Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Tyhjennysmyynnit kevät 2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Everton, 08.01.2019 klo 14.45.

 1. JPriest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Ilomäki ja Keränen myynnissä... kuka etsii fleguja seppiä jotka osaa pelata jos kiinnostas edes vähän alusta.
   
 2. Jyväsjemmari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Jyppi vois ottaa. Sopis tänne kuin nenä päähän.
   
  JPriest tykkää tästä.
 3. JPriest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Satasko Ilomäestä ja Keräsestä yks Rooba? Roobas kyllä enempi asennetta ku nois surkimuksis yhteensä.
   
 4. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Tällä hetkellä tyhjennysmyynnin kuuma peruna on KooKoo. Kuka KooKoon pelaaja voisi kiinnosta ja ketä:

  Tapparan luulisi hakevan laadukasta laituria, eli Strömwall lienee kiikarissa heillä, ehkäpä myös Kähkönen? Minusta Tappara kaipaa Kähkösen kaltaista raastinrautaa.

  TPS voi myös availla isoa lompakkoaan Malten vuoksi.

  HPK hakee peruspakkia, eli Bonsaksen ja Carson voivat olla HPK:n kiikarissa. HPK:n hyökkäys tarvitsee laajuutta Nenosen ja Cornetin loukkaantumisten vuoksi, ehkäpä Karlsson tai sotureiden soturi Kähkönen voivat kiinnostaa siellä suunnalla.

  HIFK on tainnut ilmoittaa, että joukkue on valmis.

  Pelicans hakee mahdollisesti vielä sekä hyökkääjää että puolustajaa. Rima on asetettu korkealle. Rahkeet eivät taida riittää Strömwalliin, joten KooKoossa ei varmaan ole pelimiestä Pelicansin mieleen.

  Kärpät lienee valmis. Mikko Niemelä on ollut jo jonkin aikaa sivussa peleistä, eikä paluusta ole tiedotettu mitään. On pieni mahdollisuus, että Kärpät hakee vielä leveyttä puolustukseen. Katse on tuskin käännettynä KooKoon suuntaan.

  Mites muut varmat pudotuspelijoukkueet Lukko, Ilves ja SaiPa?
   
 5. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Hakulinen, Haataja, Pitkänen, Kähkönen.... kyllä noista pitäisi riittää Pelsuillekin sopiva hyökkääjä.
   
 6. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Jätin pois laskuista Hakulisen ja Haatajan, koska heillä jatkuu sopimus KooKoon kanssa ensi kauteen. Olisi toivottavaa, etteivät tuollaiset pelaajat liikkuisi tyhjennysmyynneissä. Pitkäsellä lienee sopimus KalPaan ensi kaudeksi ja sillä voi olla vaikutusta hänen kohtaloonsa tämän kevään suhteen. Kähkönen on sellainen soturi, että hänestä olisi hyötyä mille Liigajoukkueelle vain. Pelicans taitaa kuitenkin ensisijaisesti hakea maalintekijää.
   
 7. Rantsukoff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Luotettavan toimarin suusta kuultuna tyhjennysmyyntejä ei ole tulossa. Maltenkin ruuti on ollut märkää jo pitkään.
   
 8. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Vuokraus ei katso ensi kauden sopparia. Ihan varmasti KooKoo liikuttaa vielä pelaajia vaikka Välimaa satuilee mediassa toista
   
 9. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Näin varmasti. Toivoisin vain kovin, ettei moista vuokrausta tehtäisi. Vähän turhan irvokasta on moinen minun makuuni.
  Lainaus:
  Voisi tosiaan kuvitella, että KooKoosta olisi liikettä ulospäin. Mielenkiintoista, jos näin ei kuitenkaan käy.
   
 10. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  On todellakin. Tässä on vielä viikko aikaa katsoa miten käy, ensi perjantaina jotkut hakkaavat F5 puoleen yöhön asti. Ässäkannattajien ei tällä kertaa tarvitse tähän leikkiin lähteä.
   
  ADX_03 tykkää tästä.
 11. Neely Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
  Lainaus:
  Uskon tämän Salmelaisen sanoman todeksi vasta 16.2 jos näin todella kävi ettei ketään enää hankkinut. Sen verran valmis on ollut peittelemään omia virheitään joukkueen kasaamisen suhteen. Bonuksena pitäisi vielä pitää ristiriitaisen vastaanoton saaneen ensimmäisen oman valmentajan, Pikkaraisen, kengät kuivina ja pää veden päällä.

  En ihmettelisi yhtään jos kiikarissa olisi pelaaja jonka pelipaikalle, laituriksi, on vähiten tarvetta tehdä lisäyksiä. Kunhan nimi on tarpeeksi suuri. Eli ei menisi aamukahvit väärään kurkkuun jos lukisin sen hankkineen Strömwallin. Oli siinä järkeä tai ei.

  Lisäksi yksi pakeista tuskin kykenee pelaamaan tällä kaudella peliäkään ja toinen majailee ilmeisesti Pohjois-Amerikassa. Voi olla vielä sillekin tontille tarvetta. Elias Ulander ei ole liigatasolla pärjäävä, edes selviytyvä pakki.
   
  iSing ja McTorso tykkäävät tästä.
 12. Frölunda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Boston
  Lainaus:
  Ipa voi ottaa jos saa Visalla tai Masterilla maksaa. Muuten tyydytään flunssaisiin mestishakuihin.
   
  McTorso tykkää tästä.
 13. T. Blade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Galatasaray
  Lainaus:
  Kieltämättä aika kuumottavaa olisi nähdä Malte Palloseuran ylivoimassa latomassa pikkumustaa pussiin Filppulan/Palven plätyistä, mutta TPS hakee ilmeisesti sentteriä, ei laituria. Tästä syystä johtuen en usko Strömwallin Turkuun siirtyvän, vaikka kelpaisi kyllä allekirjoittaneelle.
   
  McTorso tykkää tästä.
 14. Waltrex Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Mä en oikein ymmärrä, että miten Malte Strömwall on nyt niin kallis pelaaja, ettei esim. Pelicansilla tai Saipalla olisi palaa häneen.

  Tavallaan musta jopa tuntuu, että KooKoo haluaa pitää hänet loppuun saakka, koska hänen myymisestä ei oikeasti saisi niin paljoa fyrkkaa. Ei ne tehopisteet nosta pelaajan sopimuksen arvoa pennin jetiäkään.

  Sen sijaan Haatajaan tuskin riittää paukkuja muuta kuin Supercellin toimistolla.
   
 15. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Jos Strömwall tulee tarjolle, niin silloin hänestä riittää kilpailua mahdollisesti Suomen kärkijengien ja myös SHL:n sekä NLA:n rikkaiden joukkueiden välillä. Tällöin Pelicans ja SaiPa ei välttämättä enää pärjää kisassa ja kun pelaaja saa itsekin valita, voi joku kärkijoukkue kiinnostaa enemmän kuin SaiPa.
   
  iSing, Brother Whisper, McTorso ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 16. mesag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Nyt on kyllä hyvin erikoinen viesti. Eiköhän esimerkiksi sveitsiläisillä tai ruotsalaisilla olisi varaa tarjota palkanmaksun lisäksi korvausta enemmän kuin SaiPalla tai Pelicansilla. Ja eihän se sopimuksen arvo tosiaan muutu vaikka pisteet kasvaisivat (ellei ole jotain bonuksia tehdyistä pisteistä), mutta kyllä rikkaat seurat varmasti voisivat maksaa Strömwallin loppukauden palkan, ja tämän päälle esimerkiksi 50-100k korvausta siirrosta, koska Strömwall vahvistaisi joukkuetta selkeästi.
   
 17. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  SaiPan johtoporras kommentoi viime viikolla Etelä-Saimaassa asioita tähän tyyliin:

  Tj Markkanen: Akuuttia tarvetta ei ole, mutta mahdollisuus on reagoida, mikäli katsomme sen aiheelliseksi.

  UTJ Tuomenoksa: Jos tapahtuu jotakin, sitten tapahtuu. Emme hanki pelaajia väkisin. Siinä pitää olla joku juttu, miksi joku tulee meille, jos tulee.

  Eilisiltana SaiPalta putosivat pois Denisov ja Iso-Mustajärvi. Jos Denisovin vamma on pahempi, niin sitten tilanne on akuutti. Tähän vaivaan helpoin lääke olisi varmaan Brett Carsonin kotiuttaminen Kouvolasta Saimaan rannalle. Tosin KooKoon tj on sanonut että tyhjennysmyyntejä ei tulla tekemään, mutta nää nyt on näitä.

  Tuomenoksan kommentti tarkoittanee sitä, että kevätkauden palkkasotureiden sijaan katsellaan ensisijaisesti pidemmästä sopimuksesta kiinnostuneita SaiPan näköisiä pelaajia. Nostalgikot unelmoivat Chad Rau tyylisestä täsmävahvistuksesta, mutta epäilen että Rau (ilman David McIntyreä) ei toisi wanhoja hyviä aikoja takaisin. Linkki johtaa Uutisvuoksen uutiseen maaliskuulta 2016, eli wanhaan hyvään aikaan jolloin Rau ja McIntyre dominoivat Liigassa.

  Telian Instagramin mukaan SaiPa hakisi yhtä pakkia ja yhtä hyökkääjää, saa nähdä tuleeko mitään!
   
  softdog ja McTorso tykkäävät tästä.
 18. Finlandi_36 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  TPS on sentterin perässä mutta myös on mahdollista että jos ei sentteriä löydetä niin se on laituri ketä tulee.
   
 19. JaFe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Onko HPK ilmoittanut hakevansa nimenomaan peruspakkia? Itse sanoisin, että HPK:n kannattaisi hakea nimenomaan tuloksentekijää viivaan. Sellaista kaveria, joka on oikeasti maalintekopelote esimerkiksi ylivoimalla. KooKoosta sellaista ei löydy, eikä välttämättä juuri muualtakaan tässä vaiheessa kautta ilman, että kättä joudutaan toimistolla laittamaan (liian) syvälle taskuun. Peruspakkeja HPK:ssa riittää kyllä.
   
  Ice71 tykkää tästä.
 20. mailanmittaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  HPK on ilmoittanut vain tarkkailevansa markkinoita ja etsivänsä kokonaisuuteen sopivia oikeanlaisia palasia.

  Kyllä tonne jonkun Oliwer Kasken ottaisi koska vaan, mutta ei noita kauheasti ole saatavilla. Kerho on myös tehnyt tällä kaudella kuitenkin jo 40 ylivoimamaalia. Vain Pelicans ja KooKoo ovat tehneet yhden enemmän, joten Kerhon suurin ongelma ei ole viivapelotteen puuttuminen vaan aivan liian halvat maalit omaan päähän, eikä ne johdu pääsääntöisesti maalivahdista.

  Kerholla on Frimanin ja Nikkilän jälkeen niin suuri tasokuilu pakistossa, että se on nyt mielestäni se ongelma. Laatikainen on hyvä kolmosparin pakki edelleen, mutta pelaa nyt liian suuressa roolissa. Sitten tuo meidän ruotsalainen NHL-sopimuspelaaja on aika mahdoton virhelinko, joka ei sitten kuitenkaan myöskään loista hyökkäyssuuntaan. Loppurosterista ei löydy kahden ensimmäisen parin pakkeja sitten kirveelläkään. Eli sanoisin, että vahvaa peruspeliä pelaava kakkosparin pakki tekisi tähän todella hyvää ja olisi varmasti realistinen hankinta, kun otetaan huomioon vielä taloushommelit ja se, että Kerhon täytyy ehkä loukkaantumisten vuoksi vahvistaa vielä hyökkystäkin.
   
