Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Treidispekulaatiot ja huhut 2016–2017

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana pikkuvaimo, 15.05.2016 klo 13.23.

 1. Zoidberg Jäsen

  Lainaus:
  Onko tästä jotain linkkiä antaa? Pelkkä huhukin pelottaa minua. Voi jumalauta.

  Jos pitäisi pistää inhokkipelaajat järjestykseen, olisi Landeskog aika korkealla. Siksi en miestä mielellään San Josessa katselisi.
   
 2. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Ei ole :D Tämähän on Treidispekulaatiot ja HUHUT
  Löytyy facebook sivulta Nhl News Update 100 000 seuraajaa silläkin sivulla. @Zoidberg
   
 3. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Juu, ja Eklund on kanssa tosi hyvä huhuamaan: Hockey Buzz Eklund (@Eklund) | Twitter

  Mutta voisiko silti jonkunlaisen lähdekritiikin ottaa näihin huhuihin.
   
 4. Aunt Wang Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Brommapojkarna, John Eichel
  Lainaus:
  Nykykiekko perustuu pitkälti nopeuteen ja kiekonhallintaan, koohottajia ja gooneja ei enää tarvita. Andrew Gogliano on ihanteellinen moderni peruspelaaja, joka mahtuisi Pittsburghin kokoonpanoon heittämällä. Suoraan Crosbyn laidalle, ken tietää? Nythän siellä pyörii kaikenmaailman sakemanneja ja muita turhakkeita. Laajennusvaraus tuo oman mausteensa soppaan, joka tällä hetkellä NHL:ssä muhisee. Tässä on aineksia hyvään vaihtokauppaan Anaheimin ja Pittsburghin välillä. Anaheim kyllä ukosta luopuu, oikeaa vastinetta vasten tottakai. Lähtisin rakentamaan mahdollista treidiä Pouliotin ja ykkösvarauksen ympärille. Tiedä sitten mitä tuollaisella paketilla oikeasti saisi, paskaa varmaan. Lähteenä tälle spekuloinnille toimii mun faija.
   
 5. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Mahtuu mahtuu, Crosbyn laidalle mahtuu kaikki. Ei Cogliano mihinkään lähde, ei ole järkeä. Jos Ducks nyt sitten päätyisi siihen ammattilaisten valitsemaan 8+1 suojaukseen, niin Cogliano jäisi silti Ducksiin. Toki oikealla hinnalla - kuten sanoit - niin voisi kauppa syntyä. Mitään Pouliotteja on turha tänne änkeä, menetetty lupaus kun on. Anaheim hakee top-6 hyökkääjää ja kauppatavarana toimii pakit.
   
 6. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Mitä huhuihin tulee, niin ihan sattumalta törmäsin Twitterissä ex-kulttipelaaja Mike Commodoreen. Kannattaa ottaa hänet seurantaan, sillä aika kovaa paskaa tuolta suoltaa jatkuvasti tägillä #PackYourShit

  En osaa vielä sanoa miten paljon Mikella on oikeaa tietoa ja miten paljon pelkää omaa mutua, mutta viihdyttävää seurata kuitenkin. Nyt viimeisin huhu vie Patrick Sharpia Winnipegiin. Samoin Odyua on lähdössä johonkin.

  Mike Commodore (@commie22) | Twitter
   
 7. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Ei Sharks saa jotain Landeskogia mahdutettua rosteriin ei sitten millään, jos pitäisi palkkakaton alla pysyä ja samalla vielä miettiä pikkuisen sitä tulevaa laajennusdraftia.
   
 8. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 9. Razzers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, Marian Gaborik
 10. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Jannik Hansen ei kuulemma hyväksy treidiä Montrealiin.
   
 11. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Eiköhän täällä noutaja tule taas viimeistään tokalla kiepillä...
   
 12. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Luin eilen HFBoardseilla pohjoisamerikkalaisten mielipiteitä Commodoresta ja kovasti kertoivat, ettei kaverin track record ihan siellä Eklundin tasolla ole. Ehkä ne useat vuodet NHL:ssä loivat sitten jonkunlaisia suhteita ja tässä on uusi panelisti parin vuoden sisään TSN:n lähetykseen? Bryzgalov mukaan?
   
 13. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
 14. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Olisi mielenkiintoista tietää mitä Toronto haki tuossa - vahvistusta rosteriin vai helpotusta Tampaan. Torontohan olisi pystynyt helposti ostamaan Filppulan ulos sitten kesällä eikä olisi sotkenut heidän suojauksiaan.
   
 15. depre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
  Lainaus:
  Hankala kyllä arvailla mitä olisi mahdollisesti tehnyt jos huhu pitää paikkansa ja Filppula olisi suostunut siirtoon. Torontolla on kolme keskushyökkääjän paikkaa sementoitu tämän kauden osalta ja vahvistusta olisi tarvittu nelosketjuun. Neloseen Boyle on täydellinen pelaaja ja Filppula aivan liian hyvä & kallis. Olisiko se sitten tarkoittanut että Bozak olisi treidattu muualle. Kadria tuskin myydään, eikä Matthewsia kannata siirtää laitahyökkääjäksi. Olisihan Filppula vahvistus, mutta suoraan sanottuna Torontolla ei olisi Filppulalle mitään luonnollista roolia ilman muita siirtoja.

  Suoraan sanottuna en ymmärrä yhtään mitä järkeä tuossa siirrossa olisi ollut. Ainoa mahdollinen syy on että Tampa todella haluaa Filppulasta eroon expansion draftin takia ja olisi sen takia tehnyt hyvän diilin Toronton kanssa, jolloin Lou olisi ollut valmis tekemään muitakin siirtoja esim. treidaamaan Bozakin jonnekkin vaikka Montrealiin.
   
