Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Pierre LeBraun twiittasi että Phaneuf on antanut Ottawalle päivitetyn 12-joukkueen listan jonne hyväksyy treidin. Los Angeles Kings, Montreal Canadiens ja Edmonton Oilers oli tossa joukossa. Niin se aika vaan muuttuu. Oilers oli vielä pari vuotta sitten sellainen paikka minne kukaan ei suostunut menemään ja nyt se on pelaajien toivelistoilla.
 
Requiescat in pace. Kiekko-Espoo 1984 - 2016 Espoo Blues

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Chris Nicholsin twiiteistä:

McKenzie: "I think Hamonic is more than likely going to be traded by the #Isles. I'd be very surprised if he's not dealt."

Friedman: "From what I hear on Hamonic, the price is really high. Like, I wonder if it's higher than Eberle, to be perfectly honest." #Isles

Friedman: "Tyson Barrie is available in a pure hockey deal. That's what I was told." #Avs

Friedman/Galchenyuk: "I think there's a good chance he gets moved. I think there's a lot of interest in him." #Habs

McKenzie: The amount of talk going on w/ Vatanen, Brodin, Hamonic... strongly leads me to believe all three of them will be on the move.
 
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Näihin huhuihin pitää saada joku roti. Kyllä, sekin lasketaan huhuksi jos joku Eklund tai NHLTradeRumours Instagramissa huutelee jotain paskaa, mutta niissä ei ole mitään perää. Vanha sanonta kertoo, että treidiä ei ole tapahtunut, ennen kuin Uncle Bob sen vahvistaa. Sama homma huhujen kanssa - jos niistä ei raportoi joku luotettava taho, voi ne heittää roskakoriin välittömästi. Keitä nämä luotettavat tahot sitten ovat? Elliotte Friedman - @FriedgeHNIC Twitterissä, Pierre LeBrun - @PierreVLeBrun, Chris Johnston - @reporterchris, Bob McKenzie - @TSNBobMcKenzie. Muita ei oikeastaan tarvitse. Näillä toimittajilla on tiukat rajat siinä, mitä suostuvat julkaisemaan. Kaikki viralliset urheilukanavien toimittajat ovat pääsääntöisesti luotettavia, eivätkä mitään "kaverin kaveri kuuli hallilla kun Gaudreau sanoi Monahania homoksi ja nyt jompikumpi vaihtaa maisemaa" -huhuja levittäviä huomionkipeitä trolleja. Kuka helvetti siitä hyötyy, että ketjut pusketaan täyteen jotain viiden henkilön seuraamaan nhlhuhut.fi:n juttuja?
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Näihin huhuihin pitää saada joku roti.
Periaatteessa joo samaa mieltä, mutta tämän ketjun parin viimeisen sivun viestit näyttivät olevan ainakin 4/5 tapauksista asiallisista lähteistä, joten en minä nyt tätä kovin merkittävänä ongelmana pidä. Vaikka totta kai ne Eklundin ja kumppanien jutut voisi jättää näiltä sivuilta kokonaan pois.
 
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins (Jokerit)
Ja tuohon @Aunt Wang :n ansiokkaaseen listaan - jos joku siitä nyt oikeasti ottaa vinkkiä - voi huoletta lisätä Darren Dregerin luotettavien insiderien listalle. Eiköhän yli miljoona seuraajaa ole oikeassa.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Kommentoin nyt vielä omalta osaltani noita lähteitä, että esim. Chris Nicholsin omia huhuja en viitsisi tähän ketjuun edes laittaa, mutta silloin kun hän viittaa McKenzieen, Dregeriin jne. niin se on toinen juttu. Tietenkin jos hän on improvisoinut jutut itse, niin niillä ei ole mitään merkitystä. Mutta oletan, että Sportsnetille ja ESPN:lle juttuja aikaisemmin tehnyt kirjoittaja pysyisi sen verran totuudessa, että viesteihin voi luottaa sen verran.

Joissakin tapauksissa myös seurojen omat beat writerit ovat melko hyvin selvillä seuraamiensa joukkueiden asioista, kuten esim. Aaron Portzline Columbukseen liittyen. Mutta heidän kohdallaan kirjoittelun taso ja luotettavuus vaihtelevat kyllä laidasta laitaan. Lisäksi kyllä esim. Corey Pronmanilta, Renaud Lavoielta ja John Shannonilta tulee silloin tällöin ihan asiallisia twiittejä. Mutta muuten nuo @Aunt Wang in ja @tsajari n mainitsemat herrat ovat toki yleensä ne parhaat lähteet.
 
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Epätietoisuus palkkakatosta on varmasti se suurin syy miksi palikat eivät liiku. Edelleen äänestys kuulemma kesken, mutta eiköhän se illan aikana. Toivottavasti.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
BobMac twiittailee että Montreal jahtaa ennemminkin Scandellaa kuin Brodinia.
 
"Omasta mielestäni Cowboys from Hell kuvaa asenteeltaan tuota nykyistä joukkuetta huomattavasti paremmin, kuin Scorpionsin viikonlopun kännipanot."
-McWerkon mielipide JYPin sisääntulobiisistä

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Kuka helvetti siitä hyötyy, että ketjut pusketaan täyteen jotain viiden henkilön seuraamaan nhlhuhut.fi:n juttuja?
Jos viittaat minun laittamaan linkkiin Kingsin ketjussa, niin sen verran puolustan sitä, että siinä viitattiin Sportsnettiin ja linkin laittamisen jälkeen kaivoin vielä alkuperäisen haastattelun, jossa Doughty itse sanoi juuri kuten siinä linkin jutussa kerrottiin.
On tullut kyseistä sivua luettua jo pidemmän aikaa ja usein ellei ainakin ne jutut perustuu ihan päteviin lähteisiin, jotka on juttuihin mainittu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy