Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Tyhjennysmyynnit kevät 2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Everton, 08.01.2019 klo 14.45.

 1. mailanmittaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Lainaus:
  Niin, ketä tollanen nyt muka kiinnostais.
   
 2. Porilaine miäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Kasvavat yleisömäärät johtuvat sponsoreille myydyistä lipuista, ja yleisömääriä vääristellään ennen ilmoittamista, KooKoo on ainoa joka laskee oikein.
   
 3. Dank Sinatra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Devils
  Lainaus:
  Nimenomaan. Aika erikoista olisi jos KalPa tyhjennysmyynteihin ryhtyisi, kun vasta kaksi pelaajaa hankkivat. Tuskin tuolla edes olisi paljoa muualle kelpaavia pelaajia joista olisi taloudellisesti järkevää luopua, pl. Rissanen. Texier, Leskinen, Luostarinen ja kumppanit tuskin kovin kalliita ovat. Eiköhän Spengler Cupista tullut sen verran hilloa, että ei ole tarvetta laittaa kauppaa auki.
   
 4. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Niin etenkin kun kaikki mahdolliset 10. sakkiin on vielä olemassa. Tällä hetkellä tosin taistellaan enää Sporttia ja JYP vs. Sporttia on yksi peli vähemmän. Ja JYP kohdataan vielä 2x. Viime aikaiset otteet ovat toisaalta ailahdelleet niin paljon, että kauhean kovaa luottoa ei tuohon 10. sakkiin pääsystä ainakaan itsellä ole. Voisipa KalPa ja Kapanen yllättää, jälleen kerran.
   
 5. SlamDunk71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Jere Seppälä SaiPaan.
   
 6. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Ässät on nyt myynyt jo 6 pelaajaa tänä keväänä

  Salminen
  Kärki
  Tommila
  Peltola
  Seppälä
  Bernard
   
 7. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Mainittakoon, että Ässien säästötavoitteen kerrottiin täyttyneen jo ennen Seppälän ja Bernardin myyntejä, joten liekö mikään joukkue ikinä hyödyntänyt näin "röyhkeästi" näitä nykyliigan mahdollistamia joustoja. Jokohan uskaltaa spekuloida, että Ässät tekee varmaan plussatuloksen tästä kaudesta, joka on kuitenkin urheilullisesti kenties (vielä emme varmaksi tiedä) kaikkien aikojen floppi liigassa 2000-luvulla..

  En tiedä onko se sitten tavallaan moraalisesti/urheilullisesti jopa väärin, että nykyliiga on tällaista. Joukkue saa vetää historiankirjoihin päätyvän katastrofikauden, mutta silti pääsee kuin koira veräjästä ilman mitään "näpäytystä" sen takia, päinvastoin jopa plussaa tulee (kenties). Toki ne imagotappiot viimeisen reilun vuoden tapahtumista Ässissä ovat itsessään aikamoinen näpäytys, se pitää tietysti muistaa..
   
 8. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Vielä kun Marttinen ja...tai ainakin Taimi lisätään tuohon listaan niin sit o hyvä!

  Ainahan sitä toivoisi, että nämä tyhjentävät joukkueet hankkisi rosteriin sopimusta kärkkyviä junnuja loppuksudeksi. Todellisuudessa näin ei ole varmaan koskaan tapahtunut. Eikä varmaan tapahdukaan, muutamista järkisyistä johtuen.
   
 9. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Lainaus:
  Voipi olla, että KooKoo on laittanut Strömwallille kysynnän ja tarjonnan lain mukaisen "mottipäisen" hintalapun, jossa on monta nollaa, mikä ymmärrettävästi rajoittaa jopa Tapparan ostohaluja.
   
 10. Euro71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
  Lainaus:
  Minusta ei ole moraalisesti eikä urheilullisesti väärin. Tyhjennysmyynnit ovat yksi tapa koettaa tasoittaa liigaa: joukkueet pystyvät jonkin verran satsaamaan enemmän kuin muuten kykenisivät. Imagotappio voi tietysti olla iso, ja voi vaikuttaa jopa vuosia eteenpäin, joten sitä ei kannata kevein mielin tehdä, mutta näiden avulla on kuitenkin mahdollista jatkaa toimintaa.
   
 11. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  SaiPa haukuttiin alkuvuonna 2017 ja syytettiin, että joukkue käyttää väärin mahdollisuutta tyhjennysmyynteihin. Taisi jopa Yle tehdä SaiPasta silloin yksipuolisen haukkujutun.

  Ja mihin tuo reaktio perustui?
  SaiPa oli myynyt silloin neljä pelaajaa:
  Brock Trotterin (Kärpät)
  Curtis Hamiltonin (TPS)
  Per Savilahti-Naganderin (TPS)
  Matti Järvisen (Zug)

  Jossain nettikeskusteluissa mukaan laskettiin myös John McFarland, mutta hänen sopparinsa oli purettu jo joulukuussa loukkaantumisen takia, joten sitä ei tyhjennykseksi voi laskea. Varsinkin, kun kaveri ei vamman takia pelannut koko loppukaudella ja joutui lopulta tänä vuonna lopettamaan uransa 26-vuotiaana.

  Jos SaiPa sai neljän myynnin perusteella kiekkoyhteisön vihat niskaansa, niin odotan mielenkiinnolla, millaisen paskamyrskyn Ässät saa myytyään jo 50% enemmän pelaajia kuin SaiPa tuolloin (puhumattakaan, jos Tiivola, Taimi, tms lähtee)
   
 12. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jouel Awrmiia, GeneMatti
  Lainaus:
  Siihen, että SaiPalla oli joku 30 loukkaantumista ja välillä Liiga-kokoonpanossa Elmeri Kaksonen oli ainoa yli yhden maalin tehnyt pelaaja ja keski-ikä oli varmaan alle 20. Faktat unohtui silloin tarkistaa ja kaikki pantiin tyhjennysmyyntien syyksi. Eikö näin?

  Tuossa SaiPan rosteri runkosarjan päätösottelussa:
  Kokoonpanot | Tappara - SaiPa 13.3.2017 | Liiga

  Ps. Linkki vie Jääkiekon SM-liigan, käytetään myös nimitystä Liiga, internet-sivuille.
   
  Viimeksi muokattu: 14.02.2019 klo 17.04
 13. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Lainaus:
  Tuollaista ei kannata murehtia onko tuossa urheilullisesti jotain pielessä saati sitten moraalisesti. Näiltä palstoilta on saatu monen kirjoittajan kirjoittamana lukea, kuinka oikein tämä on ja miten hienoa että taloutta saa elvyyttää suljetussa sarjassa. Ja myyväthän ne NHL-joukkueetkin pelureitaan. Sehän suoraan verrannollista Liigan touhuihin. Ja jos Ässät nyt plussalle pääsee (epäilen tätä) niin sehän on oikeastaan parempaa kuin mestaruus. SIllä tämähän on (viihde)bisnestä vaan. Tai näin täältä on saanut lukea. Joten jo etukäteen: Vilpittömästi onnea Ässät ja muut Liigan todelliset voittajat.
   
  Porilaine miäs ja TurosHeavyMetal tykkäävät tästä.
 14. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, HIFK
  Lainaus:
  Ei tuolla kokoonpanolla ole vieläkään kovin montaa maalia tehtynä Liigassa. (Omaa mutuilua, en jaksanut tarkistaa jokaista pelaajaa erikseen)
   
  Virveliä kainaloon tykkää tästä.
 15. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  0+1 - 52+82 - 1+0
  1+0 - 1+4 - 1+0
  0+0 - 0+3 - 0+0
  0+0 - 0+0 - 0+0

  1+0 - 1+13
  0+1 - 21+47
  28+75 - 2+15

  Tuossa on Eliteprospectsin mukaan kys. pelaajien liigauran tehot eriteltynä. Varsinkin tuo hyökkäys on suoraan sanoen karmea, kun Kaksosen lisäksi vain neljä muuta pelaajaa on ylipäätään joskus tehnyt liigamaalin. Eikä tuossa rosterissa näytä olevan edes mitään erityisen lahjakasta porukkaa, vaan monen ura on sittemmin mennyt mutasarjatasolla, kuka missäkin maassa. Löytyy Tshekin kakkostasoa, Saksan kolmostasoa, junnujen Mestistä, jne.

  Karu fakta, mutta Sportin molari Mika Järvinen on jaetulla kakkossijalla tuon hyökkäyksen maalipörssissä ja oletettavasti pitäisi yksinään (liiga.fi tarjoaa statsit vain kaudesta 2015-16 alkaen, jonne on merkitty 0+4) samaista kakkossijaa hallussaan pistepörssin osalta. Puolustuksessa sentään oli joitain kavereita, jotka ovat todistettavasti Liigassa saaneet jotain aikaan... Sinänsä yllättävän tiukaksi tuo matsi meni, kun vielä nelisen minuuttia ennen loppua taululla oli 2-1 lukemat.
   
  Ikävänkantaja, Virveliä kainaloon, anthax ja yksi muu tykkäävät tästä.
 16. Tuen Vety Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Vaikkei suoraan ketjun aiheeseen kuulukaan, niin olihan tuona keväänä aika tuskaista katsoa pelejä. Tuon kokoonpanon selittää, ettei SaiPalla ollut tuolloin(kaan) kovin hyvä a-junnareiden joukkue. Sitten kun seuraava hyökkäys oli yhtä aikaa laseretissa, niin aika moni muukin seura olisi ollut ihmeissään.
  McFairland - Koho - Koskiranta
  Kuronen - Koski - Nikko
  Strömberg - Salminen - Vainikainen
  Leivo - Virkkunen - ?
  Lisäksi pakeista oli paskana Maalahti, Carson ja Taipalus.
  Nämä siis pelaajia, jotka SaiPa ei tuona keväänä laittanut lihoiksi. @mirasane n listauksesta unohtui Markkanen, joka vuokrattiin Zugiin.
   
  sekolust tykkää tästä.
 17. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  SK:n mukaan Ässät voi vielä myydä pelaajia jotka eivät jatka ensi kaudella. Montaa siellä ei ole, Makkonen nyt olisi ainakin yksi kokenut sentteri
   
 18. Kynämestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Detroit Red Wings, Telia
 19. Lht03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Mitä se köyhille kuuluu mitä rikkaat rahoillaan tekee.
   
  iSing, The Priest, Lavalin Leijona ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 20. Zamboni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Vaikka Malte ei kaupaksi nyt menisikään, niin Sveitsin suuntaan jää vielä markkina auki kuun loppuun??
   
 21. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
 22. Ikuinen try out Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat SaiPa
  Tämä menee aika lailla sen mukaan, mitä tuolla KooKoon osiossa aavistelinkin, eli KooKoo ei ole aktiivisesti myymässä, mutta niinkuin lähestulkoon ihan kaikelle tässä maailmassa löytyy hinta, niin löytyy se toki KooKoon pelaajillekin, koska kyselijöitä on ollut.

  Jos 100k€ + loppukauden palkka on jonkun mielestä vähän, niin luulisi kauppojen jo syntyneen.
   
 23. Neely Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
  iSing, teude, Joza ja 7 muuta tykkäävät tästä.
 24. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Samat ehdot ovat myös Erik Karlssonin kohdalla. Huutonaurua. En edes muistanut koko Karlssonin olemassaoloa. Kuka helvetti semmoisesta maksaa palkkojen lisäksi mitään ekstraa?
   
  Patrick Star ja HogiBoi tykkäävät tästä.