 21. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Riittää, mutta riittääkö taso? Joukkueessa on yksi hyvän Liiga-tason kakkospakki, toinen Liiga-tason kakkosparin pakki ja tämän kaksikon lisäksi kasa "ehkä kutos- tai seiskapakkeja". HPK:n pakisto on todella heikko siihen nähden, että kyseessä on sarjavitonen. Kokemusta ja jämäkkyyttä tarvitaan omiin eli pelaajaa, joka osaa hoitaa ihan hyvät puolutushommat kunnialla. Jyri Marttinen kuulostaisi HPK:n nykypakistoon unelmapalaselta. Fyysisyyttä, puolustustaitoa ja kokemusta, myös kokemusta tehdä mestaruusmaali.
   
 22. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Lainaus:
  @-pasi- mainitsikin jo RoKista, Jokipojista (sekä luonnollisesti TUTO). RoKin ja Jokipoikien halli tuskin Liigaedellytyksiä täyttää, mutta voisiko asiassa katsoa ennemmin peiliin? Siis pitääkö hallikriteeerejen olla niin tiukat, että se karkoittaa varmasti viimeisetkin yrittäjät? Näiden lisäksi nostaisin vielä Hermeksen, jonka halli ei minun mielestä pitäisi olla hyvin kaukana liigakriteereistä, mikäli vain hilaisivat niitä kriteereitä vähän suotuisimmiksi. Henk.koht tykkään ainakin, että Mestiksessä on kaikkialla vähän erilaisia halleja. On se sitten KeuPan lato, Peliittojen betonihelvetti, vanha kunnon Talvisalo tai hemmetin hieno Kupittaa.

  On muuten erittäin hauska argumentti tämä "yhyy mutta kun mutta kun entäs LeKi ja KeuPa" siinä on taas kaksi seuraa, jotka pelaavat Mestiksessä tasan helpon pelaajaliikenteen takia, sekä sen takia että Mestiksessä voi farmina menestyä. Kummallakaan ei ole mitänn mahdollisuutta Liigaan koskaan, joten entä jos koittaisitte argumentoida jollain muulla kuin pelkällä sarjataulukolla, mikä ei ole kovin relevantti nykytilanteessa?
   
  Vahva tunne tykkää tästä.
 23. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  En tiedä mitkä ne tarkat kriteerit on mutta kapasiteetin puolesta nuo kaikki nyt pystyisi olemaan ainakin liigahalleja, rokillahan taitaa olla täysin nykyaikainen tuo halli. Toinen tietenkin on jos sarjat olisi täysin auki ja mestis hieman kovatasoisempi niin varmasti näitä vanhojakin latoja lähdettäisiin isommalla kädellä uusimaan, nyt todella tiukassa taisi olla remonttirahat näihin Lempäälän ja Keuruun remontteihin, mutta kenties hieman isommin jos mestis näkyisi olisi paljon helpommin kaupungeilta remonttirahat irronut tai pienemmällä vastustuksella ainakin.
   
 24. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lunettes couleurs
  Lainaus:
  Paino tuolla sanalla ensimmäisellä JOS. jos on suljettu sarja, nimenomaan. Luitko edes ajatuksella tuota viestiä? Tai muut jotka siitä veti samanlaisia johtopäätöksiä.
  Ei ollut mikään, että "näin pitää tehdä" vaan ihan muuten vaan heitin ajatuksia ilmoille, että JOS tällä suljetulla mallilla mennään, ja KUN tällä mennään, kun ei haluta avointa/konkursseja jne. mitä kaikkea siinä oli alkuun lueteltukin, mutta tyhjennysmyynnitkin aiheuttaa porua.
  Boldaamani lause taasen on mielestäni päätön - tietenkin pitää olla ja joku on, mutta on ihan samalla tavalla on miinuspisteitä tai ei? Ei se siinä suhteessa muuta mitään.

  Koko pointti vaan meni flying colours ohi kuten sanoin alkuun, tarkoitus olisikin vain saada lopuistakin peleistä merkityksellisiä, tai edes jollain tapaa "järkeviä" mitä ne ei nyt ole. Peräpää yrittäisi enemmän - välttää niitä miinuksia. Nyt on käytännössä ihan sama heittää ukot pihalle ja pelleillä loppu aika, kun siitä "ei seuraa mitään".

  Juurikin tälläiset keinotekoiset "hyvät" "tasoitusjärjestelmät" on ihan perseestä ja vie makua koko hommasta. Miksi pitää tasoitella? Kuten itse sanot, urheilussa on järjestys, toiset keulilla toiset perällä. Miksi pitää tasoitella jos toiset hoitaa hommat vaan paremmin ja on siellä käressä, toiset vetää vihkoon ja pitää perää, niin silloinhan se on ihan oikein ei siinä mitään tasoitteluja nyt ainakaan tarvita. Kunhan lähtö on samalta viivalta niin loput hoitaa kilpailijat itse. (lähtöön samalta viivalta ei kuulu se, jos jollain on omasta toiminnasta johtuen enemmän esim. rahaa käytössä. Sen sijaan noi lisenssimaksut muutamilla siihen osaltaan laskisin..)

  Ja vielä se, että ihan turhaa täällä on toistuvasti selittää tyhjennysmyyntejä. Kyllä kaikki tietää ja ymmärtää miksi niitä tehdään ja miten se toimii - se vaan ei esim. tässä minun jutussa ollut ollenkaan pointti / sillä ei oo mitään väliä. Ei niitä myöskään siinä valossa kukaan kiistä, siis että taloutta voi sillä tavalla tasapainottaa. Se niiden "järki" on ihan ymmärrettävä, se vaan ei tarkoita sitä, että sen takia niistä pitäisi tykätä tai hyväksyä ne.

  Pointti oli se, että se rapauttaa koko homman siis Liigan uskottavuutta ja kiinnostavuutta - ja siihen ideoita et miten voisi asiaa muuttaa tai parantaa, toista kautta. Kun, kuten ekassa oli, ei ole vaihtoehto kerran avata liigaa / lopettaa tyhjennysmyyntejä jne. Jotain muuta olisi siis keksittävä.

  Ja btw. kuka sanoo et niitä miinuspisteitä tarvitsis tulla jotain sataa seuraavalle kaudelle, ei sillä mitään tulevaisuutta kurjistettaisi läheskään silleen kuten esim. taloudellisesti vihkoon vetämisellä. Sen systeemin vois värkätä tyhjästä ihan millaiseksi vain, sellaiseksi, joka kannustaisi enemmän pelaamaan ns. "loppuun asti" eikä näin et jo joululta laitetaan peli lekkeriksi ja aletaan katella seuraavaa kautta. On ihan hanurista et kokeillaan vähän kauden alusta ja kun ja jos ei lähde, niin heitetään homma sikseen - rapautetaan samalla koko sarjan meininki. Kyllä tässä näin toimiessa on joko liikaa joukkueita tai jotain muuta mätää ja pahasti.

  No, ihan sama minulle toisaalta on myyntejä tai ei, ei tää niin paljoa jaksa enää muutenkaan kiinnostaa, tulipahan vaan heitettyä tosiaan muutakin ideaa ääneen ainaisen myyntien selittelyyn ja sarjan avauksen väittelyyn.
   
  FASlapsi ja Ränse tykkäävät tästä.
 25. Vahva tunne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Jyri kyllä sopisi Kerholle aikas hyvin. Ei mikään ihmeidentekijä(paitsi finaaleissa), mutta tosiaan jämäkkyyttä oman maalin eteen. Peruspeliä, mutta varmaa sellaista. Vuokratkaa vaan, voi hänkin jotain tällä kaudella saavuttaa. Mutta ette prkl osta pois.