin tuollaisen 100 kerrosta korkeamman.
   
 16. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  No juu en lähde tästä vääntämään. Nyt kun tuota WTC juttua mietiskelin niin välähti eräs mahdollinen teoria tuon talon romahtamiseen. Tää on aika hauskakin...niin, että jos törmäävä kone aiheuttikin teräsrakenteissa voimistuvan resonanssin? Videokuvassahan sieltä rakennuksen seinustalta poksahteli ikkunoitakin. Toki kuumuudessa sama. Voimistuva resonanssi murrutti betonirakenteet nopeasti ja sitten kävi miten kävi. Ootteko kuulleet näin idioottimaista teoriaa?
   
 17. HalfMoonRider#0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, Tampereen Ilves
  Lainaus:
  No minä olen kyllä samaa mieltä, ettei tässä nyt oikein voi verrata keskenään näitä romahduksia. Tässä Brazilian tapauksessa tosiaan rakennus paloi ihan sieltä alhaalta asti, kun taas WTC:n tapauksissa tornit paloivat yläosistaan, eli alaosat torneista olivat kuitenkin ehjät. Painotan itsekkin, että en ole mikään fysiikan asiantuntija enkä tällaisista asioista juurikaan tiedä, mutta itseäni on aina ihmetyttänyt et miten ne tornit ovat romahtaneet kohtisuoraan alaspäin? Eli siis tälleen maalaisjärjellä ajateltuna uskoisin, että kun rakenteet ovat pettäneet ja yläosat ovat lähteneet putoamaan alaspäin, niin jossain vaiheessa se yläosa lähtisi kaatumaan johonkin suuntaan ja jäljelle jäisi jonkin korkuinen pikkutorni siihen pystyyn. En ala väittelemään tässä asiassa kummankaan asian puolesta, sanon vain sen että itseänikin tuossa WTC-tornien romahtamisessa kyllä jokin ihmetyttää, et miten ne niin siististi sinne tonttiin tulevat.
   
 18. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  En tieda tuosta Brasilian tapauksesta tarpeeksi kommentoidakseni.

  Suliko siella teras? Niinko on raportoitu? Vai oliko ihan vaan heikentymisesta johtunut romahdus?
   
 19. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Se on kaikille selvaa etta korkeat lampotilat heikentavat teraksen lujuutta merkittavasti. Ilmeisesti tuo paloi kauttaaltaan ja kaun ja heikkeni siihen pisteeseen etta romahti oman painonsa alle. Naytti kaatuvan kuten odottaa sopii koska heikkeneminen ei ole tasaista.
   
 20. muaddib Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Neutraalit Tarkkailijat
  Johtava interneträjähdepurku-ja youtubesalaliittoasiantuntija on palannut! Joko ne nanotermiitin kestävät todisteet löytyvät muualtakin kuin idiootteja koijaavien helppoheikkien nettisivuilta? Oisko vaikka jotain Teheranin tai Ulan Batorin huippuyliopiston tutkimusta? Jotain?
   
 21. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  Lainaus:
  Et voi väittää, etteikö tätä tässä haettu.
   
 22. muaddib Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Neutraalit Tarkkailijat
  Lainaus:
  Niin no, nämä ikkunat saada jotain konkreettista evidenssiä Jatkoajan omalta flat eartherilta on vähän lyhyitä kun se ottaa taas 3-6 kk bannit kun se menee keittiöön jossa on liian kuuma.

  Viime elokuussa piti tulla maailmoja ravisteleva huippututkimus ja lopulliset todisteet WTC-salaliitosta. Joudumme ilmeisesti TAAS odottelemaan.
   
 23. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Eiköhän tuo ole aikalailla selvä tuleeko tuollaista tutkimusta ja todisteita koskaan. Aika vähissä tuntuu joillakin olevan tekemiset kesän kynnyksellä kun täytyy viritellä uutta kierrosta ja vanhaa ikiliikkujaa liikkeelle.
   
 24. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Hulsey julkaisi alustavat tulokset loppuvuodesta ja nyt odotellaan sita etta tutkimus julkaistaan alan julkaisuissa. Sen han julkaisi jo, etta tulipalot (NIST:n teoria) eivat romahduttaneet WTC7.

  "We will release our findings for public review when we are sure we fully understand the mechanisms that are likely to have caused the observed collapse and those that clearly did not occur and could not have caused the observed collapse. We expect to publish our findings later this year, but we will refrain from naming a completion date, given the unpredictability of the research process."

  Dr. J. Leroy Hulsey Chair, Department of Civil and Environmental Engineering University of Alaska Fairbanks


  Kuka taalla on flat eartheri ja mista keittioista puhut?
   
  Viimeksi muokattu: 05.05.2018 klo 11.46
 25. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Lainaus:
  Julkaisiko hän sen jossain muussa yhteydessä, kun tuossa lainauksessasi ei kyllä noin sanota?