Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Treidispekulaatiot ja huhut 2016–2017

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana pikkuvaimo, 15.05.2016 klo 13.23.

 1. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson ja Mercedes-Benz
  Sana on vapaa koskien ensi kauteen ja tähän kesään liittyviä treidihuhuja, myös spekulointi tänne. Toteutuneille kaupoille sitten oma ketjunsa, niin pysyy huhut/spekuloinnit erillään sotkemasta sitä ketjua. Muutama the Hockey Newsistä poimittu huhu, ettei jää aloitus ihan ontuvaksi:

  - Edmontonin 4. pick on kaupan, halutaan vaihdossa huippupakki. (4.+Draisatl+ Klefbom<-> 9.+ Subban)
  - Vancouver hakee kovan tason hyökkääjää. Nimiä Eriksson, E. Staal, Ladd ja Lucic heitelty.
  - Fleury kaupan tulevan laajennusdraftin takia.
  - Bruins himoitsee Shattenkirkiä
   
 2. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Tässä linkit alkuperäisiin juttuihin The Provinceen ja Vancouver Suniin:

  Three free agents the Canucks should target who aren't named Stamkos, Lucic or Eriksson

  Five things the Canucks should do, five things they shouldn’t | Vancouver Sun

  Kuten jutuista käy ilmi niin ihan toimittajien omaa spekulaatiota ovat noi kaikki nimet. Varsinkin joku Eric Staal ihmetyttää, mutta eipä jutun kirjoittanutkaan keksinyt miten Staal tuonne Vancouveriin sopisi kun Sedin ja Horvat ovat kärkiketjujen sentterit ja lisäksi on Sutter sekä nuoret lupaukset (Granlund, McCann, Gaunce). Itse pidän jokseenkin mahdottomana, että Vancouverissa laitettaisiin ylimääräiset dollarit sentteriin eikä kärkiketjujen laituriin tai TOP4-pakkiin.
   
 3. JoukaHainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers ja Jaromir Jagr
  E. Staal oli ainakin kevään Rangersissä niin huono, että ihmettelen, jos joku pitää Staalia vielä kovan tason hyökkääjänä. Pienellä palkalla kolmoseen varmasti oiva, mutta mitään ihmeitä ei kannata enään odottaa.
   
 4. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Bowman on aktiivisesti Avangard Omskin tshekkiläispuolustaja Michal Kempnyn perässä. Haastattelun perusteella pitää kyseisestä kaverista erittäin paljon.

  Saa myös muiden joukkueiden kannattajat unohtaa Richard Panikista haaveilun, poikaa yrittää Stan aktiivisesti naarata jatkodiiliin.

  Mielenkiintoista nähdä tarttuuko kukaan kesällä täkyyn, kun tuota Bickelliä yritetään aktiivisesti kaupitella. Ville Pokka saa mun puolesta nähtyjen MM-kisanäyttöjen perusteella lähteä tuomaan arvoa tuohon diiliin, jos sieltä tulisi vaikka joku varausvuoro takaisin päin. Tämä oli siis täysin oma mehustelu, mutta Bryan Bickell on varmasti kauppatavaraa. Jälleen.
   
 5. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson ja Mercedes-Benz
  Lainaus:
  Joo en minäkään laskisi häntä samaan sarjaan noiden miden kanssa. Erikssoninkin taso taitaa olla hiipumaan päin.
   
 6. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Alkoi kiinnostaa Erikssonin ura, joten kaivelin vähän statistiikkaa esiin. Jos pelkkiä tehopisteitä katsoo, niin Erikssonhan taisi pelata nyt parhaan kautensa sitten kauden 2011–2012, jolloin hän pelasi vielä Dallasissa. Tällä kaudella tuli siis tehot 30+33 ja Dallasissa 26+45. Siinä välissä sitten oli NHL:n tynkäkausi (48 peliä, 12+17), yksi 61:n pelin kausi (10+27) ja vuosi sitten 22+25. Tehojen puolesta tämä oli siis Erikssonille selvästi paras Bruins-kausi. Tiedä sitten, oliko kyseessä pelkkä suonenveto vai pysyvämpiaikainen parannus.
   
 7. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson ja Mercedes-Benz
  Lainaus:
  Tehojen puolestahan hän on hyvässä vireessä, myönnettäköön etten niitä tarkistanutkaan. Jäi vain niistä peleistä mieleen mitä mieheltä tällä kaudella näin, että taso alkaa putoamaan. Olikohan sitten vaan heikompia matseja mitä katsoin.
   
 8. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Eriksson oli viime kaudella Bruinsin parhaimmistoa. Ehkä tasaisin suorittaja koko kaudella ja kokonaisuudessaan samaa sarjaa Bergeronin ja Marchandin kanssa.

  Erikssonilla olisi ollut mahdollisuudet kovempiinkin pisteisiin, mutta joutui pelaamaan Spoonerin kanssa silloin kun Krejci oli pois ja välillä vaikka Krejci oli mukana. Lisäksi Eriksson pelasi Bruinsissa suurimmaksi osaksi oikealla, mutta hän on parempi vasemmalla laidalla.
   
 9. Pica Jäsen

  Tuon Erikssonin kausia Bostonissa varjosti parikin aivotärähdystä ja odotetun hyvää peliä nähtiin oikeastaan vain viime kaudella. En pistäisi pahakseni jos jatkaisi mutta on menossa testaamaan arvonsa. Neuvotteluoikeuksista voi Bostoniin tulla joku jämävuoro ennen draftia mutta suurin moka sattui siirtorajalla kun niiden markkinoiden ykköslaituria ei laitettu vaihtoon. Veikkaan että ainakin kolme kautta on vahvaa top-6 suorittamista Louilta odotettavissa minne nyt päätyykään.
   
 10. Lätkäturientti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  MacKinnon & Rantanen
  Lainaus:
  Jatketaan uuden ketjun puolella. Itse kyllä pienen pureskelun jälkeen nielaisisin tuon traden, jos Sergachev todella tippuisi noin alas ja #4 vuorolla saataisiin Dubois. Olisi myös rahaa Boedkerin/Radulovin kiinnittämiseen. Hassua on että 10milliä tuohta sidottuna pelkästään Iginlaan, Stuarttiin ja Holdeniin ja nyt ei saada Barrielle sopimusta palkkakaton takia..

  Elliotte Friedmann myös kertonut, että Montreal olisi kiinnostunut Vadim Shipachyovin hankkimisesta.
   
 11. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Avalanchella on vahva hyökkäys ja heikko puolustus. Silloin ei kannata hankkia lisätilaa hyökkääjän hankintaan myymällä kärkipakin. Ennemmin kauppaavat vaikka Jarome Iginlan ja hommaavat uuden kunnon pakin vapailta markkinoilta, esimerkiksi Alex Goligoskin.
   
 12. Lätkäturientti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  MacKinnon & Rantanen
  Lainaus:
  Totta, mutta jossei Barrie saa sopimusta on Boedkerin vähintään saatava. Muuten se trade jolla Boedker rantautui oli täysin hukkaan heitetty. Ja Iginla mitä luultavammin jää Coloradoon, tuota sopimusta on vaikea liikuttaa. Ihannetilanteessa Barrielle siltasopimus niin riittää rahaa muuhunkin kun vain Barrie/MacK-duolle.
   
 13. apulais-GM Jäsen

  Tuo on tosiaan mielenkiintoista nähdä, miten Eric Staalille käy, kuten nimimerkki @JoukaHainen kirjoitti. Paljonko saa palkkaa ja kuinka pitkään, ja mistä.
  Eiköhän joku seura maksa kuitenkin 6:lla tai 7:llä alkavan vuosipalkan, kun on entinen tähti ja kovat näytöt ja Stanley Cupin voittaja ja varmaan olympiavoittajakin ehkä. Se on hänen arvonsa ja markkinat sanoo, että sen verran pitää maksaa.
  No, veikkauksena on, että pysyy Rangersissa palkalla jossa ensimmäinen numero on 5.
   
 14. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  En kyllä jaksa kuuna päivänä uskoa, että Eric Staalille joku maksaisi tulevalla kaudella mitään päälle viittä miljoonaa. Ura ollut työsulun jälkeen tasaisessa laskussa (siis tuon kauden jälkeen) ja Staal oli kuluneella kaudella sanalla sanoen kehno. Potentiaalia ja kykyjä on iskeä kovatkin teholukemat, mutta eihän se nyt kovin hyvältä näytä tuo viimeisten kolmen kauden laskusuhdanne tehopisteissä (61 - 54 - 39). Historiaa voi olla ja kovia voittojakin tilillä vaikka kuinka, mutta kyllä sen pitäisi olla tämän päivän kunto mikä määrittelee Staalin arvon.

  Toki Venäjältä saisi varmaan aikamoisen tukon käteistä tuolla statuksella. Tosin eipä Staalin kyllä tarvitse enää rahan vuoksi pelata sillä palkkatuloja on uran aikana ehtinyt tulla kuitenkin mukavasti päälle 73 miljoonaa dollaria. Nyt vaan pienemmällä palkalla ja suuremmalla halulla johonkin organisaatioon, jossa hällä olisi mahdollisuus nousta takaisin sille asteelle, jolla oli vielä vaikka juurikin tuolla työsulkukaudella.
   
 15. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Osaako joku Hurricanes-seuraaja avata vähän, mistä tuo Staalin tason lasku johtuu? Pidin miestä pitkään "kuolemattomana", eli tasonsa säilyttävänä soturina luokkaa Toews, Bergeron, Crosby ym. Nyt kuitenkin näyttää siltä että parhaassa iässä alkaa olemaan huippuvuodet jo takana. En ainakaan ulkoisesta habituksesta uskoisi, että yöelämässä viihtyminen on yhteydessä heikentyneisiin otteisiin (case Mike Richards).
   
 16. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Kempny on todella hyvä. Ihmettelen jos Bowman on ainoa, joka yrittää saada Kempnyn nimen sopimuspaperiin.

  Ja tuohon jälkimmäiseen lainaukseen. Shipatshjovia on huhuttu Montrealiin jo jonkin aikaa. Tai siis, että Montreal on kiinnostunut. Ja miksi ei olisi. Myös hänen kohdallaan on helppo uskoa, että useampi seura on hänen perässään jos hän päättää KHL:n jättää taakseen. Se miksi lainasin hänet tähän samaan Chicagon ja Kempnyn kanssa on se, että Shipatshjov olisi äärimmäisen mielenkiintoista nähdä juuri Chicagossa. Siellä on ennestään vanha (ja nykyinen maajoukkuepaidasta) ketjukaveri Panarin, jonka kanssa peli sujuu kuin unelma. Ja siihen vielä ketjun kolmas osapuoli Dadonov Chicagoon, niin aijaijai. Bowman, pidä tämä mielessä. Ja varmasti tuollainen vaihtoehto on käynyt mielessä. Shipatshjovin lisäksi Dadonovin on huhuttu jättävän KHL:n taakseen ja tekevän uuden yrityksen NHL:ssä. Edellinen visiitti Floridassa silloin joskus ei ollut menestys jos ei floppikaan. Tuolla kolmikolla peli kuitenkin sujuu parhaimmillaan silmiä hivelevän kauniisti ja tehokkaasti. He muodostivat KHL:n parhaan ketjun ennen kuin Panarin karkasi Chicagoon.
   
 17. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Voihan se olla että Eric Staal palaa vielä Carolainaan. Ymmärtääkseni Staal ja Francis eivät olleet samalla sivulla kaverin sopparista ennen siirtorajaa, mutta ehkä se yhteinen sävel vielä löytyy kesällä. Varsinkin jos ihan saman suuruusluokan soppareita tulee muualta ja mikään contender ei ole kilvassa mukana. Staal perheineen on kuitenkin ymmärtääkseni viihtynyt alueella varsin hyvin ja broidikin pelaa edelleen siellä. Onhan tosta ollut myös huhupuhetta että myös Ladd ja Reimer saatas myös tehdä "Vermettet" eli palata joukkueseen joka kauppasi heidät siirtorajalla veke.
   
 18. odwaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kepa ja Pena
  Staalin paluussa Hurricanesiin voi olla ongelmana organisaation hämärä tulevaisuus. Eikös se jengi ole kuitenkin myynnissä? Käsittääkseni tavoitteena tietysti on pitää seura Raleigh'ssa, mutta ei se mitenkään sanottua ole. Kotiinpaluu motivaattorina voi olla vähän tyhjä arpa, jos vuoden päästä tulee muutto Seattleen. Sinänsä kyllä ihan mielenkiintoista, millaisen sopimuksen hiipuva tähti itselleen kairaa. Jotenkin Lecavalier tulee mieleen, vaikka se ei vielä Tampa-sopimuksen aikana ehtinytkään sukeltaa täysin. Eli Phillyyn jollain 4x5M diilillä..

  No, Staal on kuitenkin vasta 31, joten hyvin voi vire vielä löytyä. Joku parin miltsin soppari vuodeksi ja hyvän kauden jälkeen viimeinen lunastus?
   
 19. Caniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes (R.I.P. Hartford Whalers)
  Syitä Eric Staalin hiipumiseen voi vain arvailla. Ja vaikka mies pelasikin kokonaisvaltaisesti ihan hyvän alkukauden, niin joukkueen ykkössentterin kohdalla maalit ja pisteet ovat myöskin tärkeitä, ja niitä ei tullut. Olisi saattanut olla ensimmäinen kerta sitten Wizardin lähdön, kun E.Staal ei olisi voittanut edes Carolinan sisäistä pistepörssiä. Mitkä voivat olla sitten syitä hiipumiseen? Se ettei ketjukavereina ole Ray Whitneyn tai tynkäkauden Alex Seminin tasoisia pelaajia? Vaikka kyseessä on mies, joka on pelannut useamman kauden aikana lähes kaikki pelit huolimatta pahoistakin vammoista, niin voisiko yhtenä syynä olla kuitenkin Alex Edlerin polvitaklaus MM-kisoissa 2013? Ainakin sitä seuraavana syksynä Eric ei todellakaan ollut enää "oma itsensä". Ikä? Erilaiset valmentajat? Näitä voi vain arvailla.

  Toivottavasti E.Staal löytää vielä uudelleen entisen tasonsa, tapahtuisi se sitten Carolinassa tai jossain muualla. Ronnie Francis totesi kauden jälkeen, että uskoo Ericin saavan jostain kesällä sopimuksen mitä haki. Se ei vain sopinut Carolinan tulevaisuuden suunnitelmiin, ja suurin ongelma taisi olla kesto. Mitä sitten Rangers-paidassa vietetty loppukausi vaikuttaa. Se jää nähtäväksi.

  Carolina on toki myynnissä, mutta toivon että Mr. Karmanos löytää omistajan, joka haluaa pitää joukkueen Pohjois-Carolinassa. Ihanteellista olisi löytää paikallinen omistaja/omistajaporukka, mutta löytyykö sellaista. Organisaatio on tällä hetkellä sinänsä vaikeassa paikassa, että vaikka Francis ja Peters ovat tehneetkin loistavaa työtä ja suunta on selvästi ylöspäin, niin vieläkin ollaan parin vuoden päässä siitä kun tulosta voisi alkaa tulemaan. Kun kyseessä ei ole jääkiekkoperinteitä omaava alue, niin tarvitaan menestystä että "hulluus" taas tarttuisi ja yleisömäärä nousisi nykyisestä reilusta 10 000 sinne 17 000. No tuo nyt ei ole varsinaista treidispekulaatiota, vaikka treidihän se on joukkueen kauppaaminenkin.

  Mielelläni olisin nähnyt Dadonovin Carolinan paidassa. Toki hyvin hyvin epätodennäköistä, että venäläinen tekisi sopimusta Carolinaan RFA:na, vaan odottelisi rauhassa että saa vapaasti valita halukkaista.
   
 20. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Meidän peli
  Lainaus:
  Ei ole Bowman ainoa. TSN:n mukaan Kempnyn perässä on (tai ainakin oli) useampikin seura. Se olisi mielenkiintoista tietää, että mitkä seurat Kempnyä havittelevat/havittelivat. Siis Blackhawksin lisäksi.

  Radulovin uudesta osoitteesta ei taida vielä olla varmuutta? Käsittääkseni mahdollisia uusia osoitteita ovat ainakin Detroit, NY Rangers, Colorado ja Florida (unohdinko jonkun?).
   
 21. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Toronto taitaa kuulua tähän myös.
  Floridassa olis mielenkiintoista nähdä.
   
 22. Mängimies Jäsen

  Radulov on tietysti kuumin noita NHL:n ulkopuolisista vapaista agenteista, mutta onhan siellä muitakin hyviä erityisesti KHL:ssä jo mainittujen Shipatshjovin, Kempnyn ja Dadonovin lisäksi. Tosin Dadonov taitaa olla vielä Carolinan omaisuutta kesään saakka? Mites sitten Sobotka, jonka paluusta on huhuttu aika ajoin. Hänellä taitaa olla vielä vuosi lusittavana sopimusta St. Louisin kanssa jos meinaa palata. Kovaltshuk on oma lukunsa jo sinällään, mutta hänen paluunsa edessä on kovin monta muuttujaa. Philip Larsen on tulossa uskoakseni Jokereista NHL:ään uskoakseni kun hänen oikeudet itselleen hankki, mutta hänkään ei ole vapaa agentti.

  Mites sitten muut euroliigat? Ruotsista, Sveitsistä, Suomesta tai Tsekeistä potentiaalisia nimiä NHL:ään? Tarkoitan nyt noita varaamattomia tai muuten vapaita agentteja, joilla olisi kykyjä pelata NHL:ssä. Farmijyrät sitten erikseen.

  Liigasta on nostettu esiin ainakin Tomi Karhusen ja Yohann Auvitun nimet, jotka kiinnostavat tiettävästi joitain NHL-seuroja. Ruotsista Linus Hultström ehti jo tehdä sopimuksen Floridan kanssa ja Tim Heedin huhutaan herättäneen kiinnostusta San Josen leirissä. Samoin Niclas Burströmiä on huhuttu NHL:ään. Maalivahti Lars Johanssonin sopimusta Chicagon kanssa pidettiin jo varmana jokunen viikko sitten, mutta varmistusta ei ole kuulunut vielä.
   
  Viimeksi muokattu: 17.05.2016 klo 17.14
 23. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Sobotkalla on välimieskäsittelyn antama yksivuotinen pelaamatta. $2,725, sitten UFA. Omskin kanssa Sobotkalla on yksi vuosi kolmivuotisesta jäljellä, että eiköhän tuo vuoden KHL:ssä jatka. En tosin seuraa KHL:ää yhtään, onko siellä talousongelmia, jotka mahdollistaisivat sopimusten purun tms.
   
 24. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Kyllähän Sobotkan leirissä sitä viime kesänäkin pitkään pohdittiin jatketaanko Omskissa vai palataanko St. Louisiin. Sitä en tiedä onko sopimuksessa purkupykälä vai maksaisi Sobotka itse sopimuksen ulos kuten esim. Kontiola teki aikanaan.

  edit: Nyt kun lueskelin hieman noita aiempia juttuja, niin niissä kaikissa sanotaan, että Sobotkan Omsk-sopimukseen sisältyy purkupykälä aina jokaisen kauden jälkeen.
   
 25. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  ^ Ok! Varmaan Sobotkan leirissä ynnäillään valuuttakursseja. Ja saattaa Sobotkan päätös riippua Bluesin tekemisistä kesällä, saako Backes jatkon jne, Ottin korvaajaksi neloseen ei varmaan ole kiinnostusta. Toki Sobotkalla on treidiarvoakin, joten eiköhän hän ole Bluesin puolesta tervetullut eniveis.