Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Pakko nyt tämän päivän megauutisen jäljiltä avata tämäkin ketju. Tämä kausi aloitettu isosti Erik Karlssonin 8x11,5milj sopimuksella. Kylläpä iski miettimään tämä signaus. Kova hinta, mutta on myös loistava pelaaja ei kiistämistä.

Erik Karlsson #Sharks 8 years / $11.5M AAV ($92M Total)
2019-20: $3.5M + $11M SB
2020-21: $2M + $10M SB
2021-22: $5.5M + $9M SB
2022-23: $2M + $10M SB
2023-24: $10.5M + $1M SB
2024-25: $10M + $1M SB
2025-26: $4M + $5M SB
2026-27: $1.5M + $6M SB

Full NMC
Lainaus toisesta ketjusta palkkarakenteesta.

Kauteen 25-26 asti 26,5 milj kiinni Burns-Karlsson-Vlasic kolmikossa. Selkeä linja mitä kautta joukkue rakentuu. Ikää pojilla tuossa vaiheessa ihan riittävästi ja toivottavasti pari sormusta muistona.

Sitten isoimpaan ongelmaan: Hyökkäys

Ekin diilin jälkeen cäppiin jää tilaa 12,542,533 $. Tähän pitäisi saada pari RFA sekä UFA signausta. Näistä tärkeimpinä:

Joe Pavelski
Timo Meier
Joe Thornton
Kevin Labanc

Lisäksi mahdollisia olisivat Donskoi, Gambrell ja Nyquist. Haley päästetään varmasti menemään.

Puolustuksessa Ryan ja Heed myös ilman sopimuksia, toisen, mielellään molempien toivon jatkavan. Braunin tai Dillonin aika lähteä?

Mahdollisia AHL-nousijoita on aika heikosti ja Peten koirankoppimalli ei nyt ihan paras ole ajamaan nuoria sisään.

Tämän enempää ei kiireessä nyt keksi tai jaksa ajatella. Pitää hetki sulatella ja pyöritellä lisää.
 
Ambitious, but rubbish

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Muistaakseni Joe Thornton on sanonut, että ainoa joukkue jossa voisi ensi kaudella pelata on Sharks. Joten Thornton varmaan pelaisi pähkinäsopimuksella, jos se vain NHLPA:lle sopii. Toivottavasti Pavelski antaa kotiseura-alennusta, sillä Meier ja LaBanc todennäköisesti alkavat nyt rahastaa. Näen mahdollisena, että nuo neljä hyökkääjää on saatavilla capin alle ilman treidejä. Nyquist ja Donskoi saavat lähteä, elleivät suostu pelaamaan pelkällä ruokapalkalla.
 
Marko Anttila - Vain vähän kovempi clutch kuin Logan Couture.

"Hienoa peliä kyllä, mutta et sitten ilmeisesti ole naista (tai miestä) ikinä saanut?? " totesi vihainen Manu-fani Jakke76 Liverpoolin johtaessa 1-0 Manua.

Puoliveltto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks.
Joten Thornton varmaan pelaisi pähkinäsopimuksella, jos se vain NHLPA:lle sopii.
Miten pelaajayhdistyksen mielipide asiaan vaikuttaisi? Millä perusteella he voisivat pähkinäsopimuksen estää?
 
“Shut up, have you ever played the game? I’d have my cock out if I scored four goals. I’d have my cock out, stroking it.” (Joe Thornton)

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Itse voisin kaupata tuosta LaBancin muualle jos tarvitaan.

Voisin veikata että pakistossa voisi muutoksia tulla. Braun/Dillon saattaisi muuttaa muualle. Toisaalta näen Heedin kehityskelpoisena pelaajana, jolle soisi oikeasti peliaikaa. Katsomossa tai kolmantena oikeanpuolen pakkina Burnsin ja Karlssonin pelatessa sitä ei juuri tule. Ja eikö siellä nyt ole vähän hehkutettu Merkleykin jossakin vaiheessa ehkä nousemassa.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Itse voisin kaupata tuosta LaBancin muualle jos tarvitaan.

Voisin veikata että pakistossa voisi muutoksia tulla. Braun/Dillon saattaisi muuttaa muualle. Toisaalta näen Heedin kehityskelpoisena pelaajana, jolle soisi oikeasti peliaikaa. Katsomossa tai kolmantena oikeanpuolen pakkina Burnsin ja Karlssonin pelatessa sitä ei juuri tule. Ja eikö siellä nyt ole vähän hehkutettu Merkleykin jossakin vaiheessa ehkä nousemassa.
Sekä Labanc että Braun tai Dillon ovat ihan kiinnostavia treidikohteita. Olisiko Sharksissa hakusessa varausvuoroja ja/tai tulokassopimuksella tai muulla superhalvalla sopimuksella pelaavia pelaajia vai mitä? Tai minkälaista vastinetta odotatte noille pelaajille, jos sieltä joku liikkuu?

Kumpi noista Braunista ja Dillonista oli viime kaudella parempi? Ja miten muuten kuvailisitte heitä?

Toisaalta Sharks huolettaa vähän kauppakumppanina. Shero on tehnyt muuten pääasiassa hyviä kauppoja Devilsissa, mutta sitten Wilson onnistui hankkimaan kakkos- ja neloskierroksen varausvuorot Mirco Mullerista.
 
"I see, and I think I can score, and I score. -- Yegor Sharangovich

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Mitä uskotte Meierin pyytävän?
Ite heittäisin et syö vähintään puolet jäljelle jäävästä capistä. Sekä se et joku voi siitä laittaa offer sheetin.
Pavelski nyt saa muualta helposti ton 4m, Lablanc joku 3-4m bridge?

Vähän kyllä vaikuttaa Sharks nyt olevan lähes yhtä kovissa ongelmissa capin kanssa mitä Toronto. Tästä puuttuu vielä se et todellinen salary cap jos tulee olee 81m ni Sharksilla 10m cappiin.
 
"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen."

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Braunin cap-arvo on isompi kuin Dillonin. Dillonkin jossakin vaiheessa pärjäili hyvin Karlssonin kanssa, mutta ehkä hetken mietittyäni vaihtaisin mieluummin Dillonin kuin Braunin. Braun kuitenkin alivoimilla liki aina ja loppukaudesta Dillonia ei juuri alivoimilla nähty.
Se kun siihen sen paikalle löytyisi puolustushommat osaava ja vähän kiekollista osaamistakin hallitseva kaveri jonka voisi laittaa 2 YV:lle, joka olisi vaikka miljoonan halvempi. Ajatellen myös sitä, että jos Heed ei jatka.

Simek-Karlsson
Vlasic-Burns
Uusi kaveri-Braun
Ryan
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Joe Pavelski
Timo Meier
Joe Thornton
Kevin Labanc
Meierin kohdalla on ollut huhua, että siltasopimusta pukkaisi. Wilson haluaa lähestyä samanlailla kuin Hertln suhteen teki, ja Timon suunnalta ollaan oltu messissä ideaan. Ja miksipä ei, kyllä Timolla on vielä niin paljon potentiaalia parempaan.
Thornton ilmoitti, että hän tulee tekemään jatkon vain ja ainoastaan Sharkseihin. Jumbo veljensä kanssa tässä jo tovin tehnyt niin, että herrasmiessopimuksella odottelevat Wilsonin siirtoja ja sen jälkeen soppari jäljellä olevan capin mukaan. Tästä esimerkkinä Tavares viime kesänä ja sitä ennen Marleau mm.
LaBanc onkin sitten mielenkiintoisempi miten luonnistuu. Kaveri mätti isot tehot, mutta todellinen panos joukkueelle oli pienempi. Sen puolesta maltillinen silta olisi kiva ja itse menisin sillä. Pitkää sopparia nyt Wilson ei varmaankaan ole edes kaavaillut, sen verran vuoristorataa LaBancin kaudet kuitenkin on. Eiköhän jatka.
Pavelskilla on nyt sitten varmasti sama tilanne kuin Marleaulla aikanaan. Muualta varmasti saisi isommat rahat, mitä Wilson tulee tarjoamaan. Silleen ikävä tilanne, kun kyllä kaverin haluaisi jäävän, niin mahtava kapteeni ja joka paikan höylä. Mutta sitten taas ei se vauhti oikein riitä top6 ja 3.kentässä tulee olemaan Jumbo, jonka rinnalle Pavelskia ei oikein voi sijoittaa enään. Pavelski kovin puhunut, että toivoo uran jatkuvan Sharkseissa.

Puolustuksessa Ryan ja Heed myös ilman sopimuksia, toisen, mielellään molempien toivon jatkavan. Braunin tai Dillonin aika lähteä?
Ryan aikas varmasti jatkaa, RFA ja tulee olemaan halpa. Heed sitten saattaakin jatkaa matkaa, mieluusti halvalla pitäisin.
Braun paransi pelijareihin ja mieluusti pitäisin pätevän rightin AV-pakin, jotta siellä nelikossa ei tarvitsisi Burns-Eki olla kokoaikaa. Braunista olisi kyllä taasen helppo päästä eroon, arvoa on.
Dillon oli lopulta pettymys, runkosarja hyvä, mutta pleijareissa sitten kaatui samoihin virheisiin kuin -16. Itse luopuisin hänestä ensimmäisenä.

Ja samaa mieltä siis, että Dillon tai Braun tulee liikkumaan.

Mahdollisia AHL-nousijoita on aika heikosti ja Peten koirankoppimalli ei nyt ihan paras ole ajamaan nuoria sisään.
Tässä on Petellä läksyjen paikka. Blues peluutti jossain pelissä heidän 4.kenttää eniten 5on5, missä taasen Sharks peluutti 5minuutin Haleyta, joka hukutti kenttänsä samalla suuriin ongelmiin. Farmissa olisi varsinkin centterin rooliin True, joka voisi olla todellinen täsmäosuma. Kokemusta ja tulosta on Barracudan luottocentterinä omiin, ja nyt viime kaudella puhkesi kukkaan myös hyökkäyspäähän. Tämä samalla siirtäisi Goodrowin laitaan, jossa kaverista varmasti saisi enemmän irti.
Suomela on toinen, kenellä mielestäni kaikki mahdollisuus nousta ylös. Olisi ansainnut kauden lopussa uuden yrityksen, mutta Pete oli hyvissä ajoin lyönyt kentälliset lukkoon. Virhe.
Seuraavaksi olisi Che-veljekset, eli Chekhovich ja Chmelevski. Mahdollisia jokeri kortteja, edellä mainitun pitäessä piikki paikkaa. U20-kisoissa pidin Chmelevskin pelistä, en yllättyisi jos jompi kumpi paikan ylhäältä ottaisi ja tiputtaisi esim. Sörensenin alemmas (Chekhovich pelaa samaa laitaa).

Pakeista sitten muuan pelin jo ylhäällä saannut Middleton.

Vähän kauempaa mahdollinen 4.centteri voisi olla viime kesänä säväyttänyt Letunov, joka pelasi haalariosastossa Barracudassa hyvin. Chartier varmasti kanssa kuvioissa, mutta taitaa olla nähty. Gambrellin näkisin mieluusti laidalla, hänen laukausta pitäisi saada enemmän näkyviin, johon kyllä tarvitsisi aseman ylempänä. Kohupoju Dahlen varmaan kanssa hyvä vielä muistaa, tai sitten ei.

Nyquist, Donskoi olisi siistiä pitää, mutta eiköhän isommat rahat saa jostain muualta.

Muuten kyllä kiva viba päällä. Sharks oli top3 joukkue, vaikka pakisto otti osumaa Simekin tippuessa kyydistä ja Ekin pelaten vajaakuntoisena. Terve Eki olisi hyvin voinut riittää loppuun asti, toivotaan ensi kaudelle parempaa tuuria.
Valmennus feilasi aikas pahasti, mikä kyllä kertoo joukkueen tasosta, kun silti kiipesivät parhaimpaan kolmikkoon. Boughner vie sata-nolla Zettleriä ja Spottia, odotan siis selvää parannusta pakiston peliin. Samoin uskon ja toivon, että Wilson ja Pete heräsivät uusiksi hyvän 4.kentän arvoon. Ei ole varaa hakea todistettua laatua ufa markkinoilta, vaan pitää osata löytää ja antaa aikaa todistaa. On se sitten noita omia tai hakuja. Viime kesältä Kuhnhackl voisi toimia hyvänä esimerkkinä, energinen ja pätevä laituri halvalla.

Spott ilmeisesti jatkaa, kun ei ole vieläkään ulos lentänyt. Jätkä saa aivan helvetisti skarpata ylivoima kuvioitaan. Sharks oli parhaimmistoa runkosarjassa, mutta se johtui täysin materiaalin laadusta. Ja kyllä heikkoa oli, kun vastassa oli laadukkaita av neliöitä, sillon olisi pitänyt herätyskellojen soida, kun astetta kovemmat molarit hoiti Cootchin rannarit järjestäen. Pleijareissa sitten iski totuus, järjestäen paskaa pl. se kuuluisin 5minuutin ylivoima. Bluesia vastaan meno meni jo siihen, ettei kiekkoa saatu ylös muutakuin puolikuntoisen Ekin toimittamana. Itse ottaisin kyllä uuden kaverin tähän hommaan.
 

Käräppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät ja Calgary Flames
Mitä uskotte Meierin pyytävän?
Ite heittäisin et syö vähintään puolet jäljelle jäävästä capistä. Sekä se et joku voi siitä laittaa offer sheetin.
Pavelski nyt saa muualta helposti ton 4m, Lablanc joku 3-4m bridge?

Vähän kyllä vaikuttaa Sharks nyt olevan lähes yhtä kovissa ongelmissa capin kanssa mitä Toronto. Tästä puuttuu vielä se et todellinen salary cap jos tulee olee 81m ni Sharksilla 10m cappiin.
Pavelski 4m nyt ei millään tule toteutumaan mihinkään joukkueeseen. Kutosella alkava sopimus olisi jo nykyään tehtäviin sopimuksiin todella halpa. Puhutaan kuitenkin 38 maalin miehestä ja suhteellisen varmasta yli 60 pisteen miehestä. Tuohon päälle vielä kaikki muu mitä Pavelski on.

Meier todennäköisesti 5-6,5 väliin, riippuen sopimuksen pituudesta. Sharkseille varmasti kelpaisi siltasopimus myös, mutta tuskin tulee tapahtumaan.
 

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Pavelski 4m nyt ei millään tule toteutumaan mihinkään joukkueeseen.
Tää oli siis ihan minimi mitä Pavelski saa. Lähinnä meinasin tota summaa jos sortuu kotiseutu alennukseen.
Muista tiimeista nyt saa heittämällä 5m+.

-----

Jos Meier tekee sillan niin onko se sit 3,5-4m?

En oo tosiaan ite perehtynyt yhtään mitä ketäkin haluaa, mitä agenteilla kalastettu yms.

Lähinnä vaan toi puolustuksen palkkaus mietityttää, et mitä tolla Karlssonin signauksella menetetään hyökkäyksestä.
Mahdollisesti kapteeni ja top6 peluri sekä Donskoi ainakin ilmeisesti.
Eiköhän Lablanc ja Meier suostu bridgeihin sekä Thornton johonki pähkinä soppariin.
Noidenki jälkeen näen viel puutteita.
 
"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen."

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Wilson kommentoinu kysymyksiin Pavelskiin ja Thorntoniin liittyen Ekin sopimuksen tiimoilta.

Pavsiin liittyen ”ei kannata tehdä johtopäätöksiä”

Jumboon:
Wilson: “There will always be a place for Joe Thornton in this organization. On or off the ice."

Tietenkin perus kommentteja tämmösen jälkeen. Toivon vaan parasta
 
Ambitious, but rubbish

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Meier todennäköisesti 5-6,5 väliin, riippuen sopimuksen pituudesta. Sharkseille varmasti kelpaisi siltasopimus myös, mutta tuskin tulee tapahtumaan.
What does summer hold for Meier on verge of free agency?

Kyllä täällä on moni viitannut tähän juttuun, kyllä siellä siltasopparista puhutaan molempien kulmasta.
Ja lisäten että uskon Wilsonin ajavan Timon caphitin alle Hertln nykyisen.

Braun sitten itään Flyersiin. 2.kiekka -19 ja 3.kiekka -20 takaisin. Aikamoista kun nyt se lopulta tapahtui. Sinne meni rightin AV-mies, ketä osaa olla sellainen fiksu kusipää omissa. Jännä nähdä, kenestä koitetaan vääntää korvaajaa.
Hinta ihan jeba. Hyvä pakki, mutta kyllä ne miljoonat blokit ja taklausten vastaanottamiset alkoi jo näkyä, hyvään aikaan irti päästettiin.
 
Viimeksi muokattu:

Kaveriini

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,San Jose Sharks,Washington Capitals
Kertokaas tälle noobille mikä on siltasoppari?!
 
TPS-valmentaja: Saimme sentään kaksi maalia
Riku-Petteri Lehtonen 28.10.2010 HPK-TPS 8-2

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Kertokaas tälle noobille mikä on siltasoppari?!
Lyhyt sopimus jonka jälkeen on tarkoitus tehdä se iso pahvi. Esimerkiksi joku pelaaja voisi haluta sellaisen, jos aavistelee seuraavan parin kauden näyttöjen oikeuttavan isompaan sopimukseen.
 
If that's true, if you don't know who I am, then maybe your best course would be to tread lightly.

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Thornton ilmoitti, että hän tulee tekemään jatkon vain ja ainoastaan Sharkseihin. Jumbo veljensä kanssa tässä jo tovin tehnyt niin, että herrasmiessopimuksella odottelevat Wilsonin siirtoja ja sen jälkeen soppari jäljellä olevan capin mukaan. Tästä esimerkkinä Tavares viime kesänä ja sitä ennen Marleau mm.
Thornton ilmoittanut, että pelaa tulevalla kaudella. Eiköhän hänen sopparia saada kuitenkin venata, kun Wilson laittaa muilta osastoilla haisemaan.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Thornton ilmoittanut, että pelaa tulevalla kaudella. Eiköhän hänen sopparia saada kuitenkin venata, kun Wilson laittaa muilta osastoilla haisemaan.
"Voiko ihanammin päivä enää alkaa.." Loisto homma! Kuten arveletkin, melko varmasti on viimeinen sopimus mitä julkaistaan.

Brauni se sitten lähti, varmaan se Ekin paritus painaa pohjalla, sekä onhan noita Dilloneita joka tiimissä tusinan verran tarjolla. Vastine sopiva tilanne huomioiden. Simek ehjänä voi olla loistava paritus Ekin kanssa, eli voitaisiinko Dillonista siltä päästä eroon ja vapauttaa vielä reipas pari milliä?
 
Ambitious, but rubbish

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Kertokaas tälle noobille mikä on siltasoppari?!
Että Meierille ei tehdä suoraan esim. 7v. ja 6miljoonaa kaudessa vaan tehdään 2 vuoden (silta)sopimus pienellä cap-hitillä (esim. 4miljoonaa) ja sitten kahden vuoden päästä voi joutua pulittamaan 8v. ja 9miljoonaa jos Meier jatkaa tehoilujaan.
 
Doing your best? Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen!
-Sean Connery (1930-2020 RIP)

Ralph

Jäsen
Kertokaas tälle noobille mikä on siltasoppari?!
Siltasopimus tehdään tulokassopimuksen jälkeen niin, että on vielä siltasopparinkin jälkeen RFA ja on siksi halvempikin. Sen jälkeen tehdään iso sopimus. Eli on silta tulokassopparin ja ison sopparin välillä. Siltasopimus on siis maksimissaan kolme vuotta pitkä.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Tiukka on ollut kesän alku, kun parin päivän sisään saadaan EK65 megasopimuksella sisään, treidataan puolustuksen luottoratsu pois alta, Jumbo arvioi pelaavansa Sharksissa vielä 5-10 vuotta ja #12 haluaa pelata Toronton lisäksi vain ja ainoastaan Sharksissa. Marleaun kotiutus on tietenkin jokaisen Sharks-fanin salainen haave, mutta realismi siitä on kaukana Ekin sopimuksen takia. Ja oikeastaan jo ennen sitä.

Suuren suuri ongelma tuossa Karlssonin diilissä on se, että top-3-puolustukseen on sitouduttu nyt todella pitkäksi ajaksi todella kalliilla, ja jo parin vuoden päästä herrojen ikä alkaa olla ongelma. Vlasicin peli oli jo tänä vuonna kuin tervaa. Bounce back on mahdollinen, mutta ei varmasti pitkäaikainen. Tässä on nyt 1-2 kautta aikaa löytää Braunin ja Vlasicin tilalle pari loistavaa kahden suunnan pakkia. Toki Simekillä, Heedillä ja Ryanilla on tähän mahdollisuus kehittyä.

Braunista saatu vastine on ok. Joku piti poistaa, ja se käytännössä tarkoitti Braunia tai Dillonia. Braunin cap hit on enemmän ja hänestä sai paremman vastineen, joten aika luonteva poisto.

Jumbo jatkaa sopimuksella, jonka arvo määrittyy muiden hankintojen/sopimusten kautta. Mutta miten Patty saataisiin rosteriin? Cap on 6,25 miljoonaa, ja Toronton pitäisi pystyä pidättämään 50 % palkasta. Tämä ei luultavasti ole ongelma, sillä lähtökohtaisesti ovat sidottuna tuohon 6,25 miljoonaan. Kuitenkin Sharksin kannalta jopa tuo 3,125 voi olla liikaa, ellei Pavelski vaihda maisemaa. Ja mieluummin otan rosteriin Pavsin kuin Marleaun.

Jos Marleaun kierrättää kahden organisaation kautta, niin toki silloin mahtuisi joukkueeseen. Mutta tällöin Sharksin pitäisi jo jotain maksaakin. Voi silti olla mahdollista, jos on pelaajaehtosopimuksen mukaan sallittavaa. Voisivatko muuten Leafs ja Marleau purkaa sopimuksen yhteisymmärryksessä, jonka jälkeen Patty tekisi vuoden halvan sopimuksen Sharksiin? Tämä tietenkin todella epätodennäköistä, sillä tuskin Patty jättää 4,25 milj. (reaalipalkka) pöydälle. Tai entä jos sopimuksen purkaa vasta 2.7., jolloin signing bonus (3 milj.) on käsittääkseni maksettu?

Pitää palata vielä joukkueen rakennukseen tarkemmin ennen Frenzyä.
 
Even younger Patrick Marleau

Shaguel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Voisivatko Sharksin asiantuntijat kertoa tiivistettynä minkälaisen pelaajan Flyers saa Justin Braunista ja mitä häneltä pystyy realistisesti odottamaan? Nopeasti twitteristä ja tilastoista poimittuna ilmeisesti perinteinen puolustava puolustaja joka pystyy puolustamaan hyvin omaa siniviivaa ja pelaamaan alivoimaa. Heikkoudet sitten ilmeisesti enemmän pelin avaamisessa.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Jos Marleaun kierrättää kahden organisaation kautta, niin toki silloin mahtuisi joukkueeseen. Mutta tällöin Sharksin pitäisi jo jotain maksaakin. Voi silti olla mahdollista, jos on pelaajaehtosopimuksen mukaan sallittavaa
Eiköhän Toronto tuon joutuisi silti maksamaan. Marleau ei suostu muualle siirtymään ja Toronton tuo treidi on kuitenkin aika pakko saada toimimaan. Muistaakseni palkkoja voi tosiaan pidättää parikin kertaa, Hagelinin kohdalla taidettiin näin tehdä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy