Ilmoitukset

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Paluun alkuvuodesta palstalle tehnyt nimimerkki Salmon ei osoittautunut hakemaksemme vahvistukseksi, vaan hän rikkoi jatkuvasti sääntöjä keskittymällä asiakeskustelun sijaan henkilökohtaisiin hyökkäyksiin. Tämän vuoksi hän ei jatka enää palstalla.

Nimimerkki Veli Kaleva puolestaan on vähäisissä viesteissään keskittynyt turhan usein flametukseen. Toivomme viikon kirjoitustauon muuttavan hänen kirjoitustyyliään parempaan suuntaan.

Nimimerkki JypFabu kirjoittaa toistaiseksi pelkästään kiekkokeskustelun puolelle, sillä vapaassa keskustelussa hänen kirjoituksensa menivät jatkuvasti henkilökohtaisuuksiin.

Sulje ilmoitus

Tyhjennysmyynnit kevät 2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Everton, 08.01.2019 klo 14.45.

 1. Lainaus:
  Machulda taidettiin myydä sekä Jokereihin että Kärppiin tuolla vuosituhannen alkupuolella.
   
 2. pussukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Kyllä. Jokereihin keväällä 2002 ja Kärppiin keväällä 2004. Molemmilla kerroilla pääsi nostelemaan kannua. Joku voisi kutsua täsmähankinnaksi.
   
  Individual ja Euro71 tykkäävät tästä.
 3. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  Mites nämä pelaajakauppojen takarajat menivät ennen? 90-luvulla? 80-luvulla? Koska yleensäkin ottaen oli mahdollista vaihtaa pelaajia kesken kauden?
   
 4. Tuen Vety Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ei vaan Jokereista SaiPaan. Veroteknisistä syistä joutui kiertämään Phoenix Coyotesin, Springfield Falconsin ja Moskovan Dynamon kautta ennen saapumistaa Kisapuistoon.
   
  MarkoPalo ja Ishmael tykkäävät tästä.
 5. Eikka86 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Muistelisin myös Ilveksen tyhjentäneen pajatsoa ainakin jonain karsinta vuonna, ellen nyt aivan väärässä ole niin ainakin sarjassa Jokipoikia vastaan. Eipä tuossa sarjassa ollut mitään palaa joensuulaisilla tyhjennyksien jälkeenkään.
   
 6. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Ei muuten tyhjentänyt. Ennemminkin Ilves panosti lisää hankkimalla muun muassa Ryan Glennin ja Henrik Petrén Ruotsista tuolloin.

  12-13 kaudella Ilves lainasi Martti Järventien loppukaudeksi HIFK:hon.
   
  Viimeksi muokattu: 21.02.2019 klo 09.16
 7. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  09-10 Ilves myi Jussi Pesosen ja Antti Hulkkosen Leksandiin. Näiden lisäksi kevätkaudella lähtivät Lessard ja Solodukhin, mutta nämä eivät mahtuneet muutenkaan kokoonpanoon.

  Edit. Tosiaan pari viikkoa ennen näiden myyntiä hommattiin Ryan Glenn ja edellämainittu Solodukhin.
   
 8. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Kuuntelin tuon jatkoajan talousmaisterit podcastn ja jotenkin pisti korvaan kun siellä lausuttiin sanat, että jopa kymmenen kaveria myydään veks. Piti oikein katsoa noita tämän alkuvuoden siirtoja ja siellä jos oikein tulkitsin niin Ässät myi viisi kaveria, Tukonen, Tommila, Kärki, Seppälä ja Bernard. Jukurit kaksi, Salonen ja Tavi Kookoo Keskitalo... Eli johtopäätökseni on että onko tuo ns alkuvuoden ja siirtotakarajan ajalla tapahtuneet siirrot ainakaan tämän vuoden osalta jokin ongelma tai podcadt,n arvoinen asia. Samoin tuossa podcastissa keskustelussa tuli ilmi että toimittaja ja haastateltava kertoi kantansa liigan joukkuemäärän pienentämisestä. Onko tuo Jatkoajan virallinen kanta? On hienoa että on näitä podcasteja, jossa syvennytään pintaa syvemmälle, mutta onko sisältö pelkästään vain mielikuvaa.....
   
 9. Ikuinen try out Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat SaiPa
  Jos Keskitalo lasketaan tyhjennysmyynteihin, eli pelaaja, jolle ei enää löydetty roolia kokoonpanossa ja laskettiin eteenpäin, niin oliko liigassa tällä kaudella yhtään joukkuetta, joka ei olisi tehnyt tyhjennysmyyntejä?
   
 10. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Jos KooKoo olisi ollut pudotuspelitaistossa mukana, olisivatko päästäneet tämän kasipakin pois? Olisi kuitenkin ollut ykkösnimi paikkaamaan mahdollisia loukkaantumisia. Nyt pystyivät päästämään pois ja ottamaan pienet säästöt, kun loukkaantumisten aikaan voi tilalle nostaa helposti vaikka oman B-junnun.
   
 11. Ikuinen try out Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat SaiPa
  Keskitalon muutaman kuukauden palkka ei vaikuta tuon taivaallista KooKoon kauden taloudelliseen tulokseen. Tämä ei ole mitään tyhjennysmyyntiä, joka tehdään aina taloudellisista syistä. Kyllä sieltä olisi ihan muita miehiä tyhjennysmyynneissä lähtenyt.
   
 12. 1stApril Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NYR
  Lainaus:
  En laskisi Tukosta tyhjennysmyynniksi, mutta Peltolan ja Salmisen voi lisätä listaan.