Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

San Jose Sharks 2019–2020 – turning the tide

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Vislami, 17.06.2019 klo 20.26.

 1. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Ihan mahdollista että tommoista kikkailuakin on luvassa. Toisekseen Labancin otteet eivät ole niin hyvät kuin mitä pisteet antavat ymmärtää. Kehittyy kyllä kokoajan, mutta se viimeinen askel ja etenkin tasaisuus saavuttamatta.
   
 2. Floyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Tämä on kuitenkin ihan hyvä juttu ja hyvä diili. Varmasti on takana jotain ajateltu. Toivottavasti Labanc löytää sen tasaisuuden. Hyvä snaipperikuti kyllä on.

  Miten paremmin perillä olevat arvioisivat farmiheppujen/prospektien nousun pelaavaan kokoonpanoon? Kenellä olisi potentiaalia jne.
   
 3. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Tämä tuli itsellenikin mieleen ainoana mahdollisuutena. Suullinen sopimus, joka julkaistaan heti kun voidaan. Silti diili on riski Labancin kannalta. Ensinnäkin mies voi loukkaantua alkukaudesta ja toiseksi, suullinen sopimus ei ole sitova. Wilson voi teoriassa kaupata Labancin halutessaan. Tosin tuolla sopimuksella se olisi melko idioottimaista. Ensi kaudella(kin) all-in. Wilsonin maine voisi kärsiä melko paljon, jos tämän diilin pettää.
   
 4. Töölön Tavares Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Sharks, Rafael Nadal, Die Mannschaft
  Vertailun vuoksi: Donskoi lähti Avsiin 3,9 miljoonan aav:lla. Sharks siis säilytti paremman pelaajan, ja voitti vielä 2,9 miljoonaa cap-tilaa samalla. Huikeaa.
   
 5. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Huhhuh!!! Ensimmäinen ajatus oli, että norsun kokonen rispekti Labancille! Kävisi kyllä järkeen, että taustalla on jotain tuon tyyppistä kuviota, mistä mainitsit, mutta ei se antamani rispectin määrää juurikaan pienennä. Mahtava jätkä!
   
 6. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Videokuvaa Doug Wilsonin ja Kevin Labancin sopimusneuvotteluista:

  1 million dollars
   
  Kumielvis ja Vislami tykkäävät tästä.
 7. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Tehty sopparit DeSimonelle, Suomelalle ja Gambrelille

  En muuta ihmettele kuin että tuon 50 pelaajan rajaan kaksi paikkaa ja myös kaksi RFA:ta jäljellä. Pakko kait treidejä sitten tehdä jos vielä halutaan Thornton ja Marleau mukaan.

  E:Ja tällä välin näköjään Letunov ja Woodkin päivitetty ja 50 sopparia kasassa.
   
  Viimeksi muokattu: 12.07.2019 klo 02.10
 8. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Älkää oikeasti jaksako miettiä jotain 50 sopparin rajaa. Kaikki junioreihin menvät ovat sen ulkopuolella. Ja niitähän Sharksilla on ihan vitusti.

  Tämä 50 sopparin raja ei ole yhdellekään NHL-organisaatiolle ollut mikään ongelma koskaan.
   
  Vislami tykkää tästä.
 9. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Hiljaista on näin heinäkuun loppupuolella. Twitterikin humisee tyhjyyttään..

  Jumbon ja oletettavasti Pattyn sopimuksen roikkumassa vielä, odotellaanko mahdollisia lisähankintoja? Jos odotellaan niin mitä.

  Ekana mietin että välimieskäsittelyistä vois yrittää jotain 2-3 milj hankintaa, mutta en näe yhtään Sharkseihin profiloituvaa pelaajaa enää vapaana siinä porukassa.

  Tällä hetkellä näyttäis poppoo tältä:

  Meier-Couture-Labanc
  Kane-Hertl-Radil
  Marleau-Thornton-Sörensen
  Goodrow-Gambrell-M.Karlsson

  Karlsson-Dillon
  Heed-Vlasic
  Burns-Simek

  Kakkosen toinen laituri herättää eniten epäluottamusta, Radil ei ihan nyt ottanut sopivia askelia ja siihen voisi tarvita hyvän peliä tekevän kaverin.
   
 10. laamis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nashville Predators
  Lainaus:
  Näin ulkopuolisen silmin näyttää hieman oudolta pistää Burns kolmos pakkipariin mutta mikäs siinä sitten.

  Miltäs tuo E.Karlssonin soppari sharks fanien silmin näyttää? Itse sain aikamoisen shokin siitä vaikka pidänkin pelaajasta jne mutta raju caphit ja pituus.
   
 11. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Nuo pakkiparit tulee olemaan tosi liukuvia, ei nuo paikat todellisia peliaikoja kuvaa.

  Karlssonin soppari on ihan markkina-arvoinen, verrokkina Doughty. Hyvästä pelaajasta joutuu maksamaan paljon ja pitkään. Selvästi nyt core rakentuu kolmen suuren pakin ympärille, heidän vieden yli neljänneksen cäpistä. Jos kaveri on vaan ehjänä niin ensi kausi tulee olemaan jäätävän kova.
   
 12. laamis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nashville Predators
  Lainaus:
  Okei, no tuo liukuvuus selittääkin aika paljon.
  Tottakai hyvästä pelaajasta joutuu maksamaan mutta muistaakseni Karlssonin cap hit on top 5 koko nhl:ssä ja se omasta mielestä on liian paljon vaikka onkin eliittiä. Vertauksena esimerkiksi Hedman, jolla taitaa olla 4-5v sopimusta jäljellä ja caphit taitaa olla jossain 8mil paikkeilla.Odotin siis Karlssonin saavan jotain 9mil lappua mutta en toisaalta ottanut huomioon sitä palkkakaton noustoa. Se sinäänsä selittää ainakin osin noin ison eron herrojen palkoissa.
   
 13. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Joo palkkakaton nousu nostaa sopparin arvoa. Sama prosenttiosuus cäpistä kuin Doughtyn vuoden takaisessa sopimuksessa, molemmat Kalifornian tappoverotuksen alla vielä. Tämä selittää helposti esim Hedmanin sopimukseen vertailua, kun saa pelata yli 10% halvemmalla verotuksella ja sopimus joka tehtiin 3 vuotta sitten 7,75 milj hitillä. Siihenkin kun suhteuttaa cäpin nousua niin tänä päivänä signattuna olisi heittämällä yli 10 milj.
   
 14. laamis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nashville Predators
  Lainaus:
  Juu, muistin noita asioita vasta kirjoittamisen jälkeen/aikana eikä huvittanut korjata enää.
  Ei siinä sitten mitään,

  edittiä: Tähän olisin voinut jo aikaisemmin, jos olisin tajunnut, nostaa käden pystyyn virheen merkiksi. En ajatellut loppuun asti mutta se tuskin kenenkään mieltä pahoitti?
   
  Viimeksi muokattu: 25.07.2019 klo 22.10
  Vislami ja Flyingbird tykkäävät tästä.
 15. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Toronto Sunin Steve Simmons tietää kertoa, että Marleau ei ole tehnyt sopimusta, koska Sharks ei halua häntä joukkueeseen. Liekö tässä toimittajan oma mutu vai onko joku hän kuullut sisäpiiritietoa? Tuskin torontolainen toimittaja on ainakaan kovin lähellä Sharksin johtoporrasta.

  Voi hyvin kuitenkin olla, ettei Sharks tarjoa edes miljoonan lappua Marleaulle. Bisnes on raakaa ja itsehän Patty lähti cupin/rahan perässä Torontoon. Suurin osa Sharks-faneista kuitenkin haluaa nähdä Marleaun lopettavan uransa Sharksissa (cupin nostoon), joten kyllä Wilsonin kylmyys vituttaisi. Toisaalta, tämä lienee yksi syistä miksi WIlson on yksi liigan parhaista GM:istä: sopimusta ei saa historialla, vaan pitää pystyä tuottamaan hyötyä joukkueelle. En tosin epäile etteikö Marleau olisi esim. miljoonalla palkkansa arvoinen.

  Yksi vaihtoehto lienee myös, että Marleau treenaa San Josessa eikä tee sopimusta minnekään, vaan mies sainataan vuoden sopimukseen kun Kane tai Hertl hajoaa.

  Kävi miten kävi, toivon näkeväni Pattyn vielä Sharks-nutussa.
   
 16. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Lainaus:
  Itse en ole tätä Simmonsia seurannut, mutta fearthefin artikkelissa osattiin sanoa, että jäbän huhuista moni mennyt mönkään, hit-or-miss touhuntouhuja siis.

  Marleau ja hänen agentti puhuivat kesän alussa, että SJS on unelmakohde ja ovat valmiita odottamaan omaa vuoroa, kun Wilson muokkailee muuta rosteria. Sama kuvio siis kuin Thorntonilla, ketä kans ilman sopparia. Joten itselläni alkaa hämmennys vasta, kun Jumbon soppari on ulkona ja Marleausta ei ole kuulunut mitään.

  Itse odotan Marlöön palaavan halvalla sopparilla Sharkseihin. Kokenut kaveri hyvillä jaloilla, joka sai hyvin peliminuutteja Babcockin käskystä pleijareissa keväällä. Kyllä tälläinen jamppa kuuluu napata, kun (oletettavasti) halvalla saa. Eipä tarvitsisi niin pitkään kattella väsynyttä Sörenseniä näin esimerkiksi.

  Ellei sitten jotain mullistavaa ole tulossa, jonka seurauksena cappi aivan piukassa. Vuosi sitten tähän aikaan Wilson veivaili treidiä, josta tuli tän vuoskymmenen suurin ryöstö.
   
  Vislami ja SVSV tykkäävät tästä.
 17. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  4.6M tuolla näyttäisi olevan cappi-tilaa ja 2 ukkoa signaamatta (23 ukon rosteriin nähden). Marleau ja Thornton. Molemmille 2.3M? Ja voihan sinne 1-vuotisella laitella jotain bonuksiakin päälle, näille pappaikäisille. Ensi kaudelle ei taida olla kummoista painetta palkankorotuksille (muuta kuin Labanc), joten tilan voi ottaa sieltä.
   
 18. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Tilastojen valossa Marleau ei ole ollut pariin vuoteen muuta kuin marginaalipelaaja, joten Wilsonilta voi olla ihan perusteltukin liike olla tarjoamatta sopimusta. Pelillistä annettavaa ei enää ole. Seuralegenda kotiinpaluun jälkeen riippakivenä ja popparikatsomossa/rosterissa vanhoilla ansioilla taas on tilanne, jota kukaan tervepäinen GM ei halua. Mieluummin sitten paskat vastaan siitä, ettei tarjoa sopimusta.