Sanna Marinin hallitus

  • 2 589 033
  • 21 526

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Ei kyllä ole mitään järkeä tässä(kään) kohussa. Pääministeri siteeraa popkappaletta ja osa sosiaalisesta mediasta reagoi nii kuin olisi haistateltu...

Olen monessa asiassa kanssasi samaa mieltä, toisin kuin valtaosa tällä palstalla, mutta nyt en. Kyllä pääministeri saa lainata popkappaletta ja hassutella, mutta konteksti pitää olla siihen sopiva. Vaikka Marinin tarkoitus ei olisi ollut vittuilla, tulisi hänen ymmärtää, että se on sitä miltä näyttää.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Ei ainakaan presidentinvaaleihin Sanna Marin ole valmistautumassa. Ei tarvitse siitä pestistä haaveilla, toki urakehitys tulee olemaan kovaa luokkaa seuraavien vaalien tuloksesta huolimatta. Euroopasta löytyy paikkoja, joihin varmasti sopii ja kunnon palkalla.

Hölmöä toimintaa noinkin marinoituneelta (heh) poliitikolta. Marinin pitäisi tiedostaa, ettei hän enää ole Suomen koronasta pelastanut nuori naispääministeri, joka lumosi kv.pöydissä, vaan hän on nyt leikkauspäätöksistä vastaava Suomen pääministeri. Pämiä lyödään aina kovaa, ja jos lähtee huutokauppaan arvostelijoiden kanssa, jää väistämättä toiseksi.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Sipilältä olisi voinut tulla pride aikaan kuva, kun fiilisteli Dire Straitsin Money for Nothingia Väykän kanssa:

” See the little faggot with the earring and the make up”

Tämähän olisi vain ollut 100-0 oman äänestäjäkunnan taajuudella oloa, jos sen nimissä kerran saa vähän repäistä.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olen monessa asiassa kanssasi samaa mieltä, toisin kuin valtaosa tällä palstalla, mutta nyt en. Kyllä pääministeri saa lainata popkappaletta ja hassutella, mutta konteksti pitää olla siihen sopiva. Vaikka Marinin tarkoitus ei olisi ollut vittuilla, tulisi hänen ymmärtää, että se on sitä miltä näyttää.
Jotenkin on vaikea ymmärtää että joku Benjamin Peltonen liitetään nyt siihen samaan jatkumoon kuin mitä on aikoinaan edustanut niin Sleepy Sleepers, Hassisen Kone ja Shitter Limited...
 
K

Kiekkokatsoja

Vihervasemmisto tykkää Marinista. Kepu ja RKP ovat eri mieltä. Demarit puolustavat Marinia loppuun asti. Kepu ei lähde hallituksesta kirveelläkään. Eripurainen hallitus natisee liitoksistaan, mutta pysyy kasassa loppuun asti.
No kokonaisuutena, niin korona oli hallitukselle se 7 oikein täysosuma. Ilman koronaa, olisi hallituksen heikkous tullut esiin, ihan jokaiselle. ja hallitus olisi hajonnut jo aikaa sitten.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Ai että mä nautin tästä, kun ihmiset pahoittaa mielensä Sannan boomer-postauksesta. Onko se nyt niin, että mitään ei saa enää sanoa? Mutta kun näin nämä asiat koetaan!
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Kyllähän sitä luulisi, että virassa oleva pääministeri ei edes sosiaalisessa mediassa julkaisisi tällaisia päivityksiä. Mutta näyttää ainakin tällä palstalla osa porukasta (=Marinin fanikerho) hehkuttavan lumoutuneena Marinin päivitystä.

Tosin täytyyhän sitä SoMessa vähän Marinin kohauttaa, kun oma osaaminen työhön liittyvissä asioissa, varsinkin talousasioissa, on varsin vaatimatonta tasoa. Näin saadaan pikkuhiljaa hiipuvaa suosiota säilymään ja kalasteltua (ehkä) uusia nuoria kannattajia puolueellekin, kun käytetään näitä ns. nuorisotermejä.

Pääministerin arvokkuus on kyllä näistä SoMe-päivityksistä kyllä hyvin kaukana, mutta kukin tyylillään.
 
Viimeksi muokattu:

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Marin nostaa itsensä vanhemman sukupolven yläpuolelle. Jos siihen olisi edes pieninkin järkevä syy, mutta sitä ei tietysti ole. Jokaisesta ikäluokasta löytyvät ne vähemmän ja enemmän älykkyysaivosoluja arvonnassa saaneet.

Itse vertaisin tätä Sannaa Trumpiin. Nuori ja kokematon nainen heittelee kommentteja sinne tänne ja kannattajat riemuitsevat välittämättä siitä, onko Sannan lausunnoissa mitään järkeä. En usko, että kukaan aiempi pääministeri olisi jakanut kansaa yhtä pahasti aiemmin ja se on vaarallista. Ja tämän kaiken Marin tekee tarkoituksella.

Näemme mitä Trump sai aikaan kaudellaan. Emme ole samassa tilanteessa, mutta pääministerimme näyttää pyrkivän siihen. Toivottavasti Keskusta heräisi asiaan ja toteaisi, että tämä hallitus ei ole heitä varten. Nyt on Kokoomuksella iskun paikka, asiallista ja vastuullista politiikkaa ja pääministerin sekä muun hallituksen haastamista. Osaamista siihen löytyy riittävästi ja jaksan vielä uskoa suomalaisten näkevän marinoituneen pääministerimme läpi.
 
Sannalla ja Donaldilla on yhteistä vain se, että molemmilla on yhtä vähän penistä pikkareissaan.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No kokonaisuutena, niin korona oli hallitukselle se 7 oikein täysosuma. Ilman koronaa, olisi hallituksen heikkous tullut esiin, ihan jokaiselle. ja hallitus olisi hajonnut jo aikaa sitten.
Montako kertaa hallitus on hajonnut elinaikanasi Suomessa? No, Sipilän hallitus joo, mutta noin muuten?
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Huomenna näyttäs olevan haastattelutunti niin Sanna pääsee selvittämään boomereille asiaa.

Niinistö kun soittelee YLEn luontoiltoihin niin mitäs jos Marin valikois viestiä boomereille Puhelinlangat laulaa tai Entisten nuorten sävellahja-ohjelmiin? Tai sitten kaapata asian tarkentamiseksi Yleisradion tv-lähetys keskellä viikkoa prime timessa kuten tässä maassa on tapana tehdä.
 

otus

Jäsen
Suosikkijoukkue
لօҟҽɾìէ
Kyllä hieman hymyilyttää miten täälläkin muutama melko värikästä retoriikkaa käyttävä tytöistä puhuva kirjoittaja on pahoittanut mielensä boomer-termistä. Silloin kun minä olin vielä nuori, niin puhuttiin ahneesta sukupolvesta ja taisi olla demarin lanseeraama termi. Puolueessa eteneminen tosin pysähtyi kuin seinään.
 

Morgoth

Jäsen
Ja niiden, joiden mielestä Marin on liian vanha boomer-kommentteihin, pitää huomioida, että kysymyksessä on SDP. Siinä puolueessa 35-vuotias on yhtä nuori kuin kokoomuksessa 20-vuotias. Kaikki on suhteellista.

Lisäksi suurinosa SDPn äänestäjistä elää (?) aivokuoleman ja varsinaisen kuoleman rajamailla. Ei heille ole mitään merkitystä mitä reaalimaailmassa tapahtuu vaan SDPtä painetaan äänestyslippuun niin kauan kuin siihen pystyvät.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Jaa, enpä olisi arvannut puolustavani Sanna Marinia...

Trumpiin vertailevat (käsi pystyyn, olen itsekin näin tehnyt, anteeksi Marin) voisivat nyt ihan oikeasti hieman tarkistaa, minkälaisista henkilöistä puhutaan. Trump on a) rasisti b) sovinisti c) pillunkourija d) ilmastonmuutoksen kieltäjä e) vallankaappausyrityksen ainakin hiljainen hyväksyjä ja f) maailmanvakauden horjuttaja. Marin on lähinnä naiivi ja herkkänahkainen (ei ole ensimmäinen eikä viimeinen poliitikko).

"Historiallinen kahtiajako" kuulostaa kyllä aika rajulta, kun muistetaan kuinka Esko Ahon aikana työttömät menivät mielenosoituksellisesti hirteen ja SDP jyräsi seuranneissa vaaleissa ylivoimaiseen voittoon. Nyt on aika epätodennäköistä - osin toki persujen nousun johdosta -, että moista tapahtuu jomman kumman suuren oppositiopuolueen toimesta, vaikka taloudelliset tappiot tulevat olemaan hallituskauden lopuksi valtaisat. Aika moni kansalainen seisoo edelleen Marinin hallituksen koronapolitiikan takana, lamavuosien aikana kepun kannatus taisi käydä huonoimmillaan kymmenessä prosentissa.

Nyt on myös hyvä hetki huomata, että vaikka Jatkoaika onkin Suomen ylivoimaisesti paras keskustelupalsta, ei Jatkiskaan ole immuuni kuplautumiselle. Tänne kirjoittava porukka tulee ilmeisen hyvin toimeen, eikä siinä mitään, kyvykkyydestä tuleekin palkita. Suosikkipuolueet ovat kokoomus ja perussuomalaiset, jälkimmäinen ei ikinä tule istumaan samassa hallituksessa punavihreiden kanssa. Ideologinen ero on siis jo aika huomattava. Sama käy toiseenkin suuntaan. Nykyisten vihreiden keskivertokannattaja ei halua kokoomusvetoista politiikkaa, koska se sotii hänen arvojaan vastaan.

Näin kärjistetysti voisi sanoa, että keskimääräinen jatkoaikalainen lukee HS Visiota, Marinin kannattaja Taloussanomia. Saman konsernin julkaisuja, mutta hyvin erityylisiä.

Kirjoittaja toivoo hallituspohjan vaihtumista pikimmiten perusporvariin, mutta ei koe Sanna Marinin olevan pahinta mitä on koskaan tapahtunut.
 

cyclone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo
Jos on viikkoa aikaisemmin ollut esittelemässä omaa ihanuuttaan Veitolan ohjelmassa esitellen mm. hampaanharjausrutiinejaan, niin seuraavalla viikolla argumenttina ikäviin kysymyksiin on hieman kyseenalaista sanoa: "En kommentoi yksityisasioitani julkisuuteen".
 
Ai että mä nautin tästä, kun ihmiset pahoittaa mielensä Sannan boomer-postauksesta.

Sinänsä tässä on erikoista tämä kohdistui SDP:n kannattajiin eli boomer-osastoon.

Veikkaan että jonkunlaisen kuopan ottaa demareiden kannatus. Tästä ja myös illanistujaisista kaiken maailman kultturelliporukan kanssa. Eihän boomerit sellaista ymmärrä.

Tässä kohtaa sanoisin, jäitä hattuun tyttö.
 
Viimeksi muokattu:

Analyzer

Jäsen
Marinlta hyvinhyvin erikoinen veto tähän väliin.

Kohderyhmään jälleen uponnee hyvin.

Mutta miksi se Ilmari piti tuohonkin kuvaan taas kaivaa mukaan? Marinhan vittuilee aivan avoimesti demareiden sisäisillekin boomerioppositiolle, joka on juuri sisäisessä kokouksessa kritisoinut Nurmisen kasvavaa roolia ilman natsoja vain koska on Marinin ystävä.

Marin käy monen rintaman sotaa nyt, ne ei pääty koskaan hyvin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös