Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Kaveri ketä ei myöntänyt heikkoa kauden alkua, valitti kun tästä häneltä jatkuvasti kyseltiin ja jatkoi pitkälle kauteen laiskempaa peliään. Ja toivoo työsulkua; en katsonu/tiedä millä perustein, mutta ottaen huomioon kaverin iän ja sopparin suuruuden, niin en kyllä näe syytä miksi hänellä olisi valittamista.
Tai sitten nämä mainitut kaverit vaan parempia liidereitä, valinnoista olen samaa mieltä.
Tämähän se Vlasicin kohdalla varmasti on syynä. Ei tommosta kaveria voi laittaa joukkueelle esimerkiksi. Sääli jos nyt ison sopparin saatuaan vaan lopahtaa. Omia favoriteja ollut pitkään.

Valinnat kyllä ihan nappiin. Hauska nähdä miten tää 4 A:ta pyöritellään, koti ja vieraspelit, vai fiiliksen mukaan?
 
Ambitious, but rubbish

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Harkkaleikit alkaneet ja tänä yönä pukkaakin jo toista peliä.
Heti ekoissa harkoissa mentiin näillä:

Kane-Hertl-Gambrell
Meier-Couture-LaBanc
Sörensen-Thornton-Brodzinski

Tästä hyppy ankkoja vastaan pelattuun peliin, jossa Thorntonin vitja oli koossa. Kolmikko pelasi hyvin, varsinkin Brodzinski aloitti vahvasti käyttäen laukaustaan säästelemättä ja nopeudellaan hunttasi kiekkoa hyvin aggressiivisesti. Kenttä rikottiin ankkojen alkaessa viedä peliä, jonka jälkeen Brodzinski jäi enemmän taustalle. Kuitenkin Thorntonin rinnalla varsin hyvä peli, kohti alottavaa kokoonpanoa. Sörensen taasen skippasi 3.erän ilmeisesti mahdollisen aivovamman takia, mitään tietoa ei ole tullut, joten olisko selvinnyt ilman ongelmia.

Yurtakin, kaveri ketä pelasi hyvin junnupelit paransi osakkeitaan nyt harkkapelissä. Ei saanut vetoja kohti maalia, mutta kaveri pelasi edukseen nopeutensa ja kiekonkäsittelynsä avulla. Hyvin mahdollinen musta hevonen tässä rightin miesten skabassa.

Dell aloitti ja pelasi puolet pelistä 11/12 torjunnoilla. Ainoa maali reboundista, jossa ankka oli turhan vapaana. Muuten hyvä peli. Toisen osan pelistä pelasi Korenar ja hän ei nyt uhannut Dellin asemaa yhtään mitenkään. Toki puolustus ei mitään timanttia ollut, mutta 10/13 on vaan heikkoa.

Hajapoimintoina;

-LaBanc pelasi alivoimaa: tilanteita syntyi molempiin päihin. Itse en näe järkeä tässä yhdistelmässä.
-Suomela pelasi enemmän alivoimaa hyvin ottein. Noin muuten oli huomaamaton vaikka pelasi Meierin ja LaBancin kanssa.
-Vlasic-Burns pari pelasi kimpassa, molemmilta sellanen odotettu hulivilipeli.
-Merkley pelasi vahvan pelin kera parin ykkössyötön. Muuan nolo moka omissa mahtui peliin, mutta kovin puhuvat kaverin puolustuspelin - varsinkin mailalla- menneen reilusti eteenpäin.
-Heed oli jälleen tullut isompana leirille, mutta itse harkkapeli meni häneltä heikosti monien huonojen kiekonmenetysten nimeen.
-Middleton ja vaisu peli.

Tänään peli Flamesia vastaan jossa nähdään Kane-Hertl-Gambrell. Saas nähdä miltä näyttää, kilpailu kuitenkin heti alusta kyllä kovaa.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Kane-Hertl-Gambrell. Saas nähdä miltä näyttää, kilpailu kuitenkin heti alusta kyllä kovaa
Eihän se nyt hyvin mennyt Gambrellin kohdalla. Eka erä meni kentältä hyvin, mutta toisessa sitten todellinen tasonlasku. Kane ja Hertl puolivaloilla, mutta Gambrellin olisi pitänyt pystyä parempaa. Huonoja syöttöjä ja omaa miestä ei juuri omissa pidetty kiinni.
Gambrell otettiin pois ketjusta ja palautettiin centteriksi takaisin. Kovin on puhuttu, että #7 peluutettaisiin laidassa helpomman sisäänajon nimessä, joten voisi nähdä Gambrellin osakkeiden ottaneen aikamoisen osuman tässä pelissä.
Gambrellin tilalle Hertlin rinnalle nousi Radil, ketä pelasi kaikinpuolin hyvän pelin.

Erikseen mainittakoon Chechkovic, joka pelasi häkki päässä saatuaan kiekon naamaan junnupeleissä. Liekö tässä syy miksi kaveri pelasikin vain 13minuuttia. Kuitenkin tässä ajassa sai aikaan 1+1 ja oli ketjunsa ykkösmies, kaveri ketä pelin aina teki. Nopeutta, taitoa ja todellista vainua hyökkäyspäässä.
Chechkovicin tehot änärin harkkapeleissä+farmissa (pelkät miesten pelit hänen uralta) on 21ott 9+14=23. Kyllä sitä vainua on.

-Heed pelasi jälleen ja nyt oli peli paremmin hallussa, vaikka ei nyt mitenkään loistanut.
-Prout pelasi kanssa ja pelasi kanssa hyvän pelin, vaikkei nyt fyysisyyttään todenteolla osoittanut.
-Chmelevski pelasi ihan ok pelin. Itse odotin kaverilta suuria, mutta kyllä tämän harkkapelin ja junnupelien näytöt ovat jääneet muiden varjoon.
-Bibeau oli heikko, vahvasti näyttää että Dell aloittaa kakkosena kauden.
-True oli ihan hyvä, mutta aloituksissa otti rumasti turpaan.
-Halbgewachs pelasi energisen pelin ja ansaitsi pelin lopussa kokeilun 9-48 rinnalla.

Mielenkiintoiseksi vetää, kun Gambrell ei vain vakuuta vaikka jampalle tota top6 paikkaa aikalailla pedattu. Jospa seuraavissa peleissä Checkhovic ja Yurtakin saisivat kokeiluja änärimiesten kanssa.

Lopuksi vielä Sund ja koomillinen munaus pelin loppuun:

 

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Mielenkiintoiseksi vetää, kun Gambrell ei vain vakuuta vaikka jampalle tota top6 paikkaa aikalailla pedattu. Jospa seuraavissa peleissä Checkhovic ja Yurtakin saisivat kokeiluja änärimiesten kanssa.
Samaa mieltä, viime kaudella ei oikein vakuuttanut kertaakaan.

Miten Sund muuten pelasi? Pisteille näytti pääsevän ainakin.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Miten Sund muuten pelasi? Pisteille näytti pääsevän ainakin.

Sanoisinko ok pelin pelasi, en kyllä niinkään häntä vahdannut, koska en näe hänellä asiaa ylös. Jos joku lefti nousee ylös paikkailemaan niin se on näillä näytöillä Ferraro sanon mä.
Mariosta sanoisin, että vahvasti veikkaan kaverin tekevän simekit; yksi kausi farmissa ja sitten rytinällä isoihin valoihin Burnsin tai Ekin rinnalla. Samanlainen suht lyhyt kaveri, mutta järkyttävän vahva, varsinkin laidoissa. Ferrarolla vielä parempi luistelu ja muutenkin kaiken muun osalta potentiaalia parempaa. Dillonin korvaaja sukkana ensi kaudella, pidemmällä aikahaarukalla Vlasicin korvaaja. Tästä jampasta kannattaa olla innoissaan, vaikka Merkley kaiken huomion melkeinpä vie.

Hauska nähdä miten tää 4 A:ta pyöritellään, koti ja vieraspelit, vai fiiliksen mukaan?
Mä veikkaan tota koti- ja vieraspeli roolituksella. Eki ja Thornton vieraissa, Burns ja Hertl kotona.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Harkoissa Kane-Hertl-Gambrell jatkoi kimpassa.
Myös ylivoimia treenailtiin: 1PP Couture-Hertl-Kane-Burns-Karlsson, 2PP Meier-Thornton-Labanc-Vlasic-Heed

Kiva että Spott herännyt todellisuuteen ja Burns-Karlsson treenaa samassa viisikossa. Jos nyt niiden Couturen ranteiden tilalla olisi väkivahva one-timer. Sitten taas Kane löytänyt itsensä ykkösen maalinedustalle. Kaikki huutanut Timon perään läpi kesän Pavelskin tilalle, mutta ei, kun Spottin pakko keksiä jotain omaperäistä väkisin? Kyllähän Meier tonne ykköseen kuuluisi ehdottomasti.

Lean Bergmann nousi Vegasia vastaan pelatussa ottelussa mukaan kilpailuun änäripaikasta. Ahkera voimahyökkääjä; niittejä ja laukauksia. Haastattelujen mukaan kiinnitti Peten huomion. Mahdollinen köyhän miehen timppa Kane-Hertl viereen voisi olla.

Toinen menestyjä oli Mario Ferraro. 2-0 osuma meni hänen nimiin heikon maalin takaan syötön takia ja 3-1 osumassa jostain syystä meni kohti DeSimone miestä ja jätti oman linjan auki.
Muuten sitten jälleen hänenlaista toimivaa kiekkoa. Hyvä huomioida, että Simekin kauden alku näillä näkymin venyy ja Ferraro pelasi pelin Proutin kanssa isoilla minuuteilla; hyvinkin mahdollinen 3.pari kauden avaukseen.

Nelonen oli muodossa Radil-True-Karlsson, selvä mahdollisuus Truella ottaa paikka. Tässä pelissä aloituksissa pärjäsi ja käytti enemmän kroppaansa, mutta ei nämä näytöt vielä riitä sanon mä.

Yurtaikin ei pystynyt parantamaan edellisestä pelistä. Peliminuutit pysyy kevyeinä eikä ole tainnut päästä änärimiesten kanssa kokeilemaan.

Eki nyt ainoa, ketä ei vakkaripelaajista ole pelannut. Peten mukaan idea olisi saada kaverille pari peliä alle ennen kauden alkua, joten toivoa on että joku voitto näistä harkkapeleistäkin tulisi.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Yurtaikin ei pystynyt parantamaan edellisestä pelistä. Peliminuutit pysyy kevyeinä eikä ole tainnut päästä änärimiesten kanssa kokeilemaan.
Harkoissa vetänyt nyt kakkosylivoimassa vaihtoja Heedin tilalla. Taisin olla väärässä ettei kaverin näytöt ole säväyttänyt Peteä tarpeeksi. DeBoer oli aikaisemmin sanonut, että Ferraro ja Prout ovat onnistuneet missä muut pakit jääneet vajaaksi (Heed, DeSimone, Middleton). Eli hyvä juttu Yurtaikinille, kun vahvasti näyttää siltä, että Heed aloittaa 7. pakkina.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Harkoissa menty:

Meier-Couture-Labanc
Kane-Hertl-Radil
Yurtaykin-Thornton-Gambrell
Goodrow-Suomela-Melker
Bergmann-True-Brodzinski

Dillon-Karlsson
Vlasic-Burns
J. Middleton-Heed
Ferraro-Prout

Loppujen nimet löytyykin Barracudan listalta pl. Sund joka Tepsiin, Bibeau waivereissa ja Merkley venailee minne junnujoukkueeseen suuntaa.
Chekhovich olisi imo ansainnut isomman chäänssin, muut odotettuja tiputuksia.


Peten puheista päätelty, että seuraavassa pelissä tarkkaillaan kavereita ketkä eivät täysin ole vakuuttaneet (Suomela, True, Gambrell, Heed, Middleton).
Gambrellista puhuttu erikseen ja kyllä nyt on sytytelty liekkiä kaverin perseen alle; tulos tai ulos.
Ketkä tällä hetkellä Peten suosikkeja ovat on Bergmann ja Ferraro. Eikä siinä, kyllä itse kallistun enemmän Bergmannin puolelle kuin esim. Radilin. Molemmat isoja poikia, mutta vain toinen tykkää antaa niittejä ja uskaltaa laukoa.


Sörensen loukkasi lonkkansa aikasemmin. Jos oikein ymmärsin, niin ei mitään vakavaa.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Se oli sellanen peli ankkoja vastaan ettei juuri mitään kerrottavaa. Peteki sen sanoi, kukaan ei säväyttänyt.
Samat nimet lähetetty takasin farmiin kera Truen, joka nyt tippui kisasta pois. Ymmärrettävää, pettynyt olen ettei kaveri pystynyt edes kunnolla haastamaan 4.centterin roolista.

Harkoissa menty:

Meier-Couture-LaBanc
Kane-Hertl-Gambrell
Yurtaykin-Thornton-Radil
Bergmann-Goodrow-Karlsson
Sörensen-Suomela-Brodzinski

Emmätiedä saavuttaako toi epätoivo jo koomillisuuden rajoja, kun Gambrell ei onnistu ja silti häntä roikotetaan parhaimmalla vapaalla paikalla.
Yurtaykinista puhuttu erikseen ja hän odotetusti taistelee pelipaikasta. Pete luetteli hänen pelanneen hyvän pelin ja keskivertoisen, lisää näyttöjä luvassa Flamesia vastaan.
Ankka -pelin jälkeen haastatteluissa Dillon poimi erikseen Bergmannin, joka vakuuttanut hänet vahvoilla otteillaan harkoissa.

Seuraavassa pelissä on änärimiehet ja haastajat, Vegasia vastaan sitten varmaankin se avauspoppoo kokonaisuudessaan. Kutkuttavia aikoja. On kyllä aikamoista, että vika harkkapeli Vegasia vastaan, jota seuraa kauden eka koti- ja vieraspeli jotka molemmat Vegasia vastaan. Änäri tosiaan mässäilee heti parhaimmalla rivarlyllaan.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Sharks pelasi änärimiehistöllä Flamesin junnupitoista joukkuetta vastaan ja täten kuittasivat ekan voiton.

-Eki is back ja loukkaantumisesta palattu entiselleen.
-Burnsilta hieman ruosteinen peli, silti kiva 0+4.
-Gambrell aloitti pelin Hertlin vierellä. Ei onnistunut, tiputettiin nelosen centteriksi josta ohjaili kaksi maalia.
-Bergmann oli jälleen peto monineen vetoineen ja taklauksineen pienellä peliajalla. Pelin edetessä eteni Thorntonin rinnalle pelamaan.
-Ferraro pelasi hyvinkin ehjän pelin, aikaisemmat isommat mokat oli karsittu pois.
-Jonesilta kiva peli.

Surullisin juttu oli ylivoima. Eki ja Burns samassa viisikossa ja silti Couture pelasi vasemmalla. Burns oli oikealla laidalla, ihan uskomatonta miten tälläseen ollaan päädytty, oikeesti.
Eivät saaneet maalia aikaseksi. Sharksin ylivoima näissä harkkapeleissä 1/16 tai jotain sinnepäin. Ainoa onnistuminen taisi olla Merkleyn käsialaa eikä Spottin.

