Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Kylläpä oli kamalaa katsottavaa katsottavaa kauden avaus... Ei hailaumasta ollut mitään vastusta Vegasille, täyttä hölmöilyä omassa päässä, alueelle ei osata tulla, YV ihan täyttä kuraa, ei vauhti riitä. Onhan tuossa vaikka mitä mihin tarttua.

Vlasic hölmöily omassa päässä kaksi ekaa Vegasin maalia. Paranti kyllä otteitaan takaiskuista huolimatta ja pelastikin pari paikkaa.
Kuitenkin puolustuspelaaminen kokonaisuutena ihan perseestä, Jones jätettiin ihan oman onnensa nojaan pyörimään, maalin edessä saa vihut seistä vieläkin ihan rauhassa.. Junnuilla junnumaisia virheitä, en nyt niistä sen kummemmin jaksais ruveta murehtimaan, mutta Peten koirankopin ovessa on hyvin öljytyt saranat.

Hyökkäyspäässä törmättiin samaan seinään, mihin viime kaudellakin. Alueelle sisään ajettaessa jäädään vastustajan 2 tai 3 miehen muuriin jumiin ja ohi ei meinata päästä muutenkuin hätäisellä ränniheitolla, tästä sitten taas vihu pääsee 85% ajasta vastahyökkäykseen. Pakko tohon on joku muutos keksiä. Maalipaikat oli Vegasille jotain 30-10, kertoo tasosta jolla heidän annetaan ajaa hyviin paikkoihin.

4-1 maali kyllä kuvasti koko pelin parhaiten ja sillon oli hyvä lopettaa katsominen..

Kyllähän tuossa matsissa myös sattui ja tapahtui.. Couture polvikontakti Schmidtiin, ilkeä loukki. Pientä myllyä ja sikaa vähän kokoajan. Shakseilta ottavat osapuolet Meier ja Labanc, joista jälkimmäinen otti ihan osumaa naamaan ja lähti pelin lopuksi pukkariin... Toivotaan ettei loukkeja tule.
 
Viimeksi muokattu:
Ambitious, but rubbish

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Kylläpä oli kamalaa katsottavaa katsottavaa kauden avaus... Ei hailaumasta ollut mitään vastusta Vegasille, täyttä hölmöilyä omassa päässä, alueelle ei osata tulla, YV ihan täyttä kuraa, ei vauhti riitä. Onhan tuossa vaikka mitä mihin tarttua.
Täydellinen flashback takaisin playoffeihin, jossa Vegas jyräsi, käytti Sharksin pakkien virheet hyväksi sekä teki Jonesin selän taakse nopeasti pari häkkiä. Mikään ei ollut muuttunut, paitsi että puolustus oli vielä enemmän hädässä. Ferraro jäi mieleen lähinnä negatiivisesti, eikä Bergmann esittänyt hyökkäyspäässä esityksiä, joita tämän ketjun kommenttien perusteella odotin. Jones sentään oli hyvä, eikä maaleista voi syyttää muuta kuin puolustuksen avoimia ovia.

Hyökkäyksen syömähampaat Hertl, Couture ja Meier olivat harmaita. Kanea olisi tarvittu. Karlssonin paluu rosteriin voi toki auttaa hyökkäyspään ongelmia, joten toivotaan ettei henkilökohtainen syy pidä miestä pitempään sivussa.

Yhden matsin peruteella ei kannata vetää johtopäätöksiä, joten vedän tietenkin johtopäätöksen. Joko Vegas on taistelemassa President Trophysta tai Sharks on taistelemassa lotteryn kärkisijoista. Toivotaan ensimmäistä!
 
Young Joe Thornton

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Tälläistä sekoilua en muista nähneeni vähän aikaan. Nyt se pohjakosketus on otettu heti näin kauden alkajaiseksi. Ei päätä eikä häntää...

Ferraro pisti pahasti silmään, aina vääriä ratkaisuja tekevänä. Ainoa plussa oli Jones, joka pelasi hyvän pelin.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
+Jones oli tosiaan hyvä, ei hukkunut sinne maaliviivalle tai hyökännyt villisti tolpilla.
+Dillon oli harkkamatseissa kamala, mutta nyt pelasi suht ehjän pelin. Ongelmia oli avaamisessa, helpottaa jatkossa kummasti, kun voi Ekille passata.
+Ferraro ja päälle 18TOI ansaitusti. Junnulla junnun virheet, mutta pelin edetessä pääsi enemmän peliin sisään. Nopea ja vankka, kyllä tosta hyvää tulee ajan myöden.

-Vlasic imo selvästi paskin pelaaja. Ei onnistunut omissa, ei vastustajan päädyssä eikä keskikentällä. Hyvin paljon samaa kuin viime kauden alussa; laiskaa puolustamista ja muuten kiekollisena oman taitotason ylittäviä suorituskokeiluja. Eniten nauratti kaverin rysty siniviivalta kohti ihmismassoja ilman kiirettä. Ja noi pikkusyötöt omissa, nyt ei ollut Braun kusessa vaan Prout.
Haastiksessa Vlasic oli puhellut, että Braun oli heidän paras AV-pelaaja ja nyt _muiden_ täytyy skarpata ja täyttää toi aukko. Hyvin näytti mallia, oh the irony.
-Heed oli jotenkin pehmeä ja varovainen. Näillä erottui selvästi muista negatiivisesti.
-Labanc on parempi kuin viime vuonna, mutta samat heikkoudet tuntuu edelleen olevan.
-Gambrell oli hyökkääjistä kaikkein pehmein ja touhu näytti sellaiselta 'mukamas taistellaan' lookilta. Ennemmin katsoisin Chekhovichia.

/Bergmann oli ihan ok. Alussa ei ollut oikein kuvassa, kun Hertl yritti kaiken yksin ja Radil hukkasi kiekot ja tsekin kanssa olivat kimpassa kassalla omissa. Muuan laukaus jäi niukasti karvauksen takia tekemättä, taklauksia olisi pitänyt ehdottomasti enemmän antaa pakeille. Kuitenkin parempi oli kuin Radil, joten en kässää miksi saksalainen tiputettiin. Oletan että enemmän irtoo jatkossa.

/Yurtaikin väläytteli nopeuttaan ja olihan siellä kiva passi Proutillekin. Oletan että enemmän irtoo jatkossa.

/Hertl, Meier ja Couture, ennemän täytyy irrota.

Joukkueena ylivoima ydinpaskaa, ainoa ilonaihe oli Cootchin yllättävä one-timer. Jonesin edessä liikaa tilaa, hyökkääjät fuskaili puolustamisesta ja olihan se hyökkäys liikaa väkisin puskemista ja rannareita.

Eiköhän Boughner tohon touhuun selkoa laita, ja rauhoittaa Spottin ja Peten ajatuksia tosta avauspelaamisesta.

Toivottavasti Eki ensi pelissä mukana #äläannapelollevaltaa. Pete juuri kommentoinut, että ei voi kertoa mitään eikä tiedä pelaako Eki seuraavassa pelissä.

Aamujäillä menty:

Meier-Couture-Yurtaikin
Radil-Hertl-Labanc
Sörensen-Thornton-Karlsson
Bergmann-Gambrell-Brodzinski

Aiika jännä, että Goodrow dumpattu veks. Silleen kyllä jeba muutos, kun ei Goodrow-Karlsson kaksikko vaan saa mitään aikaseksi nelosessa.

Radil top6 ilmeisesti koska viime kausi, itse kokeilisin Bergmannia. Nelonen kiva kokeilu olisi noin, ei ne nyt juur enempää turpaa voisi ottaa kuin viime pelissä.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Lähinnä siis kuinka se pelasi ottelussa?

Heed oli jotenkin pehmeä ja varovainen. Näillä erottui selvästi muista negatiivisesti.
Voisi lisätä, että Heed tuli paikkaamaan kiekollista peliä ja Ekin poissaolo vapauttaa paljon peliminuutteja. Silti Heed pelasi 1.erässä vain päälle 3minuuttia, ja Prout päälle 6minuuttia. Johtuiko sitten noin vähäisestä alusta, mutta ei Heed tohon peliin juuri kiinnyt päässyt. Vaikea peli se kyllä toki oli.
 

laamis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Taisi olla hyvin pidetty salaisuus, kun ei kukaan(?) paksuna olevaa mimmiä yhdistänyt syyksi poissaoloon.

Anyhoo kiva juttu ja hyvä juttu, Ekii voi odottaa bäkkii samointein, farmistakaan ketään ei ole nostettu varalle.
Oli varmasti aika tiukasti salattu, (osa)syynä varmasti se miten kävi viimeksi. Kieltämättä kiva juttu, toivottavasti ei vaikuta pelaamiseen jos yöunien laatu ja/tai määrä laskee.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Eka erä jotain boogien tynkää, Sharks kiekossa ja yritystä päästä maalipaikoille. Sitten Jones imaisee ekan(?) vedon. Sen jälkeen Ekiltä omissa laitakamppailusta voitto ja siihen perään täysin off the mark syöttö, turnover, maali.
2.erässä oli jo suurin motivaatio menetetty ja Vegas iski maaleja vaikkeivat edes yrittäneet enään.


Erä siinä meni, kun Pete näki Bergmann>Radil. Lean oli Yurtaikin kanssa näkyvimmät hyökkääjät läpi pelin, että ei tämä touhu näistä junnuista kiinni ole.

3.kenttä ja 4.kenttä oli kyllä täyttä shaibaa. Gambrell aivan turhake, tiedä miten kaveri eksynyt maskimieheks ylivoimalla, kaveri varmaankin joukkueen helpoin tönäistävä. Yks keila oikein.
Melkerin arvo joukkueelle tuntuu olevan yhä pienempi kuin viime kaudella, eli hyvin vähä. Bergmann toi 4.kenttään eloa pelillään 1.erässä ja vastaavia kavereita tarvittaisiin lisää.

Pakistossa Prout loukkaantui viime pelissä (upper body). Heed oli sivussa ja ylös nostettu Middleton loukkaantui aika nopeasti Reavesin pommista. Sharks pelasi pelin melkeinpä neljällä pakilla, vaikka peli oli aika nopsaan paketissa ja seuraava peli ankkalandiassa heti huomenna.
Ferraro hieman loukkaantui pelissä, mutta se ei mielestäni selitä hänen pieniä minuutteja. Imo haiskahti, että Pete halusi välttää toisen selkäsaunan kovallakin hinnalla. Mun mielestä Middletonin peluuttaminen ennen Heediä ei käy järkeen, ei se ruotsalainen nyt niin huono ollut avauspelissä.

Ylivoimassa ainoan ilonaiheet Ekin myöden kiekon ylöstuonnit ja Burnsin yksi one-timer. Muuten ei juuri tilanteita ja kivasti kaksi av maalia vastustajalle (näihin kahteen ott nolla yv osumaa, kolme takaiskua) . Kaikissa haisi laiskuus ja motivaation puute, varsinkin Ekillä.

Jos jotain hauskaa, niin Jumbon hanskan hieronta W.Karlssonin naamaan. Ja tiedä kuka sanoi ja mitä, mutta Williamilt asiallinen lookki virneen kera tunnelissa kähinän jälkeen. Yleisös ollut mimmi oli myyty, samoin minä.

Jospa ankkoja vastaan selviytyisi vähemmillä virheillä jolloin voittoki voisi olla mahdollinen. Hyökkääjistöstä tuskin tässä ajassa ehdi saamaan enemmän irti.

Farmissa kanssa hyvä boogie, 5-0 turpaan ottivat Kingsin nulikoilta.
 
Viimeksi muokattu:

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
0-3 kauden aloitus, näin huonosti viimeksi 90-luvulla. Neljän maalin erolla tappio kotiavauksessa oli sukkana uusi ennätys. Viime kaudella änärissä oli neljä joukkuetta, jotka päästivät kolme tai vähemmän av maalia koko kauden aikana. Sharks onnistui siinä nyt heti kahdessa ekassa ottelussa.

Middletonin loukkaantuessa alhaalta nostettiin Carrick pelamaan alle 10minsaa. Onko se Heed loukkaantunut, vai mitä mä tässä touhussa nyt missaan?

Hyökkäyksestä Thornton ja Goodrow pelasi paremman pelin. Muut alisuoritti. Labanc oli suurin epäonnistuja, hänen pelinsä oli melkeinpä pelkästään negatiivista. Silti peluutettiin 20minuuttia ja Radilin kanssa pitivät pelipaikkansa Hertln vierellä loppuun asti, vaikka kumpkin sohlaili keskikentällä vuorotellen. Ei ihme, että Hertln peli meni yhä enemmän puskemiseksi, kun laiturit ei onnistu missään.
Yurtaikin tippui Goodrowin tieltä pois, Bergmann pelasi vähän ja nekin hyvin huomaamattomasti. Gambrell oli ulkona ja tilalle tullut Brodzinski oli lähellä maalia kahdessa vaihdossa, muuten kyllä kanssa huomaamaton peluri.

Delliltä hyvin kaksjakoinen peli. 1-0 täysi lahjoitus ja 3-1 osumassa vaikka Vlasic-Burns perseili, niin ei Dell juurikaan helpommaksi maalintekoa Getzlafille voinut tehdä. Monta hyvää torjuntaa kyllä, mutta parempaan pitäisi pystyä.

Seuraava peli keskiviikkona Nashvillessa, jospa sitä ennen saisi harkoissa ideaa mitä tehdä kiekon kanssa pakin avauksen jälkeen. Ja jokin järki ylivoimaan, oli nyt kiva seurata miten PPG pakki Burns meni täysin hukkaa oikealla laidalla. Miten toi voi olla noin vaikeeta, kyllä nyt 1.yvssa pitäisi jokin idea olla heti kauden alusta alkaen.
 

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
No ehkä parempaan suuntaan menossa. Peltiukkojen kanssa eka oli mitä oli, toisessa oli pakka sekaisin, mutta vähemmän. Ankkojen kanssa sitten oli silloin tällöin hyvä meininki, mutta oli kyllä vähän huonoakin tuuria. Dell sekoili juu, mutta onnistui muuten aika hyvin.

Koko touhussa näkyy se, että jotkut pelaajat eivät näytä olevan yhtään samalla aaltopituudella toisen kanssa. Sekaista peliä, päämääärättömyys puuttuu.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
14 ylivoimaa, 0 maalia. 3 päästettyä AV maalia. Pakko tuohon on ensimmäisenä tarttua..

E: Mutta muistetaan, että Peten kanssa joka vuosi startannut näin.. Ei se kyllä hyvä ole, mutta toivoa on!
 
Viimeksi muokattu:
Ambitious, but rubbish

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Paniikki ! Perkeleen junnut pilaa kaiken !

Meier-Couture-Labanc
Kane-Hertl-Goodrow
Sörensen-Thornton-Brodzinski
Radil-Gambrell-Karlsson

Näin harkoissa.

Yurtaikin ja Bergmann vedetty sivuun nyt kun olisi chäänssi katsoa mitä saisivat aikaan, kun rinnalla olisi kaksi isoa änäriukkoa (Kane-Hertl). Nyt siihen on isketty Goodrow, jolla ei pitäisi olla mitään asiaa tulosyksikköön. Hyvä peli ja tuttu kasvo, nämä näköjään riittää.
Labancilla alla todella huono peli varsinkin omiinpäin, eikun kentälliseen jolla suurin vastuu vastustajien ykkösten nollaamisessa.

Ihme ja kumma, että Melker tiputettu takaisin neloseen. Oli kyllä niin paska, että ei pistoolipetellä ollut muuta mahdollisuutta. Goodrowille tulee käymään samat, katotaan vaan riittääkö peli vai kaks. Goodrowin tippuessa alas pelin aikana saa varmaan Gambrell tai Radil kokeilun - taas. Samat nimet pyörii ja ne joilla oikeasti voisi olla annettavaa ovat poppareilla.

Heed poissa harkoista, joten eiköhän vekkiä ole. Ei kyllä sinänsä mikään helppo tilanne, kun kärki seiskasta kolme on poissa pelistä.
Mutta muistetaan, että Peten kanssa joka vuosi startannut näin.
Tämän ollessa totta, niin silti tämän kauden maalinteko ja ylivoima ovat olleet aivan omaa luokkaa paskuudessaan (Sharks historian huonoin kauden alku). Sen puoleen siis mielenkiintoista seurata, miten homma lähtee etenemään. Jonkin asteen paniikkiliikkeitä kuitenkin jo pöydällä, ei näitä Melkerin ja Goodrowin nostoja muuten voi perustella. Wilson jr. haluaisi varmasti nähdä enemmän chäänssejä nuorille, joten ei kyllä ajatusmaailmat täsmää DeBoeren kanssa.

Harmittaa edelleen, ettei Wilson Sprongia napannut ilmatteeksi.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Se, miksi Sharksin peli näytti paljon paremmalta Dicksiä kuin Vegasia vastaan, johtuu siitä, että ankkaparvi on huomattavasti huonompi joukkue kuin ritarijoukkio. Ankat eivät lähtökohtaisesti ole menosssa playoffeihin, joten Sharksin olisi pitänyt olla paljon enemmän pelin päällä. Mutta joukkueesta puuttuu yhteinen sävel, eivätkä kokemattomat laiturit saa juuri mitään aikaiseksi, tai edes pääse paikoille.

Mielestäni Yurtaikin on pelannut pirteästi ja väläytellyt osaamistaan. Ollut paremmassa puoliskossa, kun miettii laitureiden kokonaissuorittamista. Mutta jotain uutta tässä pitää kokeilla ja jonkun täytyy Kanen tieltä väistyä.

Kolmen ensimmäisen pelin ongelmat (IMO):

- Laiturien heikko taso. Verrataan viime kauteen, niin siellä oli Pavelski, Kane ja Donskoi.
- Shutdown-pakkien puute. Heed, Middleton, Prout, Ferraro... Viimeisellä edessä hyvä tulevaisuus, mutta vielä toistaiseksi liian isossa roolissa tai viereltä puuttuu tasapainottava veteraani. Ja edelleen Burnsin vierelle tarvittaisiin virheitä paikkaileva ihmemies.
- Jumbon taso ei enää riitä, ja sentterikolmikko on huonompi kuin viime kaudella. Couture ja Hertl kestävät vertailun contendereiden keskikaistoihin, mutta Jumbo ei.

Pari tuurivoittoa Jonesin godmodella tai ihan vain puhtaalla tsägällä jeesaisi jengin itseluottamuksen suhteen, ja voisi nostaa Sharksin kriisistä. Hyvä tästä voi vielä tulla, jos joukkue oppii pelaamaan yhteen ja tulokkaat saavat itseluottamusta. Paljon on uusia naamoja tässä joukkueessa.
 
Young Joe Thornton

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
eivätkä kokemattomat laiturit saa juuri mitään aikaiseksi, tai edes pääse paikoille.
Mun mielestä ketään ei tunnu pääsevän paikoille, tai ei ainakaan läheskään niin useasti kuin pitäisi. Esim. ankkoja vastaan Sharkseille kirjattiin yksi maalipaikka 1.erään. Loppua kohden niitä alkoi vasta tulemaan, kun ankat himmaili tempoaan.


- Shutdown-pakkien puute. Heed, Middleton, Prout, Ferraro... Viimeisellä edessä hyvä tulevaisuus, mutta vielä toistaiseksi liian isossa roolissa tai viereltä puuttuu tasapainottava veteraani.
Samaa mieltä, että ei Ferraron kuuluisi olla koko kauden hahmotelmissa, mutta Simekin stunttina hän on pelannut mielestäni hyvin eikä sinällään ole mikään takaisku joukkueelle. Pakiston suurin ongelma mielestäni on jälleen kerran Vlasic, kenen tarvitsisi olla niin paljon parempi. Toisena sitten Burns. Tämä kaksikko kun löytäisi tasonsa, niin auttaisi kummasti.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: SVSV

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Sörensen ulkona, day2day.

Predsiä vastaan näillä:

Meier-Couture-Labanc
Kane-Hertl-Goodrow
Radil-Thornton-Karlsson
Bergmann-Gambrell-Brodzinski

Mikähän mahtaa olla idea tai ajatus tossa 3.ketjussa, olisi hauska kuulla pistoolipeten ajatukset miten toi kolmikko auttaa joukkuetta voittamaan.

Kovin on huhuiltu, että Burns ei halua pelata ylivoimalla vasemmalla one-timeri uhkana. Nyt siitä on vähän rohkeammin twiitattu jaja Burns ja Eki harjoitelleet nyt eri viisikoissa ylivoimaa täysin. Jotenkin niin surullista. Kuinka monet tasoitukset tehtiin viime kaudella vikoilla ylivoimilla tai 6vs5 pelissä juuri Burnsin one-timerilla.
No, jospa joku keksisi laittaa Heedin siihen paikkaan, voisi hyvinkin olla kokeilemisen arvoinen. Tim varmasti tunnistaisi mahdollisuuden menestyä enemmän sitä kautta ja täten satsaisi siihen.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Pistin yes Kevin Kurzin twitteriin liittyen Patrick Marleauhun ja viisi minuuttia sitten siitä ilmoitetaan sopimus. On se nyt vanha, mutta kun suostunut pienempään palkkaan ja kuitenkin kokemusta takana niin luulen, että hyvä diili. Siltikin jää paikkoja nuorille hyökkäyspäähän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy