Ilmoitukset

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Tyhjennysmyynnit kevät 2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Everton, 08.01.2019 klo 14.45.

 1. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ässät lähtisi hakemaan pikaisesti nousua takaisin Liigaan. LeKi puolestaan kovalla tohinalla yrittäisi saada jenginsä liigakelpoiseksi ja pidettyä seuraavalla kaudella sarjassa. Sitäkö tarkoitit?
   
  McTorso tykkää tästä.
 2. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Juurin näin siinä kävisi. Sadussa.
   
 3. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Ässien "nousu" olisi tosiaan aika pikainen, kun eivät edes tippuisi. LeKillä tekee tiukkaa jo Mestiksessä pyörittää edes perusarkea taloudellisesti ja halli ei meinaa täyttää edes Mestis-kriteereitä, niin paljon kauempana ei voisi Liigasta olla. Vaikka Liiga nyt avattaisiin ei yksikään Mestis-porukka saisi mitään järkevää settiä kasaan, että Liiga-lisenssi irtoaisi. TuTolla voisi olla aineksia, mutta onko sitten kuitenkaan?
   
  Jondeez ja LiutunLätty tykkäävät tästä.
 4. LiutunLätty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tätä minäkin aina yritän sanoa kun kitistää liigan avaamisesta. Miksi ihmeessä, kun ei siellä ole ketään varteenotettavaa nousijaa millään mittarilla katsottuna.
   
 5. Veffi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko & Vegas Golden Knights
  Tiputetaan sitten Liigan huonoin mestikseen eikä nosteta ketään jos karsinnoissa mestisjoukkue joka ei ole kykenevä nousemaan sattuu jostain syystä voittamaan. Ei sekään Liigan tasoa ainakaan laske, herättää vaan enemmän mielenkiintoa.
   
 6. Magnum Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Tempo & Devils
  Perusvastaus: liigaan 12 joukkueen sarja viimeinen tippuu toiseksi viimeinen karsii.

  Nykyinen suljettu sarja on huono, mestis on nykyään ihan unessa.
   
  penalalli, Strongbow, Kirveellä töitä ja yksi muu tykkäävät tästä.
 7. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Siis jos Liiga olisi auki ja LeKillä ei olisi mitään mahdollisuuksia nousta, niin eivät tietenkään silloin voittaisi edes Mestiksen mestaruutta.

  Jos taas LeKi lähtisi rakentamaan liigakelpoista organisaatiotaan toden teolla Mestiksen mestaruuden ja liigapaikan jälkeen, niin eiköhän Kisa pelaisi liigapelinsä Hakametsässä.

  Miksei sinusta esimerkiksi Joensuussa tai Rovaniemellä olisi mahdollista rakentaa liigakelpoista organisaatiota kun sellainen onnistuu esim. Mikkelissä tai Raumallakin?

  edit: on muuten täysin väärä ketju ja nämä samat jutut on kerrottu about tuhat kertaa. Ei jaksaisi aloittaa taas kerran
   
 8. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Taidat tietää itsekin, miksi Liiga-kiekko onnistuu Raumalla, joten sitä lienee turha kertoa. Mikkelissä taas taitaa olla aika pahojakin ongelmia talouden ja urheilullisen menestyksen suhteen. Joensuussa ei ole taidettu oikein koskaan osata urheilubisneksessä pelata tuon rahan kanssa.

  Edelleenkään noista ei yksikään saisi kesän aikana mitään järkevää kasaan.

  Tämä riittää tästä offtopicista.
   
 9. mesag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  En oikein ymmärrä tuota Liigan avaamisen kannattamista. Ilveksen pelit olivat aivan paskaa ennen karsintoja, eikä niiden pelien katsominen kiinnostanut sen enempää, kuin olisi kiinnostanut vaikkei karsintoja olisikaan ollut. Ja kuitenkin karsinnat olivat ihan läpsyttelyä ja läpihuutojuttu, vaikka Liigassa tuli turpaan jatkuvasti.
   
  LiutunLätty tykkää tästä.
 10. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Niin, Raumalla on keksitty fiksu järjestely, jolla liigakiekkoilu varmistetaan paikkakunnalla. Ja tämä ei onnistuisi muualla, koska....? Aivan niin.

  Joensuussa pyöritetään miljoonabudjetilla maan suurinta korisjengiä. Uskoisin, että sieltä liikenisi tarvittaessa rahaa ja osaamista jääkiekkoiluunkin. No tämä tästä ja eteenpäin sano.

  edit: Hieman typerä tuo viimeinen kommenttisi, mutta en lähde enää nokitteluun. Ilmeisesti mitään järkevää sanottavaa et enää keksinyt.
   
  Viimeksi muokattu: 09.02.2019 klo 22.32
 11. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Palataan nyt vielä tähän kuittaamaan, että ei muuta kun kaikki Liiga-jengit ja Mestis-jengit perustamaan voittoa tuottavia pörssiyhtiöitä taustalleen, kun se on niin helppoa, yksinkertaista ja nopeaa. Lisätietoja tästä antaa @Mängimies.
   
 12. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lunettes couleurs
  Lainaus:
  Tää on aina niin köyhä "kuittaus" sama vanha, ja toodella kulunut.

  Missäänhän ei taidettu niin väittää? Oli kyse vain siitä, että jotakin vastaavaa olisi varmasti mahdollista myös muualla, jos halua ja tekijöitä on, tai olisi. Tai kuten suoraan kysytty, miksi ei olisi mahdollista?

  Kuinka todennäköistä, yksinkertaista, helppoa, nopeaa tms. se olisi on kokonaan eri keskustelu.
   
  FASlapsi tykkää tästä.
 13. Steus Jäsen

  Lainaus:
  Miksi liikenisi? Joensuussa taustalla on muutama rikkaampi suku, joiden intressit ovat ainakin tällä hetkellä koripallossa ja pesäpallossa. Noissa molemmissa panostus riittää nyt maamme kirkkaimpaan kärkeen, mutta jääkiekossa vastaava panostus ei kantaisi kovinkaan pitkälle. Minusta on typerää ja lapsellista haihattelua ottaa toisten rahalliset panostukset itsestäänselvyyksinä.
   
 14. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ei tässä mitään itsestäänselvyytenä pidetä. Kysymys kuului, että miksei Joensuussa tai Rovaniemellä voisi pelata liigakiekkoa kun se onnistuu Mikkelissä ja Raumallakin. Siihen kun joku kertoisi vastauksen. Muutoin ei ainakaan minulla ole lisättävää tähän.
   
 15. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Lainaus:
  Ei mitään syytä miksi ei. Suljettu sarja, lisää vain joukkueita. Liigatason kiekkoilua ei niinkään. Tai oikeastaan taso on mitä on, mitä enemmän joukkueita tarkoittaa tässä yhteydessä heikompaa tasoa. Kulkee se liiga sitten millä nimellä tahansa.
   
 16. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Viimeinen viikko lähdössä ja toistaiseksi aika rauhallista ollut. Ässät ja Jukurit ainoat, jotka molemmat kuitenkin maltillisesti myyneet pelaajiaan.

  Saa nähdä tuleeko loppupuolella isoja siirtoja.
   
 17. Mneme Jäsen

  Otetaan vielä kantaa tähän karsintakeskusteluun, vaikkei se nyt suoranaisesti tähän ketjuun kuulukaan.

  Kyllähän järkevin vaihtoehto olisi palata siihen vanhaan systeemiin, jossa Liigan viimeinen ja Mestiksen voittaja pelaavat karsintasarjan.

  Vaikka ensimmäisinä vuosina ei ehkä kunnon haastetta pystyisi Mestis-joukkue antamaankaan, niin pitkäjänteisellä tekemisellä Mestis kehittyisi, kun se mahdollisuus noususta olisi olemassa. Muutaman vuoden kokeilulla ei ole mitään järkeä, mutta kunnon pitkäjänteisellä tekemisellä kaikki kehittyisivät.

  Onhan tuo ihan järjetöntä, että Liiga on ainut eurooppalainen huippusarja, missä ei ole mahdollisuutta putoamiseen. KHL:ää en laske tähän mukaan.
   
  Viimeksi muokattu: 10.02.2019 klo 16.47
  sekolust tykkää tästä.
 18. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  @mesag ja kun näin on kerran tapahtunut, niin ikuisesti on näin käyvä. On turhauttavaa, kun jengi ei ymmärrä että ei kukaan karsintoja nykytasoiseen/malliseen Mestikseen liputa tai siihen irvikuvaan mitä se viime karsintojen aikaan oli, vaan karsintojen palautus on osa suurempaa remonttia sarjajärjestelmässä.

  Esim tälläinen KooKoo, vaikka suosikkiseura onkin, sietäisi karsintoihin neljän pleijarittoman kauden jälkeen joutua. Nyt vedetään neljäs kausi putkeen niin että kauden lopulla ei ole mitään panosta (ok pl ensimmäinen kausi) tai edes teoreettista painetta pahemmasta. On vain kunnia jonka puolesta pelataan, jos sitäkään.
   
  iSing, Mneme & McTorso tykkäävät tästä.
 19. Porilaine miäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Yleisömäärät puhuvat puolestaan.
  Nykysysteemi EI toimi!
  Jääkiekon kuuluisi olla kilpaurheilua.
   
 20. Tori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Eikös runkosarjankin osalta Liigan katsojamäärät ole edelleen kasvussa vaikkakin TV- palvelut ovat kohentuneet vauhdilla samanaikaisesti? Oulussa, Tapparalla ja HIFK:lla yleisömäärän kasvun haasteena runkosarjan osalta saattaa olla enenmmänkin yltäkylläinen kotiyleisö jatkuvan menestyksen myötä (Kär, Tap) ja toisaalta katsomokapasiteetin rajoittuneisuus (HIFK). Ässillä oletettavasti negatiivinen kuoppa tämän kauden yleisömäärässä mutta se ei sarjajärjestlemästä johdu vaan sijoituksesta jota porilainen kannattaja ei voi hyväksyä...
   
 21. Tjapalala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen urheilu
  Lainaus:
  Onko sinulla faktatietoa, että tilanne muuttuisi merkittävästi jos avattaisiin. Kuten tuossa mainittiin yleisömäärät on monella nousussa. Näen enemmän uhkakuvia Liigan avaamisessa, kuin mahdollisuuksia.
   
 22. bunghole Jäsen

  https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000005997380.html?ref=rss

  Kookoon johdon mietteitä tyhjennysmyynneistä.

  ”Ei siinä ole mitään ihmeellistä. Tämä on vähän kuin Jekyllin ja Hyden kanssa juttelisi. Viime vuonna media painoi meitä kaikella mahdollisella maanrakoon, kun myimme pelaajia. Nyt te kaikki olette ihan ihmeissään, että mitä helvettiä, ettekö myy pelaajia.”
   
 23. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, HIFK
  Lainaus:
  Mistä tuo Jukka Välimaa on keksitty? Eihän KooKoon organisaatiossa ole yhtäkään Jukkaa. Kuvatekstissä kuitenkin käytettiin oikeaa nimeä.
   
 24. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Taitaa olla kiekkomiehiä Jukka Välimaakin. Mutta jos KooKoon johdossa olisi Jukka-Pekka Välimaa, niin saataisiin varmasti melkoisesti huomiota värikkäiden lausuntojensa ansiosta.
   
 25. Meedio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Chigago BlackHawk , CSKA, Raifu
  Sehän tästä vielä puuttuisi. No onhan kiekkopuolella kaikennäköistä säveltäjänä.