Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Treidispekulaatiot ja huhut 2016–2017

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana pikkuvaimo, 15.05.2016 klo 13.23.

 1. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  No eihän siellä nimenomaan ole ketään, mutta Nill voisi hyvää hyvyyttään ottaa jonkun paskan varauksensa itselleen Dallasiin, kun Detroitissa teki niin karmeaa työtä niiden kanssa.
   
 2. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Siinähän sitä sitten ollaan ihmeissään kun yksi NHL:n parhaista puolustuksista onkin lähes yhdessä yössä muuttunut erittäin kapeaksi, kun Vegas veisi tuosta sitten suojaamatta jäävän Scandellan vielä pois kuljeksimasta. Toki saisivat kolmospickin tuossa skenaariossa mutta samalla kaksi laadukasta puolustajaa olisivat lähteneet muualle ja joukkueessa siten top-4 puolustajan vajaus. Laajennuksessa kun antavat suosiolla yhden pakeista Vegasille, niin saavat sitten pitää kuitenkin hyvän top-4 puolustuksen kasassa ensi kaudeksi.

  Mutta nämä on taas näitä joka vuotisia spekulaatioita. Vuosi sitten Columbuksen kirjoiteltiin tyyliin saaneen tajunnan räjäyttäviä tarjouksia kolmospickistä ja kuinkas kävikään - he pitivät vuoron itsellään. Sama toistuu lähes vuosittain jonkun kärkipickin osalta ja sitä ollaan kovasti huhuissa siirtämässä muualle. Palkkakattoaikakaudella noiden ihan top-3/top-5 pickien edulliset tulokassopimukset ja heidän pystyminen pelaamaan vuoden tai kahden sisällä heti NHL:ssä hyvällä tasolla on vaan kuitenkin niin kullanarvoista ettei niistä vuoroista luovuta.
   
 3. Kavanagh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kekäläinen oli kuulemma viime vuonna valmis kolmossijalta tiputtautumaan kaupoissa viidenteen varaukseen asti, josta käytiin GM-tasolla muutaman eri seuran välillä keskustelua aina varaustilaisuuteen asti, kunnes Edmonton huhujen mukaan vetäytyi neuvotteluista. Ei siis välttämättä savua ilman tulta vaikka ihan lämpimikseen näitä tietysti kirjoitellaan. Edeltävänä vuonna Kekäläisellä oli valmiina paketti nousta draftissa muutama sija Hanifiniin asti, mutta ennakoi Columbuksen tarjoamassa videokuvassa varaavansa suosiolla Werenskin.
   
 4. Largo Jäsen

  Noh, nämä on näitä. Duchene ja Landeskog oli kaupan, ei liikkunut. Mediassa voidaan julkisesti ilmoittaa sen olevan kaupan, mutta mikäli ei oikeaa tarjousta kukaan pöydälle laita, niin ei ne oikeen mihinkään liiku. Aika valmista pelaajaa pitää tulla takaisin ja niin se harvmmin menee. Tarjouksia kuunnellaan. Se on vähän sama kuin laittaisit auton nettiin myyntiin ilman hintaa. Myyt jos joku alkaa kunnolla tarjoamaan. Tai lyöt vaan levottoman hinnan siihen ja katot miten käy.
   
 5. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Nyky-NHL:ssä on isojen treidien tekeminen palkkakaton takia todella haastavaa. Nykyään noita alisuorittaneita kovan palkan omaavia kartetaan kuin ruttoa, koska niistä on vain niin vaikea päästä eroon. Jossain tapauksessa ihan vain maiseman vaihdos voi tehdä ihmeitä. Valitettavasti tietenkin suurin osa kovapalkkaisista pettymyksistä ovat yhtä lailla pettymyksiä seuraavassakin jengissä.
   
 6. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Niin se on, tuota treidien helpottamistahan varten tehtiin tuo uusi sääntöpykälä, että joukkue voi pidättää pelaajan palkasta osan. Hyvä uusi sääntö mielestäni ollut vaikka eihän tuokaan treidien tekemisestä helppoa tee, mutta auttaa toki jos tarve vaatii. Mm. Torontohan piti Kesselin palkasta osan itsellään ja sai näin kaupattua miehen Pittsburghiin, ilman tuota palkanpidätystä tuskin olisi tuota kauppaa nähty...
   
 7. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Itseäni ihmetyttää treideissä se ettei nähdä oikeastaan ollenkaan kauppoja missä molempien jengien pahimpia epäonnistujia treidataan keskenään. Siinä vaiheessa kun joukkue todennut jonkun pelaajan täysin epäonnistuneeksi eikö voisi koittaa saada treidiä aikaiseksi toisen jengin kanssa missä joku pelaaja vastaavassa tilanteessa. Toki caphittien ja sopimusten vuosien pitäisi olla aika identtiset, mutta caphittiäkin voi tarvittaessa tasapainoilla pidättämällä palkkaa.
   
 8. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Monesti noilla pelaajilla on siirtojen estäviä pykäliä, joten päittään vaihtokin on hankalaa. Ei luulisi olevan kovin hankalaa tosiaan vaihtaa päittäin, jos vain sopimukset ovat suht samanlaiset.
   
 9. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  ^^ Useimmiten pelaajien epäonnistumiseen ei ole mitään ilmeistä syytä. Eivät siis välttämättä ole päihdeongelmaisia, harjoittelu kiinnostaa jne. Treideissä tietää aina mistä luopuu, muttei koskaan sitä, mitä saa tilalle. Siksi toisen joukkueen epäonnistujan ottaminen riveihin on aina suurehko riski, vaikka pääsisi omastaan eroon. Lisäksi treideissä on tietysti mukana aina ns. kuvapuoli. Yksikään GM ei halua ottaa kokeilun ilosta pataansa treidissä, koska se näyttää fanien ja omistajan suuntaan huonolta. Ja niinhän käy, jos pois kaupattu alisuorittaja onnistuu kauppakumppanin riveissä, mutta vastaavasti oma hankinta ei tasoaan nosta.

  Ns. "broken toy" -kauppoja kyllä tehdään, mutta niissä liikkuu yleensä farmitason jannuja. Bruinsilta tulee äkkiseltään mieleen kaksi, Toivonen Söderbergiin ja Knight Phillipsiin.
   
 10. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Menkööt vielä tämän ketjun alle, kun en nyt uutta viitsi avata:

  Jordan Eberlestä on useampia tarjouksia pöydällä. Chiarelli ei vielä ole niitä, yllättäen hyväksynyt. "Likely traded".

  Mitäs palstalaiset näkevät sopivaksi vastineeksi? Kaksi vuotta tuota nykyistä sopimusta kuuden miljoonan cap hitilla, säännöllinen 50:n pisteen laituri. Katoaa kuvasta, kun peli kovenee.

  Eberle voisi sopia ehkä itäiseen konferenssiin paremmin, mutta en tiedä. Tuo korkeahko cap hit Eberlestä ei varmaan tee hänestä helpointa kaupattavaa, joten takaisin tulee varmasti jotain palkkoja, vaikka varmaan prospecteihin ja varausvuoroihin Jordan haluttaisiinkin kaupata.
   
 11. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Ja nyt Bobin sanomana: uskoo Duchenen olevan todennäköisin kaupattava iso nimi tänä kesänä.
   
 12. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
 13. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Dregerikin nosti jo "whisperit" esiin TSN:n aamuradiossa, notta Hjalmarsson liikkuu todennäköisesti ennen Seabrookia.

  Ymmärtäähän sen, mutta ei halua vain uskoa.
   
 14. karel de groot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK, respektit Jokerit ilman Putinia -> 2013
  En ainakaan äkkiseltään löytänyt ketjusta mainintaa Mikko Koivusta, joten lisättäköön pari viikkoa pyörinyt huhu treidistä NYR.
   
 15. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Eric Engels uskoo, että Montrealin Beaulieu tullaan treidaamaan ennen lauantaita. Tuo olisi itse asiassa hyvin odotettu peliliike Habseiltä.
   
 16. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  No, no, no... Onko jotain lähdettä antaa, jotta tietäisi enemmän?
   
 17. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  TSN:än radioklipissä (n. 3:20) oli maininta että Montreal olisi treidaamassa Alex Galchenyukkia ja Montrealin ekan kieroksen varausta johonkin pelajaan. Toimittajien lähde oli Pierre Mcguire joka tiesi vastineen ja haukkui mahdollisen kaupan pystyyn.
   
 18. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  No joo, tuollaista tosiaan kuulunut tänään, Dustin Nielson twiittaili seuraavaa. Mutta mutta, BobStauffer kerkesikin jo lyttäämään tuon, ettei näe Oilersin tuollaista tällä hetkellä tekevän. Mikä sinänsä ihan ymmärrettävää, koska siellä on kuitenkin pakisto hoidettava kuntoon ennen kun aletaan hyökkäystä sorvaamaan.

  Lainaus:
  Edit: Unohtu mainita että olisin tuon jälkeen pitänyt Bergeviniä idioottina ja ihmetellyt miksi on vielä toimistusjohtajan pestissä.
   
 19. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Mielenkiintosta on nähdä kaupaako Devilsi ton ykkösvarauksen. Vegasin apu GM Kelly McCrimmon kun on Brandon Wheat Kingsin omistaja ja ex-GM ja siellähän toi Nolan Patrick on pelannut. Tonne draftketjuun laitoinkin linkin siitä että Bob McKenzihän tossa huhuili että myös Vancouver on kiinnostunut tosta ykköspickistä ja että Devils olisi todella kiinnostunut poimimaan Cale Markerin joka saattaisi olla vileä vapaana tossa sijoilla 3-6. Devilsillä on ongelmat tuolla takapäässä ja kahdessa viime draftisssa ykköskieroksella on otettu sentteri, joten sikäli ei ainakaan omaan korvaan sellainen diili kuulosta pahalta että Devils saa hyvän korvauksen siitä että siirtyy varausjärjestyksessä pari pykälää alemmas ja nappaa Markerin taikka sitten Heiskasen.
   
 20. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Pidän kauppaa kyllä äärimmäisen epätodennäköisenä, ja Shero kertoi eilen viimeksi Sportsnetin haastattelussa, että hän tulee todennäköisesti pitämään ykkösvarauksen. Ja hyvä niin, sillä Devils kaipaa mielestäni enemmän ykkössentteriä kuin pakkia, vaikka joukkueessa on pakillekin on isoa tarvetta. Lisäksi käsittääkseni Patrickilla ja Hischierillä on todennäköisempi mahdollisuus tulla ykkössentteriksi kuin Makarilla ja Heiskasella ykköspuolustajaksi, vaikka heilläkin toki potentiaalia siihen on. Mutta joo, pidän Bobin ja kumppaneiden puheita enemmänkin sellaisina vuosittaisina, joka draftia ennen tapahtuvina otsikonnostatuspuheina.

  http://www.sportsnet.ca/hockey/nhl/devils-gm-says-team-unlikely-trade-no-1-pick/
   
 21. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Dreger huhuilee Twitterissä, että Phaneufille voi olla kysyntää muissa joukkueissa (sopimusta jäljellä neljä vuotta eli viimeinen $6.5 pois tuosta listasta).

  Darren Dreger‏Varmennettu tili@DarrenDreger

  There is trade interest in Phaneuf. Final 4 yrs at $7-$6.5-$6.5-$6.5-$6.5. Quality shutdown guy, but Sens likely to take contract/$ back.
   
 22. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Dregerin mukaan Islanders ja Avalanche ovat Edmontonin Eberlen perässä. Sakic korkki kiinni!
   
 23. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Laitetaan nyt näihin huhuihin liittyen, kun ei tässä muutakaan näytä tapahtuvan.

  John Shannon‏Varmennettu tili@JSportsnet

  Interest in Oilers' Eberle continues to grow. Told now that 6 teams have expressed interest in the winger.
   
 24. JTX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, HPK
 25. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers