Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Treidispekulaatiot ja huhut 2016–2017

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana pikkuvaimo, 15.05.2016 klo 13.23.

 1. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Miksi ihmeessä Koekkoek vaatii suojauksen? Vai tarkoititko, että sinusta hänet pitäisi suojata? Ei sopimuksensa vuoksi ole pakko, mutta toki eri asia kokeeko Tampa hänet niin tärkeänä, että käyttää suojauksen. Luulenpa, että ei.
   
 2. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Avaisitko hieman tätä ajatustenjuoksua? Saa kyllä Yzerman olla aika vahvassa kännissä jos jättää Slaterin Vegasin poimittavaksi.
   
 3. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Menkää Tampan ketjuun pohtimaan suojauksianne.
   
 4. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
 5. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Hmmm... Carolinan kantilta katsottuna Faulkilla on ainakin treidiarvoa. Ja onhan siellä Slavinia, Pesceä ja Hanifinia puolustuksessa, joten ei välttämättä täysin tuulesta temmattu ajatus. Duchenea tai Landeskogia sitten varmaan toiseen suuntaan, jos spekuloidaan tällä treidimahdollisuudella.
   
 6. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  The Colorado Avalanche asked for Cody Ceci, a first-round pick in 2017, Thomas Chabot or Colin White + more in exchange for either Matt Duchene or Gabriel Landeskog.

  Erään facebook-hahmon postaus somesta. Tietysti jostain neuvottelut pitää aloittaa, mutta kuten järkevästi voisi ajatella Senators ei tarttunut tuohon täkyyn. Hinta oli liian kova. Chabot liian kova prospekti tuohon pakettiin.
   
 7. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
 8. Konnamuori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se mikä johtaa.
  Onko joitain suomalaisia, ketkä saattavat vaihtaa maisemaa tällä kaudella?
   
 9. ämjiijii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Suomen maajoukkue, Sharks bandwagon 2016
  Lainaus:
  Filppulan, Vatasen ja Dallasin maalivahtitandemin nimet ovat pyörineet spekulaatioissa. Muista pelaajista ei taida olla ollut niin voimakasta spekulaatiota, mitä nyt Määttä on mainittu mahdollisena treidin palasena.
   
 10. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson
  Lainaus:
  Lainaus:
  The Hockey News mainitsi myös Korpikosken nimen omassa "huhuosiossaan".

  Rumor Roundup: Teams that could become sellers by the trade deadline | The Hockey News
   
 11. Calgaryman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flames, Panthers
  Lainaus:
  Eipä ole kyllä Coloradonkaan järkevää pyytää treidiin Chabottia. Hinta liian kova yksien onnistuneiden junnukisojen takia.
   
 12. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Onko näin? Itseasiassa ihan tosissani ajattelin, että kyseessä olisi joku moderni all-around puolustaja tyyliin OEL tai Pietrangelo, josta kannattaisi kasvatella rauhassa hyvää tukipilaria puolustukseen kuin puolustukseen. Sinulla ilmeisesti on tarkempaa tietoa?
   
 13. Puoliveltto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sharks.
  Mikäli Sharks yrittäisi vahvistua ennen deadlinea, en olisi Donskoin jatkosta kovinkaan varma.
   
 14. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Donskoin etuna on tuo automaattinen suojaus. Joukkueelle kenellä ei ole tilaa suojailla yhtään enempää hyökkääjiä voisi Donskoi olla erinomainen ratkaisu. Puolestaan San Joselle tämä on myös etu tulevaisuutta ajatellen, mutta siellä saattaa olla all-in meininki, jolloin Donskoi voisi liikahtaa. Eri asia mikä se vastine sitten on va löytyykö sopivaa kumppania kaupoille.

  Vatanen liikkuu hyvin todennäköisesti ennen expansionia. Liikkuuko vielä deadlinella on sitten vastineesta kiinni. Filppulan liikuttaminen on hankalaa ja siksi pidän epätodennäköisenä että Filppula liikahtaa. Kaikkien tähtien ollessa oikeassa asennossa ja joku all-in joukkue, niin onhan tuo mahdollista. Kyllä Filppula vahvistus on, mutta tuo NMC rajoittaa treidikumppaneiden määrää johonkin kahdesta kolmeen joukkueeseen. Ja niiden pitäisi vielä sopia Filppulalle jne. Dallasin duo on hankala ennustaa. Nuo kovat cap hitit rajoittavat aika paljon ostajia,
   
 15. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Samin kannalta siirtyminen muualle voisi avata herran silmiä ja itse toivon tuota.

  En tiedä millaisten paskapuheiden maisteri ja valehtelija Murray on, mutta kesällä annetut lausunnot eivät povaa Vatasen siirtymistä muualle. Vatasen jatkodiili asetettiin jo reilu vuosi sitten yhdeksi tärkeimmäksi tavoitteeksi. Luulisi että tuolla ajalla olisi hierottu ensisijaisesti Lindholmin ja Rakellin jatkot jos Samia ei merkittävänä osana joukkueen tulevaisuutta oltaisi nähty. Vatasella olisi käsittääkseni voinut käydä kauppaa viime kesänä ilman jatkodiiliäkin. Entinen kun taisi olla voimassa heinäkuun alkuun saakka. Kyllähän Vatanen kuitenkin otti isoja steppejä eteenpäin parin viime kauden aikana ja ehkä Murray katsoo tämän kauden perseilyn läpi sormien. Ei Fowleristakaan luovuttu vaikka Hampus ja Sami paremmin vetivät kahtena viime kautena. Mielenkiintoisia aikoja kuitenkin edessä.
   
 16. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Ketäs halvahkoja (max millin caphit), mieluiten rightilla pelaavia pakkeja ois mahdollisesti tarjolla? Pudotuspelikokemus ja mielellään vähintään kohtuullinen kiekollinen osaaminen toivottavaa.
   
  Viimeksi muokattu: 15.02.2017 klo 18.46
 17. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Fantasiakirjallisuudesta varmaan löytyy.
   
 18. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Uskoisin, että Philip Larsen olisi Vancouverista tarjolla. Right ja viime kaudella 36 pinnaa runkosarjassa ja pudotuspelit pinna per peli tahtiin. Ei kannata katsoa liian tarkkaan vaan irtoaa vaikka 4th round pickillä!
   
 19. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Sustr menisi melkein noihin kriteereihin. En kyllä usko kenenkään hänen perässään olevan.
   
 20. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Larsen itse asiassa vois olla tyyliltään aikalailla just sitä mitä Caps etsii joukkonsa täydennykseksi pakistoon, sillä organisaatiosta ei tällä hetkellä löydy terveitä right-kätisiä kavereita 6-7. pakkien rooliin ja kevättä kohden ois hyvä joku "vararengas" saada mukaan. Voihan se olla, että kätisyydesta tingitään, jos/kun halutaan joku kokeneempi/enemmän pelannut (tyyliin Seidenberg/Hunwick) mukaan...

  Paljonhan se tarjonta riippuu miltä joukkueiden tilanteet TDL:n aikaan näyttää.
   
 21. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 22. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Tom Gilbert näköjään.E:Hidas.

  Twitter
   
 23. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
 24. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Habsit yrittävät päästä Arizonan kanssa kauppoihin Hanzalista ja Duclairista. Arizona haluaa Hanzalista ykköskierroksen varauksen ja Habsit eivät haluaisi sitä maksaa. Onhan se hieman kova hinta ufaksi tulevasta pelaajasta ja Habsien varausvuoro saattaa laskea aika pieneksi, jos viimeisen kuukauden pelillinen treidi jatkuu.
   
 25. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Minkäs takia Arizona jo miehestä haluaa luopua, vai haluaako Montreal vaan palavasti kaverin?
  Voisi syödä vähän itsetuntoa kun nuorta kaveria vietäisiin jo kolmanteen NHL-organisaatioon pienen ajan sisällä, varsinkin kun uran alku Rangersissa näytti vähintään lupauksia herättävältä. Luulin että toi Arizonan nuorisokaarti olisi miehelle suht täydellinen paikka, mutta tämä kausi nyt on mennyt vähän alakanttiin. Mikä moiseen syynä?