San Jose Sharks 2019–2020 – turning the tide

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Molemmat yllämainitut sankarit ansaitsevat lampaanperseitä huolimattomasta pelistä omassa päässä ja aika ajoin myös viivalla. Minkä takia kiekollisen supertähden pitää olla niin saatanan huolimaton? Vai perustuuko miesten loistokkuus hyökkäyspäässä siihen, että uskaltavat yrittää riskisyöttöjä ja -harhautuksia enemmän kuin muut? Taitaa perustua. Ja se on ollut ihan ok aikasemmin, kun joukkueessa on ollut yksi riskipelaaja. Nyt kun niitä on kaksi, jälki on kestämätöntä. Vaikea kuvitella, että pelityyliään muuttamatta EK65 ja BB88 voisivat johtaa joukkueensa Stanley Cup -finaaliin.

Preds-pelissä on menoa ja meininkiä, ja Sharks oli hyvin pelin päällä. Mutta jokaisen maalin eteen joutuu nähdä suunnattomasti enemmän vaivaa kuin vastustaja. Jonesia on paha syyttää, sillä jokainen häkki tuli hyvästä maalipaikasta. Toki vähän pomputteli, mutta tämä ei kostautunut. Hyökkäys oli pirteä ja paikkoja oli, mutta viimeistely olisi jälleen pitänyt olla parempaa. Jumbo sössi kaksi paikkaa hitailla käsillään, ja pitää nyt toivoa, että osaa muuntaa peliään fysiikkansa rajoitteiden mukaan.

3-1-hyökkäyksestä ei saatu edes vetoa päin Rinteen logoa.

Marleaun sopparille ISO PEUKKU, sillä aika vähän valoa on tällä hetkellä näkyvissä. On Patty avuksi tai ei, niin mukava jälleen nähdä #12 lentävän Shark Tankissa. Patty ei tuo apua Sharksin suurimpaan ongelmaan, mutta voi avustaa hyökkäystehojen löytymisessä. Caphit on CapFriendlyn vahvistamattoman tiedon mukaan 700 000 $.

Ei pitäisi miettiä näitä, mutta tuntuu, että joukkue olisi paljon parempi Tierneyn sentteröidessä kolmoskenttää ja DeMelon ja Braunin tilkitessä alakertaa. Ehkä puolustukseenkin olisi voitu hankkia joku mainio peruspakki, jonka riskitaso omassa päässä on 0.

Lupaan, että tämä on toiseksi viimeinen viesti kun kritisoin Karlssonia. Treidi oli sinänsä pakko tehdä, koska niin halvalla sai. Näin jälkikäteen ajateltuna riskit oli nähtävissä (Burns ja EK65 samassa joukkueessa), mutta toisaalta upsiden ajateltiin olevan niin suuri, että riski kannatti ottaa.
 

Jwec

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Joukkue, jossa Burnsin tasoinen pelaaja pelaa top2 minuutteja pakistossa, ei tule kyllä ikinä voittamaan yhtään mitään.
Hyvä trolli. Jengi jossa Burns pelasi meni helpohkosti vuoden 2016 SC-finaaliin ja Burns oli finaaleissa joukkueensa parhaimpia, eikä mestaruus jäänyt kyllä hänestä kiinni. Teki enemmän tehoja finaaleissa miehitettyyn maaliin kuin silloinen Conn Smythe voittaja.

Sensijaan tosiaan näistä kahdesta muusta starapakista enemminkin miettisin, että mitähän näiden kanssa oikeen tapahtuu. Vlasic pelaa aivan kamalan huonosti, virheitä tulee ja yrittää liikaa kiekollisena ja Karlsson on huolimaton ja tuntuu että ei ole päässyt vauhtiin. Positiivista on että tuntuu kummallakin johtuvan pääkopasta vain, eikä fyysisistä ongelmista.

Pahiten on kuitenkin pettäneet Hertl ja Meier. Nämä nuoret eurooppalaiset tähtipelaajat. Kummallakin komeilee 0+0 pistelukemat neljän pelin jälkeen ja yhteensä kavereilla -8 teholukema. Alkaa vähän karmia, että Hertlin ja Meierin uran huippuvuosi osui viimekauteen ja Hertlin suhteen etenkin pieni pelko, että jää muutoin tuollaiseksi 50:n pisteen hyökkääjäksi.

Samoin DeBoerin pitäisi saada kalossia. Pelisysteemi on heikko, luovuutta ei ole ja syy miksi peli viimevuonna jotenkuten toimi oli, että pelisysteemi rakennettiin joukkueen kapteenin ympärille jossa pyrittiin ohjaamaan kiekkoja sisään. Sinällään perusteltuakin, kun Pavelski siinä maailman paras on ja pelkkä Pavelskin läsnäolo sai puolustajat valppaammiksi ja antoi täten vapaammat kädet ketjun muillekin pelaajille. Nyt kun kapteeni on poissa, pitäisi pelisysteemikin muuttaa nykyjoukkueelle (Esim EK ja Burns sekä Hertl ja Meier) sopivammaksi, mutta tätä ei PDB ole tehnyt.

Sharksin record btw jos otetaan harjoituskausi mukaan on 1-10.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
HFBoardsin keskustelussa jo joku heittänyt ideaa Burnsin nostamiseksi hyökkäykseen. Itselle kävisi kyllä jos vain Heed osaisi nostaa tasoaan ja Prout olisi se kolmas rightin kaveri.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Näin jälkikäteen ajateltuna riskit oli nähtävissä (Burns ja EK65 samassa joukkueessa), mutta toisaalta upsiden ajateltiin olevan niin suuri, että riski kannatti ottaa.
Kyyllä se upside ollaan nähty, kun viime kaudella se joulu-tammikuu joukkue paahtoi menemään Burnsilla ja Ekillä kun molemmilla oli peli hallussa ja terveitä. Joukkue meni tolla aikaikkunalla jotain 16-3-2 häviten ohipelejä Kojooteille ja Starsille mm. Sitten taas Sharks voitti mm. Tampan, joka lensi sillä hetkellä 14-0-1 rekordilla, Pens jolla oli alla vikaan 12ott kymmenen voittoa ja Vegas jonka kauden pisin voittoputki (7ott.) loppui Sharksien käsissä. Kolme joukkuetta, jotka kyllä osaa tappaa vastustajan peruspakit. Sharks oli tuolloin paras joukkue ja Eki paras pelaaja, eikä sitä kyllä heiltä pois voi ottaa. Ja ehkä hyvä lisätä, että Pavelskin taso laski tässä välissä ja kaveri pomppi tutkaparista toiseen ja rightin miehistä Donskoi loisti eniten, jonka maaleista suurinosa tuli Ekin passeista. Toinen juttu toki, että pystyvätkö tähän palamaan, itse uskon.

Vaikea kuvitella, että pelityyliään muuttamatta EK65 ja BB88 voisivat johtaa joukkueensa Stanley Cup -finaaliin.
Mnoo Sharks johti 2-1 lännen finaalia, kun Eki vielä jotenkin pystyi liikkumaan. Ja tappio pelikin oli aika hyvissä asetelmissa Couturen nousun myötä, joka sitten lopulta kääntyi, kun Thornton päästi Bortuzzon läpi.


Vlasic pelaa aivan kamalan huonosti, virheitä tulee ja yrittää liikaa kiekollisena
4.kenttä täynnä junnuja kentällä. Alakertaan Vlasic ja Dillon vahtimaan junnujen perään. Junnut saa keskikentältä pelin käännettyä ja Bergmann lähtee laidasta hakemaan vetoa maalille. Ekana maalille ajaa Sharkseista Vlasic, häntä paikkaamassa oleva Gambrell epäonnistuu saamaan kiekkoa syvään ja keskikentällä jää seisomaan kuin keila ja sitten peli onkin 3-1. Gambrellilta joo heikko peli, mutta kyllä Vlasic siinä suurimmat syyt niskoilleen ansaitsee, aivan varmasti oli ohjeistettu olemaan junnujen suojana.
Seuraavan kerran kun pelasi nelosen takana, pysyi #44 kiltisti kiekon alla kokoajan. Boughnerin kommentit taisi mennä perille.


Pahiten on kuitenkin pettäneet Hertl ja Meier.
Kyllä. Meier on jotenkin hyvin laiska pitämään miestään omissa ja Hertl taasen voisi pelata simppelimmin omissa. Hyökkäyspäässä Hertlin laukaisuprossat viime kaudesta osasi odottaa laskevan, mutta nyt ei kyllä ole osunut edes puolityhjiin maaleihin. Kuitenkin rohkeus ja voima kiekonsuojaamisessa löytyy, joten odotan kaverin palaavan viime kauden tasolle. Kyllä se peli kummasti helpotti, kun Kane tuli vierelle antamaan tilaa. Ehkä molemmilla paineita onnistua nyt, kun heihin nojataan yhä enemmän?Hyökkäys oli pirteä ja paikkoja oli
0-4 mutta viimeinkin jotain valoa tunnelin päässä. Olihan toi 2.erän loppu ja 3.erän alku aikamoista tykitystä. Preds heitteli kiekkoa epätoivosesti keskikentälle, josta Eki käänsi kiekon samointein takaisin. Siellä Irwin jumitti yli 3minuuttia putkeen kentällä, mutta sitä nyt ei tällä kertaa pystytty käyttämään hyväksi.

Pelisysteemi on heikko, luovuutta ei ole ja syy miksi peli viimevuonna jotenkuten toimi oli, että pelisysteemi rakennettiin joukkueen kapteenin ympärille jossa pyrittiin ohjaamaan kiekkoja sisään.
Tämä ei kyllä pidä paikkansa. Kaudella -18 pistoolipete muokkasi peliä kopioimalla Gallantin menestysreseptiä; speed kiekkoa ja vastahyökkäyksiä. Ei hidas Pavelski siihen niinkään sovi. 2017-18 alkupuoliskolla Sharks pelasi sitä veto viivalta ja maalille porukkaa/ohjauksia, jossa Pavelski loisti, mutta Sharks oli liigan paskimpia tekemään maaleja sillon ja ahdinko siten runkosarjassa vain kasvoi. Siksi tekivät muutoksen pelitapaan.

Mun mielestä peliä pitäisi hieman rauhoittaa, ei se dump n chase nyt niin kamalaa ole, että pitäisi väkisin hakea vapaata väylää keskikentällä alempina miehinä. Ne menee vielä, kun viime kaudella joku aina väijyi vastustajan pakkien välissä, jolle ainakin Burns haki aina syöttöä sukkana ja sokkonakin. Niissä tilanteissa oli hyvin omia oman sinisen sisällä, joten mahdollinen katko ei niin tappavaa ollut.

Oma poiminta pelistä, että Goodrow oli ihan jeba, auttoi ketjuaan varsinkin laitapelillään. Ei kyllä mitään lisävaaraa tuonut kuin muutaman ohjauksen. Sitten taas Bergmann pelasi rohkean ja tilanteita luovan pelin. Niin haluisin nähdä jäbän kahden muun ison jössikän kanssa, edelleen uskon että köyhän miehen Timo on mahdollista.

HFBoardsin keskustelussa jo joku heittänyt ideaa Burnsin nostamiseksi hyökkäykseen.
Ei kyllä mitenkään ole realistista, vähä samaa tasoa kuin HFB epäiltiin, ettei Sharks saisi 1.kiekkaa Burnsista tai Ekistä tällä hetkellä vaihdossa.

Seuraavaksi Hawks ja messissä ilmeisesti Marleau ja toivottavasti Sörensen. Itse potkisin sukkana Gambrellin ja Brodzinskin pois heidän tieltä. Samoin Melker tai Radil saisi väistyä Yurtaikin tieltä, kyllä toi kolmosen peli oli just sellaista kiekon hieromista kaikilta, kun osasi odottaa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: SVSV

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Mnoo Sharks johti 2-1 lännen finaalia, kun Eki vielä jotenkin pystyi liikkumaan. Ja tappio pelikin oli aika hyvissä asetelmissa Couturen nousun myötä, joka sitten lopulta kääntyi, kun Thornton päästi Bortuzzon läpi.
Toki tuolloin pakistoa tasapainotti Braun sekä hyökkäyksessä vielä mukana Pavelski sekä Donskoi. Joukkue oli huomattavasti kovempi. Viime kauden sauma olisi pitänyt pystyä hyödyntämään, eikä Karlssonin pahvin myötä vastaavaa joukkuetta enää pystytä kasaamaan. Ei, vaikka Labanc, Patty ja Jumbo pelaavat kaikki kovalla palkanalennuksella. Tai no, Jumbon taso ehkä alkaa jo vastaamaan palkkaansakin.

Koska tilanne on mikä se on, ei auta kuin toivoa, että Sharksin tulokkaat breikkaavat nopeasti. Tietenkin voidaan luopua taas yhdestä varauksesta ja hommata uusi justinbraun joukkueeseen. Tämä toki tarkoittaisi palkkojen siirtoa myös toiseen suuntaan, LTIR:iä tai kaupan odottamista jonnekin joulukuulle.

Muita vaihtoehtoja tappioputken jatkuessa on potkut koutsille tai high risk high reward -maalivahdin hommaaminen. Tai sitten riistetään C-merkintä Couturen paidasta. Se temppu on Sharksissa vakiotyökaluna.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Harkoissa menty:

Meier-Couture-Marleau
Kane-Hertl-Goodrow
Bergmann-Thornton-Labanc
Yurtaikin-Gambrell-Karlsson

Marleau sukkana kärkikenttiin keran Peten puheiden, että tuloksia odotetaan.

Joukkue oli huomattavasti kovempi. Viime kauden sauma olisi pitänyt pystyä hyödyntämään
Truu dat. Itse olen vahvasti sitä mieltä, että Simekin ja terveen Ekin kanssa Sharks olisi kevyesti päätyyn asti mennyt, teki Jones sitten mitä tahansa. Mutta nämä on näitä jossitteluja.

Näin jälkikäteen katottuna Pavelskin ja Donskoin caphit on suunilleen sama kuin Ekin (11.5m vs 10.9m). Olisiko Sharkseilla edes ollut chäänssiä pitää koko kolmikkoa Pavelski, Donskoi ja Braun, vai mitä uhrauksia (palkan siirtoja) se olisi vaatinut. Ja kylhän Vlasic-Braun parin taso lähti huipulta laskuun kaudesta 16-17 ja ne pelit kimpassa 18-19 olivat jo aikas rankkoja.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Mitä vittua, voitto kotiin. Goodrowilla nousi kädet ylös villisti summerin soidessa, hyvä ettei hanskat lentäny.

Eka 40minuuttia oli sitä tutumpaa paskaa. Marleaun tulo ja astetta paremmat pelit Goodrowilta ja Melkeriltä toi tasapainoa enemmän hyökkäykseen, joten tulostakin syntyi.

3-2 ja 4-3 maaleissa Ekiltä aivan luokatonta peliä. Varsinkin toi 4-3, kommentaattorilta aito "oh vau" kommentti siihen.
3.erässä sitten Ekiltä enemmän turvallisempaa peliä ja fyysisempää otetta puolustustyöskentelyyn.

3.erään joukkue tuli hyvällä ilmeellä. Kaikki pelasi fiksusti omissa ja kullai ne vastustajan maalipaikat väheni. Hyökkäyspäässä grindaus toimi ja toivottavasti linja sellasenaan pysyy.

Seuraavaksi Flames, jos siihen otteluun saisi korvattua näitä Peten inhokkeja: Carrick ja alle 3min, Bergmann ja päälle 4min. Vaikka itse en kässää miksi Lean tyyliin vedettiin pois pelistä 1.erän jälkeen. Muista alle 10min pelaajista, niin Gambrell pelasi ihan jeba pelin, mutta Yurtaikin taasen hyvin rikkonaisen.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Kyllä tuo Pattyn paluu on näin synkkänä syksynä ja raskaana työviikkona tuonut hymyn huulille.. Lisäksi vielä kauden avausvoitto tänään! Pitääpä koosteet tuijotella kun tässä vapaampi hetki iskee
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
3-2 ja 4-3 maaleissa Ekiltä aivan luokatonta peliä. Varsinkin toi 4-3, kommentaattorilta aito "oh vau" kommentti siihen.
3.erässä sitten Ekiltä enemmän turvallisempaa peliä ja fyysisempää otetta puolustustyöskentelyyn.
Näin, eli vieläkään ei ole nähty Sharksin tähtipakeilta ehjää esitystä. On se melko epätodennäköistä, ettei kumpikaan kiekollisista johtajista spedeilisi samassa pelissä. Ja jos nollat pitäisi pystyä pitämään, niin myös Vlasicin pitäisi onnistua. Nyt miehen hitaudesta tai huonosta pelinluvusta johtuen Hawks sai kaksi läpiajoa. Niin loistava kun Vlasic olikin, hänen sopimuksesta muodostunee parin vuoden sisällä taakka.

Hawksin pakka oli yhtä sekaisin kuin Sharksin kultaritareita vastaan. Entisen dynastiajoukkueen pelissä ei ollut välillä kovin paljon järkeä, ja pari maalia tuli totutusti Sharksin virheistä. Vastaavasti Sharks hyödynsi Hawksin levällään olevaa pakkaa. Eli johtopäätöksiä ei hirveästi voi tästä pelistä vetää.

Kiva kuitenkin, että maaleja mätettiin topfemman taakse viisi kappaletta. Tämä oli ensimmäinen kauden peli, jossa Sharks nousi tappioasemasta tasoihin, ja peräti neljä kertaa. Samoin ensimmäinen peli, jossa Sharks johti ottelua. Ylivoimakin tuotti pari osumaa. Paljon hyviä juttuja, kirsikkana tietty Pattyn comeback tehoilla 2+0.

Meier näytti jo sitlä kaverilta, joka painaa yli 30 häkkiä kauteen. Vielä ei osunut, mutta tuolla pelillä se on vain ajan kysymys.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Maanantai-aamusta vastassa oli Flames. Peli tuli katsottua maanantain väsyneillä silmillä ja kiireiset pari päivää ovat jo vetäneet pelin vähän unholaan..

Liike kuitenkin parantunut kokoajan ja Pattyn paluu SAP Centerille oli kova juttu. Tärkeät onnistumiset etenkin Meier ja Hrtl, jos se lähtis kärkikentillä eri tavalla rullaamaan nyt kun apinat heitetty selästä. Jones otti useita hyviä koppeja, ja paikkasi hyvin puolustuksen virheitä.

Huomen aamuna vastassa Carolina, josta nyt paha sanoa mitää, matsi tulee varmasti katottua ja voisi koittaa vähän virkeämpänä olla..
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Liike kuitenkin parantunut kokoajan
Truu dat ! TOP6 pelannut nyt kaksi varsin raikasta peliä. Couturen vitja ja varsinkin kapteeni itse Flamesia vastaan. Canesia vastaan taasen Kane-Hertl oli vedossa, Evander ja hattutemppu 1.erään olikin Sharks historian eka hatty yhteen erään.

Toinen hyvä juttu on ollut Heedin paluu. Tim pelasi Flamesia vastaan hyvin vähän, mutta hyvin. Canesia vastaan peliaikaa irtosi enemmän ja vaikka siellä pari rumaa turnoveria oli, niin silti mukava peli häneltä. Hyvin toimii peli Ferraron kanssa, joka taasen vaan parantaa peliään. Canes suht kevyt joukkue, joten heillä ei juuri ollut vastausta Ferraron ohittamiseen.

3.kenttä oli Flamesia vastaan aikas mauton. Veikkailin että ei Goodrow-Karlsson riitä. Nyt Canesia vastaan Sörensen palasi ja korvasi Karlssonin pois ketjusta, joka piristi ketjun peliä. Goodrow tuntuisi ehkäpä riittävän, Sörenseniltä odotan enemmän, kunhan palautuu loukkaantumisestaan täysin.

4.kentän isoin onnistuja näissä kahdessa pelissä on ollut Gambrell. Niinkö vain kaikkien pettymysten jälkeen kaveri löytänyt itselleen vakkaripaikan. Pelannut varsin pirteästi ja oikeastaan mukavan virheettömästi. Ylivoimalla esiintyminen varsinkin Flamesia vastaan oli pirteä, oli kuin yksyhteen Labancin kanssa.
Flamesia vastaan oli Bergmann ja Radil, Canesia vastaan Radil ja Karlsson. Itse tykkäsin enemmän Flamesia vastaan olevasta kolmikosta, kyllä Bergmannin fyysisyydelle on paikkansa. Samalla hän on näistä innokkain laukoja. Radil on ihan hyvä laidoissa cycle pelissä, mutta siihen se tuntuu jäävän. Karlsson sitten taas tipahtanut omalle tasolleen hyvän Hawks -pelin jälkeen, antaa kaikista vähiten pöydälle, kun kiekko ei ole omalla alueella. Enkä nyt sanoisi kaverin olevan mitenkään ylivertainen omissa.

Pakistossa Vlasic-Burns tuntuu pikkuhiljaa pelaavan odotetulla tasolla. Vlasic on ollut hereillä omissa ja Burns sai varsinkin Canesia vastaan tulosta aikaseksi. Flamesia vastaan ne pitkät kiekot oli todella heikko suoritus.

Dillon-Karlsson ihan ok. Eki menee syysruosteessa edelleen, vaikkakin nyt ne pahimmat laiskuudet&tyhmyydet leikattu veks. Flamesia vastaan taisi suht vähillä virheillä mennä, mutta Canesia vastaan niitä oli liikaa.

Jones pelasi molemmat pelit ja on tikissä, jumalauta.

Ylivoima on tuottanut tulosta. Flamesia vastaan varsinkin 2.yv pyöritti kiekkoa ahkerasti, samoin Eki laukoi ahkerasti. Lähimmälle pääsivät, kun Jumbon ja Ekin passailu avasi Thorntonille paikan laukoa vasemmalta blokkaajan ollessa syvällä, ylärimaa kolahti.
Canesia vastaan 1.yv osui kahdesti, molemmat Kanen lavasta. Eka slotista Burnsin vetämästä reboundista ja toinen nopiaan aloituksen jälkeen, kun Burns löysi nätisti Kanen maalin vierestä.
Muuten 1.yv tuntuu olevan vaikeaa kiekon ylöstuominen. 2.yv se luonaa nätisti, kun Eki pystyy sen tekemään. Muuten viisikot pelasi hyvin samanlain; Couture/Thornton vasemmalla, Labanc/Gambrell oikealla ja Burns/Eki viivalla. Hieman skeptinen olen, miten nämä viisikot toimii, kun vastaan tulee aggressiivisempia nelikoita. Varsinkin Thornton, jonka hitaus tuottaa heti ongelmia, kun kiekko pomppii laidan tuntumassa. Itse vähintään sijoittaisin Jumbon oikealle ja hänen tilalleen Heed one-timeria latailemaan.

Näissä kolmessa voitossa Sharksin alivoima on ollut 100%. 0/10(?).

Seuraavaksi Sabres, joka tunnetusti ollut vaikea vastustaja Sharkseille. Katotaan kestääkö Sharksin alivoima Sabresin ylivoimaa.
 
Viimeksi muokattu:

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Katsoin Sharksin ensimmäiset neljä peliä, ja sen jälkeen päätin antaa joukkueen pelata ilman valvovaa silmääni. Tuloksena kolme voittoa, mutta jostain syystä päätin taas katsoa Sabres-pelin, eli tappiokantaan palattiin.

Mutta johan oli viihdyttävä peli. Sattui ja tapahtui. Sharksin peli toimi varsin mainiosti niin puolustus- kuin hyökkäyssuuntaankin. Kolme kertaa pystyi joukkue nousemaan tasoihin, mikä tietty kielii hyvästä luotosta omaan tekemiseen. Peli-ilmeeseen on pakko olla tyytyväinen, vaikka tappio tulikin.

Top-ukkojen jalka liikkui todella hyvin ja tilanteita oli hyvinkin runsaasti. Lopulta homma kaatui E. Karlssonin kiekonmenetykseen omissa, josta vihu rankaisi. Sinänsä tyhmää syyttää Karlssonia tappiosta, mutta haluan silti. Mies pelasi muuten kohtuu hyvin ja tanssi pari kertaa viivalla nätisti.

Marleaun liittyminen joukkueeseen ja saksalais-venäläisen kokeilun päättyminen on selvästi selkeyttänyt peliä, ja se on tuonut voittoja. Osansa varmasti myös Meierin ja Hertlin jalkojen ja käsien avautumisella. Olisi silti todella tärkeää löytää myös hyökkäyksen puolelle joku hyvä rookie, joka pystyisi joko ottamaan suurta roolia alivoimalla tai nakuttamaan esim. 30-40 pinnaa laiturin paikalta.

Nyt Buffalo-pelissä depytoi Noah Gregor, joka on Sharksin oma varaus vuodelta 2016 (4. kierros). Gregor hakkasi viime vuonna 20-vuotiaana W:ssä 63 peliin 43 maalia ja 88 pistettä. Tällä kaudella farmissa ppg-tahdila. Ei mitään erikoista tuonut nelosen laidassa, mutta pääsi pari kertaa pörräämään hyökkäyspäässä. Ehkä Gregor voisi olla kaipaamani isomman roolin ottava tulokas.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös