Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Tyhjennysmyynnit kevät 2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Everton, 08.01.2019 klo 14.45.

 1. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Eiköhän Kookoon kauppa aukea. Toivottavasti Jukureidenkin kauppa aukeaa
   
  20Booris13 tykkää tästä.
 2. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Juuri näin. Suhonen ei Mikkelissä olisi ensi kaudella pelannut missään tapauksessa, ja nyt saatiin nuori Tanus rinkiin. Win-win tilanne kaikille. Ja kun ottaa huomioon viime kauden tykki Suhosen otteet viime aikoina, niin sanoisin, että melkeinpä jopa jäätiin voitolle. Tanus vielä kiitti siirrosta pelaamalla parhaan pelinsä Jukureissa tähän asti ja teki liigauran avausmaalin.
   
 3. PasiAnssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Jos Jyp voittaa perjantaina Sportin, niin alkaa Sportille ja KalPalle tyhjennysmyynnit olemaan ajankohtaisia
   
  Hollanti tykkää tästä.
 4. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Mr. Maione
  Lainaus:
  Kyllähän tuo totta on.

  Toki JOS KalPa voittaa Ilveksen perjantaina, jättäisin Kuopion osalta tyhjennysmyynnit väliin. En toki vahvistaisikaan joukkuetta ainakaan isoilla kaloilla. JYPpiä vastaan kuitenkin pelataan kaksi kertaa, joten saumat on.

  Mutta kyllähän se siirtoraja alkaa aika lähelle hipimään...

  Perjantai-Iltana toki ollaan visaampia.

  Onneksi näistä asioista ei tarvitse olla päättämässä.
   
 5. Zibbazubba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  En jotenkin usko KalPan tyhjennysmyynteihin. Talous kestää kyllä maksaa palkat sovitusti kauden loppuun asti. Vasta äsken joukkuetta vahvistettiin ja pari viikkoa eteenpäin luovutus ja ukot myyntiin? Lisäksi isolla osalla kärkipelaajista jatkuu soppari ensi kaudelle, sekä Texier lähtee Columbukseen heti KalPan kauden päätyttyä. Loput jatkosopimuksettomat tuskin kelvannee muualle.

  Kauden kaksi ratkaisevaa JYP-peliä pelataan vasta siirtorajan umpeutumisen jälkeen.
   
 6. Rike.K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kissapedot
  Kuuleeko Kouvola!!? Eiköhän nyt olisi aika pistää teiän pelaajia lihoiksi ja alkaa keskittymään ensi kauteen? Ei tuollainen pihtailu, pidemmän päälle, ole kannattavaa pienen kaupungin jengiltä, teiän mahkut meni jo!
   
 7. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo ja Kalpa kyllä materiaalinsa puolin pystyy tuon teoreettisen mahdollisuuden pitämään pudotuspeleihin varmaan aika pitkälle kauden loppuun asti, menettäisivät todennäköisesti lipputuloista jo sen mitä pelaajien palkoista säästyy jos nyt alkaisivat ilmoittaa myyneistä. Ainakin pitäisi useamman kovapalkkaisen lähteä että jäisi jotain käteen. Näillä muilla viivan alla olevilla tilanne ehkä hieman eri, siellä jo vähän yleisölläkin alkanut usko mennä. Tietenkin jos Kalpa voittaa perjantaina ja Sport niin tilanteet on taas ihan erilaiset.
   
 8. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Kalpalle aika tärkeä peli lienee seuraava Ilvestä vastaan. JOS Ilves tuon puhtaasti voittaisi, karkasi ainakin se jo 15 pisteen päähän.
   
 9. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lunettes couleurs
  Tuli eilen sellainen ahaa-elämys. Funtsin tätä juttua, ja ykskaks tuli mieleen sellainen, että halutaan tyhjennysmyynneistä "eroon"? Liigan avaaminen ei ole vaihtoehto? Jos ei avata, ei voi välttyä näiltä? Jos avataan, konkkaa pukkaa ja turhaa hissiliikettä eikä ole fasiliteetit jne. kohdillaan Liiga tasolle? Paradoksi, josta ei ulospääsyä?

  = Käänteinen pistelasku tulevalle kaudelle.

  Jos myyt, ts. luovutat kesken matkan, alat kerryttää miinuspisteitä, jotka sitten tulevan kauden alussa on sarakkeessa kivasti ensin tapeltava pois ennenkuin alkaa karttua pistetili. Saattaa alkaa maistua pelata kausi loppuun heittämättä ihan lekkeriksi?
  Pitäisi kauden lopussakin merkityksettömien pelien määrää pienempänä.

  Tai toinen systeemi, jos mahkut menneet ja myyt, kausi on siinä. Eli kesälomille lompsis. Miksi pelata puolikautta noita jonninjoutavia läpsyttelyjä joita kukaan ei halua a) pelata b) katsoa c) ketään ei kiinnosta eikä niissä ole mitään järkeä? "pisteautomaattina parhaille / vittumainen kiusa ja riesa vielä viivoilla rimpuileville" = vääristää ennestään hommaa. Toki, kusisi alkuun "systeemin" jos ja kun kesken kauden muuttuisi ketkä pelaa ja missä jne. Mutta kai siihen jonkun systeemin saisi värkättyä, saa suorittaa itse en jaksa siihen lillukan varteen nyt tarttua.

  Tää on kuitenkin tää nykyinen systeemi ihan perseestä, jo joululta asti joku käytännössä vain osallistumassa ja turhaan mukana roikkumassa täysin turhia pelejä kerryttämässä. Sanotaan et liikaa on pelejäkin, no tämä purisi siihenkin. Luontainen tapa vähentää niitä, karsia nyt jotenkin ainakin ne täysin turhat pois.

  Tuo miinuspiste homma vois jotenkin toimia siihenkin, että loppus tämä ns. kepillä jäätä kokeilu meininki. Nyt on liikaa sellaista, että aloitetaan kausi ja kun huomataan kk päästä et kiville menee niin ns. heitetään kirves kaivoon ja lekkeriksi, ja aletaan seiffaamaan seuraavaa kautta. Naurettavaa paskaa, jos osallistut, osallistut ja vedät loppuun asti, jos et, niin pihalle. Saatana riskiä on, mut jotain riskiä pitääkin olla. Jos on kaikki pelaa kaikilla kivaa pullamössöhöttöä vaan kunhan pelaillaan niin kuinka montaa se jaksaa pitkään kiinnostaa? Urheilullisuuden päälle on kustu jo täysin sulkemalla sarja, niin vieläkö se pitää sitten kusta se vähäkin "hyvä" siitä?

  Väitän, että tää isossa kuvassa ajan myötä kusee koko homman ja katsoja"kato" if you will" osaltaan myös taustoissa jos ei nyt jo, niin alkaa johtua myös tästä. Ketä kiinnostaa tosiaan sarja joka on ihan pelleilyä, helvetisti ylimääräsiä turhia ketään kiinnostamattomia pelejä joissa vaan räpelletään ne pakkopullana alta pois odotellen seuraavaa kautta et voidaan ekat kolme viikkoa taas kokeilla uudelleen. Ja kun ei lähe niin lekkeriksi vaan ja sama uudelleen. Ihan naurettavaa pelleilyä.

  Ihan oikeasti perusteeksi sille joidenkin toiveelle/halulle, et vähemmin joukkueita, niin tässä valossa sekin alkaa näyttää järkeenkäyvältä.

  Mitä tahansa, mutta mielestäni näin nykytyyliin ei voi kauan jatkaa.
   
  FASlapsi tykkää tästä.
 10. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Olen @AaTee aika täysin eri mieltä. Jos on suljettu sarja, niin tyhjennysyynnit on ihan oikea tapa toimia. Esimerkiksi miinuspisteet kurjistaisivat huonoimpien tulevaisuutta entisestään. Urheilussa jonkun on oltava viimeinen.
  Tyhjennysmyynnit on draftinomainen tasoitusjärjestelmä, jossa paskimmat joukkueet pystyvät tasapainottamaan talouttaan myymällä ne kalleimmat paskansa kärkijoukkueille jotka vastaavasti kilpavarustelevat toisiaan vastaan (vs jos kukaan ei ostaisi ketään, joku voittaisi silti mestaruuden) ja kuluttavat resurssejaan.
   
  sakkr, Hamu, Kirveellä töitä ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 11. Veffi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko & Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Tämä. Kun ei ole palkkakattoja, drafteja yms. on ainoa oikea vaihtoehto tyhjennysmyynnit, ainakin niin kauan kun liiga pysyy suljettuna. Sillä ne tulevat kaudet pidetään joukkueen kilpailukyky edes jossain määrin elossa.
   
  HOOLIGAN_ tykkää tästä.
 12. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
 13. wilco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK,LiPu
  Jos pelaajien poistaminen rosterista kielletään, niin sitten pitää kieltää sinne uusienkin hankkiminen. Sitten vain naulataan joukkueet valmiiksi liigan ekaan peliin ja sen jälkeen ei muutoksia saa tehdä.

  Ennemminkin ihan lähdetään siitä, että ihan kaikki joukkueet saa tehdä miten haluaa ja parhaaksi näkee. Jos tuottaa tuskaa, että joukkue myy pelaajia, niin ainahan voi vaihtaa fanitusjoukkuetta vaikka jokereihin.

  Että silleen...
   
  Hamu, Patrick Star, Anthero ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 14. Juippi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun Palloseura
  Lainaus:
  Sanotaanko siinä syytä miksi ei pelaajia myydä? Maltesta yksinään saisi jo mehevän korvauksen. Mitä KooKoo hyötyy esim. Strömwallista, jonka motivaatio on jo jossain muualla, kun peleissä ei ole mitään panosta? Ok, tosifanit ovat tyytyväisiä, mutta kesällä sitten valitetaan kun ei ole kovia hankintoja tehty. Ehkä olisi, jos talous olisi paremmassa jamassa.
   
 15. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Ei varsinaisesti. Rivien välistä voisi joku lukea, että Välimaa haluaa pelaajia liikkuvan myös Kouvolan suuntaan jos joku lähtee
   
 16. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Kouvola-style. Ei siinä sen ihmeempiä, tehdään vaan hommat vähän eri tavalla.
   
 17. Purkan Jauhaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  En ole mikään toimitusjohtaja, mutta jos tyhjennysmyynneillä saa kassaan tuon 200k-300k euroa, niin todellakin myisin heti pois.

  Tuo summa on aika merkittävä osa KooKoon pelaajabudjetista. Luulisi, että rahalle on käyttöä myös tulevaisuudessa?
   
 18. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Ehkä nuo on niitä tarjouksia joita "olisi hölmöä olla hyväksymättä". Toki se että viime vuoden myynneistä on saanut (täysin absurdilta kuulostavan summan) rahaa, ei tarkoita että tänä vuonna olisi ostajia yhtä leveälti pörsä auki jonossa ovella. Kai tuo 200-300k€ sisältää sentään säästyneet palkkakulut ja monenlaista muuta pientä, vai väittääkö Välimaa että KooKoolle maksettiin tuollainen könttä viime kauden kauppatuotteista? Ketä sieltä silloin lähti edes, Malinen yms, vai menikö ne jo vuotta aiemmin?

  @AaTee n miinuspistejärjestelmä johtaisi siihen että joko taisteltaisiin lakitupia myöten tyhjennysmyyntien semantiikasta ("Onko muka tyhjennys kun ulostettu ukko oli floppi ja klesana?!") tai sitten pidettäisiin rehdisti kunnon välikausia puolen miljoonan joukkueilla ettei tarvitsisi myydä kun ei ole oikein koskaan ostettukaan.
   
  HOOLIGAN_ tykkää tästä.
 19. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  Eiköhän jokainen toimari korjaa tulosta sen neljännesmiltisin (=noin 5 % liikevaihdosta) parempaan suuntaan, jos tarve on. Jotain on taustalla, joka puoltaa sitä, että ei myydä. Eikä tuo asia voi olla pelkästään toimarin linjaus, kyllä siitä saattaa hallituksessakin joku vähän kysäistä perään.
   
 20. Neely Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
  Lainaus:
  Nämä ovat välillä ilmeisen monimutkaisia himmeleitä. En tiedä voiko tilanne olla se, ettei esimerkiksi Strömwall ole niin kovapalkkainen pelaaja, että pelkistä palkkasäästöistä kertynyt summa korreloisi millään muotoa lippumyynnissä loppujen pelien osalta aiheutuvaa mahdollista droppia ja totaalisen tyhjennysmyynnin mahdollisia vaikutuksia tulevien kausien yhteistyösopimuksiin, kausikorttikauppaan etc. Pitäisi saada palkkasäästöjen lisäksi myös suurehko summa "vuokrarahaa" mutta onko sitä oikeasti tarjolla? Voi olla että on joukkue joka olisi valmis maksamaan hyvin mutta haluaisi pelaajan tekevän myös pidemmän kuin pelkän kevään mittaisen sopparin korvauksen vastapainoksi. Pelaajahan on todennäköisesti jo aikoja sitten tehnyt seuravan sopimuksensa. Jos Strömwall on jo solminut seuraavaa kautta koskien esimerkiksi KHL-sopimuksen niin voi ne seurat nyt olla oikeasti vähissä jotka tuntuvan korvauksen olisivat valmiit maksamaan.

  Pahoittelut puhtaasta jossittelusta.
   
  Viimeksi muokattu: 08.02.2019 klo 10.25
  HOOLIGAN_ tykkää tästä.
 21. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  Lainaus:
  Ei tarvi pahoitella. Uskon, että jossittelet aivan oikeilla linjoilla.

  Kenties joku merkittävä yhteistyökumppani on sanonut,että ensi vuonna ei olla mukana jos taas tyhjennätte.
   
 22. Spitfire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, SJS
  Lainaus:
  Itse kyllä näkisin, että tämä on melkein päinvastoin. Tosifanit kyllä ymmärtävät että seuraa pitää kehittää pitemmälläkin tähtäimellä, eikä tuijottaa vain seuraavan illan kokoonpanon nimiä. Ne vähemmän fanit (lue gloryhuntterit) katsojat ovat niitä, jotka valittavat tyhjennysmyynnin tekemisestä.

  Siinä vaiheessa kun mahdollisuudet on menneet, on mieluisampaa katsella vaikka niitä tulevaisuuden nimiä, joilla on näytettävää, kuin panoksetonta läpsyttelyä nimekkäämmiltä pelaajilta.
   
  benicio ja Pekka Kaukalo tykkäävät tästä.
 23. Ikuinen try out Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat SaiPa
  Lainaus:
  Lähtijät oli Michael Keränen, Jake Newton ja Patrick Bjorkstrand ja varmastikin tuo ilmoitettu summa sisälsi myös säästyneet palkkakulut.

  Kiinnostusta herättäviä pelaajia varmasti on nyttenkin ja jos Strömwallista ei pysty saamaan muuta kuin säästyneet palkkakulut, niin voi ihmetellä kauppiaan pätevyyttä.
   
 24. R & L Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Kun vaihtoehtoina on vielä NLA/SHL/DEL niin helposti luulisi löytyvän seura mikä antaa loppukaudesta kaupan osapuolille satatonnia kouraan.

  Ihailtavaa toimintaa Kouvolassa, jos eivät tosiaan meinaa tiliä tehdä, mutta vähän hullultahan tuo kuulostaa. Isoja rahoja ensi kautta ajatellen.
   
  Viimeksi muokattu: 08.02.2019 klo 12.08
 25. Jakub Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Taidettu laskea säästyneet verotkin (Björkstrand & Newton) mukaan jos 200 -300k pitää paikkansa eli puhuttaisiin ns. laskennallisesta kokonaissäästöstä verot, palkkakulut, vuokra, asunto, auto, lounaat ym. Muuten tuntuu aika kovilta summilta parista ukosta parin kuukauden ajalta.