Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Tyhjennysmyynnit kevät 2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Everton, 08.01.2019 klo 14.45.

 1. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ässät aloitti: Sakari Salminen IFK:hon, nuori lupaus Poriin

  Lainaus:
  Tarkoittanee siis sitä, että enemmänkin pelaajia lähtee, jos kiinnostuneita on. Ketkä voisivat olla mahdollisia?

  Ässät ei jää näissä karkeloissa ainoaksi myyväksi osapuoleksi. KooKoo on hyvin todennäköisesti saanut jo kyselyitäkin Malte Strömwallista. Viivan alla tällä haavaa myös KalPa, JYP ja Jukurit. Kevään peliliikkeitä on varmaan alustavasti mietitty jo näidenkin seurojen toimistoilla.
   
 2. Wizzö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mörkö
  Lainaus:
  Kärki tulossa ilmeisesti Tepsiin.
   
 3. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Kyllä siellä Taimi, Makkonen, Peltola, Appelsiini, Lahteenmäki varmasti houkuttelee muita seuroja.

  Voitais ottaa Lähteenmäki niin Ässät saisi Julius Valtosen yv:lle kovaksi tekijäksi
   
 4. wilco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK,LiPu
  Lainaus:
  Pääosin paskoja tai rikkinäisiä, että tuskin kovin montaa seuraa kiinnostaa.

  Että silleen...
   
 5. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Lähteenmäki tuskin pelaa enää peliäkään tällä kaudella, toipumisennuste tällekin hetkellä noin 2.5 kuukautta
   
 6. Purkan Jauhaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Kerholle kelpaisi tuo Bernard varmasti nyt kun Larmi on loukkaantunut. Eikä yksi puolustaja pahaa tekisi, kun Brejcak on dokannut itsensä ulos kokoonpanosta toistaiseksi.
   
 7. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Lähteenmäki vielä 9 viikkoa loukkaantuneena, joten tuskin kelpaa.
   
 8. keigykedy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Leijonat
  Itse lukeudun kyllä siihen koulukuntaan joka liputtaa näiden tyhjennysmyyntien puolesta. Pleijarijoukkueista tulee entistä laadukkaampia -> parempaa hokia , pelaaja pääsee kokeilemaan mestaruuden voittamista ja vastaavasti myyvä osapuoli säästää palkkakuluissa olettaen että katsojamäärät nyt ei täysin nykyisestä romahda
   
  Warrington, Virveliä kainaloon & bebeto tykkäävät tästä.
 9. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Jaah no sitten. ENpäs huomannut katsoa. :D
   
 10. Jondeez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Toivottavasti Kerttula saisi kusetettua jonkun jengin ottamaan Jussi Makkosen, vaikka palkka tuskin on kovinkaan iso rasite. Eipähän tarvitsisi sentään katsella miehen surffailua Ässäpaidassa enää peliäkään.
   
 11. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ilveksellä olisi tarvetta sentterille, erityisesti jos Miehon loukkaantuminen venyy, mutta uskon ja toivon, ettei sentään Makkoseen haksahdetaan. Tiivola olisikin sitten toinen juttu, mutta onko hän saatavilla. Ainakaan Ilveksen resurssein. Pakeista ehkä Marttinen, joka olisi Kivelle ainakin tuttuakin tutumpi. Tosin siinäkin resurssikysymys, ja haluaako liikahtaa toisen kerran samaan kauteen.
   
 12. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  KalPa ja JYP eivät ole varmaan ihan heti tekemässä ainakaan ulospäin liikennettä kun ainakin KalPalla on käyrä ollut ylöspäin ja edellä olevilla seuroilla enemmän päinvastoin.
  Toki jos tammikuun jäljellä olevistä peleistä ei tule sitä vähintään 15 pistettä ja ero viivaan kasvaa nyt peli vähemmän pelattuna ja ero kuusi pistettä niin sitten tilanne voi muuttua tällä hetkellä tilanne on se, että Kantolalle etsitään korvaajaa.
   
 13. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  KooKoon potentiaalit:

  Varma nakki:
  Strömwall

  Normaalit nakit:
  Pitkänen
  Järvenpää (ellei sitten loukkaantunut pahemmin)
  Hakulinen (joskin sopimus jatkuu)

  Kasvisnakit:
  Haataja
  Carson
  Wittchow
  Bonsaksen (please joku!?)
   
  sinnepäinsä tykkää tästä.
 14. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Nyt kun jokavuotinen kirpputoritoiminta kiihtuu, perusteena se että rahaa säästyy, niin voisiko samalla jättää vieraspelit väliin? Rahansäästö huomattava, eikä ketään juurikaan kiinnosta tulla katsomaan joukkuetta jossa pelaa vain muualle kelpaamattomia pelaajia. Katsojien kusetusta. Miksei tiputeta 30-35 kierroksen jälkeen 5 viimeistä ulos odottamaan innolla seuraavaa kautta?
   
  BOL, Goljat, kthxx ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 15. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Eihän tälle mitään voi, mutta silti vähän tyhmäähän tämä on. Kokeillaan miten lähtee kulkemaan ja jos ei onnistu, niin heitetään läskiksi puolessa välissä kautta. Tiedä sitten mitä tapahtuisi, jos koko sirkuksen estäisi.

  Tapahtuuko tätä muissakin liigoissa.
   
 16. Nebelwerfer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Niin, miten esim KHL:n puolella, onko sielläkin tyhjennysmyynit, noin yleisesti?
   
 17. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Kausikorttilaisen näkökulmasta tyhjennysmyynnit ovat aikamoista petosta, siis myyvän joukkueen taholta. Sarja auki, niin vähenee tämmöinen. Kärpätkin on oman kortensa kantanut kekoon osallistumalla tyhjennysmyyntitalkoisiin ostavana osapuolena. Viimeksi viime keväänä Kärpät hankki mahdollisuutensa menettäneeltä HPK:lta Vesalaisen. Vaikka hankinta oli hyvä ja oli mukava nähdä tulevaisuuden supertähden pelaavan livenä useamman kerran, ei nämä pätkätyöläiset ihan tuonne syvimpään sydämeen kosketa.
   
  Liikenteenlaskija ja Dragon's Den tykkäävät tästä.
 18. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Jep. Voin kertoa, että vielä vähemmän se koskettaa sen joukkueen kausikorttilaisena, joka sen Vesalaisen eteenpäin myy.
   
 19. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  KHL:ssä siirtoraja on niin pirun aikaisin, että tyhjennysmyyntejä ei nähdä. Tällä kaudella nähtiin tyhjennysmyynti yhden jumbojoukkueen toimesta, koska tippuvat sarjasta pois kauden jälkeen. Muuten siirtorajan kynnyksellä huonoimmatkin joukkueet pyrkivät hankkimaan pelaajia.

  Esim Teemu Pulkkisen perässä oli todella moni seura siirtorajan kynnyksellä, mutta jo pudotuspelimahdollisuudet menettänyt Minsk ei suostunut luopumaan pelaajistaan. Päinvastoin, hankkivat viime kaudella NHL:ää pelanneen David Boothin.

  Mitä tulee Liigan tyhjennysmyynteihin, mun mielestä aivan järkyttävän räikeä perseen näyttö kausarin omistajille. Melkein jotain hyvitystä jo pitäis saada. Ei hyvä, on oma mielipide.
   
 20. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Myös IFK tyhjentää: Kulmala Ässiin ja Hämäläinen Jokipoikiin.
   
 21. Dragon's Den Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS
  Lainaus:
  Olen täysin samaa mieltä. Liigan avaaminen olisi urheilun voitto. Pudotuspeleihin mahdollisuutensa menettäneiden seurojen kannattajille näytetään Liigan taholta näillä tyhjennysmyynneillä suoraan sanottuna paljasta persettä.

  Miksemme kopioisi mallia vaikkapa Ruotsista, jossa tyhjennysmyynteihin ei ole varaa, kun karsintasarjapeikko vaanii alati kulman takana? Todella ontuva ja usein toistettu vastaus on, että jos Liiga avattaisiin, seuroja menisi konkurssiin. Entä sitten? Erottuisivatpahan jyvät akanoista.

  Yleisö janoaa jännitystä. Nykymallilla noin neljäsosa Liigaa seuraavista ihmisistä menettää kiinnostuksensa jo heti joulun jälkeen, kun kausi on oman joukkueen osalta käytännössä ohi. Mitä järkeä tässä on?
   
 22. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Maailman parhaassa liigassa jotkut joukkueet perseilevät heti kauden alusta lähtien, jotta joukkueen asema olisi joskus tulevaisuudessa parempi. Tässä vaiheessa kautta tapahtuva kärkipelaajien myynti on pientä tuohon verrattuna.
   
  Kynämestari, sinnepäinsä & bebeto tykkäävät tästä.
 23. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Missä liigassa joukkueet perseilevät kauden alussa lähtien?
   
 24. ernestipotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tyhjennysmyyntien rajoittamiseen toimii kolme keinoa, joista jokaisen soisi olevan käytössä.

  1. Siirtotakaraja vuodenvaihteeseen
  2. Liigaseurasta toiseen kesken kauden siirryttäessä pitäisi tehdä sopimus myös seuraavaksi kaudeksi
  3. Liigan jumbo karsimaan
   
 25. Läskisalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, HauSi
  Lainaus:
  Itsellä taas on edelleen täysin päinvastainen mielipide kausarin omistajana ja seuran pienomistajana. En itse saa katsojana mitään lisäarvoa kalliiden, kiinostuksensa menettäneiden "tähtipelaajien" surffailusta, varsinkaan jos tiedän että heidät myymällä olisi ollut vara panostaa seuraavaan kauteen enemmän. Ja usein tilaisuutensa saavat nuoremmat pelaajat, jotka antavat näyttöjä seuraavaa kautta varten, ovat viihdyttävämpiä seurattavia. En tiedä sitten muuttuisiko ajatus, jos kannattamallani seuralla olisi takapiru joka olisi valmis kuittaamaan kaikki tappiot siten ettei myynnillä saisi mitään etua seuraavalle kaudelle.
   
  Jokujoonas, Mastokaupunki, Mettis ja yksi muu tykkäävät tästä.