Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
En nyt ole varma miten Couture ja Hertl ovat palailemassa sairastuvalta, mutta eikös heidänkin pitäisi kohta pelissä olla? Jos saataisiin sijoitus edes paremmaksi, ettei Ottawalle kaikki parhaat lottery-tsäänssit tule.
Hertlin kausi on paketissa. Ei pelaa enää tällä kaudella. Pitäisi kuulemma olla valmiina kun syksyllä harjoitusleirit alkavat. Couture on luistellut vähäisesti mutta paluu ei ole vielä ajankohtainen ihan hetkeen.
 
Dave Brown:''What are you doing on the powerplay?''
Chris Nilan:''What are you doing in the league?''

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Hertlin kausi on paketissa. Ei pelaa enää tällä kaudella. Pitäisi kuulemma olla valmiina kun syksyllä harjoitusleirit alkavat. Couture on luistellut vähäisesti mutta paluu ei ole vielä ajankohtainen ihan hetkeen.
Hyvä ajatuskatko. Olisihan tuo pitänyt muistaa kun oli oma fantasypelurikin..
 
Ambitious, but rubbish

ipaz

Jäsen
EK65 lähti kolmannessa erässä koppiin, ei tiedä yhtään mitä olettaa, nytten päivällä varmaan kuuluu jotain. Katsellaan Minnesota matsi ja kirjoitellaan sitten kunnon tuntumat.
Karlssonin peukalo murtui ja on loppukauden sivussa. Kuten myös Hertl. Couturen sivussa oloksi arvioitiin 6-7 viikkoa, eli saattaisi päästä mukaan joskus maaliskuun aikana.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Näinpä näin. Ei hyvä ollenkaan, mutta onneksi kausi olikin jo paketissa.

E: Varmaan sen takia skippaakin koko kauden kun on jo paketissa, leikkaukseen menee heti nii parempi parannella huolella.
 
Viimeksi muokattu:
Ambitious, but rubbish

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
TDL takana:

Marleau meni Pensiin 3.kiekkaa vastaan (muuttuu 2.kiekas jos päätyyn asti menevät, molemmissa puhe -21 draftista).

Marleau oli tottakai mukana päättämässä mitä tapahtuu, joten varmasti päätyi sinne minne halusi. Ja kyllä toi treidi muutenkin mukava on. Wilson sanoi, että Marleau on tervetullut takaisin heinäkuussa. Jotain siis opittu tämän kauden alun pelleilystä.

Goodrow Tampaan kera 3.kiekan, takaisin 1.kiekka ja joku dumppi (Greco) Tampan ollessa kiinni 50pelurin rajassa.

Sieltä se Wilson sitten vain nappasi sen 1.kiekan pickin kuten oli aikasemmin puhunut. Kyllä tämä nyt yllätti, olin varma että vaatii väh. Labancin myymisen tämä ajatuksen toteutuminen.
Goodrow olisi ollut kiva pitää myös ensi kauden, mutta kyllä tolla hinnalla se on moromoro.

Ennen hulinoita Sharksilla oli tulevaan draftiin 2. ja 3.kiekka ja myöhäisempiä. Nyt 1.kiekka ja kaksi 2.kiekkaa (+3.kiekka, jos Caps voittaa SCn) ja myöhäisiä. Onhan tossa nyt kiva parannus jos oikein ton sain. Tässähän voisi melkein olla ihan tyytyväinen, ellei se oma alkuperäinen ykköspickki synkistäisi täysin näitä draftijuttuja.

Thornton ei liikkunut mikä nyt oli kyllä hieman outoa. Wilson oli ehdotellut eilen ja sitä edellisenä päivänä Thorntonille siirtoa, mutta ei ollut kelvannut. Sitten toinen lähde kertoo, että Jumbo oli eilisen Wilsoniin koodissa, mutta heitä tyydyttävää tarjousta ei tullut ja täten Jumbo jäi SJeen. Samalla Thornton ollut hieman hermostunut, ettei kauppaa syntynyt. Kurz ilmeisesti käy haastattelemassa Jumboa, joten tähän ehkäpä tulee jotain selkoa kohtapuolin.
Kuitenkin Thornton puhunut, että kroppa ja pää toimii, joten ei tämä ole mikään last year chäänssi. Nyt kun vielä jäi Sharkseihin, niin itse odotan kaverin palaavan kentälle myös ensi kaudella.

M.Karlsson ei sitten maistunut kenellekään, varmaankin ton loukkaantumisen takia?

Dell jäi. Kyllä niitä molkkeja liikkui, että jotain kenttää oli. Mjoo-o.

--


Mitä Sharks muuten ottanut tässä nyt 4ott turpaan. Eiköhän toi linja pysy kauden loppuun koska:

Meier-Thornton-Labanc
Kane-True-Noesen
Sörensen-Kellman-Gambrell
Gregor-Suomela-Karlsson

Simek-Burns
Vlasic-Ferraro
Middleton-Heed

Tosta sakista vielä Melker day2day, (jalka tuennassa) ja Ferraro otti hyvin osumaa viime pelissä.
Sharks nosti ylös Proutin ja voi hyvin olla että rightin miehenä kentälle pääsee. Koko kausi pilalla aivotärskyjen takia, vähän haiskahtaa turhalta riskinotolta jäbän kannalta. Mut kais siitä uran jatkostakin pitää taistella.
Flamesista tullut Davidson varmasti kanssa pääsee näyttämään kyntensä. Joskus Oilersissa tykkäsin kaverista, siitä kuitenkin jo paljon aikaa eikä juuri pelejä kertynyt änärissä siinä välissä.

Kane istui kolme peliä pelikiellossa ja sen jälkeen istui penkin päässä heikon suorittamisen takia. Pisteet Boughnerille tästä, kyllä niitä odotuksia pitää olla vaikka menestystä ei tule.

--

Vuodenvaihteessa Kurz puheli, että muuan joukkue olisi ollut kiinnostunut Vlasicista syksyllä ja että kaverille olisi siirto Habsiin kelvannut. Saas nähdä mitä tapahtuu kesällä, kyllä toi Vlasicin 7milliä pitäisi saada vapautettua hyökkäykseen mielestäni.

Jonesista oli hyvä huomio, että Deboer peluutti häntä enemmän kuin ketään muuta molaria änärissä, vaikka Jonesilla oli muuan kaudella jotain pientä loukkaantumista. Voisiko tauko ja Nabokov sittenkin saada kaverista vielä sen ykkösmolarin?
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Capfriendly näyttää kyllä Proutille jälleen IR-listaa. Mies pelasi yhden viikonlopun pelin Barracudassa muttei toista.

Couture saattais näköjään olla jo pelikunnossa.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Thornton tosiaan pettynyt, ettei siirtoa tullut. LeBrunin mukaan 3-4 joukkuetta ollut kiinnostunut, mutta ilmeisesti niistä ei ole contendereiksi Jumbon silmissä. Kurzille ei kukaan edelleenkään kerro mitään ja kaveri keksi päästä Stars -jutun? En yllättyisi.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Kuten Boughner sanonut muuan kerran, joukkueen peli ollut vallan mukavaa Devils -pelin 1.erän jälkeen. Pieni voittoputken kehittivät, ja vaikka se päätyi Wild -peliin oli se silti hyvä esitys joukkueelta. Kyllä Sharks olisi 3.erän näytöillä ansainnut edes jatkoille kiivetä.

-Meier pelannut kuin ahkera voimahyökkääjä. Jospa ens kauden alottaisi tällä mallilla.

-Labanc on melko varmasti poissa listoilta, kun mietitään ensi kauden top6sta. Ei vaan riitä ja tyhmiä jäähyjä vain edelleen tulee. Wild -pelissä Kevin menetti yv paikkansa Noesenille, joka myös oli kentällä haettaessa tasoitusta pelin lopussa. Noesen on ollut hyvä, mutta kyllä tämä kertoo enemmän missä Labanc menee.

-Gregor tippui farmiin ja hänen paikan top6sta nappasi Gambrell. Itse silti odotan Gregorin aloittavan ylhäällä ensi kauden, Gambrell varmaan jossain muualla.

-Jones ja vahva nousu poispäin buyoutista. Kovin puhellut (viitannut), että on tullut viime kausina liikaa pelattua ja nyt joukkue puolustaa hänen makuun sopivammin (näkee kiekkoa enemmän). Näillä asetelmilla Jones-Dell akselilla meno ens kauteen kävisi järkeen ja sitten taas saman virheen toistamiselta. Hämmentävää.

- Simek väänsi jatkon; 4x2.25 AAV. Fiksu soppari, itse odotan Simek-Burnsin olevan taasen parhaimillaan ensi kaudella. Burns palannut muottiin nyt, kun olkapää vaivat hoidettu. Simek pikkuhiljaa palautunut loukkaantumisestaan ja aristelu fyysisyyspelissä pikkuhiljaa karistuu vauhdissa.

-Ensi kauden cappi 84-88.2miltsua? Mitä enemmän nousee sen kivempi Wilsonille. Jos villisti nousee, niin itsellä ainakin viba, että Dentist olisi kutittelemassa ihan Hallista asti porukkaa. Onko se sitten fiksua niin niin.

-Ferraro oli pahasti kusessa pitkään pelaten oikealla, mutta nyt Vlasicin rinnalla on oikeastaan kukoistanut. Ottanut roolia pakiston kiekonliikuttajana heti Burnsin jälkeen.

-Capin nousu tekee Vlasicin tilanteesta yhä mielenkiintoisemman. Kaveri ei tällä tasolla kauhean ylihinnoiteltu ole, mutta onko hän se fit Burnsin tai Ekin pariksi? Ja se lappu kun on iso.

-Wilson jr. vähän aukaisi luukkuja sieltä sun täältä. Eki treidissä 1.kiekan suojaaminen olisi maksanut lisä assetteja ja olivat silloin enemmänkin tyytyväisiä treidin toteutumiseen, vaikka heillä ei ollut antaa sen vuoden 1.kiekkaa (se oli mennyttä Kanen suhteen).
Antoi ymmärtää, että tiesivät ettei junnut täysin valmiita ole tähän kauteen ja tälläinen ohi -kausi oli vain odotettavissa, koska varauksia on treidattu menneisyydessä paljon. Kyssärinä pysyy edelleen miksi Marleau oli kotona kauden alun, tätä virhettä eivät varmaan tule myöntämään.

-Barracuda voitti kolme peliä putkeen ekaa kertaa tällä kaudella eilen. Nuff said.

-Melker Karlsson oli iloinen, ettei häntä treidattu ja toivoo jatkoa ensi kaudelle. Alle millillä kelpaisi, vaikka kyllä toi touhu hyökkäyspäässä on hyvin outoa. Wild -pelissä oli sellasia outoja paniikkisyöttöjä että moro, aivan kuin joku oksenteleva tulokas olisi ollut.

-Boughner on käsitellyt hyvin pelaajia mielestäni ja pelikin ollut nyt hyvää. Mutta kyllä apuvalmetajiin pitäisi päivytys kesällä tehdä. Ja kyllä ainakin vielä olen myös pääkoutsin vaihdon puolella, siellä kuitenkin on kovia nimiä.
 

ijuka

Jäsen
Se, että 1000+ ihmisen tilaisuudet on kielletty San Josessa, ei ole sama asia kuin se, että San Jose Sharksin kotipelit olisi peruttu. Itse järjestelyt näkee myöhemmin. On useita vaihtoehtoja, kuten pelien muualle siirtäminen, vähäiselle yleisömäärälle pelaaminen, siirtäminen myöhemmäksi jne.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Tony Sund näköjään palaa pelaamaan loppukaudeksi Pohjois-Amerikkaan. Ei kyllä kommenttien puolesta ole hyvää kuulunut.
Toisaalta onneksi nyt Ferraro palaa vissiin, mutta muutenhan on pakeista vähän pulaa. Karlsson, Prout, Middleton loukkaantumisia ja Dillon kaupattu, onko Royta peluutettu hyökkääjänäkin AHL:ssä. Barracudakin hankki riveihinsä Downingin.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Pieniä uutisia Sharksien suunnalta. Pari signausta tehty yliopistosarjoista.

Puolustaja Brinson Pasichnuk 2v ELC (11+26, 37GP)
Hyökkääjä (LW) John Leonard (27+10, 33GP) Sharksien 6. kierroksen varaus vuodelta 2018.

Muuten hiljaiseloa...
 
Ambitious, but rubbish

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Sharks ois Pierre Lebrunin mukaan ykkösvaihtoehto maalivahti Alexei Melnichukille. Kovat tehot KHLssä ja Nabby olisi oiva kouluttaja. Tässäkö ratkaisu mv-ongelmiin?
 
Ambitious, but rubbish

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ihastunut katse pukukopin suihkussa
Onhan sillä aina mahaa ollut. Tai no viimeks silloin kun pukukopissa ilman paitaa hehkutti Hertliä tjs.

Ja ainahan tosta Jumbon yläkropasta herää ajatus, että kuinka kovan uran olisi tehnyt, jos olisi ottanut treenaamisen enemmän tosissaan.
 
Tutkija. Humanistinen kiekkoteoria, kasvutarinoiden koulukunta.

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Onhan sillä aina mahaa ollut. Tai no viimeks silloin kun pukukopissa ilman paitaa hehkutti Hertliä tjs.

Ja ainahan tosta Jumbon yläkropasta herää ajatus, että kuinka kovan uran olisi tehnyt, jos olisi ottanut treenaamisen enemmän tosissaan.
Linkki kuvaan parin vuoden takaa, jossa Jumbon ja Burnsin kropat aika hyvin esillä.


On se tuohon nähtynä röllykkää vähän enemmän saanut. Uskon että tuo reenaamiskommentti on hyvää sarkasmia.
 
Ambitious, but rubbish
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy