Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

San Jose Sharks 2019–2020 – turning the tide

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Vislami, 17.06.2019 klo 20.26.

 1. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Braun on todella nopea puolustaja, joka myös sijoittuu kohtuu hyvin. Miehestä on näin ollen vaikea mennä ohi tai päästä leikkamaan keskelle. Ei ole fyysinen, mutta ei pelkää kontaktia ja tasapaino on hyvä. Braun pärjää vastustajan kärkikenttiä vastaan, varsinkin jos vieressä on varma kaveri. Hyvä shutdown-parin toinen osapuoli.

  Pelin avaaminen jää tosiaan usein pakkiparin vastuulle, mutta kyllä sekin jotenkin luonnistuu. Ei ole erityisen kädetön pakki, eli syötöt kyllä yleensä löytävät kohteen ja mies toisaalta tietää itsekin olla yrittämättä karlssonmaisia läpi- tai poikkikentän syöttöjä. Hyökkäyskolmanneksella hyötyä ei ole merkittävästi, sillä rannari ei ole tulinen ja lämäri Phil Kesselin tasoa. Voi odottaa 3-5 maalia kaudessa, joista kaikki tulevat toisessa aallossa nousun seurauksena. Jalkaa nimittäin riittää, joten vastahyökkäyksiin lähtee mukaan normaalisti.

  Hyvän pakin saitte.
   
  Taison ja Shaguel tykkäävät tästä.
 2. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
 3. Puoliveltto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sharks.
  Sharks vaihtaa Braunista saadun 2nd rounderin pariin alempaan pickiin:

  To Vegas #GoldenKnights:
  • 2019 2nd RD pick No. 41 (PHI)
  To San Jose #Sharks:
  • 2019 2nd RD pick No. 48 (VGK)
  • 2019 3rd RD pick No. 82 (WPG)
  Linkki: NHL Trade History - CapFriendly - NHL Salary Caps
   
 4. Puoliveltto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sharks.
  Ja Sharks jatkaa kauppojaan:

  To Sharks:
  • Tom Pyatt
  • 6th round pick

  To Canucks:
  • Francis Perron
  • 7th round pick
  Lähde: Fear the Finnin facebook-sivu

  Edit: Pyattin caphit on 1,1 miljoonaa, pituutta 180 ja painoa 83. Hockeyreference.com kertoo, että Pyatt on ottanut viime vuodet paljon oman pään aloituksia ja pelannut paljon alivoimaminuutteja. Eliteprospectista bongattu arvio vuodelta 2014:

  Pyatt is a two-way center with terrific wheels. A good defensive forward, he has sound playmaking ability, too. Versatile, he can also play the wing in a pinch, as well as kill penalties. Is somewhat lacking in size, though, which can be a problem in physical contests.

  Omaan silmään kovasti Melker Karlssonin tyylinen pelaaja, tosin pienemmällä palkalla. Meneekö #68 vaihtoon tämän jälkeen?
   
  Viimeksi muokattu: 22.06.2019 klo 22.50
 5. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Tom Pyattin sopimus päättyi tähän kauteen ja hänestä tulee UFA heinäkuussa. En vielä alkaisi Sharksin kokoonpanohahmotelmiin lisäilemään.
   
  Puoliveltto tykkää tästä.
 6. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Toivottavasti itse kukin alkaa selvitä pikku hiljaa Juhannuksen karkeloista..

  Drafti oli ja pikku treideillä hommattiin lisävarauksia. Toivotaan että saadaan onnistuineita prospekteja.

  Pavelskilla ja Donskoilla on miittejä tulossa muiden joukkueiden kanssa. Donskoin lähtö olisi valitettavaa, mutta tilanne huomioiden ei paljoa haittaisi. Pavelskin lähtö taas olisi todella suuri menetys joukkueelle, henkisesti kuin pelillisesti. Raha ja aika ei ole mätsännyt osapuolten kohdalla, "far out" sanottiin että perinteisesti ihan eri pyydetään, kuin mitä voidaan antaa.

  Dillonin treidaamisesta on myös pyörinyt huhuja cap-spacen vapauttamiseksi. Ei nyt olisi myöskään suuri menetys, mutta eihä sitä miten Ekin vierellä olisi innostunut.

  E: Ja tosiaan Toronta nyt treidas Marleaun Carolinaan. Brind'Amour kommentoi, että olisi iloinen jos Patty haluaa pelata heille, mutta tietää tilanteen ja on valmis tekemään tarvittavat liikkeet. Liekkö toimii sitten salarydumppina ja otetaan takaisin kotia.
   
  Viimeksi muokattu: 24.06.2019 klo 21.10
 7. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Otteluaikataulu julkaistu ja millä tavalla!

  San Jose Sharks on Twitter Linkki Sharksien Twitteriin

  Vegasille heti alkuun hyvät kettuilut ja muuten ihan hauskoja valintoja.

  Ja per Kevin Kurz:

  Sharks qualify DeSimone, Gambrell, Labanc, Letunov, Meier, Suomela and Wood.
  They do not qualify Ryan (as reported), Brodzinski, Chartier, Donaghey, Fitzgerald, Martin or Schoenborn.
   
  Alamummo tykkää tästä.
 8. MäkisAtte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko , SJS
  Pavelski käynyt ainakin Tamban ja Dallasin kanssa keskustelemassa.
   
 9. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Pavelski on kyllä mielenkiintoinen tapaus. Jotenkin vaikea nähdä kaveria missään muussa paidassa kuin hainutussa. Niin Shark kuin olla ja voi.

  Lainaus:
  Seuraavaksi lienee vuorossa Chigago ja Galgary.
   
  Konsta Kepuli, ADX_03, Giroux ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 10. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Todellakin.. No, sama oli Marleaun kanssa ja miten kävikään.

  Phoenixissa Pavs pyörähti ennen Dallasia. Jostain syystä Chicago yllättäen ollu pöhinöissä mainittuna ykköspaikkana, mutta pöhinät aina pöhinää.
   
 11. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Pavelski jonkun Starsin riveissä kuulostaa kyllä yhtä väärältä, kuin Ovechkin vaikka Bluesin paidassa. Aika erikoiset vaihtoehdot kyllä, onkohan Tambassa ja Tallasissa käyty potkimassa renkaita, jos saisi alhaisen verotuksen myötä enemmän rahaa käteen? Samanalaiset mahdollisuudet kuitenkin menestyä San Hosessa niin jostainhan tuo markkinoiden testaaminen kumpuaa. Chigago taitaa olla ainut kenellä edes varaa sitten maksaa isompaa liksaa ja ehkä heittää se ylimääräinen vuosi?
   
 12. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Eipä Chicagolla sen enempää cäppi-tilaa taida kyllä olla. Seitsemän hyökkääjää vasta signattuna ja karvan alle 12milj jäljellä..
   
 13. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Mulle kyllä kävisi, kun Starsin pelejä on tullut suomalaisten takia hiukan tarkemmin nyt seurattua. Pidän Pavea kyllä iki-särkenä, joten outona tuota siirtoa pitäisin hiljaa mielessäni.
   
 14. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Lainaus:
  Siellä on tosin 8 pakkia ylhäällä tuossa laskelmassa ja ilman sopimusta olevat pelaajat pitäisi olla aika edullisia.
   
 15. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Jostain syystä Pavelskin mahdollinen lähtö ei hätkäytä niin paljon kuin ajattelin. Mies on ollut ikuisuuden osana joukkuetta ja kapteenina erinomainen. Silti jonkun 7-8 miljoonan maksaminen veteraanille on mielestäni liikaa. Varsinkin sopimuksen keston ylittäessä yli kaksi vuotta. Pavelskille löytyy myös korvaaja tietyllä tapaa (Meier), vaikka ohjaustaidossa tuskin tulee kehittymään yhtä kovaksi. Siinä lienee taito, jossa Pikku-Joeta ei voita kukaan.

  Mahdollista lähtöä ei pidä ottaa henkilökohtaisesti. Joskus vain on aika vaihtaa työnantajaa. Pavs saattaa arvostaa Sharksia organisaationa, mutta voi haluta silti nähdä miten homma toimii muualla. Itse en voisi kuvitellakaan työskenteleväni samassa työpaikassa kymmenen vuotta.

  Jos Marleaun lähdöstä selvittiin, niin kyllä tästäkin. Ja ainahan Pavs voi tulla takaisin (kuten Patty on tulossa). Tietenkin jos Wilson suunnittelee korvaavansa Pavelskin Perryllä, niin siinä tapauksessa punainen nappi pohjaan. Wilsonista kun ei ikinä tiedä, kun kerta Bieksaa oltiin tuomassa kaupalla sisään silloin joitakin vuosia sitten.

  Jos Pavelski ei jatka, niin saataisiinko Nyquist pidettyä? Mitään viitteitä siihen ei ole ollut, eikä Gustaville ole välttämättä edes tarjottu sopimusta palkkakattotilanteen ollessa mikä on. Marleau kotiutunee, ja tämän jälkeen tilaa ei paljoa taida olla. Labanc, Meier ja Heed voisivat nyt pian solmia sopparit, jotta saataisiin selville palkkakattotila ennen UFA-meininkejä.
   
 16. astraljava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Jyp
  Lainaus:
  Tätä en kyllä ymmärrä. Tyypillä alkaa selkeästi jo virta hiipua. Vielä ekalla Lefa-kaudella statsit oli suht samoja kuin Tankissa, mut viime kaudella 10 börsää vähemmän, selkeästi heikommalla viimeistelyprosentilla myös. Syöttöjä suht saman verran. Uskoisin että tää trendi on pysyvä, joten miksi maksaa siitä 6M+? Tuoko kaveri koppiin/mediassa todella niin paljon?
   
 17. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Ei Pattysta olla maksamassa täyttä palkkaa. Carolina toimii salarydumppina jos meinaa liikahtaa. Toivottavasti koko 50% edestä, silloin olisi rahansa arvoinen kaveri.

  Lainaus:
  Nyquist taitaa kuitenkin keskustella Sharksien kanssa, jos nyt oikein twitterin ihmeellistä maailmaa muistelen. Tai ainakin joku tarjous heitetty pöytään. Alko lämmetä hyvin kauden loppuakohti, uuden yrityksen paikka?
   
 18. astraljava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Jyp
  Lainaus:
  Aivan, no joo silloin tämä käy vähän paremmin järkeen. Kiitoksia!
   
 19. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Lainaus:
  Samaa mieltä.

  Pavelski oli skipannut joidenkin joukkueiden haastatteluja ihan vain koska ei näe pitkää kevättä näissä jengeissä. Näinpä jäbän markkinat ovatkin aikas pienet, kun kerta menestyminen painaa noin paljon. Wilson ei extra vuosia anna tai 37maalin mukaista palkkaa, eikä kyllä niitä muutkaan Contenderit anna. Tai voiko Stars kera verokikkailun, en tiedä. Blackhawks oli joutunut ilmeisesti todella suostuttelemaan Pavelskia haastatteluun, joten eipä taida olla uskoa sen joukkueen menestymismahdollisuuksiin.

  Vastaavissa tilanteissa joukkuetta vaihtaneet Boyle ja Marleaun tuskin liikkeistään niin tyytyväisiä ole. Boylen vika kausi meni osin poppareilla ja Marleausta tuli kallein cappi dumppi kymmeneen vuoteen? Sitten taas Sharks on kyllä hienosti selviytynyt suorin jaloin näistä isojen nimien menetyksistä lopulta.

  Ettäpä niin, saas nähdä onko tarjouksissa lopulta niin isoja eroja, että Pavelski vaihtaa joukkuetta.

  Lainaus:
  Mä väitän ettei tämäkään riitä Wilsonille, 50% palkalla Marleau on edelleen liian kallis tähän cappiin. Mä veikkaan että sieltä tulee se buyout lopulta ja Marlöö liittyy jengiin yhtä kivasti kuin Thornton.

  Lainaus:
  Jep jep, Nyquist puheli heti kauden loputtua, että viihtyi todella hyvin ja haluaisi jäädä San Joseen. Tämä ennen Ekin jatkoakin vielä. Varovaista unelmaa, että joko Nyquist tai Pavelski tulee vastaan pysyäkseen jengissä.

  Ryanin päästäminen hämmentää mua, noinko sitten organisaatio menetti toivon häneen täysin? Ei se nyt mitenkään kalliiksi olisi voinut tulla, ja jotain vaihtoarvoa nyt luulisi edelleen olevan, kun vuosi sitten(?) kaverin perään ihan soiteltiin.

  Lainaus:
  Timo oli kyllä aiikas kova siinä kuuluisassa 5minsan ylivoimassa Vegasia vastaan. Pelasi juuri Pavelskin paikalla. Nättejä maskeja ja varsinkin sai niitä irtokiekkoja laitaväännöistä takaisin omilleen, niissä Pavelski on heikentynyt, kun ei vaan kerkiä.
   
 20. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Twitterissä tuli just tietoa että on ulosostettu. Eli eiköhän se sieltä ole tulossa.
   
 21. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Lainaus:
  Hyvä juttu, ettei suoraan päästetä vapaille markkinoille ilman tarjousta. Itse soisin Nyquistin jatkavan, sillä yhä edelleen jostain syystä pidän svedun pelityylistä. Täydellisintä olisi yhden vuoden sopimus, mutta UFA-statuksella taitaa olla enemmänkin päiväunitavaraa. Joka tapauksessa Nyquistin tulisi antaa jonkinlaista alennusta eikä millään 6 milj. sopimuksella (vrt. Nelson) hänellä ole asiaa joukkueeseen.

  Lainaus:
  Hieman samat fiilikset, kun kyseessä ei-vanha pakki jolla ei erityisiä heikkouksia ole. Ei toki myöskään vahvuuksia, mutta varsin hyvä 7-8 pakki, ja ainahan kehitysaskelia voi vielä tuon ikäisenä tapahtua. QO olisi kuitenkin ollut joku 0,8 miljoonaa, joten ei siinä mitään oltaisi hävitty. Ja jos Ryan olisi ilmoittanut olevansa arvokkaampi, niin treidiä kehiin. Ehkä tähän löytyy vielä selitys.
   
  Vislami tykkää tästä.
 22. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  John Scott twiitannut, että hyvältä lähteeltä saannut tiedon, että Pavelski olisi suuntaamassa joko Dallasiin tai Tampaan. En tiedä Johnin rekordii näissä huhutteluissa vai onko edes aikasemmin harrastanut tälläistä, mutta hän on hyvissä väleissä monen Sharks -pelurin kanssa josta tieto olisi voinut tulla.
  Itse veikkaan suunnan olevan Dallas, joka suostunut antamaan vuodet joita Pavelski janoaa. Oliko LeBrun joka huhuili, että Pavelski haki neljän vuoden sopparii ja Wilson oli pysynyt tiukasti kolmen vuoden maximi pituudessa. Mielestäni sekin liikaa, tai riippuen toki Timon ja LaBancin tulevista jatkoista.
   
 23. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  @Telnyashka voidan pitää melko varmana kun Kurtz twiittasi Pavsin agentin kertoneen samaa.
   
 24. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Nyt kun näyttää todella varmalta, että Sharksin kapteeni vaihtuu ja Pavs pukee päälleen tähtipaidan, tulee hieman tyhjä olo. Minkälainen on tämä joukkue, jossa ei pelaa pieni sisupussi, jonka naamasta voisi päätellä miehen vääntävän tiukkaa paskaa päättymättömällä loopilla? Kyllä minä haluaisin Pavelskin joukkueessa pitää. Toivotaan nyt sitten, että sopimus ajaa Dallasin palkkakattohuoliin lähitulevaisuudessa.

  Tosin, Stars on vissiin myös Perryn perässä. Tämä saattaa vielä muuttaa Pikku-Joen tähtipaitahalut. Muuttaisi ainakin minun.

  Kun Pavelski poistuu, kapteenin naru siirtynee Couturelle. Burns ei ole kapteeniainesta, ellei valmennusporras ajattele Burnsin rauhoittavan peliään kapteeniuden tuoman paineen alla. Eli muuttuisi vähemmän hasardiksi. Silti Couture minusta ainoa oikea valinta.

  Tänään on myös syytä pitää sormet ristissä, sillä Wilson voi yrittää paikata Pavelskin jättämää aukkoa Simmondsilla tai Leellä. Kuten monen muunkin joukkueen fanit, kauhulla odotan viisivuotista sopimusta, josta kolme viimeistä joudutaan joko ostamaan ulos tai ulostamaan varausvuorojen mukana. Simmondsille sopisi enintään kaksivuotinen, mutta UFAna häntä ei taida saada alle neljän vuoden sopimuksella.

  Itse pysyisin kaukana molemmista. Tsekki- ja Sveitsi-perseet riittävät maalinedessä hyvin. Otetaan joku soturi sitten siirtotakarajalla.
   
  Vislami tykkää tästä.
 25. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Mä en usko, että Wilson Leen perässä on. Sitten taas rightin mies on vähän kuin must get, kun Pavelski ja Donskoi jatkavat muualla. Perryn ja Spezzan perässä oltiin, molemmat meni ohi. Seuraavana vuorossa Simmonds? Mr. Game7 vai mitä Williams oikein meinaa? Hartmanki meni, Pominville ja Vanek niin nähtyjä. Siinä ne sitten jo onkin? Puljujärvi olisi siisti ajatuksena, mutta samanlainen arpakortti hän olisi kuin Gambrell tai Chmelevski.