Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Treidispekulaatiot ja huhut 2016–2017

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana pikkuvaimo, 15.05.2016 klo 13.23.

 1. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Varmaan vähän molempia. Arizonalla puskee hyökkäykseen tuota nuorta lupaavaa ainesta siihen tahtiin ettei kaikille riitä tilaa. Duclairin kausi on mennyt penkin alle, mutta tuskin mihinkään ale-hintaan ovat silti myymässä. Ja mitä Montrealin kiinnostukseen tulee, niin olisikohan pelaajan kotipaikalla jotain tekemistä asian kanssa? Montrealin oma poika kuitenkin kyseessä ja tuollahan noita rakastetaan.
   
 2. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & LA Kings, Manchester United
  Sen verran vähäiseksi jäänyt tämän seuranta, niin onko jollakulla tietoa ovatko vanhat jermut Shane Doan ja Jarome Iginla siirtymässä jonkin mestarisuosikin riveihin?
   
 3. Doaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shane Doan
  Lainaus:
  Coyotesin GM Chayka sanoi joku hetki sitten ettei hän ole keskuskustellut Doanin siirrosta viikkoihin. Tämä kertonee siitä että, vaikka Doanin peliesitykset ovat hieman parantuneet Perlinin ja Dvorakin ketjussa pelatessa, niin kysyntä hitaalle ja kankealle veteraanille on ollut hyvin vähäistä. Ja aloite siirtoon täytyy tulla Doanilta itseltään, sillä hänellähän on siirron estävät pykälät sopimuksessaan. Siirtomahdollisuuden tulisi olla täydellinen, eli roolia tulisi olla edes bottom 6:sta tarjolla ja joukkueen tulisi olla selkeä cup contender. Ja sen jälkeen hänellä olisi family manina perheen kanssa neuvonpito edessä. Toki sieltä varmasti tulee vihreätä valoa viimeisen kauden lopussa.

  Mahdolliset siirtokohteet olisivat erimerkiksi Washington, Pittsburgh, Minnesota, Chicago tai varauksella San Jose. Wild ei välttämättä lähde suuria hankintoja edes harkitsemaan, Penguinsin pelitapa on Doanille epäedullinen, Chicagossa saattaisi päästä pelaamaankin mutta riittääkö capissa tila vaikka Yotes palkkaa pidättäisikin? Ehkä San Josen veteraaniporukan tai Washingtonin "this is it" kauden joukkueisiin hän saattaisi olla paras fit. Sharks ja Caps saisivat yhden syyn lisää hoitaa se Cup kotiin juuri tällä kaudella. Mutta toki palkkakattokin sotkee tilannetta.

  Vastineeksi Coyotes ei varmasti paljoa pyydä ja on valmis neuvottelemaan ikikapteenilleen suotuisan siirron mikäli hän sitä haluaa. Mutta Stonen siirrossa Coyotes pidätti jo kaupattavan pelaajan palkkaa, eli heillä on tästä 2 optiota enää käytettävissä. Olen melko varma, että toinen optio käytetään Hanzalin treidissä, sillä hänestä saatava valua on aivan eri luokkaa kuin Doanista saatava.

  Sanoisin että 97 % tsäänssillä Doan lopettaa uransa Arizonassa, samassa franchisessa joka hänet varasikin. Hän haluaa tulla muistetuksi hyvänä ihmisenä, ei parhaana pelaajana tai suurimpana voittajana. Tähän kuvioon lopettaminen Arizonassa istuisi parhaiten vaikka Cup jäisi voittamatta viimeisellä kaudellaan.
   
 4. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & LA Kings, Manchester United
  Lainaus:
  Kiitos kattavasta vastauksesta. Onko hän ripustamassa hokkarit tämän kauden jälkeen naulaan. Jos on niin liiga menettää yhden suurimmista seuraikoneistaan koskaan sen historiassa.
   
 5. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
 6. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Mitä mitä mitä.. Sellainen instagram sivu kuin nhlbythenumbers tiesi(keksi) kertoa että Montreal ja Philadelphia suunittelisivat treidiä, jossa liilkuisi Giroux.
   
 7. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & LA Kings, Manchester United
  Vieläkö huhuja velloo mahdollisista suomipoikien siirroista. Eli lähinnä Vatasen kohtalo ja Kärpän treidaaminen Pensiin?
   
 8. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Miksi ihmeessä Kärppä olisi menossa Pensiin? Kolmosveskariksi? Tai jos tarkoitus olisi, että Fleury menisi toiseen suuntaan niin miksi ihmeessä suostuisi menemään Dallasiin potentiaalisesta mestarista?
   
 9. GHowe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Niin kyse oli ilmeisesti siitä huhusta, jossa veskat liikkuvat keskenään ja jos kauppa tapahtuisi niin toivottavasti myös jotain muutakin kuin Lehtonen (palkanpidätys?).

  Enempää kantaa ottamatta mahdolliseen kauppaan niin Fleuryllä on ilmeisesti osittainen siirron estävä pykälä, jossa saa nimetä 12 joukkuetta johon EI halua siirtyä, joten se on pitkälti kiinni siitä, että onko kauppa edes mahdollinen.
   
 10. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & LA Kings, Manchester United
  Lainaus:
  Juuri tuota huhua tarkoitin, jossa oli vaihto Fleuryn kanssa päittäin.
   
 11. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Filppulaa ilmeisesti pyydetty siirtymään seuraan, joka on hänen no-trade listalla. Näin siis Bob McKenzien twitter kertoo.
   
 12. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Filppulan kannalta toivon ettei miestä treidata mihinkään Arizonaan. Ura on kumminkin ehtoopuolella, joten toivottavasti vielä pääsee toisesta Stanley Cupista taistelemaan. Mutta toivottavasti suomalaisia liikkuu tänään!
   
 13. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Ainakin Mark McNeill ja Ville Pokka ovat tänään sekä huomenna ns. pöydällä.
   
 14. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Kuinkahan paljon Tampa pidättäisi sopimuksesta? Ihan tuollaisenaan Filppula tuskin menee kaupaksi, ja Tampallekin olisi hyödyllisempää pidättää palkasta 30% kuin ostaa sopimus kesällä ulos. Se kun olisi halvempi ratkaisu capin kannalta, ja vielä ainoastaan yhden vuoden kirjoilla kun ulososto olisi kaksi vuotta kirjoilla. Jos mennään yli 30% ja aina sinne 50% saakka niin siinä sitten Tampa joutuu jo miettimään kuinka tärkeää tuo millin halvempi ulosostolla tuleva cappirasite juuri ensi kaudella sitten olisi.

  Toisena tärkeänä kysymyksenä tässä on lähestyvä laajennusdrafti. Filppulasta kun pääsevät eroon, niin enää ongelmalliseksi hyökkääjäsopimukseksi laajennuksen kannalta jää sitten Callahan. Filppulan kun saavat kaupattua pois, niin sehän suoraan tarkottaa sitä että saavat sitten Killornin tai Namestnikovin suojattua, ja tuo on varmaan tärkeämpää kuin nyt saatava vastine sitten.

  Kun Tampa kerran lähti myyjäksi (mielestäni ei olisi kannattanut), niin tehkööt sen sitten kerralla kunnolla. Joten Fillpula kaupaksi vaan jos ottajia löytyy. Ja miksipä Filppulalle ei löydy ottajia jos AAV jää johonkin $3.5 miljoonaan (Tampa pidättäisi 30%) tai jopa $2.5 miljoonaan (Tampa pidättäisi puolet)? Pitäisi toki olla joku joukkue jolle Filppulan NMC ei sitten laajennuksen kannalta ole mikään ongelma, tai sitten saisivat Filppulalta samalla suostumuksen luopua NMC:stä laajennusta varten.
   
 15. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  En kyllä usko, että ihan hirveästi pidättävät palkasta. Tuossa kohdassa tulee sitten taas se vastaan, että Filppula jättää ison aukon Tampan sentteristöön etenkin kun Boyle kaupattiin sekä se, että tuo pidätys on pois palkkakatosta + Carlen ulososto niin aika tukalaa tulee seuraavallakaan kaudella taistella kannusta. Jossain kohtaa se raja kuitenkin menee, että on parempi sitten vaikka menettää se Namestnikovi Vegasille kuin rampauttaa joukkuetta.
   
 16. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Pistetääs myös Flamesin osalta nämä näkyville, kun reilu päivä siirtorajaan aikaa:

  Tarjolla: Dennis Wideman, Jyrki Jokipakka.
  Tarve: Eipä varmaan mitään ihmeellisempää, kun se rightin pakki saatiin jo Brodien viereen. Ehkä joku TOP9-syvyyshyökkääjä ja jotain varausvuoroja talteen, jos mahdollista.

  Ei selvää myyjän tai ostajan roolia tänä vuonna.
   
 17. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Oduyaa nyt ilmeisesti viedään Blackhawksiin.
   
 18. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Ja heti kun kerkesi tänne kirjoittelemaan, niin LeBrunin mukaan Flames kiinnostunut Vrbatasta.
   
 19. Razzers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, Marian Gaborik
  Onkohan noita pakkeja miten tarjolla? Jotenkin tuntuu että Wild saattaisi vielä hankkia syvyyttä peräpäähän mutta joku Wideman olisi kyllä auttamattoman kallis.
   
 20. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Tuosta vanha tuttu remmiin vain: Eliteprospects.com - Nick Schultz
   
 21. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Oilersiin, siellä on kuitenkin hakusessa se sentteri joka voi pelata myös laidassa. Tuo mahdollistaisi Draisaitlin siirtämisen takaisin Connorin laitaan. Samalla tietenkin Puljulle ensi kaudeksi vähän kotoisampaa mentoria ja miksei jopa loppukaudeksi. Diili mallia Maroon viime kaudella varmaan aika todennäköinen vastine pelaajasta.
   
 22. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Minullekin tuli Oilers ensimmäisenä mieleen kun mietin Filppulalle uutta kotia. Edmonton on nykyisin oletettavasti muutenkin houkuttelevampi jengi myös veteraanipelaajille kiitos McDavidin tuoman nosteen. Uskosin, että Filppulakin syttyisi tuolle ajatukselle. Sitä en tosin luonnollisestikaan tiedä onko Oilers Filppulan listalla yes vai no enkä sitäkään milloin tuota listaa päivitetään vai päivitetäänkö ollenkaan sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Tarkoitan siis sopimukseen kirjattua treidin estävää pykälää.
   
 23. Razzers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, Marian Gaborik
  Lainaus:
  Vaikka en ole varma voidaanko nykyisen Schultzin kohdalla puhua vahvistuksesta niin olisihan tuo paluu kerrassaan ihana asia. Mies oli ennen treidaamistaan viimeinen jäsen Wildin avauskauden kokoonpanosta.
   
 24. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Gabriel Landeskogia huhutaan San Joseen. Coloradoon matkaisi kaksi ykköskierroksen varausvuoroa. Sjs ehottanut tuota treidiä siis, joten eiköhän Colorado koita tossa vielä jotain nuorta pelaajaa haalia itselleen samassa kaupassa. Enkä tiedä paljonko SJSllä on tilaa palkkakatossa.
   
 25. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Onko tää samainen instagram missä oli Giroux Montrealiin?