Middleton ja Suomela tiputettu farmiin. Sitä ennen harkoissa Middletonin pari oli Prout ja Suomelan rinnalla Radil ja Gambrell. Vegasia vastaan varmaanki pelataan sitten näillä harkkaketjuilla:

Kane-Hertl-Brodzinski
Meier-Couture-Labanc
Sörensen-Thornton-Yurtaikin
Bergmann-Goodrow-Karlsson

Vlasic-Burns
Dillon-Karlsson
Ferraro-Heed

Oikea laita pysyy ongelmana. Katsotaan mutta epäilen ettei Brodzinski riitä siinä missä ei Gambrellikaan. Toivottavasti pelin sisällä Bergmann saa näytönpaikan Hertlin vierellä, hänen uskon onnistuvan siinä.
Yurtaikin saa taistella pelipaikastaan, siinä missä Bergmannille taitaa olla jo lukittu vähintään paikka nelosessa.

Pakistossa ainoa kina Heedin ja Proutin välillä. Ferraro väistyy Simekin tieltä aikanaan.

Bibeau treidattiin Avsiin täysin Shortridgen tieltä pois. Ekat harkkapelit farmissakin pelattu ja Shortridge ollut heti vakuuttava.
 

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Alkavan kauden toiveet ovat, että EK pysyy terveenä ja ei niitä helkutin ekan minuutin maaleja enää yhtään. Eiköhän ne muut asiat sitten suht hyvällä tolalla ole.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Alkavan kauden toiveet ovat, että EK pysyy terveenä ja ei niitä helkutin ekan minuutin maaleja enää yhtään. Eiköhän ne muut asiat sitten suht hyvällä tolalla ole.
Ekan minsan maalit, Peten ketjulotot vittuun, ylivoima kondikseen, ehjät kaudet kaikille jotka kärsi vähän kaikesta viime kaudella. Siinä aika selkeät avaimet.

Harkkapelejä ei muutakun tulosten ja maalivideoiden osalta oo tullut katselta, vaan luettua täältä ja muualta. Siitä kiitokset @Telnyashka . Trendi kuitenkin vaikuttaa siltä mitä sanottiin, YV ei vaan pelaa, tyhmät kenttäkoostumukset ja osottava sormi on vaan valmentajaa kohtaan. Voisko jo vaihtaa? Ruostetta vielä jaloissa mut enää viikko tosipelien alkuun, niin pitää olla jo tatsi kohillaan. Oikea laita huutaa myös kovasti vahvistusta kärkikenttiin. Omista äijistä ei todnäk siihen nousijaa ole, ellei joku yllätä ihan täysin. Markkinoilla ei oikein ketään ole vapaana ja treidejä vähän hankala näin kauden alkuun saada. Eli varmaankin katsellaan ja odotellaan mitä tuleman pitää.
 
Ambitious, but rubbish

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Ambitious, but rubbish

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Oli kyllä jännä toi tuomarin temppu, koska vastaavaa nähty?
Kovin puhuvat mahdollisesta pelikiellosta Kanelle. 3, 10 ja 20 peliä ilmeisesti nämä määrät, joita abuse of officialsista saa. Widemanin yliajo ja Vermetten huitominen ainoastaan muistikuvissa, mutta kyllähän tämä Kanen juttu nyt kevyempihkö on(?). Lähempänä luulisi olevan case DeAngelo ja riuhtominen irti tuomarin otteesta, josta kuittasi kolmen ottelun pelikiellon.

Anyhoo jos tosta Kane 10 pelii olisi pois pelistä, niin jännäksi vetäisi Sharksin startin. Marleaun soppari valmiina?

Itse pelistä isoin huomio imo Brodzinskin riittämättömyys. Pelin lopuksi Hertlin viereltä löytyi Yurtaikin, joka kiitti ja kuittasi nätin maalin.
Kuitenkin itseä kuumottelisi waivereissa oleva Sprong Hertlin rinnalle, joka iski viime kaudella ankoissa 47ott 14 maalia. Sharksia vastaan ei tainnut onnistua, mutta muistikuvissa on miten vaarallinen kaveri oli ranteensa kanssa, kun hiemankin extra tilaa sai laidassa.

Ylivoima lopulta 1/19 harkkapeleissä. Nyt sentään Burns oli vasemmalla ja Couture oikealla. Couture oli kyllä siinä jotenkin niin off, saisi pelata inan syvemmällä imo. Ja muutenkin jotain tulosta olisi kiva nähdä.

Noin muuten ei pistänyt lopputulos kuumotteeen. Vegas tuli nälkäsenä ja Sharks rennommin, lopussa katto tippu ja matto lähti alta, kun Kane ja Dillon oli herkällä päällä. Taino Jonesin hukkuminen omaan maaliin 2.erässä lämmitti huonoja muistoja. Dellin niitti Stoneen kanssa aikamoinen. Nyt Stone, viime kaudella Bennett ja harkoissa Radil. Dell tykkää kuohuttaa tunteita näemmä.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Kane kuittasi sitten kolmen ottelun pelikiellon. Kullai Vegas vie miestä sata-nolla, ei terve.

Ei kelvannut Sprong tai ketään muu Wilsonille. Kyllä mä itken, jos Gambrell tai Brodzinski löytää itsensä tämän myötä TOP6sta kauden avauksessa.

Jos jotain posia, niin Kane on nyt poissa ykkösylivoimasta niinkuin kuuluisikin. Timpan kanssa parempi, tuloksia odotellessa.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Kyllä tuo oikean laidan kapeus nyt pelottaa.. olisi siellä waiverseissa vaikka ketä jota testata.. Marleau kehiin?!

Tulee semmoiset mylläjäiset noista Vegas marssista Kanen puuttuessa et ei järkee. Toivottavasti kukaan ei kuole
 
Ambitious, but rubbish

Kuhta#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ketterä, Liverpool, Sympatiat Saipalle
Kyllä tuo oikean laidan kapeus nyt pelottaa.. olisi siellä waiverseissa vaikka ketä jota testata.. Marleau kehiin?!

Tulee semmoiset mylläjäiset noista Vegas marssista Kanen puuttuessa et ei järkee. Toivottavasti kukaan ei kuole
Täytyy toivoa että NHL on "hereillä" noiden otteluiden kanssa ja tuomarit on kokeneimmasta päästä. Odotettavissa kun on kuumat karkelot. Siellä on Vegas leirissä tuoreessa muistissa vielä viime kevään pleijarit, mitkä saattaa tuoda vielä lisää kähinää. Veikkaan että kummassakaan pelissä ei selvitä alle 100 jäähyminuutin
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Kyllähän tuo ohuelta näyttää
Ei käy kiistäminen. Mutta kerrankin fiksut kentälliset, Gambrell jäi neloseen ja Brodzinski ulkona.

Nyt on ne näytönpaikat Yurtaikinilla ja Bergmannilla. Toivottavasti onnistuvat, on ainakin mielenkiintoista seurata. LaBanc jännästi kolmosessa, mutta ehkä parempi näin, kaverin mahdolliset kiekonmenetykset olisivat liikaa Bergmann-Hertl kaksikolle veikkaisin. Eikä Hertliä voi kahden tulokkaan kanssa laittaa kentälle.

Ylivoimalla Timppa odotetusti juntattu ykköseen. Kakkosessa sitten Thornton ja Labanc saakin tehdä ihmeitä, kun heidän seurassa on Gambrell-Goodrow-Vlasic. My god in heaven.

Prout toivottavasti hieman väkevämpi antamaan kuria kuin viime pelissä. Ei mitään Dillonin kaltaista pelleilyä kuitenkaan.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Aloin tossa miettimään Simekin tilannetta niin positiiviselta vaikuttaa:

Radim Simek (knee) is about 10-14 days away, according to coach Peter DeBoer.
 
Ambitious, but rubbish

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Ylivoimalla Timppa odotetusti juntattu ykköseen. Kakkosessa sitten Thornton ja Labanc saakin tehdä ihmeitä, kun heidän seurassa on Gambrell-Goodrow-Vlasic. My god in heaven.
En ole katsonut harkkapelejä, joten pakko kysyä onko tämä vitsi? Tai siis pakkohan sen on olla. Olisi koomisin ylivoimakenttä mitä on vähään aikaan nähty. Ei toki Gambrell ja Goodrow mitään jodyshelleyjä ole käsiltään, mutta silti.​
Kausi on ovella ja en tiedä, mitä uskaltaisi odottaa. Rosterissa on ilmeisesti kauden avausmatsissa kolme tulokasta, joista yksi pelasi viime kaudella KHL:ää melko keskinkertaisin tehoin, toinen DEL-liigaa kohtuu hyvällä maalimäärällä ja kolmas NCAA:ta. Nuoria kavereita, jotka voivat kehittyä harppauksin, ja varmasti siksi ovatkin kokoonpanossa. Toivotaan, että onnistuvat, sillä kuten täällä on valiteltu, laituriosasto on (varsinkin ensimmäiset kolme peliä) kapea.​
Rosteri on käytännössä huonontunut viime vuodesta eikä vuotavaan peräpäähän ole luultavasti keksitty lääkkeitä. Toki pitää toivoa, että pelitapaa on pyritty muuttamaan niin, että se perkeleen slotti maalin edestä saadaan kiinni paremmin. Tätä on vaikea nähdä, sillä yhä kentällä tulee olemaan Karlsson ja Burns yhteensä noin 50 minuuttia, eli tilanteita syntyy vastustajalle. Hyvä puolustava pakki Braun treidattiin pois, ja tilalla on offensiivinen (eliteprospect-skouttauksella) junnupakki. Voi tosin olla, että Ferraro vakuuttaa minut heti alkuun.​
Ennuste on, että jälleen omissa soi melko kovaan tahtiin kauden mittaan. Samoin soi vihun päässä, mutta harvoin tällaisella pelityylillä on mestaruuksia voitettu. Jonesin ja Dellin tasonlasku viime kaudella johtui nähdäkseni pääosin pelityylistä ja aikaisempaa paremmista maalipaikoista, joten ei suuria odotuksia torjuntaprosenttien parannukselle.​
Huom! En ole katsonut harjoituspelejä, ainoastaan kohokohdat, joten tämä perustuu enemmänkin omiin fiiliksiin kuin analyysiin joukkueen edesottamuksista.​
Vegas-pelejä nähdään taas kyllästymiseen asti. Tai en tiedä voiko niihin kyllästyä, kun pelit ovat intensiivisiä ja fyysisiä. Mielestäni kuitenkin perseestä, että pelataan viimeinen harjoituspeli kultaritareita vastaan, sekä kaksi peliä putkeen kauden alussa. Vegas on todella vittumainen joukkue, ja voittaa luultavasti Pacificin tällä kaudella. Ehkä hyvä, että Kane on poissa näistä peleistä, jotta nähdään enemmän peliä kuin tappelua.​
Ja yhä, Marleaun poissaolo jättää pienen negatiivisen viban kauden alulle.​
 
Young Joe Thornton

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
En ole katsonut harkkapelejä, joten pakko kysyä onko tämä vitsi? Tai siis pakkohan sen on olla.
Noilla menivät vikan harkkamatsin jälkeen treeneissä. Toivottavasti nyt tosipeleissä sitten Eki tai Burns pelaa koko ylivoiman ajan.

Nyt aamujäillä vetivät yv treeniä ja Couture oli palannut vasemmalle ja Burns oikealle. Siistii kun näin kauden kynnyksellä ollaan sekaisin miten lähetään kuvioita pelamaan, ja imo vielä väärin. Eki meni aivan hukkaan oikealla viime kauden alussa ja saman epäilen tapahtuvan nyt Burnsille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy