Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

San Jose Sharks 2019–2020 – turning the tide

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Vislami, 17.06.2019 klo 20.26.

 1. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Ihan mahdollista että tommoista kikkailuakin on luvassa. Toisekseen Labancin otteet eivät ole niin hyvät kuin mitä pisteet antavat ymmärtää. Kehittyy kyllä kokoajan, mutta se viimeinen askel ja etenkin tasaisuus saavuttamatta.
   
 2. Floyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Tämä on kuitenkin ihan hyvä juttu ja hyvä diili. Varmasti on takana jotain ajateltu. Toivottavasti Labanc löytää sen tasaisuuden. Hyvä snaipperikuti kyllä on.

  Miten paremmin perillä olevat arvioisivat farmiheppujen/prospektien nousun pelaavaan kokoonpanoon? Kenellä olisi potentiaalia jne.
   
 3. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Tämä tuli itsellenikin mieleen ainoana mahdollisuutena. Suullinen sopimus, joka julkaistaan heti kun voidaan. Silti diili on riski Labancin kannalta. Ensinnäkin mies voi loukkaantua alkukaudesta ja toiseksi, suullinen sopimus ei ole sitova. Wilson voi teoriassa kaupata Labancin halutessaan. Tosin tuolla sopimuksella se olisi melko idioottimaista. Ensi kaudella(kin) all-in. Wilsonin maine voisi kärsiä melko paljon, jos tämän diilin pettää.
   
 4. Töölön Tavares Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Sharks, Rafael Nadal, Die Mannschaft
  Vertailun vuoksi: Donskoi lähti Avsiin 3,9 miljoonan aav:lla. Sharks siis säilytti paremman pelaajan, ja voitti vielä 2,9 miljoonaa cap-tilaa samalla. Huikeaa.
   
 5. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Huhhuh!!! Ensimmäinen ajatus oli, että norsun kokonen rispekti Labancille! Kävisi kyllä järkeen, että taustalla on jotain tuon tyyppistä kuviota, mistä mainitsit, mutta ei se antamani rispectin määrää juurikaan pienennä. Mahtava jätkä!
   
 6. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Videokuvaa Doug Wilsonin ja Kevin Labancin sopimusneuvotteluista:

  1 million dollars
   
  Kumielvis ja Vislami tykkäävät tästä.
 7. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Tehty sopparit DeSimonelle, Suomelalle ja Gambrelille

  En muuta ihmettele kuin että tuon 50 pelaajan rajaan kaksi paikkaa ja myös kaksi RFA:ta jäljellä. Pakko kait treidejä sitten tehdä jos vielä halutaan Thornton ja Marleau mukaan.

  E:Ja tällä välin näköjään Letunov ja Woodkin päivitetty ja 50 sopparia kasassa.
   
  Viimeksi muokattu: 12.07.2019 klo 02.10
 8. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Älkää oikeasti jaksako miettiä jotain 50 sopparin rajaa. Kaikki junioreihin menvät ovat sen ulkopuolella. Ja niitähän Sharksilla on ihan vitusti.

  Tämä 50 sopparin raja ei ole yhdellekään NHL-organisaatiolle ollut mikään ongelma koskaan.
   
  Vislami tykkää tästä.