Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Treidispekulaatiot ja huhut 2016–2017

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana pikkuvaimo, 15.05.2016 klo 13.23.

 1. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Harmillista, olisin niin tahtonu nähä Filppulan Oilersissa, mutta tyydyttiin sitten Descharaisiin.
   
 2. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Voihan Filppula sentään, ei vissiin playoffit maistu vai pelaako se upporikasta ja rutiköyhää ja pakottaa Yzermanin tekemään jonkun diilin contenderin kanssa missä Tampa pidättää palkkaa.
   
 3. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  ^ Tai laskee ulososton varaan ja pääsee kesällä tekemään kohtuullisen kauden jälkeen vielä yhden ison sopimuksen?
   
 4. HankMoody Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vancouver Canucks
  Pelkkää omaa mutuilua, mutta luulen että Filppulalle kelpaa vain lämpimät paikat pelata. Aurinko vissiin maistuu herralle ihan kohtalaisesti.
   
 5. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Filppula kun aina keväällä herännyt pelaamaan paremmalla tasolla niin voisi kuvitella, että kannu on aika vahva motivaatio.
   
 6. Peppuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Itse olen ymmärtänyt että Filppula viihtyy aika hyvin "kotikonnuillaan" tällä hetkellä, taitaa emäntäkin viihtyä. En pitäisi kummallisena mikäli kieltäytyy vähän kaikesta, ja tekee Tampan kanssa hieman halvemman ja pitemmän sopimuksen.
   
 7. Duffeldof Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Dallas Stars
  Tuskin Filppula kieltäytyy kannujahdista, mutta Toronto ei sitä kannua nosta tänä vuonna ja samalla sitoutuisi pelaamaan ensi kauden myös Torontossa. Mikäli Filppulan lappu loppuisi tähän kevääseen ja ainoa tarjolla oleva paikka olisi Toronto niin sitten varmaan kelpais.
   
 8. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  No en tiedä kelpaisiko silloinkaan. Meneekö ennemmin ottamaan turpaan ensimmäisellä kierroksella kylmään Torontoon? Vai aloittaa loman hieman aiemmin ja tulee vaikka skoda cuppiin hakemaan kultaa?
   
 9. Duffeldof Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Dallas Stars
  Lainaus:
  Ekalta kiekalta ehtii vielä Skoda Cupiin.
   
 10. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Ehtii ehtii. Mutta siinä on taas se 21 peliä + 4 jossain Torontossa. Jossa on kylmä.
   
 11. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Torontossa veikkaan enemmin syyn olleen Babcockissa, tuskin haluaa takaisin siihen koirankoppiin missä Detroitissa oli. Oilersin mahdollisuudet heikommassa lännessä taas vaikuttavat paljon paremmilta ja varsinkin jos vertaa Tampaan niin sentään tulevat pelamaan playoffeissa. Noh eiköhän sieltä vielä joku kauppa tule.
   
 12. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  Ehkä sit potki perseelle Filppulaa noi treideistä kieltäytymiset tet, ehkä kaveri haluaa lomille ajoissa ja onhan Philly ihan kiva kylä.

  Noh, huonomminkin olisi voinut käydä.
   
 13. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Tämä pisti silmään, lisätietoja tästä? Ei Filppula kyllä missään koirankopissa Detroitissa ollut.
   
 14. Sim0n Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tottenham
  Lainaus:
  Ja vielä itse asiassa tuntuisi siltä, että jos vanha valmentaja on kiinnostunut hankkimaan takaisin, niin tietää ainakin mitä saa; ts. arvostaisi varmasti.

  Voi olla, ettei esim mahdollinen tuleva rooli olisi Torontossa kiinnostanut, tai jotain muuta.
   
 15. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Tämmöisiä viestejä ainakin luin, omat muistikuvat niin tarkkoja ole, mutta jäänyt semmoinen kuva ettei ihan valmentajan suosiossa ollut.


  "There's the Babcock dog house and the Babcock shit list.

  The Babcock dog house is where he is holding you accountable for mistakes and play that is not up to standard. It's a more aggressive version of pretty standard coaching.

  But the Babcock shit list are players he seems to openly dislike and refuse to put in positions to succeed or contribute. Fil and Hudler seemed to be on this list no matter how they played."

  "I go back to the Babcock's doghouse, punishing mistakes is one thing when its sit a period or a shift. Completely different when it's any mistake no matter how small you get benched for an entire game or series of games. I think it stunts development and destroys confidence. I think there is a balance between being accountable and being afraid to make a mistake."

  "Babcock is a hard ass. A lot of players don't particularly like him. He's a great coach, but I think he wears on a lot of players."
   
 16. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Huhuja liikkeellä, että Dallas olisi hankkinut Ben Bishopin neuvotteluoikeudet neloskierroksen varausvuoroa vastaan.
   
 17. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Kuinka usein noita kärkivarauksia on treidattu (deadlinen jälkeen tietty) työsulun jälkeen? Oma mutu, ettei noita tapahdu juuri ollenkaan. Nill meinasi tuota tulevan draftin kolmosvarausta shoppailla, nyt toki voisi olla jopa mahdollisuus kaupat tehdä kun eikös ainakin Ducksilta ja Wildilla ole jäämässä kohtuullinen pakki Vegasille?

  Stars open to moving No. 3 pick - Article - TSN
   
 18. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Darren Dregerin mukaan useampi seura olisi Jan Ruttan perässä. Rutta pelasi tällä kaudella Pirati Chomutovin riveissä Tshekin Extraliigaa ja kuului myös Tshekin MM-kisamiehistöön.

  E: Ilmeisesti Edmonton ja Calgary enään taistelevat Ruttasta.
   
 19. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Voisin nähdä myös Capsien olevan jossain määrin mahdollinen kauppakumppani, mikäli nykyrosteri halutaan räjäyttää kunnolla levälleen.
   
 20. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Mikähän olisi hinta tuolla kolmospickille? Monella joukkueella on tosiaan esim. pakkeja, jotka voisivat olla kaupan. Jos joku joukkue suostuu ottamaan Niemen/Lehtosen, niin saattaa auttaa kauppojen syntymisessä.

  Wild saattaa olla halukas tekemään kauppaa Niederreiterin kohdalla, kun esim. Granlundin tuleva sopimus tulee syömään paljon jäljellä olevasta palkkatilasta. Lisäksi muitakin pelaajia tarvitsee uuden sopimuksen. Tietenkin Wild saattaa menettää yhden kovempipalkkaisen pakin Vegasiin ja näin tulee tilaa muihin sopimuksiin.
   
 21. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Lainaus:
  Puolustajako on Dallasin toivelistan kärjessä? Vai laituri?
   
 22. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Valmista pakkiahan se Dallas käsittääkseni haluaa
   
 23. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Nill voisi tehdä Detroitin kanssa kauppaa. Detroitin pick + joku Nillin draftaama paska (niitähän riittää) <--> Dallasin pick.
   
 24. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Dallas kaiken järjen mukaan hakee pakkia jos lähtee tuota varaustaan treidaamaan niin onkohan Detroitilla joku semmoinen puolustaja joka kelpaisi Dallasille vaihdossa tuosta pickistä? DeKeyser on ainut joka itselle tulee mieleen, mutta en uskoisi sen riittävän vaikka siinä punasiipien pick mukana tulisi.
   
 25. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Lainaus:
  Pakki siellä on hakusessa. Esim. Brodin voisi hyvinkin tulla kyseeseen. Samalla Brodinin palkalla saa jopa Niederraiterin sopimuksen kuitattua ja sitten katoaa pelko että menettää Brodinin ilmaiseksi Vegasiin. Kun varmasti suojataan tuon jälkeen Suter, Spurgeon ja Dumba. Näin vaan Scandella jää tarjolle.