 16. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Tuommoiset kikkailut voisi hoitaa offseasonilla, veikkaisin valmentajan olleen Filppulan ongelma. Eiköhän Filpperi vielä uuden seuran löydy tänään.
   
 17. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Voisiko Bozak pelata laidassa rai vastaavasti sitten Auston laitaan playoffeissa? Voisi sitten ottaa Filppulan rinnalla hyökkkävämpää roolia ja pystyisi peluuttamaan myös omanpään aloituksissa.
   
 18. depre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
  Lainaus:
  Bozak ja Matthews ovat molemmat pelanneet oikeastaan aina keskellä. Filppula on noista kolmesta se joka on pelannut myös laidassa. Matthewsin siirtäminen laitaan olisi vähintäänkin outoa, kun on keskushyökkääjänä ehtinyt tekemään 31 maalia ja johtaa ketjuaan loistavasti tulokkaana. Bozak ei ole mikään kovin hyvä pelaaja advanced statsien kannalta, enkä ole varma miten hyvä Filppula on mutta varmasti päivitys Bozakiin.
   
 19. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
 20. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Matthewsin ongelma vaan on vielä playoffien kannalta se, että ei hän ota aloituksia tarpeeksi hyvin ja ainakin Babcockin peluutus on ollut ainakin vähän suojelevaa. Tietty joku muu voisi ottaa myös aloituksia ja pelata laidassa.
   
 21. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 22. depre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
  Lainaus:
  Matthews voittaa aloituksista 46%. Scheifele 44.5%, McDavid 44% ja Filppula 46.5%. Ihan ok rookielta, kun trendi on ollut nouseva. Matthewsin ongelma on puolustuspäässä jossa Matthews joutuu laittamaan ensin mailan jäähän. Hyökkäyspäässä on helpompaa. Kadri on lähes yhtä huono aloittaja. Komarov on kohtuullisen hyvä aloittaja, mutta silti Kadri aloittaa paljon.

  Puolutuspään aloituksia Babcock ei mielellään laita Matthewsin ketjulle, mutta muuten helpoimpia matchuppeja haetaan Bozakin ketjulle ja toki nelosta pyritään peluuttamaan lähinnä nelosta vastaan.
   
 23. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Tuotahan juuri sanoin, että omissa on vaikeampaa. McDavid ja Scheifele ovat kaikki nuoria pelaajia eihän tuo mikään kummoinen prosentti ole keneltäkään, siis ihan tätä pohdintaa playoffien kannalta, ei siellä katsota oletko rookie vai veteraani jne. Filppulan kohdallahan tuon on uran huonoin lukema ihan reilusti, mutta tietty kilpailukin on varmaan paljon kovempaa, keskiarvo kuitenkin taitaa olla jotain ~52% runkosarjassa ja playoffeissa. Kuitenkin jos mennään sinne playoffeihin niin vastustajilla tulee väistämättä olemaan kovia aloittajia ja kuten sanoit niin tuota ongelmaa on ollut koko Toronton laajudella ja kaikki matchupit tulevat väistämättä vaikeutumaan mikä varmasti myös vaikeuttaa näiden Toronton junnujen peluutusta ja peliä. Boyle toki tuo tuohon kivasti helpotusta, mutta jännä tietty tuo treidi kyllä olisi ollut. Aika jännähän tuo Boylenkin hankinta on kun eihän Torontolla varmaan kummoisia mahdollisuuksia vielä tänä keväänä ole?
   
 24. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Mitä nyt twitteriä selailen, niin muutama mielenkiintoinen nimi heitetty. Doan ja Habs yhdistetty, ja ilmeisesti Isles on jutellut Ho-Sangin treidaamisesta. Twitter on täynnä soopaa, ja nämäkin sitä varmasti ovat, mutta kyseiset pelaajat kiinnostavat kovasti ja siksi ne tähän nostin. Doanille pitää saada cup ja Ho-Sang on ollut kovin mielenkiintoinen prospekti.
   
 25. depre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
  Lainaus:
  Eihän Torontolta kukaan odota yhtään mitään, mutta kyllähän Torontolla on mahdollisuudet jatkoon, varsinkin jos vastassa on Ottawa tai Boston, vaikka Ottawa on ollut hankalahko vastustaja Torontolle niin ei tuo joukkue kuitenkaan niin paljon ole edellä. Montreal on Pricen takia ollut todella hankala. Toronto on kamppaillut jopa Capitalsin kanssa tasaisesti, mutta WC paikoilta tai divisioonan voittamalla homma kyllä vaikeutuu. Metron joukkueet aiheuttavat todennäköisemmin ongelmia, varsinkin kun Capitals hankki Shattenkirkin ja on todennäköisesti idän isoin suosikki tällä hetkellä. Yksi kierros eteenpäin olisi iso suoritus joukkueelta ja koko organisaatiolta.

  Aloitukset riippuvat myös vastustajasta Boston on todella hankala ja samoin Ottawa on ollut haaste aloitusympyrässä. Toisaalta muuten tuolla idässä pitäisi pärjätä Boylen, Komarovin ja Bozakin kanssa. Kyllähän tämä kausi on enemmän sitä että haetaan nuorille pelaajille kokemusta. Suurimmat ongelmat Torontolla on tuon puolustuksen kanssa. Maaleja joukkue osaa tehdä, mutta johdon suojelun ja puolustuksen kanssa on tekemistä. Toronto on hävinnyt ison kasan pisteitä kolmannen erän lopussa ja jatkoajalla. Ensin vastustaja tasoihin pelin lopussa ja lopuksi käteen jää vain loser point.